Despre mancarica de cartofi,o sa te fac razi draga Laponel' sau cel putin sa zambesti ,dupa cum te cunosc...Socrella mea o facea in asa fel incat sa o mananci cu lingura deci f. zemoasa'',in timp ce mama si matusile ,bunicile mele ,o faceau mai scazuta asa,cam cum am facut eu

...Cumnata mea cu care nu m-am inteles niciodata(firi total opuse

) m-a intrebat daca si domnul Geany vrea tocanita de cartofi facuta zemoasa sa o mananci cu lingura,ca nici ea nu a mai vazut sau facut asa ceva ...

....cert e ca domnul Geany o vrea acum facuta acum asa cum o fac eu ,la fel si fasolea

..deci inca o data se aplica teoria ca gusturile se mai schimba
Azi am partyy!! cu Ale' asa ca avem shaorma,dar alla Geany' ,o cam fac eu cap coada,doar lipia e cumparata(aia integrala de la carefor ne place noua) si kechup=ul,in rest cartofi prajiti de mine ,scosi pe hartie absorbanta,cat is' fierbinti mie imi place sa rad si putin cascaval pe ei sa se intinda,sos de maioneza facut ditr-un ou crud la minut cu mixerul vertical in care mai apoi pun eu niste zeama de lamaie si mustar,putin iaurt,2 feliute de piept de pui le parpalesc pe tigaia cu riduri si mai apoi le fac fasiute,si salata verde cu ceapa rosie doar stropita cu putin balsamic'..asta e reteta noastra de shaorma home made''