Am facut si ceai si am luat un ibuprofen pana la urma. Eh, chestii trecatoare.
Iulia, ma bucur ca am contribuit si eu la mobilizarea ta. Acum, cand o sa ma mai loveasca lenea, o sa citesc aici si o sa vad ca tu mergi la sala, o sa ma simt vinovata ca eu ma gandesc sa trag chiulul si o sa-mi urnesc si eu poponeatza

Si iaca asa se produce motivarea de grup.
iulia nicoleta a spus:
In seara asta tot 30 minute calare pe gazela, mi-as fi dorit sa maresc macar cu 5 minute timpul dar se pare ca n-am fost in stare.
In schimb tura asta am incercat sa-mi ridic un pic calcaiul si sa-mi misc degetele de la picioare si parca nu mi-au mai amortit asa tare talpile.
Nu stiu de ce dar in timp ce chinuiam gazela tot imi venea inapoi din stomac gust dee ardel kapia de ala. Pana acum n-am mai patit...

Pai 30 minute e foarte bine! Faci mai mult cand simti ca ai rezerve. Nu are sens sa te suprasoliciti ca dupa, ai te simti epuizata si nu o sa mai mergi cu drag la sala

Cat despre gustul de ardei, intreb ca si Rain, cu cat timp inainte de sala l-ai mancat? Incearca sa iei masa cu 2 ore inainte de sala, sau ia o gustare usoara cam cu 1 ora inainte.
milena a spus:
am fost si pe la sali, ca sa vad ce si cum. am gasit una potrivita. este deschisa 24 de ore in timpul saptamanii. pe mine ma intereseaza sa ajung acolo pe la 6:45, sa stau o ora, si la 8 sa fiu la servici. seara, nici nu se pune problema, numai daca merg cu "vizigotii" dupa mine.
Milena, daca iese planul cu sala, jos palaria! La mine sala se deschide la 6 dimineata si eu incep munca la 9. As avea timp berechet sa merg dimineata, numai ca nu-s o persoana matinala. Adica, ma trezesc eu la 6.30, dar nu-s in stare sa ies din casa asa cu una cu doua si-s si morocanoasa
Rain a spus:
Sunt la mentinere de vreo 8 ani, dar mentinere e gresit spus...mai bine mod de viata si aici nu se ajunge peste noapte ci in timp, cel putin asa a fost la mine. Desigur am momente cand "calc in strachini" dar nu e capat de lume, a doua zi o iau de la capat ,nu ma las. Am avut momente in trecut cand nu puteam sub nici o forma sa zic nu unei bucati de paine calda,ori o prajitura..acum pot , iar daca decid sa mananc ,o savurez ca nu o fac in fiecare zi.
Asta este si telul meu. Sa am un mod de viata cat mai echilibrat si sa fac miscare in fiecare zi.
Mersul la sala constant l-a inceput in 29 Decembrie 2010- la inceput a fost de 2-3 ori pe saptamana si faceam aparate, apoi am descoperit clasele si am inceput sa merg de 4- 5 ori pe saptamana acum. La inceput nu am schimbat prea mult comportamentu alimentar, dar de la inceputul anului asta mi-am propus (impreuna cu sotul din dotare) sa mancam cat mai natural si mai putin procesat.
Ca si greutate am scazut de la 72 in Ianuarie 2011 la 68 in prezent. Mi se zice ca arat fit. Vad si eu ca s-au mai diminuat colaceii de pe burta, dar nu-s multumita. Trebuie sa lucrez si la psihic- sa accept ca eu nu sunt facuta sa fiu slaba: soldurile late si picioarele de Hulk nu or sa se transforme ever.
However- meniul de astazi:
- 2 oua ochi cu spanac facut la tigaie (ca ziceam de spanac gatit...)
- 1 felie de paine integrala cu seminte, prajita si cu in patratel de unt
- 1 scoop de salata de pui cu broccoli, 1 supa de mazare (split peas) si pepene rosu
- 1 pumn de alune crude, 1 banana
- 1 baton Atkins (gata, nu mai am)
- 1 pruna, salata de frunze, rosie, castravete, avocado cu peste la gratar
Sala: 20 minute banda (10 minute alergare), 40 minute antrenament cardio fitness, 15 minute eliptica
Si maine e joi!! Inca putin si e weekend!