Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1521 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 10 April 2013 - 12:47 PM

Vezi postareamoatza, la 10 April 2013 - 12:42 PM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 10 April 2013 - 11:58 AM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 10 April 2013 - 11:52 AM, a spus:

Asa-i ca merge greu forumul? Io credeam c-a picat wirelessu'
Bia, s-ar putea sa fi facut vreo intindere. Si eu am avut la inceput o perioada de acomodare. Acuma, daca raman la 2 clase ma resimt. Sau dupa stretching, yoga, pilates...pai fac cunostinta cu toti muschiuletzii :floare: Osanza nu doare.

Si cam in cat timp trece?

Daca esti perseverenta si te doare in fiecare zi :snorting: ...sa zicem ca dup-o luna te obisnuiesti.
Stii ca eu aplic principiul cui pe cui se scoate.

Dupa unele clase imi simteam si muschii de la degetzele :hungry:

Deci dupa o luna ma obisnuiesc cu durerea, da? pai si atunci tu zici sa fac in continuare abdomenele, chiar daca doare rau?

#1522 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 April 2013 - 01:13 PM

Bia, eu mai si glumesc.
Bineinteles ca daca ai niste dureri mari n-o sa fortzezi.
Eu suport mai usor durerea decat altii, totusi nu pot fortza peste o anumita limita. Din ce-mi amintesc am avut pb mai mari de rezistenta, durerile le mai tratam cu fel de fel de unguente. Si masajul ajuta.

Eu te incurajez sa continui, poate la o intensitate mai mica, poate mai putine repetari in serie...daca renunti, la orice disconfort o sa-ti spuna subconstientul sa abandonezi. Curaj!

#1523 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 April 2013 - 01:27 PM

Pai nu renunt, clar, in cel mai rau caz nu fac abdomenele (este un aparat la care n-am simtit durere, deci ala ramane), dar imi raman banda si eliptica, plus aparatele pentru picioare, piept, spate, brate care n-au ce sa-mi strice, dar ma deranjeaza ideea ca-s asa ramolita.
Oricum, tocmai ce-am primit telefon pentru o prgramare la un medic de recuperare medicala si fizioterapie (am facut programarea in octombrie si acum mi-a venit randul), deci ma duc cu radiografiile, cu durerile si toate baiurile mele si o sa o intreb si despre ce miscari ar fi contraindicate (daca sunt). Sper sa fie ok, ca ma simt frustrata...

#1524 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 10 April 2013 - 08:48 PM

Hello- nu stiu cum se face dar eu nu mai reusesc sa scriu :)
Ieri mi-am luat liber de la servici ca am avut de rezolvat unele si altele. Am plecat de-acasa la 10 si ceva si m-am intors la 6 si am avut de facut mancare pentru domnul meu ca azi au avut masa la servici: international potluck. Am facut ardei umpluti- ca asa a fost ordinul.

In fine- am fost si la sala din campus, poate ajung si astazi- tare imi este peste mana...

Ieri am mancat asa:
- piept de pui cu broccoli
- 2 oua cu putin orez
- 1 mar, 1 banana
- piept de pui infasurat in frunze de salata
- cateva inghitituri de ardei umplut (sa vad daca au iesit buni), o ceasca de boabe de struguri
- 4 buscuiti digestivi cu peanut butter

Cam alandala, dar de vreo saptamana nu prea mai sunt consecventa la mancare: 1 zi buna, 3 rele.

Bafta multa iulia si sa iasa treba buna!!! Iti tin pumnii.

2ut s-ar putea sa fie ce ai facut pe la sala. Poate nu ai executat ceva corect, sau poate ai facut o intindere musculara. Incearca sa menajezi muschiul de te doare si daca nu trece, ar fi bine sa vezi un medic. Cui pe cui se scoate dar nu forta ca poti sa ajungi la vreo ruptura musculara sau mai stiu eu ce minune. (Nu vreau sa te sperii Imagine postata)

Bai- am vazut aseara un episod dintr-un show- Extreme Makeover Weight Loss Edition si cred ca ma uit la toata seria- e motivant. Aseara m-am uitat la un episod cu o tipa- Ashley. Super tare!

#1525 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 10 April 2013 - 09:27 PM

lole dragi, in numar de doua, doar noi ne mai zbatem pe=aici?
helloooooo, unde sunteti?

azi am fost la aerobics :)
zic, or fi gresit astia-n orar. si-l intreb pe instructor, un baietas de-o seama cu fi-miu :) care-i diferenta?
zice, o sa vedeti, e mai greu
pai de ce nu scrii, mama, in paranteza: mai greu!
a inceput sa rada si mi-a inmanat ganterele.
soarta-mi fusese pecetluita, restul e istorie.

o seara mai buna va urez!

#1526 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 10 April 2013 - 10:06 PM

Azi raporez doar 2 mile de alergat + cardio.

MD: suc de citrice proaspat stors, 2 buc. de negresa de post
P: ciorba de fasole boabe cu muraturi
D: salata( salata,portocala,merisoare si nuci)

2ut incearca sa stai in apa cu sare, si ceva uleiuri aromate stii tu rasfata-te putin dar sarea e importanta.
wow pe mine ma streseaza teribil mesele astea internationale...trebuie sa fac si eu ceva cat de curand dar in nici un caz ardei umpluti. prea multa munca...
moatza daca e mai greu e de bine. eu daca nu transpire copios nici nu zic ca am facut sport:)

Vroiam sa va povestesc ca vineri am fost in excursie cu junioara undeva la munte iar ca atare am avut in grija 6 copii de 10 ani....ce sala/alergat/cardio? am alergat dupa ei de mi-a iesit limba de-un cot si vin acasa si zic stau si eu linistita acu, dar dupa o ora sotu din dotare zice"hai in parc la alergat" si uite asa am facut vineri sport pentru o saptamana.
Enjoy the silence!

#1527 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2013 - 03:35 AM

Da Rain, si pe mine ma streseaza mesele de genul, dar cu asta a fost mai usor, ca eu numai am executat. I-am zis sa se gandeasca ce vrea ca eu nu am idei de ce mancare ar fi specific romaneasca (sincer nu cred ca exista mancare 100% romaneasca- nu am gasit inca :)). Mie nu mi s-a parut greu cu ardeii- daca erau sarmale, atunci eram suparata. Am facut umplutura su dupa aia am taiat ardeii in jumatati, i-am umplut si la cuptor cu ei. Simplu.

Asa si acum eu pe ziua de stazi:
- piept de pui cu broccoli
- jumatate de ardei umplut, ceva cartofi copti si cateva bucati de carne de vita
- un mixaj de fructe maruntite
- 1 mar
- supa de broccoli
- supa de pui cu legume
- si capac ceva resturi de dulciuri de la masa dumnealui- ca s-a gandit sa nu vina cu mana goala :)

Miscare: 45 minute de mers in jurul cladirii la servici dupa care, din lipsa de gym (ca nu am avut chef sa ma duc la aia din campus), m-am dus in parc unde am prestat 2 ture de mers alert combinat cu alergat- total cam 9 km (6 mile). La sfarsit de zi am 19 mii de pasi. Aproape m-a prins ploaie da' a fost bine. Iaca si 2 imagini:

- o caprioara care a iesit din luminis pentru ca i s-a parut ca e liniste si nu-s humanoizi prin zona

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1728-13656439205005.jpg

- o poienita cu floricele, narcise galbene- nici nu stiu cum le zice pe la noi:

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1728-13656440480847.jpg

Scuze pentru calitate- pozele sunt facute cu telefonul la asfintit de soare.

#1528 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2013 - 07:23 AM

Neata, dragelor!
Va multumesc mult pentru sfaturi si suport, azi ma duc iar si o iau asa, catinel si sper sa fie ok.
Wowerful, pai tu ai trecut deja la alta categorie, nu mai esti la amatori :) , cu cata miscare faci.
Pusa, deci "s"-ul venea de la gantere?
Rain, cred ca miscarea ta de vineri a fost una tare faina, asa sa tot faci!
Scriu si meniul de azi, mai cu carbi, asa, dar mi-a facut mama niste sarmale de post grozave. Deci:
MD - paine integrala cu vinete (simple, cu sare si ulei)
P - 4 sarmalute cu orez basmati si ciuperci
G - un mar
C - un zucchini si o ceapa rosie feliate, la cuptor
Sa aveti o zi insorita!

#1529 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 11 April 2013 - 11:23 AM

Eu aici sunt zilnic, va citesc, va admir si incerc sa ma motivez
Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1530 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 April 2013 - 02:00 PM

Hello, Lole sportive!
Io am un torticolis coborat spre aripioara-asa se cheama la mine omoplatu'-de ma-ntorc ca lupul. Cre'ca de la gantere mi se trage.

Bia, cred c-asa-i la instructorul asta, s=greutati. Altii denumesc cursul asta Power Aerobic. Ma rog, io fac si/si.

Azi am prestat 3km mers alert, mai bag si la plecare 3 si declar c-am facut miscarea zilnica, ptr ca si-a anuntat vizita o fosta colega si nu pot sa-i zic pas. Oare sa iau prajituri ptr tratatie? Am niste inghetata in congelator, home-made, mai bine-i dau de-aia. Vad io!

Wow, wow, cata miscare si ce anturaj! Juma de ardei as gustari si eu :love7:
Iar pe omu' lu' Rain il felicit sincer. Sa insiste el ptr alergat!
Al meu insista sa-i mai fac un tort si-o pauza de sala :love7:

Numai bine!

#1531 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2013 - 03:52 PM

Buna dimineata (la mine)! Mai am 2 zile, ca nu mai i-au si sambata la socoteala- iupiii!

Dupa iesirea in natura de ieri am dormit bustenel. O fost tari bini! Ma gandeam sa mai fac haiducii din astea- macar 1 zi pe saptamana (ca in weekend meg oricum). E cam 30 minute de condus- dar nu-i bai. Sa videm.

moatza si 2ut- multumesc de aprecieri!
Lasa ca nici cu voi nu imi este rusine, moatza 6 km de mers alert, 2ut sala desi o doare pe ici pe colo, Rain- alergat 3 mile in fiecare zi, iulia e calare pe gazela. Pai trebuie sa tin pasul, nu?

Oare pe unde or fi restul lolelor?

#1532 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 11 April 2013 - 05:20 PM

Io-s aici, da fara sa fiu calare pe gazela..Imagine postata
Sa stiti ca sunt foarte in grafic cu mancarea doar cu miscarea pauza....desi azi am venit de la munca pe jos pana acasa :lol:
In rest cuminte pana la sfarsitul sapamanii urmatoare...

Bravo pt toate Lolele saltarete! Imagine postata

#1533 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 April 2013 - 08:42 PM

Hello de noapte buna!
Am prestat plimbarea fugarita, am trecut prin piata si-am luat capsune, am facut tortul cu ness al Ioanei, prietena mi-am rezolvat-o cu inghetata de lamaie si capsune trase in ciocolata, sunt in grafic!
Maine, back in business!
Va pupacesc!

#1534 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2013 - 09:11 AM

Neata, in sfarsit a venit curentul, ca pe cand sa raspund la lole, pac, am ramas fara.
Pusa, lasa ca si omul tau e cuminte si merge la sala (al meu e cel mai de treaba sot posibil, dar si cel mai Gica contra si cu mancarea si cu sala, el se duce doar in weekend la tenis, bun si-asa; a zis ca renunta, ca-i scump tare, dar decat sa nu mai faca nimic, mai bine dam niste bani in plus).
Faina tratatie, inghetata si capsuni si tortul Ioanei, decadent de-a dreptul (la tortul ala am visat si eu vreo 2 zile, e pe gustul meu cu blaturile din albus).
Iulia, bravo pentru cumintenie, tinem pumnii si te-asteptam cu gazela, dupa saptamana viitoare.
Eu ieri si azi program de sala, mai cu chiu, mai cu vai, da-l fac (ieri vroia instructorul sa mai fac o tura de banda ca nu-s destul de transpirata, d-apoi si-asa m-a durut, unde sa mai bag inca una, oricum facusem 25min de gazela si 15 min de banda, atata doar ca pe banda nu poci alerga, fac mars a la Pusa).
Meniul e cam ca ieri, doar la cina in loc de legume la cuptor vreau sa-mi fac o salata. Cantarul s-a cam poticnit (or fi sarmalele de vina), dar perseverez.
Va pup pe toate, sa fiti cuminti in weekend!

#1535 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 April 2013 - 09:45 AM

Despre cumintenie :tongue3: nu pot sa promit nik. Am sechele din vremurile cand eram cuminte pe linie si tot n-am fost rasplatita. Imi place oliac' de Gica-contra.

Bravo, Bia, ca nu te-ai dat batuta. Si-mi place si instructorul ca trage de tine.

Wow, hai ca-i ultima pregatire prosarmale la mamica. Numai maine nu-i poimaine. Parca vad ca fac dialoguri cu Bia pe-acia :rolleyes:
Sa intri sa ne spui macar despre rasfatul la neamuri.

Azi vreau cardio sau aerobic, sa vad la ce-oi putea ajunge. Tortul zace-n frigider :hello:

Hello si mai bagati cate-un ochi pe-aci! Lori-ti dau tort daca vii pe la noi, ca tot ti-a facut cu ochiul.

#1536 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2013 - 03:45 PM

Salutare la lume si Happy Friday!!
Deci- vesti de pe frontul de vest: Sala mea s-a inchis forever :) dar toti membrii au fost transferati la alta sala (tot in zona). Am fost aseara si am facut check in. IMENSA!! Au 2 etaje, multe benzi, biciclete, niste masinarii care imita urcatul scarilor, o gasca de aparate pentru fitness, 3 studiouri (si multe otiuni pentru clase). Au hot yoga :), au sauna, vestiare de poti juca prinsa pe acolo, dusuri, prosoape curate. Partea nasoala e ca nu e asa intima ca asta la care mergeam io. Cativa din antrenorii de la vechea sala or sa antreneze la asta noua, asa ca o sa mai vad fete familiare cateodata... Aici un link sa va faceti o ideie. O sa merg astazi din nou, asa ca ultima data inainte de plecare.

moatza- azi m-a sunat maica-mea si a zis ca a facut sarmalele deja. Maine face bors de perisoare, placinte si cozonaci Imagine postata Grele zile ma asteapta :)
O sa intru sa vad care e miscarea pe la lole. Sunt prea dependenta de internet, asa ca nu cred ca rezist eu fara pentru 2 saptamani. Si o sa va zic ce si cum ma destrabalez.
Nu o sa mai fiu fizic asa activa, dar o sa bag mers pe jos cat incape. Orasul e destul de mare :)

Ah- ieri am bagat 50 minute de eliptica si inca vreo 15 m-am plimbat pe-acolo sa ma familiarizes. La prima ocazie o sa incerc o clasa de spinning- parea cool (muzica, jocuri de lumini- ca cica tipul de tine clasa obisnuia sa fie dj :-*).

#1537 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 12 April 2013 - 07:14 PM

Buna seara la Lole saltarete !
Sa stiti ca eu va citesc constant si duc dorul destainuirii da nu prea am cu ce ! :-*
Totusi, azi raportez ca am mers pana la serviciu pe jos si am venit inapoi cam juma' de traseu tot pe jos.
Cu mancarea fu cam asa:
-un ou fiert cu o felie de wasa
-o mana de nuci
- un mar mare
-salata de avocado a lui Chef A cu 2 feliute de bagheta neagra
- juma' de turta de la soacra Imagine postata .Niciodata nu reusesc sa ma abtin de la ele !!!!
Moatza, 2ut, Bia, Rain, Wowe bravo pt miscarea sustinuta!
Alpha mult spor si energie pt organizarea petrecerii ! Poate vii pe aici cu-n kil in minus! :)
Wowe ma apuca o invidie cand ma gandesc ce rasfat te astepta.

#1538 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 April 2013 - 10:15 AM

Hello, hello!
Wow, drum bun si sa nu-ti stea gandul la cumintenie, alinta-te cat si cum vrei tu!
Bine c-ai gasit sala mai misto, deci tot raul spre bine.
Mama, tot mama, draga de ea!

Iulia, noi aicea suntem, cand ai de facut marturisiri te asteptam.

Aseara -cardio mix c-o donshoara atleta,of!

Va pup, pa,pa!

#1539 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 April 2013 - 09:46 PM

Vezi postareamoatza, la 10 April 2013 - 07:27 AM, a spus:

Foxule, nici aseara nu era avocatu', fusei la Penny si K. La Tecuci n-o prea avea catare de era in raft :P

Cel putin ai mei veri dau navala in laditele cu pricina.... Si cre'ca mai sunt inca cativa, altfel n-ar aduce... :P

#1540 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 April 2013 - 10:06 PM

Aseara erau la k, 4.99/buc. huo! oricum, fructele si legumele au luat-o razna de tot. 17 lei ardeii? si 14lei o caserola de 400gr cu 4 soiuri de rosioare? nesimtiti!

scuze!

azi prasila la birou s-apoi m-am rasplatit c-o sexiune de shopping. prea multa miscare nu fu, ca m-am infundat in cele 2 malluri din oras si-am luat magazinele la rand.

cam atat, o duminica frumoasa va urez.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic