icecream, la 26 March 2015 - 08:10 AM, a spus:
cel mai bnanal, mai neinspirat și mai lipsit de suflet cadou = nu exista asa ceva! Daca-i daruit din tot sufletul, asta se simte! Poate tie ti se pare banal, dar cea care-l va primi, va simti ca te-ai gandit la ea si ca-n cadoul ala asa banal, cum zici tu, e si-o farama din sufletul tau.
Eu vorbesc din punctul meu de vedere si-n numele meu, dar stiu ca-s in asentimentul multora de-aici! NU exista cadou banal!
[
icecream, la 26 March 2015 - 08:10 AM, a spus:
Ei Zoazoel, am greșit în exprimare, cadoul sigur va fi ales și trimis din inimă, doar că aș vrea să fie ceva wow, ceva ce destinatarul n-ar putea găsi la el în oraș sau în zonă, ceva extra super special. Mie îmi place să fac cadouri chiar mai mult decât să primesc...adică-mi place momentul când dau peste darul pe care-l consider eu perfect și văd cu ochiii minții cum "adrisantu" îl primește și se miră cînd îl deschide și se bucură....Ei, dar cred că mi-a venit o idee, azi înainte de sală o să trec prin târg să văd dacă găsesc ce caut. A, și nici felicitări n-am prea văzut, dar mai caut.
doar că aș vrea să fie ceva
wow, ceva ce destinatarul n-ar putea găsi la el în oraș sau în zonă, ceva extra super special. =

Palinka!
Glumesc, fireste.
Iti faci cam multe probleme!Si cam degeaba, cred eu! Ia ce gasesti si-ti garantez eu ca nu gresesti!
Eu am luat felicitarile de la librarie.