
Tort cu alune (sau si cu ciocolata)
#22
Postat 09 January 2013 - 04:12 PM
Foarte buna,rapida si ieftina, presimt ca o sa o fac foarte des !


Imagini atasate
#23
Postat 09 January 2013 - 08:38 PM
#24
Postat 07 February 2013 - 12:19 PM

E sub forma de tort cu ganache de ciocolata, prima varianta cu unt.
Delicios. Il voi repeta sigur si am sa fac si varianta cu ciocolata
si simplu fara umplutura.
Imagini atasate

#27
Postat 07 February 2013 - 04:05 PM
Carmen L, la 07 February 2013 - 02:57 PM, a spus:

Mai ai, mai ai, ca vin si eu la o feliutza!

#29
Postat 07 February 2013 - 08:00 PM
Cu ciocolata maruntita impreuna cu alunele e preferatul lui Marco, abia ce s-a terminat ieri, l-am facut in Thermomix rapid, adica fara a bate spuma ouale dar am marit cantitatea de praf de copt, si in loc de zahar am pus fructoza, a iesit foarte bine si asa.
#30
Postat 10 February 2013 - 03:26 PM
Daca am invitati nu ramane nici macar o firmitura. Sunt mai norocoasa daca-l fac pt noi... reuseste sa vada si a doua zi.
Multumesc, Adriana!
#31
Postat 10 February 2013 - 10:32 PM

Si Marco de cite ori il intreb ce tort sa-i fac imi zice sa-l fac pe asta

#32
Postat 10 February 2013 - 11:45 PM

L-am facut doar in varianta "clasica", cu unt. Trebuie sa-l incerc si cu ciocolata ... si sper sa ajung sa-i fac si o poza pana nu-l mancam

#34
Postat 11 February 2013 - 10:50 AM
O sa fac si eu cred ca in we tortul tau cu alune varianta2, ptr ca o sa ii schimb faina cu faina monti, laptele la fel si va fi perfect. Eu o sa pun nuci ptr ca le plac mai mult la ai mei. Am salvat reteta asta in mailul meu si vroiam sa o fac in we care a trecut doar ca.... nucile mele sunt in coaja si trebuie sotul sA le sparga ptr ca eu nu pot(imi pazesc mainile de rani). Sigur il fac we asta.
#35
Postat 11 February 2013 - 01:38 PM
Intrebare intrebatoare??? ce temperatura si cat sta la cuptor...eu am setat pe circulara 190° si am pus 45 min...prea mult? prea putin, numai bine ???
merci
#36
Postat 11 February 2013 - 01:53 PM
stella, la 11 February 2013 - 01:38 PM, a spus:
Intrebare intrebatoare??? ce temperatura si cat sta la cuptor...eu am setat pe circulara 190° si am pus 45 min...prea mult? prea putin, numai bine ???
merci
Poi eu cred ca asa cum coci blaturile si checurile nu? faci proba cu scobitoarea. Eu asa ma gandeam ca o sa il pun ca si pe blat. Si eu intrebare intrebatoare: ce diametru ar trebuii sa aibe forma de copt? poate sa scris si nu am vazut eu.
#37
Postat 11 February 2013 - 01:54 PM
stella, la 11 February 2013 - 01:38 PM, a spus:
Intrebare intrebatoare??? ce temperatura si cat sta la cuptor...eu am setat pe circulara 190° si am pus 45 min...prea mult? prea putin, numai bine ???
merci
Si al meu.Eu il pun la 180 si cand miroase e"gata" il controlez cu scoby!

#39
Postat 11 February 2013 - 02:13 PM
acum e pe grila la racit

