Peter, la 25 April 2016 - 05:42 AM, a spus:
Foxyy, la 24 April 2016 - 01:16 PM, a spus:
Iaca si baghetele mele (tremurate):
Crocante si pufoase si buuuuuuuneeeeeee!!!!!!!!!!

Data viitoare impart aluatul in 4, acum m-am trezit cu o bagheta maaaaaare dand pe-alaturi din tava. Asa ca am facut din ea 2 mai mici.
Sectiune manuala prin pufosenie:
Facute pe pleu, se vede. Cita drojdie?
Arata super.
Peter
Cata zice-n reteta - o boaba de mazare pentru aluatul hidratat 100% si 6 g pentru celalalt. Acum realizez ca-n pozele tale baghetele-s mai aerate. Si la mine erau aerate, numai ca nu s-a vazut in poza. Deh.. facute cu telefonul....

Pan' sa apuc eu sa pozez si apoi sa postez pozele, o bagheta s-a si dus..
Soarecu' si-a facut de cap cu bagheta "fotomodel" - una din cele mici, pe care-am rupt-o pentru poza, sa se vada sectiunea. Simpla, goala, fara nimic, asa a rontait-o. Si dupa cateva ore a topit-o si pe-a doua, cu pateu de data asta.

Da, facute pe tava speciala, deh.... am si eu acum!

De asta am si facut 2 mai mici, cand le-am pus acolo, una bucata aluat dadea pe-alaturi. Si pe lungime si pe latime. Data viitoare impart totul in 4, de la bun inceput. Le fac nitel mai scurte.