Lapona Enigel, la 12 April 2013 - 01:32 PM, a spus:
Uainlei, Sorina pregateste-te de invazii

))) Mi s-a scurs toata corneea la dulciurile alea

Ce fete frumoase ai, sa iti traiasca fericite si vesele mereu!
Daca te grabesti mai gasesti o ciocolata si o eugenie, si asta pt ca le-am pus eu frana. Daca era dupa popor eliminau tot in secunda nr doi.
Daniella, la 12 April 2013 - 01:36 PM, a spus:
am uitat sa zic, ca pup si eu fetele frumoase ale Sorinei! si of course iepurasii!

Sorinel, chiar ca-s frumoase tare, sa le mai pui la bubuleti sa ne mai bucuram si noi zilele!
Pupam si noi doua fete frumoase, mami Daniella cu puiutul balerin. Multumim de aprecieri!
Poze mai fac si eu cand imi aduc aminte, mai greu cu postatul.
zerda, la 12 April 2013 - 04:04 PM, a spus:
Am primit si eu Iepurasul in vizita. Iepurasul meu a vazut prea multe filme de mister si n-a spus cine este. Cica Rila!
...
Ii multumesc lui Rila cu un mic regret ca nu stiu cine este!
Chiar ca misterios Rila al tau. La fel ca si tine habar nu am cine e, dar am asa o banuiala. Sunt curioasa sa vad daca am nimerit.
Ma bucur pt bucuria voastra!
zoazorel, la 12 April 2013 - 04:40 PM, a spus:
Si eu, si eu! Yuuupppiii! Si Iepurica mea a ajuns!Si, se vede traba ca eu am fost cea mai cuminte, fiindca mi-a facut o bucurie-n plus: sa vorbesc si vad (cu) doi oameni dragi mie! Pe Milorad de Bouteille si distinsa lui sotie Boniceaua! Va pup, dragii mei, ca dor mi-a fost de voi!
Asa deci, de aici rezulta ca Iepurica mea este....ta-ra-ra-raaaammmm! STELLINAAAA! Stella-bella, draga mea draga!
Si ce iepuras, ca a reusit sa fericeasca doi oameni cel putin: si pe mine, dar si pe dl Zoazorel, care bate din palme si se-nvarte ca un copil!
Na, Zozo ca a venit si randul tau. Curge cu bucurii pe strada ta.
Pupam Stellina iepuras!
zerda, la 12 April 2013 - 04:45 PM, a spus:
Eu nu stiu pe cine sa pup, asta e viata! Va pup pe toate!

alimocanu, la 12 April 2013 - 08:01 PM, a spus:
Loricica, draga floricica, stii tu sigur ce 2 oameni ai facut astazi fericiti. Eu si puiul de Darius. Dupa doua zile cumplite ajung astai acasa pe la 5 fara chef de nimic, imi dau seama ca imi lipsesc una alta prin casa si cum nu prea am timp ma decid sa merg sa fac cumparaturi inainte de inchidere, cand ies din casa, vad pe terasa un pachet... iiiii ce bucurieeee! Am tras de ambalaj ca doi catei in masina, ala mic ma tot intreba e si pentru mine ceva e si pentru mine? Tare ne-ai bucurat iepurila drag, Darius a decretat ca ciocolatica de la tine e "cea mai ciocolata din lume", vrea sa ne apucam sa vopsim oua si a promis ca is lustruieste singur tacamurile. Am sa pun poze, cel mai probabil maine, caci scriu de pe un calculator de imprumut al meu stricandu-se acum de curand... Iepurila la mine a ajuns fix la momentul potrivit.. genul ala de moment cand mai ai putin si te-apuca plansul, aveam nevoie de o astfel de emotie. Iti multumesc.
Marturisesc cu rusine ca eu inca sunt in cautari pentru cadou, imi lipseste si timpul necesar sa umblu putin ca sa imi fac o idee. Va pupez si ma bucur enorm cand vad fiecare dar in parte caci stiu cata emotie e atunci cand e primit.
Alina nu esti singura. Nici eu nu am reusit sa ma decid, asa ca esti in dulce companie.
Imi pare bine ca iepurila a ajuns exact cand trebuia.
Pupacim blondutii!
Lori, inspirat iepurasul tau. Brava!