Biscuiti sarati cu fistic
#21 Guest_Gelutza_*
Postat 12 December 2012 - 06:40 PM
#22
Postat 12 December 2012 - 06:49 PM
Pana la urma cati ai facut? Mie din poza la numaratoare imi ies peste 40 .
#23 Guest_Gelutza_*
Postat 12 December 2012 - 09:03 PM
Saru'mana inca o data!
#24
Postat 18 December 2012 - 08:57 AM
M-am pacalit la fistic, am pus mai mult si au un gust cam pregnanat de fistic, dar sunt buni! Pun poza diseara cand ajung acasa.
#26
Postat 18 December 2012 - 06:24 PM
#27
Postat 18 December 2012 - 08:40 PM
Bravo, ma bucur ca i-ai incercat si daca v-au mai si placut atunci e bine !
#28
Postat 19 December 2012 - 10:54 AM
Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?
Te pup!
Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?
#29
Postat 19 December 2012 - 11:19 AM
cerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:
Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?
Te pup!
Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?
Cerra, nu garantez ca tin pana la Craciun. E mult prea devreme.
Sunt atat de usor de facut, adica nu necesita tehnici sau mai stiu eu ce si deci nu-ti iau absolut din timp. Eu o sa-i fac chiar luni dimineata .
Fisticul trebuie exact cum e in poza. Macinat. Fin.Si sa nu fie sarat.
Nu i-am uns cu nimic.
Ca sa iasa toti la fel, trucul e sa fie urmariti toti pasii. Adica sa fie format bine sulul, sa fie rulat frumos, cat de cat uniform si apoi jumatate de ora la congelator ca sa se poata taia usor si sa-si mentina forma .
#30
Postat 19 December 2012 - 12:32 PM
[/quote
Multumesc frumos! ma gandeam eu ca se imoaie pina la Craciun. Ufff Luni dimineata am atatea de facut pina plec la lucru:(( dar o sa imi fac timp si de biscuitii astia sarati macar sa ii roluiesc si sa ii pun in frigi (poate ca ii fac duminica seara si o sa ma smecheresc si o sa fac si saratelele asa rol ca merge mai repede)
#31
Postat 19 December 2012 - 12:44 PM
Cred ca o sa fac asa: iau fisticul si parmezanul in geanta si ii fac, ca nu conteaza pe unde le plimb si nu ma verifica nimeni ce am in geanta!
#32
Postat 19 December 2012 - 12:47 PM
Eu de aia ii fac luni, sa reziste pe perioada sarbatorilor. La Craciun ma refer, in nici un caz la anul nou.
#33
Postat 19 December 2012 - 03:30 PM
zerda, la 19 December 2012 - 12:44 PM, a spus:
Cred ca o sa fac asa: iau fisticul si parmezanul in geanta si ii fac, ca nu conteaza pe unde le plimb si nu ma verifica nimeni ce am in geanta!
Doar sa nu intri in vreun supermarket cu ei in poseta ca pina explici la aia iti faci un vagon de nervi.
Eu ii fac Duminica seara mai tarziu ptr ca mai am si alte creme de facut. Dar nu ma als tre sa ii fac si gata.
#34
Postat 19 December 2012 - 05:16 PM
#35
Postat 19 December 2012 - 06:00 PM
cerra, la 19 December 2012 - 03:30 PM, a spus:
zerda, la 19 December 2012 - 12:44 PM, a spus:
Cred ca o sa fac asa: iau fisticul si parmezanul in geanta si ii fac, ca nu conteaza pe unde le plimb si nu ma verifica nimeni ce am in geanta!
Doar sa nu intri in vreun supermarket cu ei in poseta ca pina explici la aia iti faci un vagon de nervi.
Eu ii fac Duminica seara mai tarziu ptr ca mai am si alte creme de facut. Dar nu ma als tre sa ii fac si gata.
Duminica e perfect, Cerra!
#36 Guest_Gelutza_*
Postat 19 December 2012 - 06:07 PM
cerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:
Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?
Te pup!
Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?
Eu am pastrat doi biscuiti special pentru a vedea cum se comporta in timp, acum o ora am rupt o bucatica dintr-unul si e foarte ok. Nu mai stiu exact data cand i-am facut, dar e ceva timp,vreo 10 zie, cred, cerra sigur rezista bine, eu i-am tinut la rece in cutie de carton captusita cu servetele de masa.
Garantez eu ca tin, crede-ma pe cuvant!
#37
Postat 19 December 2012 - 06:24 PM
Gelutza, la 19 December 2012 - 06:07 PM, a spus:
cerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:
Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?
Te pup!
Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?
Eu am pastrat doi biscuiti special pentru a vedea cum se comporta in timp, acum o ora am rupt o bucatica dintr-unul si e foarte ok. Nu mai stiu exact data cand i-am facut, dar e ceva timp,vreo 10 zie, cred, cerra sigur rezista bine, eu i-am tinut la rece in cutie de carton captusita cu servetele de masa.
Garantez eu ca tin, crede-ma pe cuvant!
Gela, multumesc mult de tot de raspuns, ai facutbine ca ai tinut de proba.
Cred ca Cerra va fi super multumita!
#38 Guest_Gelutza_*
Postat 19 December 2012 - 06:28 PM
any_annette, la 19 December 2012 - 06:24 PM, a spus:
Gelutza, la 19 December 2012 - 06:07 PM, a spus:
cerra, la 19 December 2012 - 10:54 AM, a spus:
Daca ii fac azi tin pina la Craciun? deasupra arata foarte faini ai tai nu i`ai uns cu nimik?
Te pup!
Plec sa cumpar fistic in coaja.Aaaaaaaaa fisticul trebuie foarte marunt sau asa mai grob?
Eu am pastrat doi biscuiti special pentru a vedea cum se comporta in timp, acum o ora am rupt o bucatica dintr-unul si e foarte ok. Nu mai stiu exact data cand i-am facut, dar e ceva timp,vreo 10 zie, cred, cerra sigur rezista bine, eu i-am tinut la rece in cutie de carton captusita cu servetele de masa.
Garantez eu ca tin, crede-ma pe cuvant!
Gela, multumesc mult de tot de raspuns, ai facutbine ca ai tinut de proba.
Cred ca Cerra va fi super multumita!
Cu placere.Am intrat a timp!
In ultimul timp asa procedez vis-a- vis de durata de pastrare, fac ascunse doua trei obiecte comestibile si testez din doua in doua zile, o sa editez si pe blog ca sa stie lumea care le face la ce se asteapta.
#39
Postat 19 December 2012 - 09:22 PM
Multumesc frumos!
M`am hotarat. Duminica seara ii framant si pe ei si pe saratele si pun sulurile in frigider. Luni dimineata, umplu prajituricile si coc biscuitii si termin toata treaba repede.
Va pup!
#40
Postat 19 December 2012 - 10:02 PM
cerra, la 19 December 2012 - 09:22 PM, a spus:
Multumesc frumos!
M`am hotarat. Duminica seara ii framant si pe ei si pe saratele si pun sulurile in frigider. Luni dimineata, umplu prajituricile si coc biscuitii si termin toata treaba repede.
Va pup!
Brava !
Eu dupa ce fac aluatul il bag la congelator jumatate de ora, se intareste perfect dar nu ingheata si in fell asta feliile se taie foarte bine si-si pastreaza forma la copt.