aaaa si azi mincam una si am coborit mina sa fac nu stiu ce si mi-a furat Puffy bucatica din mina
Ce am copt azi!?!
				
						#1201
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 27 February 2015 - 07:38 PM
aaaa si azi mincam una si am coborit mina sa fac nu stiu ce si mi-a furat Puffy bucatica din mina
				
						#1202
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 28 February 2015 - 04:33 AM
Adriana, la 27 February 2015 - 07:38 PM, a spus: 
aaaa si azi mincam una si am coborit mina sa fac nu stiu ce si mi-a furat Puffy bucatica din mina
Eu "mis" banateanca si la ai mei acasa se fac destul de des pogacele pe timpul iernii.
Mama mea toaca jumarile la masina de tocat carne si cu pasta asta unge aluatul bine intins apoi il impacheteaza ca pe aluatul frantuzesc. Il lasa la odihnit un pic apoi il intinde cu sucitorul si taie pogacelele cu forme rotunde (neaparat
Din cate stiu, n-a pus niciodata branza.
Aluatul precum si restul etapelor sunt asa cum le-a descris Peter.
p.s. Puffy e norocoasa, a avut parte de o pogacea buna.
				
						#1203
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 28 February 2015 - 08:20 AM
Ria, la 28 February 2015 - 04:33 AM, a spus: 
Adriana, la 27 February 2015 - 07:38 PM, a spus: 
aaaa si azi mincam una si am coborit mina sa fac nu stiu ce si mi-a furat Puffy bucatica din mina
Eu "mis" banateanca si la ai mei acasa se fac destul de des pogacele pe timpul iernii.
Mama mea toaca jumarile la masina de tocat carne si cu pasta asta unge aluatul bine intins apoi il impacheteaza ca pe aluatul frantuzesc. Il lasa la odihnit un pic apoi il intinde cu sucitorul si taie pogacelele cu forme rotunde (neaparat
Din cate stiu, n-a pus niciodata branza.
Aluatul precum si restul etapelor sunt asa cum le-a descris Peter.
Da, da asa se facea. "Banateanca" are dreptate.
Peter
				
						#1204
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 28 February 2015 - 12:30 PM
				
						#1205
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 01 March 2015 - 01:18 PM
Jumerele si Feta mixate in blender. Framintat totul in masina de paine. Intins cu sucitorul. Decupate si asa pe hartie de copt lasate 1 ora la crescut.
Bune rau si asa.
Peter
				
						#1206
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 01 March 2015 - 01:39 PM
Si eu am mixat kaiserul si s-a intins mai frumos, acu sunt la crescut in tava.
				
						#1207
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 01 March 2015 - 06:27 PM
Adriana, la 01 March 2015 - 01:39 PM, a spus: 
Si eu am mixat kaiserul si s-a intins mai frumos, acu sunt la crescut in tava.
Si !
				
						#1208
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 01 March 2015 - 06:57 PM
Peter nu ne arati cum arata in varianta asta?
						
						
				
						#1210
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 01 March 2015 - 09:15 PM
Mai, da' nu va mai astamparati voi doi cu pogacile
				
						#1212
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 02 March 2015 - 09:06 AM
Peter, la 24 February 2015 - 11:30 AM, a spus: 
ALUAT:
500 g faina
20 g drojdie proaspata
250 ml apa calduta
4 linguri ulei (sau 4 linguri de untura)
1 lingura sare
1 lingurita zahar.
Peter, tu ai pus o lingura de sare si o lingurita de zahar? ca acu vad ca asa e scris in reteta
Eu nici nu mi-am dat seama pina acu cind traduceam reteta pentru blog, eu am pus asa cum fac mereu la cantitatea asta de faina si apa o lingura de zahar si o lingurita de sare, de fapt masor cu "lingura" masinii de piine
				
						#1213
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 02 March 2015 - 05:22 PM
Adriana, la 02 March 2015 - 09:06 AM, a spus: 
Peter, la 24 February 2015 - 11:30 AM, a spus: 
ALUAT:
500 g faina
20 g drojdie proaspata
250 ml apa calduta
4 linguri ulei (sau 4 linguri de untura)
1 lingura sare
1 lingurita zahar.
Peter, tu ai pus o lingura de sare si o lingurita de zahar? ca acu vad ca asa e scris in reteta
Eu nici nu mi-am dat seama pina acu cind traduceam reteta pentru blog, eu am pus asa cum fac mereu la cantitatea asta de faina si apa o lingura de zahar si o lingurita de sare, de fapt masor cu "lingura" masinii de piine
Otilia in reteta ei originala a scris 1 lingura de sare.
O lingurita buna pun cind am Feta. Cum brinza de burduf cred ca nu este sarata ca Feta, ar merge mai multa sare decit
1 lingurita...
Peter
				
						#1214
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 02 March 2015 - 05:46 PM
Eu ramin la proportia mea clasica, interesant e pliatul si jumerele/brinza, la urma urmei fiecare poate face aluatul pe care il doreste.
				
						#1215
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 March 2015 - 07:22 PM

pupicei, miha
				
						#1216
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 28 March 2015 - 08:52 PM


pupicei, miha
				
						#1217
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 28 April 2015 - 01:16 PM

Edit, am uitat sa atasez poza...
				
						#1218
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 29 April 2015 - 05:02 PM
						
						
				
						#1219
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 29 April 2015 - 07:29 PM
Kiva, la 29 April 2015 - 05:02 PM, a spus: 
Arata faina de tot. Ceva special, sau reteta de paine artizanala cum o stim noi?
				
						#1220
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 29 April 2015 - 08:04 PM
Peter, la 29 April 2015 - 07:29 PM, a spus: 
Arata faina de tot. Ceva special, sau reteta de paine artizanala cum o stim noi?
Peter, nu stiu sigur cum o stii tu
Asa o stii si tu?

 Ajutor
			
		






						
						
