L-am facut! In viteza calului lovit de streche. Nu gaseam pe nicaieri salau, nici congelat nici altfel si vineri se nimeri ca am gasit la un Rewe, chiar dezghetat. Am luat doua filet-uri mici si am zis ca nu mai apuc sa il fac, fiind foarte prinsa cu altele. Pana la urma in seara asta l-am pus la fiert, dar cred ca l-am fiert cam prea mult, desi a stat doar douazeci de minute. Nu am pus rozmarin, ci dafin si boabe de piper pentru ca imi place combinatia, stiu de la pasta de peste a mamei

Pentru mine e aroma ideala pentru fierturi cu peste. La faza cu pielita chiar ca trebuie sa o scoti rapid cand e fierbinte, eu am cam lasat sa se raceasca...si mi s-a bucatalit filet-ul, ata ete.
Cand sa comand eu mai multe bucati de filet , ca vroiam sa fac si pane, vad alaturi skrei, adica un cod de Atlantic cica. Asa ca am luat din ala sa fac pane.
Iaca rezultatul, e la frigider, las aromele sa se tavaleasca impreuna peste noapte.

Pfffff, acuma vad, uitai caperele, pe care mi le-am cumparat expres pentru asta. Ma duc sa le adaug

))))