povestea incepe cu au fost odata in bucataria mea 2 langustine si un crab, carora le-am facut o poza de familie crustaceeica (mentionez ca personajele erau gata fierte de nenea pescarul, ca eu sint mai miloasa, asaaaaa ..., cu animalutele vii

in timp ce le poftografiam, crabul a mai tras o ultima privire zbanghio-languroasa catre langustine ...

... si a cazut de acord pe spate cu zgaibele in sus pt. impresia hartistica

... moment de care, sfortzoasa de mine, a profitat pt. a-i rupe picioarele si clestii

si i-a mai facut o poza crabului olog, minca-l-ar uptown girl, pe el de gustos !

dupa care, cu ultimile puteri am tras de plastron, am indepartat saculetul cu nisip si am trecut la munca de salahor, si anume, pigulitul carnitei din clesti, labe si carapace, atit la crab, cit si din langustine

iata sa va faceti o idee, cam ce iese dintr-un crab (496g) si 2 langustine babane

carnita obtinuta se toaca si se amesteca cu 1 ceapa verde fin taiata si un mar ras stropit cu putina zeama de lamiie pt. a impiedica oxidarea rapida

se adauga 1 Lg maioneza, 2 Lg smintina groasa, 1 Lg patrunjel verde tocat, sare/piper dupa gust si se amesteca totul

si-am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea unei salate de crab si langustine, ce se serveste cu piine proaspata - sa aveti pofta !