Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#221 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 April 2013 - 05:21 PM

Haha, ma bucur ca a ajuns Zoazo...ca de transportat le-a dus copila in bagaje...apoi s-a vazut rapid cu Boni, la care am apelat sa faca pe Iepurasul intermediar, caci "eram precisa" ca te vei bucura mult s-o vezi...nu stiam ca vine si Milord :)
M-am gandit ca margelele alea merg la orice si vara, si iarna si la casual, si tot :)
Pofta mare la cioco dlui Stefan, si Sarbatori fericite tuturor.

Dani, tu vino, ca vad eu ce fac ...mie cel mai mult imi plac urzicile saltate in tigaie ( dupa fierbere) cu ceapa si apoi mult mujdei si mamaligutza.,
Lorica mama, sunt la mine in gradina si cresc spontan, nu le-am cultivat.
Ioana, fain Rila al tau...eu sper ca se ve *desconspira* ...altel vom fi obligati sa luam lista la purecat si prin eliminare si deductii logice , sa aflam cine este :-*.
Pup tulemond. :)

#222 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 April 2013 - 05:27 PM

Vezi postareastella, la 12 April 2013 - 05:21 PM, a spus:

Haha, ma bucur ca a ajuns Zoazo...ca de transportat le-a dus copila in bagaje...apoi s-a vazut rapid cu Boni, la care am apelat sa faca pe Iepurasul intermediar, caci "eram precisa" ca te vei bucura mult s-o vezi...nu stiam ca vine si Milord :-*
M-am gandit ca margelele alea merg la orice si vara, si iarna si la casual, si tot :)
Pofta mare la cioco dlui Stefan, si Sarbatori fericite tuturor.

:) curierul si pe Iepurica draga mie! Doar se uscasera lacrimile de emotie de la Sorina si iaca, altele, de fericire.Din pacate, pe Bonicica doar am auzit-o,ca n-a putut veni, dar m-am pupat cu Bonicelul azi, ca dor mi-a fost si de el! Cu Boniceaua TREBUIE sa recuperam, ca deja se simte lipsa!

Bine te-ai gandit, ca-s faine tare! Si TOTUL a picat "la pont", de parc-ai "citit"ce ne lipsea!:) pentru toate bucuriile de azi!!!!!!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#223 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 April 2013 - 05:28 PM

I-hiiii, ce misto!!!! Suuuper fetelor, e tare frumos sa te uiti pe topicul asta!
Zerdulino, cred ca iti fac o vizita sa vad si eu mai de-aproape cartea aia :) Ce maestru ai primit tu acolo, auleu!

Zorzoricaaa, iesi mai din butoiul cu ciocolata si mai vorbeste si cu noi :-*
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#224 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2013 - 06:14 PM

Pai...Laponico...nu...pot! Ca buna-i! Aia Frigor, deocamdata! :) Da adresa si-ti trimit si tie Ciocolata cu Rom si Eugenia! Nu glumesc!da-mi PM si-ti trimit!

#225 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2013 - 06:28 PM

Stai draguta mea cuminte! Daca vrei sa imi faci o placere, iesi cu mine l avara la o terasa, sa stam si noi relaxate, la o bere, un mic, o maslina, o atentie. :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#226 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 April 2013 - 07:03 PM

Vezi postareazerda, la 12 April 2013 - 04:45 PM, a spus:

Eu nu stiu pe cine sa pup, asta e viata! Va pup pe toate! :-*

Pana la urma afli prin excludere.Dupa ce ajung ceilalti iepurasi. :)

#227 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 12 April 2013 - 08:01 PM

Loricica, draga floricica, stii tu sigur ce 2 oameni ai facut astazi fericiti. Eu si puiul de Darius. Dupa doua zile cumplite ajung astai acasa pe la 5 fara chef de nimic, imi dau seama ca imi lipsesc una alta prin casa si cum nu prea am timp ma decid sa merg sa fac cumparaturi inainte de inchidere, cand ies din casa, vad pe terasa un pachet... iiiii ce bucurieeee! Am tras de ambalaj ca doi catei in masina, ala mic ma tot intreba e si pentru mine ceva e si pentru mine? Tare ne-ai bucurat iepurila drag, Darius a decretat ca ciocolatica de la tine e "cea mai ciocolata din lume", vrea sa ne apucam sa vopsim oua si a promis ca is lustruieste singur tacamurile. Am sa pun poze, cel mai probabil maine, caci scriu de pe un calculator de imprumut al meu stricandu-se acum de curand... Iepurila la mine a ajuns fix la momentul potrivit.. genul ala de moment cand mai ai putin si te-apuca plansul, aveam nevoie de o astfel de emotie. Iti multumesc.

Marturisesc cu rusine ca eu inca sunt in cautari pentru cadou, imi lipseste si timpul necesar sa umblu putin ca sa imi fac o idee. Va pupez si ma bucur enorm cand vad fiecare dar in parte caci stiu cata emotie e atunci cand e primit.
Imagine postata

#228 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2013 - 08:26 PM

Tzup-tzup de bucurieeee! Hi-hi, faza cu "momentul potrivit" mi-a facut ochii sa-mi luceasca in cap de veselie :toothy9;Multe multumiri postei germane si celei italiene, pentru ca mi-au dus iepurasul la destinatie teafar si nevatamat, sper adica...Tare mare placere mi-a facut, sincer! Din toate inima si cu tot dragul! Pup blondilinii de Pascani! :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#229 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 12 April 2013 - 08:42 PM

Wow , pupaciuni Loricai si in special lui Darius &Alinei.
Ma bucur asa mult ca iepurila al tau a ajuns la tzanc sa te oblojeasca la suflet.

#230 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 April 2013 - 08:59 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 April 2013 - 01:32 PM, a spus:

Uainlei, Sorina pregateste-te de invazii :)))) Mi s-a scurs toata corneea la dulciurile alea :D
Ce fete frumoase ai, sa iti traiasca fericite si vesele mereu!

Daca te grabesti mai gasesti o ciocolata si o eugenie, si asta pt ca le-am pus eu frana. Daca era dupa popor eliminau tot in secunda nr doi.

Vezi postareaDaniella, la 12 April 2013 - 01:36 PM, a spus:

am uitat sa zic, ca pup si eu fetele frumoase ale Sorinei! si of course iepurasii! :D Sorinel, chiar ca-s frumoase tare, sa le mai pui la bubuleti sa ne mai bucuram si noi zilele!:)

Pupam si noi doua fete frumoase, mami Daniella cu puiutul balerin. Multumim de aprecieri!
Poze mai fac si eu cand imi aduc aminte, mai greu cu postatul.

Vezi postareazerda, la 12 April 2013 - 04:04 PM, a spus:

Am primit si eu Iepurasul in vizita. Iepurasul meu a vazut prea multe filme de mister si n-a spus cine este. Cica Rila!

...

Ii multumesc lui Rila cu un mic regret ca nu stiu cine este!

Chiar ca misterios Rila al tau. La fel ca si tine habar nu am cine e, dar am asa o banuiala. Sunt curioasa sa vad daca am nimerit.
Ma bucur pt bucuria voastra!

Vezi postareazoazorel, la 12 April 2013 - 04:40 PM, a spus:

Si eu, si eu! Yuuupppiii! Si Iepurica mea a ajuns!Si, se vede traba ca eu am fost cea mai cuminte, fiindca mi-a facut o bucurie-n plus: sa vorbesc si vad (cu) doi oameni dragi mie! Pe Milorad de Bouteille si distinsa lui sotie Boniceaua! Va pup, dragii mei, ca dor mi-a fost de voi!

Asa deci, de aici rezulta ca Iepurica mea este....ta-ra-ra-raaaammmm! STELLINAAAA! Stella-bella, draga mea draga!

Si ce iepuras, ca a reusit sa fericeasca doi oameni cel putin: si pe mine, dar si pe dl Zoazorel, care bate din palme si se-nvarte ca un copil!

Na, Zozo ca a venit si randul tau. Curge cu bucurii pe strada ta.
Pupam Stellina iepuras!

Vezi postareazerda, la 12 April 2013 - 04:45 PM, a spus:

Eu nu stiu pe cine sa pup, asta e viata! Va pup pe toate! :)

:-* :) :D

Vezi postareaalimocanu, la 12 April 2013 - 08:01 PM, a spus:

Loricica, draga floricica, stii tu sigur ce 2 oameni ai facut astazi fericiti. Eu si puiul de Darius. Dupa doua zile cumplite ajung astai acasa pe la 5 fara chef de nimic, imi dau seama ca imi lipsesc una alta prin casa si cum nu prea am timp ma decid sa merg sa fac cumparaturi inainte de inchidere, cand ies din casa, vad pe terasa un pachet... iiiii ce bucurieeee! Am tras de ambalaj ca doi catei in masina, ala mic ma tot intreba e si pentru mine ceva e si pentru mine? Tare ne-ai bucurat iepurila drag, Darius a decretat ca ciocolatica de la tine e "cea mai ciocolata din lume", vrea sa ne apucam sa vopsim oua si a promis ca is lustruieste singur tacamurile. Am sa pun poze, cel mai probabil maine, caci scriu de pe un calculator de imprumut al meu stricandu-se acum de curand... Iepurila la mine a ajuns fix la momentul potrivit.. genul ala de moment cand mai ai putin si te-apuca plansul, aveam nevoie de o astfel de emotie. Iti multumesc.

Marturisesc cu rusine ca eu inca sunt in cautari pentru cadou, imi lipseste si timpul necesar sa umblu putin ca sa imi fac o idee. Va pupez si ma bucur enorm cand vad fiecare dar in parte caci stiu cata emotie e atunci cand e primit.

Alina nu esti singura. Nici eu nu am reusit sa ma decid, asa ca esti in dulce companie.
Imi pare bine ca iepurila a ajuns exact cand trebuia.
Pupacim blondutii!
Lori, inspirat iepurasul tau. Brava!
Sorina

#231 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2013 - 09:15 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 April 2013 - 06:28 PM, a spus:

Stai draguta mea cuminte! Daca vrei sa imi faci o placere, iesi cu mine l avara la o terasa, sa stam si noi relaxate, la o bere, un mic, o maslina, o atentie. :thumleft:

Daca vreau? Glumesti? SIGUR! Da'vii? Sigur-sigur? Tare-as vrea sa fie adevarat! Ar fi prea frumos!

Bravo pentru fericirea pe care-ai adus-o blondinilor italieni! Inspirata idee!:pupic:

#232 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 April 2013 - 10:45 PM

Numai iepurasi care mai de care.

Dupa o saptamana de cand stateam cu pachetul pregatit am reusit sa-l las si eu azi la posta.Sper sa ajunga cu bine la destinatie si sa placa destinatarului mai ales ca nu staiam nimc despre cel caruia i-am trimis.Dupa cum spune posta germana, intr-o saptamana ar tb sa ajunga.Abia astept.

Sorina, ma bucur sa le mai vad pe printese.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#233 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 April 2013 - 09:19 AM

Astazi trimit si eu doi iepurasi daca m-ajuta cineva la impachetat artistic! Sper ca da, ca am adunat tot ce era de adunat. Un iepuras e cel de pe lista, un iepuras e ales de mine! E, oricum si daca le ambalez azi si le pun luni la posta oricum ajung pana in Pasti!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#234 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 13 April 2013 - 12:32 PM

Si eu mai am de trimis ceva iepurasi ....dar nu mai am idei...uffffffffffff

#235 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2013 - 12:56 PM

Vezi postareazoazorel, la 12 April 2013 - 09:15 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 April 2013 - 06:28 PM, a spus:

Stai draguta mea cuminte! Daca vrei sa imi faci o placere, iesi cu mine l avara la o terasa, sa stam si noi relaxate, la o bere, un mic, o maslina, o atentie. :)

Daca vreau? Glumesti? SIGUR! Da'vii? Sigur-sigur? Tare-as vrea sa fie adevarat! Ar fi prea frumos!

Bravo pentru fericirea pe care-ai adus-o blondinilor italieni! Inspirata idee!:P

Te anunt la timp, in speranta ca voi ajunge sa calatoresc intr-acolo. Eu asa am in plan, dar stii tu cum e, socoteala de-acasa nu se potriveste cu aia din targ. Mama abia asteapta.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#236 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 13 April 2013 - 05:20 PM

Lapo, 22-29 iunie suntem in BG si-apoi , pana pe 7 iulie, la Braila.deja suntem Off.Scuzeee!!!

#237 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2013 - 09:34 AM

Vezi postareazoazorel, la 13 April 2013 - 05:20 PM, a spus:

Lapo, 22-29 iunie suntem in BG si-apoi , pana pe 7 iulie, la Braila.deja suntem Off.Scuzeee!!!

Bine Nicole, am notat! La Braila, slabute sanse sa ajung, dar la B o sa fiu sigur. am in plan si Delta, cu var-miu, care are o barca. Ramane de vazut. In orice caz, vreau soarele de-acasa!Pardoane de off topic! Sa curga urecheatii!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#238 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 April 2013 - 10:44 PM

Titiri, am purtat dimineata eserfuta de la tine, e super, chiar imi luasem de curand o vesta portocalie si merge de minune :floare: .
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#239 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 15 April 2013 - 09:06 AM

Ce fain ca au inceput sa soseasca iepurasii (maine vreau sa-l trimit si epu pe-al meu) si ce frumoase sunt cadourile, sa va bucurati de ele!

#240 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 15 April 2013 - 12:57 PM

Vezi postareaIoana, la 14 April 2013 - 10:44 PM, a spus:

Titiri, am purtat dimineata eserfuta de la tine, e super, chiar imi luasem de curand o vesta portocalie si merge de minune :floare: .

Ma bucur tare mult ca iti place si ca o porti. :floare:
Foarte frumoase toate cadourile, felicitari iepurasilor!
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul