stella, la 05 July 2010 - 10:37 AM, a spus:
intrebarea mea este...zisesi al doilea golan, asta inseamna ca e tot baiat?
sa va traiasca si bafta mamei cu 3 masculi in casa.
da, sar'na, no 2 e tot baiat. si p-asta mare o sa-l plasam la gradinita sau cum se cheama. cit mai repede posibil, ca nu se mai poate. are mult prea multa energie. doarme 8 seara 7 jumate dimineata, nimic de zis, de cele mai multe ori fara intrerupere (si e atit de sigur ca la 7 juma' se trezeste ca nu mai am nevoie de desteptator de citeva luni bune). in timpul cit e treaz, insa ... si e fuarte fuarte incapatinat. de exemplu i-am spus clar ca LA MINCAREA PISICILOR NU E VOIE!!!! a mincat bataie de la muma-sa in repetate rinduri. degeaba. se duce, ia apa, o toarna in mincare, ia o lingura si incepe sa amestece. face "papa pitica". ultima data (ieri adica) i-am tinut un discurs despre cum nu e voie sa se bage in minacrea mitzalor. m-a ascultat uitindu-se in jos, cu o expresie pe fatza care mi-a amintit de mutra mea cind imi facea maica-mea morala. probabil azi iar va "face de mincare" la mitze.
este matematic evident ca e imposibil de crescut un nou-nascut cu andrei liber in casa. asa ca trebuie sa-l dau la gradinita. sa se joace cu copiii. si cind o fi mai mare-l dau la rugby!!

Ajutor