Forum Culinar: Biscuiti sarati cu fistic - Forum Culinar

Salt la continut

  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Biscuiti sarati cu fistic

#21 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 12 December 2012 - 06:40 PM

Any, n-am glumit, i-am facut si ne-au placut foarte mult, iti multumim pentru reteta! :lol:

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1400-13553304340096.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1400-1355330380086.jpg

#22 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 December 2012 - 06:49 PM

Gela, n-am cuvinte! Iar ultima poza drept la inima mi-a ajuns =)) !

Pana la urma cati ai facut? Mie din poza la numaratoare imi ies peste 40 :lol: .

#23 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 12 December 2012 - 09:03 PM

Ufff, nu i-am numarat, Any, m-am grabit sa plec la petecerea de Craciun cu colegii mei de ansamblu si nu-ti spun ce succes au avut acolo, dar au fost cu siguranta peste 50.
Saru'mana inca o data!

#24 Useril este offline   vali 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 05-July 10

Postat 18 December 2012 - 08:57 AM

I-am facut si eu Any, la o bere merg belea! :cheers:
M-am pacalit la fistic, am pus mai mult si au un gust cam pregnanat de fistic, dar sunt buni! Pun poza diseara cand ajung acasa.

#25 Useril este offline   vali 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 05-July 10

Postat 18 December 2012 - 06:12 PM

Astia-s!
Imagine postata

#26 Useril este offline   vali 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 05-July 10

Postat 18 December 2012 - 06:24 PM

Hai ca m-am prostit de tot, nu mai stiam sa pun poza! Am reusit intr-un final!

#27 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 December 2012 - 08:40 PM

Da Vali, merg de minune si cu bere si cu vin :pupic: !
Bravo, ma bucur ca i-ai incercat si daca v-au mai si placut atunci e bine :hug: !

#28 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 19 December 2012 - 10:54 AM

anyyyyyyyyyyyyy,

Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?

Te pup!

Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?

#29 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2012 - 11:19 AM

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:

anyyyyyyyyyyyyy,

Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?

Te pup!

Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?


Cerra, nu garantez ca tin pana la Craciun. E mult prea devreme.
Sunt atat de usor de facut, adica nu necesita tehnici sau mai stiu eu ce si deci nu-ti iau absolut din timp. Eu o sa-i fac chiar luni dimineata :blob8: .
Fisticul trebuie exact cum e in poza. Macinat. Fin.Si sa nu fie sarat.
Nu i-am uns cu nimic.
Ca sa iasa toti la fel, trucul e sa fie urmariti toti pasii. Adica sa fie format bine sulul, sa fie rulat frumos, cat de cat uniform si apoi jumatate de ora la congelator ca sa se poata taia usor si sa-si mentina forma :read2: .

#30 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 19 December 2012 - 12:32 PM

[quote name='any_annette' date='19 December 2012 - 09:19 AM' timestamp='1355908752' post='175949']

[/quote
Multumesc frumos! ma gandeam eu ca se imoaie pina la Craciun. Ufff Luni dimineata am atatea de facut pina plec la lucru:(( dar o sa imi fac timp si de biscuitii astia sarati macar sa ii roluiesc si sa ii pun in frigi (poate ca ii fac duminica seara si o sa ma smecheresc si o sa fac si saratelele asa rol ca merge mai repede)

#31 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 12:44 PM

Noroc cu cerra ca a intrebat ca eu eram chitita sa-i fac pana vineri. Ca am un program de we de te doare bila!
Cred ca o sa fac asa: iau fisticul si parmezanul in geanta si ii fac, ca nu conteaza pe unde le plimb si nu ma verifica nimeni ce am in geanta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2012 - 12:47 PM

Eu ultima data i-am tinut anume 3 zile in cutia de tabla si au rezistat perfect. Mai mult de-atat nu stiu ce sa zic.
Eu de aia ii fac luni, sa reziste pe perioada sarbatorilor. La Craciun ma refer, in nici un caz la anul nou.

#33 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 19 December 2012 - 03:30 PM

Vezi postareazerda, la 19 December 2012 - 12:44 PM, a spus:

Noroc cu cerra ca a intrebat ca eu eram chitita sa-i fac pana vineri. Ca am un program de we de te doare bila!
Cred ca o sa fac asa: iau fisticul si parmezanul in geanta si ii fac, ca nu conteaza pe unde le plimb si nu ma verifica nimeni ce am in geanta!


Doar sa nu intri in vreun supermarket cu ei in poseta ca pina explici la aia iti faci un vagon de nervi.

Eu ii fac Duminica seara mai tarziu ptr ca mai am si alte creme de facut. Dar nu ma als tre sa ii fac si gata.

#34 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 05:16 PM

Dupa calculul meu, daca imi ies planurile nu intru prin supermarketuri, cel mult in hala in piata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2012 - 06:00 PM

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 03:30 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 19 December 2012 - 12:44 PM, a spus:

Noroc cu cerra ca a intrebat ca eu eram chitita sa-i fac pana vineri. Ca am un program de we de te doare bila!
Cred ca o sa fac asa: iau fisticul si parmezanul in geanta si ii fac, ca nu conteaza pe unde le plimb si nu ma verifica nimeni ce am in geanta!


Doar sa nu intri in vreun supermarket cu ei in poseta ca pina explici la aia iti faci un vagon de nervi.

Eu ii fac Duminica seara mai tarziu ptr ca mai am si alte creme de facut. Dar nu ma als tre sa ii fac si gata.


Duminica e perfect, Cerra!

#36 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 December 2012 - 06:07 PM

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:

anyyyyyyyyyyyyy,

Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?

Te pup!

Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?

Eu am pastrat doi biscuiti special pentru a vedea cum se comporta in timp, acum o ora am rupt o bucatica dintr-unul si e foarte ok. Nu mai stiu exact data cand i-am facut, dar e ceva timp,vreo 10 zie, cred, cerra sigur rezista bine, eu i-am tinut la rece in cutie de carton captusita cu servetele de masa.
Garantez eu ca tin, crede-ma pe cuvant!

#37 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2012 - 06:24 PM

Vezi postareaGelutza, la 19 December 2012 - 06:07 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:

anyyyyyyyyyyyyy,

Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?

Te pup!

Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?

Eu am pastrat doi biscuiti special pentru a vedea cum se comporta in timp, acum o ora am rupt o bucatica dintr-unul si e foarte ok. Nu mai stiu exact data cand i-am facut, dar e ceva timp,vreo 10 zie, cred, cerra sigur rezista bine, eu i-am tinut la rece in cutie de carton captusita cu servetele de masa.
Garantez eu ca tin, crede-ma pe cuvant!


Gela, multumesc mult de tot de raspuns, ai facutbine ca ai tinut de proba.
Cred ca Cerra va fi super multumita!

#38 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 December 2012 - 06:28 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 December 2012 - 06:24 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 19 December 2012 - 06:07 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:

anyyyyyyyyyyyyy,

Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?

Te pup!

Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?

Eu am pastrat doi biscuiti special pentru a vedea cum se comporta in timp, acum o ora am rupt o bucatica dintr-unul si e foarte ok. Nu mai stiu exact data cand i-am facut, dar e ceva timp,vreo 10 zie, cred, cerra sigur rezista bine, eu i-am tinut la rece in cutie de carton captusita cu servetele de masa.
Garantez eu ca tin, crede-ma pe cuvant!


Gela, multumesc mult de tot de raspuns, ai facutbine ca ai tinut de proba.
Cred ca Cerra va fi super multumita!

Cu placere.Am intrat a timp!
In ultimul timp asa procedez vis-a- vis de durata de pastrare, fac ascunse doua trei obiecte comestibile si testez din doua in doua zile, o sa editez si pe blog ca sa stie lumea care le face la ce se asteapta.

#39 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 19 December 2012 - 09:22 PM

Any, Gelutza

Multumesc frumos!

M`am hotarat. Duminica seara ii framant si pe ei si pe saratele si pun sulurile in frigider. Luni dimineata, umplu prajituricile si coc biscuitii si termin toata treaba repede.

Va pup!

#40 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2012 - 10:02 PM

Vezi postareacerra, la 19 December 2012 - 09:22 PM, a spus:

Any, Gelutza

Multumesc frumos!

M`am hotarat. Duminica seara ii framant si pe ei si pe saratele si pun sulurile in frigider. Luni dimineata, umplu prajituricile si coc biscuitii si termin toata treaba repede.

Va pup!


Brava :occasion14: !
Eu dupa ce fac aluatul il bag la congelator jumatate de ora, se intareste perfect dar nu ingheata si in fell asta feliile se taie foarte bine si-si pastreaza forma la copt.

Arata acest topic


  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi