Tot ce am comandat a fost exceptional. Eu eram, ca de obicei

,
relativ satula, si-atunci nu mi-am luat decit un fel, sotul meu fiind, tot
relativ, flamind si de aceea comandindu-si pachetul de 3 preparate, un prim fel, un al doilea si-un al treilea, toate pe baza de carne, normal... am sfirsit prin a-mi minca si felul meu si cite cel putin jumatate din ce a comandat el

doar nu era sa las bunatate de mincare in farfurie daca el nu mai putea, nu?
Asta am luat eu
adica ceafa innabusita in paprika cu frisca cu aroma de hrean. Mai mult decit perfecta!
Garnitura- de fapt la toate am luat acceasi garnitura, si anume mashed potatoes, adica piure, ce mai incolo-ncoace
Servirea se face de catre bucatar, in vase de arama pe care le ador
Sashimi - scrie in meniu mai sus ce contine sau cu ce e facut, eu nu pot decit sa spun ca era minunat
Al doilea fel era niste vita marinata in ceva picant, la fel de minunat
Despre cel de-al treilea preparat nici nu va mai spun cit era de minunat

era
tenderloin la gratar facut dupa gustul grataragiului, mediu, dar de un gust si de-o fragezime pe care eu, adevarat ca nu mare consumatoare de vita, nu le-am mai intilnit niciodata. Mai ca ma face sa mai incerc si alta data...
Si o sectiune, nu prea reusita, dar macar se vede culoarea exterioara, ca si cea interioara.
Pentru mine, din punct de vedere culinar, locul asta a fost cel mai cel din toata calatoria. Din punct de vedere al starii de bine nu pot sa spun acelasi lucru, pentru ca aici e locul unde prima data nota de plata era cu inca 50% mai mult decit nota finala, care nici ea nu reflecta realitatea, in sensul ca mai avea si ea bagate niste chestii necunoscute noua nici dupa nume, nici dupa pret, dar am decis sa o lasam asa si sa ne bucuram de experienta placuta pe care o avusesem pina in momentul acela.
Am gasit si site-ul lor, daca doriti vreodata sa ii vizitati
http://cestr.ambi.cz/en/#index