Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#2301 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 12 February 2011 - 08:00 PM

Azi am facut piept de rata cu sos de portocale si cacao neagra.
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-4-1297534772103.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-4-12975347854236.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-4-12975347962244.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-4-12975348097569.jpg

Aceasta postare a fost editata de Adriana: 12 February 2011 - 08:20 PM
Motiv editare: micsorat poze


#2302 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 12 February 2011 - 08:56 PM

Azi la cina am avut aperitivul cu branza Brie al Chef-ei

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-697-12975368688098.jpg


si costita cu fasole verde prajita condimentata cu usturoi si soia

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-697-12975368804267.jpg


#2303 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 12 February 2011 - 08:59 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 12 February 2011 - 08:00 PM, a spus:

Azi am facut piept de rata cu sos de portocale si cacao neagra.


Mmm ... arata f bine. :biggrin:
Sosul ma tenteaza ... Cum l-ai facut?


#2304 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 12 February 2011 - 09:58 PM

Vezi postareaSalmida, la 12 February 2011 - 08:59 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 12 February 2011 - 08:00 PM, a spus:

Azi am facut piept de rata cu sos de portocale si cacao neagra.


Mmm ... arata f bine. :biggrin:
Sosul ma tenteaza ... Cum l-ai facut?


Multumesc!
Am pus sosul lasat de rata, zeama de la doua portocale stoarse si doua linguri de cacao neagra. Am amestecat bine cu telul si am pus craticioara la foc. Se amesteca in continuu pana cand sosul se ingroasa putin. Nu trebuie sa fie foarte gros, mai degraba vascos. Si cam atat :scratch:

#2305 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 12 February 2011 - 10:00 PM

Vezi postareaSalmida, la 12 February 2011 - 08:56 PM, a spus:

Azi la cina am avut aperitivul cu branza Brie al Chef-ei

Atasament Aperitiv cu brie.jpg


si costita cu fasole verde prajita condimentata cu usturoi si soia

Atasament Costita cu fasole verde.jpg


Ce imi place vasul verde! Cred ca au fost tare gustoase mancarurile :biggrin:

#2306 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 13 February 2011 - 12:22 AM

Dupa mancaricile voastre elaborate ma lipesc si eu cu cina din seara asta, cotlet de porc cu garnitura de naut si bobi (fava beans). A fost bunutz.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-97-12975493285699.jpg

#2307 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 13 February 2011 - 01:41 AM

Vezi postareaboabe de cafea, la 12 February 2011 - 09:58 PM, a spus:



Mersik! Am sa il fac ...

laura_lala, imi place garnitura ta.


#2308 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 February 2011 - 11:48 AM

Musaca de cartofi

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-780-12976768954718.jpg

#2309 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 14 February 2011 - 05:11 PM

Vezi postareaizuk, la 14 February 2011 - 11:48 AM, a spus:

Musaca de cartofi


Citisem in diagonala:

Musca in cartofi :floare:

Trei cuvinte:
Per-fec-ta! :floare:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2310 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 February 2011 - 07:21 PM


Piept de rata cu basmati & shiitake

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-5-12977040751242.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2311 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 February 2011 - 08:59 PM

La Maya a fost Valentine's day de mac-mac.la mine,Hmmm!!! Cum altfel?! De porcule :floare: ,din fericire doar la propriu nu la figurat... :floare:

Ceafa si niste carnaciori semiafumati bestiali cu mamaliguta,branza de burduf si muraturi nepozate...

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-405-12977098942746.jpg


Imagine atasata: monthly_02_2011/post-405-12977099105685.jpg

#2312 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 15 February 2011 - 02:40 PM

Vezi postareaGeany, la 14 February 2011 - 08:59 PM, a spus:

La Maya a fost Valentine's day de mac-mac.la mine,Hmmm!!! Cum altfel?! De porcule :biggrin: ,din fericire doar la propriu nu la figurat... :)



La noi a fost Valentine's de vita :)

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-59-12977736436128.jpg
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2313 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 15 February 2011 - 04:59 PM

[quote name='petunie' date='15 February 2011 - 08:40 AM' timestamp='1297773655' post='77485']
[quote name='Geany' date='14 February 2011 - 08:59 PM' timestamp='1297709987' post='77366']
La Maya a fost Valentine's day de mac-mac.la mine,Hmmm!!! Cum altfel?! De porcule :floare: ,din fericire doar la propriu nu la figurat... :pupic:

La noi a fost Valentine's de vita :lol:


[/quote]

...si la noi cu pui.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-701-12977819670647.jpg

#2314 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 February 2011 - 06:30 PM

Arata minunat fetelor!...Ferma animalelor... :floare:

#2315 Useril este offline   Liliana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 15 February 2011 - 07:45 PM

iaca ce am facut si eu de vineri incoace...

-mancare de porumb cu carne:

Imagine postata


varza a la Cluj
Imagine postata

- si meniul de duminica:

supa de curca:

Imagine postata

-cartofi natur cu fritura de vitel la cuptor

Imagine postata

si desigur sa nu uit carnea de curca facuta pane:

Imagine postata

sandwiciuri pentru fete:

Imagine postata

Edit:am mutat dulciurile la locul lor...

#2316 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 February 2011 - 10:18 PM

In seara asta, Hacis Parmentier
Imagine postata

#2317 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 16 February 2011 - 12:53 AM

Sa va fie de bine Sf Valentin,in rest de cateva pagini incoace mancaruri de toata frumusetea,
Laura,un timp am gatit foarte des cu bame,mi-ai facut pofta,
Un pui la cuptor,cu si fara sos (sos alb cu tarhon) si fasolica verde si varzuca proaspata,innabusite doar cu putin unt :occasion14:

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-119-12978098231282.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-119-12978099180562.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-119-12978099498689.jpg


Pentru pui am facut un sos din sare ,piper ,un pic de soy sos,o lingura de miere,putin cajun,3 graunti de usturoi dati prin razatoare,si putina boia dulce,am uns puiu` si l-am bagat la cupor la 200 gr C timp de 1h .10min la jumatatea timpului l-am intors.Eu il prefer pus pe un gratar deasupra unui vas cu apa ,pielea devine extrem de crocanta si excesul de grasime se scurge in vasul de dedesupt,bine,dar inainte il belesc bine de tot surplusu;l de grasime.
Eu mananc cu pofta tartita,spatele si aripile ,restul-jupanu`,ce ramane a doua zi bag la curry


Adriana,
Ce bunatate ai facut acolo?ceva cu foi de clatite,sau...nu m-am prins :floare:

#2318 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 February 2011 - 01:08 AM

Vezi postareaNico, la 16 February 2011 - 12:53 AM, a spus:

Sa va fie de bine Sf Valentin,in rest de cateva pagini incoace mancaruri de toata frumusetea,
Laura,un timp am gatit foarte des cu bame,mi-ai facut pofta,
Un pui la cuptor,cu si fara sos (sos alb cu tarhon) ce ramane a doua zi bag la curry


Nico, sa pui foto si sa scrii reteta ta de curry, te rog, daca ai timp :occasion14: ! Multumesc :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2319 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 February 2011 - 08:55 AM

Vezi postareaNico, la 16 February 2011 - 12:53 AM, a spus:

Adriana,
Ce bunatate ai facut acolo?ceva cu foi de clatite,sau...nu m-am prins :occasion14:

strat foarte subtirel de piure de cartofi, carne tocata de vitel inabusita cu mirodenii si strat mai consistent de piure, totul la cuptor pina ce se rumeneste, eu deasupra am pus un strat invizibil de parmigiano ras ca sa faca un piculet de crusta

Puiul tau a stat tare cuminte, nu s-a spart pielea pe el, imi place cum arata :floare:

#2320 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 February 2011 - 11:57 AM

Ciorba de legume , pulpa de porc la cuptor si piure de cartofi

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-780-12978501475575.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-780-12978501633834.jpg

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

25 useri citesc topicul
0 membri, 25 vizitatori, 0 utilizatori anonimi