Forum Culinar: parinte incompetent vaxile - Forum Culinar

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

parinte incompetent vaxile

#21 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 05 July 2010 - 10:45 AM

Vezi postareastella, la 05 July 2010 - 10:37 AM, a spus:

Bravo Andrei , ca a adormit pana la urma; sarcina usoara mamei.
intrebarea mea este...zisesi al doilea golan, asta inseamna ca e tot baiat?
sa va traiasca si bafta mamei cu 3 masculi in casa.
:lol: sa-ti fie de bine berea.

da, sar'na, no 2 e tot baiat. si p-asta mare o sa-l plasam la gradinita sau cum se cheama. cit mai repede posibil, ca nu se mai poate. are mult prea multa energie. doarme 8 seara 7 jumate dimineata, nimic de zis, de cele mai multe ori fara intrerupere (si e atit de sigur ca la 7 juma' se trezeste ca nu mai am nevoie de desteptator de citeva luni bune). in timpul cit e treaz, insa ... si e fuarte fuarte incapatinat. de exemplu i-am spus clar ca LA MINCAREA PISICILOR NU E VOIE!!!! a mincat bataie de la muma-sa in repetate rinduri. degeaba. se duce, ia apa, o toarna in mincare, ia o lingura si incepe sa amestece. face "papa pitica". ultima data (ieri adica) i-am tinut un discurs despre cum nu e voie sa se bage in minacrea mitzalor. m-a ascultat uitindu-se in jos, cu o expresie pe fatza care mi-a amintit de mutra mea cind imi facea maica-mea morala. probabil azi iar va "face de mincare" la mitze.

este matematic evident ca e imposibil de crescut un nou-nascut cu andrei liber in casa. asa ca trebuie sa-l dau la gradinita. sa se joace cu copiii. si cind o fi mai mare-l dau la rugby!!
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#22 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 July 2010 - 02:16 PM

va placheaza ca la rugby? sau dc rugby?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#23 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2010 - 04:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 July 2010 - 02:16 PM, a spus:

de ce nu? :lol: e un sport de angajament fizic. consuma energie. in plus, exista o gramada de cluburi de tip britanic.

#24 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 05 July 2010 - 08:23 PM

Felicitari pt bebe 2 si o sarcina cat mai usoara sotiei.
Traiasca gradinita! O spun in fiecare zi, dar mai ales dupa weekend. Nu e usor cand e diferenta mica intre cei doi copii.
Al meu avea 2 ani si 5 luni cand s-a nascut junioara.

Cat are Andrei acum?
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#25 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 July 2010 - 11:45 PM

Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca am doua fete, la distanta de 3 ani... doua teroriste...
Mara (5 ani) e in vacanta acum, asa ca e vai si amar de pielea mea. Soata mea e norocoasa ca vine seara tarziu acasa...
Eu in schimb sunt toata ziua prin parcuri cu ele... nu as rezista cu ele in casa.
Giulia (2 ani) ma trezeste in fiecare dimineata in jur de 6h... daca sunt norocoasa la 6,30h... si o tot tin intr-o nebunie pana seara la 21h...
Toata ziua se musca, se trag de par, se bat pe jucarii, mai nou se scuipa... numai lucruri bune au invatat in ultimul timp...
Sa speram ca se potolesc in ceva timp... ca mai am un pic si ajung la nebuni...
Sorina

#26 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2010 - 03:48 AM

Vezi postareamilena, la 05 July 2010 - 08:23 PM, a spus:

Traiasca gradinita! O spun in fiecare zi, dar mai ales dupa weekend. Nu e usor cand e diferenta mica intre cei doi copii.

Cat are Andrei acum?

15 luni si 11 zile. in dimineata asta tocmai i-am dat gratiile de la patut jos si i-am pus niste bariere de fro dooj' de cm. asta pen' ca ieri s-a dus la nevazmea, a luat-o de mina si a inceput s-o traga spre birlogu' lui zicind "naninani". si odata plasat in pat, chiar a adormit. asa ca am zis taica, amu' urca singur in pat si fa naninani. cu cit e mai independent, cu atit mai bine. nush ce ne facem cu jr daca andrei se tine de timpenii la acelasi nivel (de ex in dimineata asta a avut ideea sa se bage in laditza de caca de la pisici)

pur si simplu, nu se mai poate. nu mai are destul "challenge" acasa.

#27 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2010 - 03:49 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 05 July 2010 - 11:45 PM, a spus:

Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca am doua fete, la distanta de 3 ani... doua teroriste...
Mara (5 ani) e in vacanta acum, asa ca e vai si amar de pielea mea. Soata mea e norocoasa ca vine seara tarziu acasa...
Eu in schimb sunt toata ziua prin parcuri cu ele... nu as rezista cu ele in casa.
Giulia (2 ani) ma trezeste in fiecare dimineata in jur de 6h... daca sunt norocoasa la 6,30h... si o tot tin intr-o nebunie pana seara la 21h...
Toata ziua se musca, se trag de par, se bat pe jucarii, mai nou se scuipa... numai lucruri bune au invatat in ultimul timp...

fascinant!! eu mereu am crezut ca fetitele sunt niste ingerase si ma plingeam cu doi golani.

#28 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 06 July 2010 - 04:14 AM

Ce noroc pe mine, ca aici nu este vacanta la daycare...Sorina, si noi in weekend-uri si cand il luam de la gradi suntem direct la parc.

La mine, fii-meu a fost atat de linistit, ca n-am stiut ca am bebe. De cand a inceput sa mearga, sa te tii, fuge tot timpul. Are o energie de numa' Asta mica, nu sta locului o clipa. Al meu zice ca nu vrea sa se gandeasca ce-o fi cand o incepe si dumneai "marsurile".
Pana una-alta, o sa-l inscriem la inot, si dupa aia la fotbal. In iarna deja i-am facut program cu patinaj si schi.Om vedea cum ne-om descurca, mai ales ca incep si serviciul la sfarsitul lui septembrie.
Sorina, n-ai incercat sa o inscrii la ceva activitati sportive pe timp de vara?
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#29 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 06 July 2010 - 04:17 AM

vaxile, da' cand ii dati la gradi, la voi? ca aici, n-ai de ales si la 1 an (atat dureaza concediul de maternitate) ii cam duci.

#30 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2010 - 04:27 AM

Vezi postareamilena, la 06 July 2010 - 04:17 AM, a spus:

vaxile, da' cand ii dati la gradi, la voi? ca aici, n-ai de ales si la 1 an (atat dureaza concediul de maternitate) ii cam duci.

potz sa-l dai de la doo luni. ma rog, nu se cheama "gradinita". necazu' e ca pina la 18 luni nu vor sa ti-l ia decit in "infant care". iar aia is pipernicitz rau de tot, abia merg la un an juma', de vorbit ciuciu. ce sa faca fiimiu' cu aia? la 15 luni (adica amu' fro 10 zile) am fo la un control la pediatru, sa vada cum evolueaza. aia a zis ca dupa standardele asiatice, e cam de 19-20 de luni, si sa nu-l dam la infant care ca regreseaza. la gradinita aia se tin dreptz ca nunu, asa e regula, are 15 luni sa intre-n infant care. io le-am aratat deshtiu'. mai bine-l mai tin 3 luni acasa. niste trei luni foaaarte grele.

#31 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 July 2010 - 09:14 AM

Am inscris-o deja la inot. Am avut deja o prima sedinta. I-a placut mult, asa ca dupa ce se va termina acest curs cred ca ma sa o inscriu la altul... problema e ca dureaza o ora pe saptamana... si ce ma fac cu restul saptamanii?
Eu sunt invatata cu ele... nu sunt fete rele, doar ca atunci cand vor aceaasi chestie (si se intampla mai mereu) nu cedeaza nici una, si de aici incepe scandalul.
Singura solutie e sa nu stam in casa... asa ca toata ziua suntem haimanale hai-hui... Sincer, am ajuns sa fiu musafir la mine in casa, intram in casa doar ca sa mancam, facem cate un dus si la nani... Daca pana acum a fost distractiv, deja am luat-o razna, vreau sa mai stau si eu in casa mea...
Deabia astept sa vina 22 august. Atunci plecam la mare si vom sta doua saptamani, dupa care la intoarcere va incepe din nou caminul. Dar pana la sfarsitul lui august mai e cale luuuunga...
Faptul ca sunt fete nu are nici o importanta, sunt doua firi puternice care intra mereu in conflict... acum pt o jucarie sau pt atentia mamei, mai tarziu pt baieti (asa mi-a zis cineva mai in varsta... sa speram ca nu va fi asa).
Bafta in continuare! Sorina
Sorina

#32 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 08 July 2010 - 10:29 PM

Vezi postareavaxile, la 05 July 2010 - 09:39 AM, a spus:

daca va intrebatz ce mai face vaxile jr (desi probabil nu), spre marea bucurie generala, il chinuie pe tasu'. de exemplu vineri. s-a trezit pe la fro unshpe, cu dureri de la vaccin. urla, urla si orice-i facuram ... nimic. plinsete si plinsete. jucarele? nimic! luat in brate? ciuciu! aratat nushce pe geam? vax! da' la un moment dat ... vede pe masa o cutie de paste instant, din care minca nevazmea (care saraca e-n luna a sasea cu al doilea golan). ei bine, asta micu' (sau mare, depinde de perspectiva) se opreste ca prin minune din plins si arata victorios spre instant noodles: "da-mi de-aia!!". i-am dat, a mincat, a facut nani pina la 7 jumate a doua zi. la faza asta io am luat o bere. prea de tot, totusi.

Io cred ca-i era foame :toothy9;

Sarcina usoara nevestii :headbang:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#33 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 08 July 2010 - 10:55 PM

Vezi postareavaxile, la 05 July 2010 - 04:03 PM, a spus:

de ce nu? :headbang: e un sport de angajament fizic. consuma energie. in plus, exista o gramada de cluburi de tip britanic.

Mda,la fel am gandit si eu cand l-am dat pe Patrick la fotbal.Bun,lui i-a placut de mic fotbalul,dar eu speram sa fie mai linistit,mai obosit acasa daca isi va consuma energia pe teren,interesul,nah;
ihi,poti sa uiti;parca e si mai activ de cand joaca.Din toamna o dau si pe Amelie,tot la fotbal,cred(mai sunt fete),sa vedem cum o fi

#34 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 08 July 2010 - 10:57 PM

Vezi postareapetunie, la 08 July 2010 - 10:55 PM, a spus:

Vezi postareavaxile, la 05 July 2010 - 04:03 PM, a spus:

de ce nu? :toothy9; e un sport de angajament fizic. consuma energie. in plus, exista o gramada de cluburi de tip britanic.

Mda,la fel am gandit si eu cand l-am dat pe Patrick la fotbal.Bun,lui i-a placut de mic fotbalul,dar eu speram sa fie mai linistit,mai obosit acasa daca isi va consuma energia pe teren,interesul,nah;
ihi,poti sa uiti;parca e si mai activ de cand joaca.Din toamna o dau si pe Amelie,tot la fotbal,cred(mai sunt fete),sa vedem cum o fi

Mi-e ca ti-o face casa vraiste - adicatelea teren de fotbal. Cu tot ce implica asta: geamuri, vaze, ghivece sparte, daramate.... Vai s-amar! :headbang:

#35 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 08 July 2010 - 11:00 PM

Vezi postareamilena, la 05 July 2010 - 08:23 PM, a spus:

Cat are Andrei acum?

Vezi postareasorinadaniela, la 05 July 2010 - 11:45 PM, a spus:

Intre ai mei e diferenta de 2 ani si 7 luni.Tre' sa te tii bine cand incep sa se certe.Amandoi sunt caposi,dar Amelie un pic mai mult.Stiti ce imi place la ei,si banuiesc ca si la voi(cele cu doi copii)?Egal cat se cearta sau se bat,daca unul dintre ei e bolnav sau s-a lovit,ceva de genul,celalalt e imediat langa el :headbang:

#36 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 08 July 2010 - 11:02 PM

Vezi postareaFoxyy, la 08 July 2010 - 10:57 PM, a spus:

Mi-e ca ti-o face casa vraiste - adicatelea teren de fotbal. Cu tot ce implica asta: geamuri, vaze, ghivece sparte, daramate.... Vai s-amar! :headbang:

NU mai vreau ghivece sparte,NU mai vreau sa matur/aspir pamantul de pe jos :toothy9;
Inca nu m-am hotarat ce activitate va avea Amelie,mai am timp un pic pentru ca cele mai multe iau copii de la 4 ani

#37 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 03:59 AM

Vezi postareapetunie, la 08 July 2010 - 10:29 PM, a spus:

daca va intrebatz ce mai face vaxile jr (desi probabil nu), spre marea bucurie generala, il chinuie pe tasu'. de exemplu vineri. s-a trezit pe la fro unshpe, cu dureri de la vaccin. urla, urla si orice-i facuram ... nimic. plinsete si plinsete. jucarele? nimic! luat in brate? ciuciu! aratat nushce pe geam? vax! da' la un moment dat ... vede pe masa o cutie de paste instant, din care minca nevazmea (care saraca e-n luna a sasea cu al doilea golan). ei bine, asta micu' (sau mare, depinde de perspectiva) se opreste ca prin minune din plins si arata victorios spre instant noodles: "da-mi de-aia!!". i-am dat, a mincat, a facut nani pina la 7 jumate a doua zi. la faza asta io am luat o bere. prea de tot, totusi.

Io cred ca-i era foame :toothy9;

Sarcina usoara nevestii :headbang:

sar'na. nu, nu cred ca-i era foame, pe la 5 jumate mincase ciorbitza cu carne si la 7 jumate 330 ml de lapte. in general mai mult nu toarna-n el seara. chestia e ca cu pastele alea are o relatie speciala. stii, andrei nu e genu' de copil isteric care sa se arunce-n cur ca vrea aia sau ailalta. ei bine, intr-o seara ii incalzeam lapte si nevazmea isi facea paste de-astea instant (banui ca de la ea a mostenit chestia asta cu nstant noodles). mai si se pune andrei pe urlat ... io spalam vaxele. ma opresc, ma sterg pe miini, unde te doare tata? asta nimic, "da de-aiaaaaa". bine tata, sa vedem daca s-a incalzit. iau biberonu', il verific la temperatura, i-l dau. nimic. urlete si urlete, da de-aia. pai uite mai, nu-l vezi? ce-ai te dor dintii? daaa dee-aaaiaaaa ... pina la urma chiar s-a aruncat pe jos. nu la-m bagat in seama, insa ne-am prins in sfirsit ce are. i-am zis ca daca se potoleste si se urca-n scun , ii da mama paste. s-a urcat in 20 de secunde si a inceput sa infulece paste.

#38 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 05:50 AM

andrei a mai kikat oata, tura asta din pat (i-am scos gratiile dintr-o rina si i-am pus opritoare, peste care a sarit). tura asta, parintele vaxile n-a mai fo asa de sacar: am pus o saltea pe jos, pe unde am calculat ca o sa cada mitzu'. a cazut pe saltea, da' a fript sh-un cap de picioru' patului. nu prea grav, se pare.

#39 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 July 2010 - 06:03 AM

daca va intrebatz ce mai face vaxile jr (desi probabil nu)

Io cînd ma întreb,îl cat pe feisbuc! :headbang:
Tot de acolo stiam ca ai un ficior pe drum.Felicitari!Sotiei,sarcina usoara si nastere rapida!
Ce zice Andrei de fratior?Are deja planuri cu el? :icon_fessee:

___

Daca tot ai luat la citit forumu,si ti-ai citit felicitarile de ziua ta,aia care nu-i ziua ta...poate vezi si subiectu cu aifonu vs.gugalfonu,si ne zici ce ti-ai luat :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#40 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2010 - 06:09 AM

Vezi postareaMaya, la 09 July 2010 - 06:03 AM, a spus:

daca va intrebatz ce mai face vaxile jr (desi probabil nu)

Io cînd ma întreb,îl cat pe feisbuc! :headbang:
Tot de acolo stiam ca ai un ficior pe drum.Felicitari!Sotiei,sarcina usoara si nastere rapida!
Ce zice Andrei de fratior?Are deja planuri cu el? :icon_fessee:

___

Daca tot ai luat la citit forumu,si ti-ai citit felicitarile de ziua ta,aia care nu-i ziua ta...poate vezi si subiectu cu aifonu vs.gugalfonu,si ne zici ce ti-ai luat :D

andrei, foarte ciudat, nu-si face NICI o problema apropo de schimbarea destul de evidenta de la maica-sa. inca nu stiu cit de darnic va fi cu alamicu. noua ne da de mincare, speram ca si lui. ce visez io e ca alamicu' sa invete de la alamare, si nua sa ne fie mai usor. da, stiu, vise, taica, vise ...

da, ar trebui poate sa citesc mai mult forumu'. da' la reteta de peste sa stii ca nu ma vezi!

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi