Blacky' cum arata mancarica aia de ardei copti !!!
Ce ati gatit astazi?
#14161
Postat 30 July 2020 - 10:32 PM
Blacky' cum arata mancarica aia de ardei copti !!!
#14162
Postat 30 July 2020 - 10:49 PM
black_cat, la 30 July 2020 - 07:50 PM, a spus:
Si carnat la gratar cu piure de cartofi si salata de varza cu marar
Haolicaaaaa, de cand ma bantuie!!! Ce pofta imi ee...
Geany, la 30 July 2020 - 10:32 PM, a spus:
Blacky' cum arata mancarica aia de ardei copti !!!
Sar'na! Am bobinat la dovlecei, grupa mare.
#14163
Postat 31 July 2020 - 12:04 PM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de mino: 31 July 2020 - 12:06 PM
#14164
Postat 31 July 2020 - 12:33 PM
La noi o caldura nashpa' cu disconfort termic( maxima de 34 de grade temp. resimtita habar n-am


E un ''ce'' bun,tras rapid la tigaie ...,mnee!! ce sa o mai dam dupa deget e de fapt o porcarioara'' alla Geany'
Aceasta postare a fost editata de Geany: 31 July 2020 - 01:15 PM
#14165
Postat 31 July 2020 - 09:58 PM
Eataly, la 28 July 2020 - 07:06 PM, a spus:
am facut, numai cu dovlecei, marinati si au iesit super. Am avut dovlecei "albi" (baby marrow) de la ferma, foarte tineri si fragezi, am comandat o lada sa refac
PS am facut si vinetele (taiaite dar cu coaja) la tigaie cu capac pe aragaz cu inductie si au iesit foarte bune , 15 minute la 7 (din 9) si 7 minute la 5.
Lilly si Carmella
#14167
Postat 01 August 2020 - 02:00 PM
Am luat carne tocata dar a ajuns chiftele, nici alea prea reusite ca era carnea prea slaba. Asa ca le-am reciclat azi cu un sos marinara.
#14168
Postat 01 August 2020 - 04:54 PM
Hazel, la 01 August 2020 - 02:00 PM, a spus:
Am luat carne tocata dar a ajuns chiftele, nici alea prea reusite ca era carnea prea slaba. Asa ca le-am reciclat azi cu un sos marinara.
Mmm arata foarte bine in sos. Cand fac chiftele daca imi raman si eu fac mereu cu sos a doua zi.
Noi repede, incropit ca e cald tare, hamburger cu cartofi prajiti. Si bere
#14169
Postat 02 August 2020 - 11:44 AM
Azi pizza la tava si porumb fiert din nou(dar porumbul inca e la fiert nu e gata) ,ca s-a mai racorit la noi 25 de grade,e super!
#14170
Postat 02 August 2020 - 12:46 PM




Am luat un malai romanesc gasit la rusi, plin de chestii din astea negre , o fi tarate, sper...
#14171
Postat 02 August 2020 - 12:53 PM
#14172
Postat 02 August 2020 - 12:57 PM
#14173
Postat 02 August 2020 - 01:08 PM
#14174
Postat 02 August 2020 - 05:22 PM
#14175
Postat 02 August 2020 - 05:37 PM
Geany, la 02 August 2020 - 01:08 PM, a spus:
Direct de la locul comiterii faptei, pfua, deloc nu-mi intra in tartacuta
Hazelina, daca ai sti cum imi vine sa ma urc in primul zburator spre UK si sa adun pe toti de-acolo si sa va fac ce va place. Mi-e dor de Anglia grav.
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 02 August 2020 - 05:38 PM
#14176
Postat 02 August 2020 - 05:49 PM
Lapona Enigel, la 02 August 2020 - 05:37 PM, a spus:
Geany, la 02 August 2020 - 01:08 PM, a spus:
Direct de la locul comiterii faptei, pfua, deloc nu-mi intra in tartacuta
Hazelina, daca ai sti cum imi vine sa ma urc in primul zburator spre UK si sa adun pe toti de-acolo si sa va fac ce va place. Mi-e dor de Anglia grav.
Sa speram ca nu mai dureaza mult nebunia asta si ne putem urca in primul avion sa ne vedem...
#14177
Postat 03 August 2020 - 12:05 PM

Si porumbul fiert incalzit si ''mozolit'' cu putina maio' si copt direct pe flacara de la aragaz
#14178
Postat 03 August 2020 - 12:47 PM
#14179
Postat 03 August 2020 - 05:58 PM
#14180
Postat 04 August 2020 - 09:26 AM
adi_edi, la 03 August 2020 - 05:58 PM, a spus:
Cred ca de aici am reteta:
- 600 g ton din conserva scurs,
- 2 cepe un pic calite,
- 3 catei de usturoi,
- marar si patrunjel dupa dorinta,
- 5 oua,
- 30 g pesmet
- coaja de lamaie dupa gust
Se amesteca toate si se da la cuptor 20 minute.
E bun si cald si rece.

Ajutor










