
Ce am copt azi!?!
#544
Postat 23 February 2012 - 04:41 PM

Azi am facut niste "chifle " suedeze cu scortisoara - kanelbullar

#545
Postat 23 February 2012 - 10:33 PM
#546
Postat 24 February 2012 - 08:10 AM


http://clipedelicioase.blogspot.com/
#547
Postat 24 February 2012 - 08:11 AM
izuk, la 23 February 2012 - 04:41 PM, a spus:

Azi am facut niste "chifle " suedeze cu scortisoara - kanelbullar
Waw Izuk, arata super


http://clipedelicioase.blogspot.com/
#548
Postat 24 February 2012 - 03:33 PM


http://clipedelicioase.blogspot.com/
#549
Postat 24 February 2012 - 04:04 PM
Cosmina N, la 24 February 2012 - 03:33 PM, a spus:

Cu astea mai omorat... ce reteta ai la ele? Multumesc mult!
#550
Postat 24 February 2012 - 05:29 PM
sorinadaniela, la 24 February 2012 - 04:04 PM, a spus:
Ma bucur ca iti plac

Waffles – reţeta de bază
Ingrediente
260 g făină
400 ml lapte
120 ml ulei
2-3 linguri zahăr
2 ouă
4 linguriţe praf de copt
¼ linguriţă sare
esenţe, coajă de lămâie etc. (opţional)
puţin ulei pentru uns aparatul de waffles
Cum procedăm?
Într-un bol mai mărişor, mixăm ouăle aproximativ 3 minute, apoi adăugăm alternativ laptele şi făina amestecată cu praful de copt. După ce am încorporat toată făina, adăugăm zahărul, uleiul, sarea şi esenţele. Dacă doriţi waffles cu ciocolată, puteţi adăuga 2-3 linguri de cacao. La final, avem un aluat cam ca smântâna lichidă, pe care îl coaceam î forma de waffles unsă tot timpul cu puţin ulei.
http://clipedelicioase.blogspot.com/
#551
Postat 24 February 2012 - 06:12 PM
Cosmina N, la 24 February 2012 - 05:29 PM, a spus:
Waffles – reţeta de bază
Ingrediente
260 g făină
400 ml lapte
120 ml ulei
2-3 linguri zahăr
2 ouă
4 linguriţe praf de copt
¼ linguriţă sare
esenţe, coajă de lămâie etc. (opţional)
puţin ulei pentru uns aparatul de waffles
Cum procedăm?
Într-un bol mai mărişor, mixăm ouăle aproximativ 3 minute, apoi adăugăm alternativ laptele şi făina amestecată cu praful de copt. După ce am încorporat toată făina, adăugăm zahărul, uleiul, sarea şi esenţele. Dacă doriţi waffles cu ciocolată, puteţi adăuga 2-3 linguri de cacao. La final, avem un aluat cam ca smântâna lichidă, pe care îl coaceam î forma de waffles unsă tot timpul cu puţin ulei.
Iti multumesc mult de tot!

#552
Postat 24 February 2012 - 09:58 PM
#553
Postat 25 February 2012 - 09:50 AM
sorinadaniela, la 24 February 2012 - 06:12 PM, a spus:

Cu cea mai mare placere

izuk, la 24 February 2012 - 09:58 PM, a spus:
Nicio graba, cand ai timp, desigur


http://clipedelicioase.blogspot.com/
#556
Postat 25 February 2012 - 09:30 PM
any_annette, la 19 February 2012 - 05:31 PM, a spus:
Waw, ce bine arata!
Gelutza, la 19 February 2012 - 05:34 PM, a spus:
Pana am vazut ca mi-ai oprit tu una, m-am pus eu si am facut o tava azi.
Aici dovada.

any_annette, la 19 February 2012 - 05:46 PM, a spus:
Sa-ti fie de bine branzoaica. De asta aveam lipsa una

Oana S, la 20 February 2012 - 04:56 PM, a spus:
ela, la 18 February 2012 - 03:03 PM, a spus:
Si mie imi mai ieseau asa, desfacute, si din cauza ca nu strangeam bine colturile (le faceam prea repede) sau ca puneam prea multa umplutura si foia o faceam prea subtire...Dar eu vad ca ti-a iesit f frumoasa si f lipita...
Te pup!
Mai ies ele bine, dar nu toate. Poate o fi de la umplutura, ca-mi plac cu multa branza. Soacra-mea face branzoaice bune si frumoase, cand o sa mai vina la noi am sa-i zic sa ne faca.
Nu mai dau quote, dar arata foarte bine tot ce vad pe aici: rulouri suedeze, waffles (trebuie sa scot si eu aparatul din cutie neaparat), pizza, placinta cu mere

#557
Postat 25 February 2012 - 11:08 PM

#558
Postat 25 February 2012 - 11:17 PM
#559
Postat 25 February 2012 - 11:24 PM
ela, la 25 February 2012 - 11:17 PM, a spus:
Eu framant cu robotul si o fac la cuptor pentru ca dupa pararea mea iese mai buna

Masina de paine am folosit-o cred de vreo 2 ori, am observat ca painea a doua zi e tare, innecacioasa.
Asata se mentine super, la gust e buna tare.
#560
Postat 25 February 2012 - 11:28 PM
La noi painea se pastreaza bine cateva zile, fac o data sau de doua ori pe saptamana, depinde si de mancaruri.