Salutare la lume si Happy Friday!!
Deci- vesti de pe frontul de vest: Sala mea s-a inchis forever

dar toti membrii au fost transferati la alta sala (tot in zona). Am fost aseara si am facut check in. IMENSA!! Au 2 etaje, multe benzi, biciclete, niste masinarii care imita urcatul scarilor, o gasca de aparate pentru fitness, 3 studiouri (si multe otiuni pentru clase). Au hot yoga

, au sauna, vestiare de poti juca prinsa pe acolo, dusuri, prosoape curate. Partea nasoala e ca nu e asa intima ca asta la care mergeam io. Cativa din antrenorii de la vechea sala or sa antreneze la asta noua, asa ca o sa mai vad fete familiare cateodata... Aici un
link sa va faceti o ideie. O sa merg astazi din nou, asa ca ultima data inainte de plecare.
moatza- azi m-a sunat maica-mea si a zis ca a facut sarmalele deja. Maine face bors de perisoare, placinte si cozonaci

Grele zile ma asteapta

O sa intru sa vad care e miscarea pe la lole. Sunt prea dependenta de internet, asa ca nu cred ca rezist eu fara pentru 2 saptamani. Si o sa va zic ce si cum ma destrabalez.
Nu o sa mai fiu fizic asa activa, dar o sa bag mers pe jos cat incape. Orasul e destul de mare
Ah- ieri am bagat 50 minute de eliptica si inca vreo 15 m-am plimbat pe-acolo sa ma familiarizes. La prima ocazie o sa incerc o clasa de spinning- parea cool (muzica, jocuri de lumini- ca cica tipul de tine clasa obisnuia sa fie dj

).