Alearga, Lola, alearga!
Postat 09 April 2013 - 08:08 AM
Postat 09 April 2013 - 08:21 AM
moatza, la 09 April 2013 - 08:08 AM, a spus:
Aha, am inteles (Lily are multe retete care merg perfect pentru noi, eu am tot facut torta ei cu alune de padure si cioco neagra, foarte buna si aia). Numai la dulce imi sta capul....
Postat 09 April 2013 - 10:21 AM
[quote name='moatza' date='09 April 2013 - 06:08 AM' timestamp='1365487715' post='193189] Numai la dulce imi sta capul....
[/quote]

Postat 09 April 2013 - 12:05 PM
Sotul meu a fost bine joi cand a venit de la fizio, vineri a fost rau la loc si de-atunci e tot asa. Azi trebuie sa mearga din nou la doctor.
Saptamana viitoare e confirmarea Andreei, trebuia sa zugravim garajul, aranjam curtea din spate...cred ca o sa le fac singura. Trebuie sa ii fac si tort, plus mancare...Totul a fost organizat inainte, nu mai pot sa retrag invitatiile. Macar dac-ar fi vreme buna. O sa am vreo 50 cu copii cu tot

Postat 09 April 2013 - 12:09 PM
alpha, la 09 April 2013 - 12:05 PM, a spus:
Sotul meu a fost bine joi cand a venit de la fizio, vineri a fost rau la loc si de-atunci e tot asa. Azi trebuie sa mearga din nou la doctor.
Saptamana viitoare e confirmarea Andreei, trebuia sa zugravim garajul, aranjam curtea din spate...cred ca o sa le fac singura. Trebuie sa ii fac si tort, plus mancare...Totul a fost organizat inainte, nu mai pot sa retrag invitatiile. Macar dac-ar fi vreme buna. O sa am vreo 50 cu copii cu tot
Aoleu, ai o gramada de treaba (nu ai pe ni8meni care sa vina sa-ti dea o mana de ajutor?). Imi pare rau ca nu sunteti ok (sa stii ca si cumnata mea s-a simtit mai rau cat a facut fizio si dupa ce a terminat cele 10 sedinte a inceput sa simta si efectele bune).
Postat 09 April 2013 - 01:13 PM
Te scutesc de sport saptamana asta, tre sa te menajezi.
Sanatate omului!
Asa fac toti confirmatii sau ai vrut tu? Mi se pare cam greu. Tb neaparat acasa?
Postat 09 April 2013 - 01:36 PM

O sa ma descurc, o sa vina cineva sa ma ajute, am mai facut eu de-astea

Voiam doar sa stiti ca nu am dat bir cu fugitii nemotivat

Postat 09 April 2013 - 01:39 PM

Postat 09 April 2013 - 02:57 PM
Eu iti trimit numai ganduri bune si energii pozitive

Ok, deci: iulia e pierduta in profiterol, moatza si 2ut (sau Bia

La sala mea s-a intamplat ceva nasol. Nu vor sa dea detalii. I-am trimis text antrenirului meu si el zice ca nu stie nici el (ceea ce mie mi se pare dubios

Ieri am mancat putin si azi noapte mi-a fost foami:
- 2 oua ochi cu putin orez
- 1 felie de porc cu broccoli si o supa de linte
- 1 mar verde si un pumn de alune crude
- 1 banana si jumatate mar verde
- o bucatica de somon cu salata (frunze, rosie, avocado, castravete)
Miscare: 1 ora jumate de patrulat pe-afara. La mine a venit caldura de ieri. E fain tare afara, dar nu vreau sa va amarasc asa ca nu o sa dezvolt.
O zi faina si cu mult spor va doresc!
Postat 09 April 2013 - 04:16 PM
am facut o plimbare scurta si-am facut rost de masina, asa ca merg la sala. ar fi tb sa ma duc la aerobic, da'i asa de greu!!! am sa ma duc la zumba, ca am nevoie de fun zilele astea.
Alpha draga, m-am linistit daca zici ca ai ceva antrenament in activitati de-astea de socializare. sa scape si omul mai repede sa te linistesti si din punctul asta de vedere.
Viitoarea confirmata are emotii? Ea personal se pregateste in vreun fel?
Wow, rezolvi tu cumva. Poate n-o fi ceva f grav, macar sa nu aiba impact mare asupra cursantilor. Ma gandesc la vreo infestare biologica, virusi/bacterii...de-astea. Ca doar nu s-o face trafic cu droguri acolo!
ha, ha, vezi ce imaginatie am! si mai am scenarii in minte!
Citind meniul tau imi dau seama ca n=am mai vazut avocatzi pe la supermarket, ce-o fi?
Postat 09 April 2013 - 05:06 PM
Moatza, profiterolul l-am executat duminica la mama unde am fost 7 persoane. N-a mai ramas minic din el.
Cu menu-ul sunt in grafic, placeri doar duminica in rest conforma.
Din motive medicale saptamana asta si cealalta nu pot merge la sala. O sa va rog sa-mi tineti pumnii sa fie bine !
Postat 09 April 2013 - 05:39 PM
moatza, la 09 April 2013 - 04:16 PM, a spus:
Alpha draga, m-am linistit daca zici ca ai ceva antrenament in activitati de-astea de socializare. sa scape si omul mai repede sa te linistesti si din punctul asta de vedere.
Viitoarea confirmata are emotii? Ea personal se pregateste in vreun fel?
Are emotii, chiar ieri mi-a spus ca trebuie sa faca ceva postere la scoala si inca nu s-au apucat, si nu stie ce-i cu Doamna de nu se organizeaza mai repede!

Slujba va fi miercuri, 17 aprilie, petrecerea o facem sambata, ca nu vine nimeni in mijlocul saptamanii. O sa va spun dup-aia ce se petrece la biserica. N-am fost pana acum la nici o slujba de confirmare, asta e prima
Omului i-au schimbat tratamentul, vineri trebuie sa mearga sa-i ia sange sa-i faca analize, azi era mai bine dispus cand a venit de la doctor
Iulia draga iti tin pumnii, sper ca esti bine, sanatoasa!

Postat 09 April 2013 - 07:53 PM
iulia, tin pumnii, totul sa fie bine.
alpha, tie ce sa-ti zic?! multa putere sa le poti face pe toate, sotului, multa sanatate, iar Andreei, cat mai putine emotii.
wow, tu cand pleci spre casa? weekend-ul asta?
cum ai zis si tu, motzulina si bia, sunt cei din linia intai. bravo voua , fetelor.
Postat 09 April 2013 - 08:43 PM
moatza, la 09 April 2013 - 04:16 PM, a spus:
Eu am gasit in Kaufland. Si sambata ce tocmai a trecut, dar si acu' 2 (sau 3??) duminici. E drept ca vorbim despre Kaufland-u' din Tecuci... Da' doar n-o fi ala mai bine aprovizionat....

Postat 09 April 2013 - 10:35 PM
Trecusem sa va salut si sa vad daca sunteti cumintele.Eu duminica si azi nu prea am fost dar ma redresez eu. Nu am renuntat la sport doar cu mancarea am calcat pe alaturi.

Va pup.
alpha sanatate sotului si spor la bucatarit.
Postat 10 April 2013 - 07:27 AM
Vad ca-s apele cam tulburi, asa, in general

Iulia, nu ma speria, totul o sa fie bine ptr ca meriti!
Milena, tu n-ai miscare sustinuta, dar patinajul saptamanal si mersul zilnic ar tb sa fie suficiente ptr mentinere. Stii tu mai bine ce trebuie.
Rain, tu esti intr-un fel de convalescenta, ia-ti timp ptr revenire.
Alpha, chiar vreau sa ne spui cum se petrece o astfel de ceremonie, e ceva nou ptr mine. Succes Andreei!
Am reusit s-ajung si ieri la sala, zumba! Asta-i cea mai distractiva clasa si-a fost si la ora cu cea mai mare frecventa. Cam mult muieret

Azi nush cand m-oi duce, dar ar tb s-aleg ceva mai fortzos, vad io.
O zi mai buna va urez!
Foxule, nici aseara nu era avocatu', fusei la Penny si K. La Tecuci n-o prea avea catare de era in raft

Postat 10 April 2013 - 10:51 AM
Pusa, eu am luat zilele astea din Kaufland si din Lidl (aia din Lidl erau mai frumosi). Mie tare-mi placea zumba (dar cred ca v-am mai zis asta).
Alpha, sunt curioasa si eu cu ceremonia voastra, astept amanunte.
Iulia, iti tin pumnii, o sa fie totul bine!
M-am cam suparat ieri la sala pentru ca n-am putut sa-mi fac abdomenele nici ieri nici vineri, ma doare rau un muschi (cred) in partea stanga, aveam impresia efectiv ca se rupe, deci pas la abdomene. Si in plus, nu stiu de ce, ma doare in partea dreapta, in zona inghinala, oarecum, o durere mai veche care s-a accentuat acum cu sala, musai merg sa vad totusi ce ma doare (ma enerveaza!!!!! zici ca am 100 de ani, nu 40).
Si-acu sa trecem la meniu:
MD - paine integrala cu magiun si ceai verde
P - legume la wok (ceapa, ardei, morcovi, mazare, fasole verde)
G - "ciocolata" (reteta de la Dr OZ, foarte faina, cu ulei de cocos, pudra de roscove, sirop de agave si esenta de vanilie)
C - legume la cuptor
Pfui, dupa ce am scris mesajul s-a blocat forumul, noroc ca am avut inspiratia sa-i dau un copy inainte.
Postat 10 April 2013 - 11:52 AM
Bia, s-ar putea sa fi facut vreo intindere. Si eu am avut la inceput o perioada de acomodare. Acuma, daca raman la 2 clase ma resimt. Sau dupa stretching, yoga, pilates...pai fac cunostinta cu toti muschiuletzii

Postat 10 April 2013 - 11:58 AM
moatza, la 10 April 2013 - 11:52 AM, a spus:
Bia, s-ar putea sa fi facut vreo intindere. Si eu am avut la inceput o perioada de acomodare. Acuma, daca raman la 2 clase ma resimt. Sau dupa stretching, yoga, pilates...pai fac cunostinta cu toti muschiuletzii

Si cam in cat timp trece?
Postat 10 April 2013 - 12:42 PM
2ut, la 10 April 2013 - 11:58 AM, a spus:
moatza, la 10 April 2013 - 11:52 AM, a spus:

Si cam in cat timp trece?
Daca esti perseverenta si te doare in fiecare zi

Stii ca eu aplic principiul cui pe cui se scoate.
Dupa unele clase imi simteam si muschii de la degetzele