Alearga, Lola, alearga!
Postat 26 March 2014 - 08:58 PM
Am trecut sa va pup si sa vad ce mai faceti. La mine ca intotdeauna, alergat 5 zile/saptamana combinat dupa chef, cu cardio,body work, yoga etc. Cu mancarea sunt super cuminte,salate,supe...toate fara carne. De cand nu mai mananc carne am descoperit o gramada de retete delicioase,care in alte conditii probabil ca le-as fi trecut cu vederea.
Ma bucur sa vad ca sunteti active,ca Ioana a revenit si ca Sorina o sa ni se alature.
Va pup!
Postat 28 March 2014 - 02:31 PM
Eu îs bine, cu ceva febră musculară la brațe și gât de la ora de pilates de ieri dar sunt pregătită mai ales sufletește pentru seara asta la yoga și apoi la taiji.
În weekend probabil că voi șmotrui prin casă și poate duminică ieșim la plimbare prin pădure dacă ține cu noi vremea..dacă nu, nu.
Ioana, e OK să faci zumba dacă ai meniscul fisurat? Nu e solicitat prea mult?
Moațo, copilul din dotare a avut cam aceleași probleme cu gâtul ca și tine, adică obișnuia să facă cel puțin un episod de amigdalită pultacee pe sezon. Febră, usturimi la înghițit, stări de vomă. Lua 5 zile de ampicilină și cam tot atâtea de scutire de la școală și-i trecea. Câteva săptămâni mai încolo o luam iar de la capăt. Târziu de tot, când era prin anul I de facultate ne-a trimis doftora să-i facem un banal exudat faringian și a descoperit că avea streptococ auriu hemolitic. După ce i-au făcut și antibiogramă i s-a recomandat un tratament șoc de 9 zile de augmentin, încheiate apoteotic cu două doze de moldamin injectabil. Și de atunci n-a mai avut probleme cu amigdalele niciodata, adică în ultimii 7 ani. Nu știu dacă ar fi o soluție de luat în seamă și în cazul tău.
Rain meniurile fără carne pot fi extrem de gustoase, mai ales acum când au apărut verzăciunile de primăvară. Chiar azi am trecut prin piață de dimineață și am achiziționat toate ingredientele pentru un borș- flăcău: lobodă roșie, ștevie, urzici, curpeni de hamei și LEUȘTEAN! Mâine îl execut și mie mai că nu mi-ar trebui și felul doi, văd eu ce le fac aparținătorilor.
Wow, pentru duminică vreau să fac chocolate chili, asta dacă bineînțeles găsesc oase de vită la măcelărie, carne se găsește dar oase cu sită mai greu, vreau să fac singură supa de vită necesară în rețetă, nu din cub. Voi înjumătăți cantitățile, că mi se pare mult un kg de carne pentru două porții și parcă aud deja întrebarea consortului: "Și ce garnitură faci?" Știu că nu-i potrivit cu spiritul paleo, dar crezi că chocolate chili s-ar bate dacă ar fi în aceeași farfurie cu niște orez?
Vă doresc un weekend așa cum vă doriți!
Postat 28 March 2014 - 11:59 PM
Una peste alta saptamana asta am punctat asa:
luni: zumba si body work
marti: zumba, yoga si ceva sauna
miercuri: (dimineata la 10)step aerobic
joi:(dimineata de la 9

Saptamana viitoare cea care tine step aerobic si yoga nu e ca e plecata la niste cursuri, dar body work i sa tina tipa de la fatburning.Chiar imi place yoga si cand n-am liber martea macar pot merge joia dimineata.Oricum saptamana viitoare nu se tine.
Sper sa ma tin de plan caci saptamana viitoare ar arata asa:
luni dimineata de la 10 : fatburning
luni seara: zumba si body work
miercuri dimineata(10): fatburning
vineri dimineata: fatburning si poate daca a mai tin balamalelel seara ma duc la pilates ca n-am incercat pana acum.
La mine programul e doar sportiv, de burta trebuie sa scap si sa-mi modelez corpul.Lucrand in bucatarie, tot timpul gust sau ciugulesc o salata, un ardei, un ceva,asa ca sar partea alimentara

Un weekend glorios si sprinten va doresc.
Postat 01 April 2014 - 03:39 PM
Si-a luat careva pacaleala pe azi? Eu abia am ajuns la servici si aveam email ca este criza de "pixeli" si de vina sunt cei din biotech:
"Sensel Raster, of theInternational Pixel Coalition (IPC), blames an increase in demand from biotechimaging applications. "These fancy scientists think pixels grow ontrees," laments Raster."
In alta ordine de idei- am fost la Piloxing duminica. Nu ne-au dat manusi dar a fost exact ce mi-a zis Ioana. De lunea urmatoare o sa fie clasa de piloxing. Sa vedem, poate o sa ma duc. Imi perfectionez si eu miscarile din coapse

Aseara am fost la bodu conditioning iar in seara asta ma bate gandul sa incerc "Insanity"- asta e clasa noua.
In rest toate bune- ieri ne-am trezit cu ninsoare dar de azi se incalzeste.
icecream, ma bucur ca v-a placut chocolate chili. Cred ca mergea si cu orez ca garnitura, dar eu nu mananc orez, paste, paine...
sorina, scuze, eu credeam ca e antrenor personal. Insanatosire grabnica!
Ioana, moatza, Rain si sper ca nu am uitat pe nimeni- Va pup si va doresc o saptamana super!
Postat 01 April 2014 - 03:55 PM
raportez activitate regulamentara si ceva dulcegarii, ca astea-s pacatul meu cel mai mare. adica una-calda, una-rece.
aseara am fost la step-toning, greusor. cu greutati in maini si cu bratele ridicate nu pot deloc sa tzopai. parca-mi da unu' cu barosu'n cap. cum las greutatile, cum ma simt fluturas!
in alta ordine de idei, maine am intalnirea decisiva cu orelista

si daca s-o intampla, vreo doua saptamani tre sa zic pas la tzopaiala. prima chiar tre s-o petrec mai mult in pat, ca-i risc de hemoragie. hm, de ce oare mi se-ntampla tocmai mie

enfin, vreau sa gandesc pozitiv si sa trec cat mai usor si peste hopul asta. macar de mi-ar folosi!
deci in seara asta bag un bodycombat sau totalbody, vad eu ce s-o nimeri, solicitant tot este!
voua - zile mai bune si conforme, glorie pe toate planurile va doresc!
Postat 02 April 2014 - 09:45 AM
Eu am fost mișcăcioasă și-n weekend, nu la sală ci am făcut împreună cu consortul o plimbare prelungită prin pădure de unde am cules și urzici, probabil ultimele din acest an că deja-s mărișoare, ieri am fost la ora de pilates, azi probabil că vom face taiji în parc dacă nu plouă, mâine iar pilates și imediat e iar vineri cu dubla de yoga+ taiji și apoi weekendul...tare repede curge timpul.
Moațo, se pare că te-ai hotărât deja să scapi de amigdale, atunci să ai parte de o despărțire cât mai ușoară și doar perioada de repaos de după să fie cea mai grea încercare. Sigur împreună cu doctorul veți alege soluția optimă.
Ioana, mi se pare mie că tu ai ințeles că eu fac taiji de performanță? Probabil că n-am fost eu destul de explicită când am scris despre stagii și evaluări. Povestea stă cam așa: în toamna lui 2008 m-am apucat de taiji și qigong la recomandarea unei prietene care practica de mai mult timp. Instructorul era nou în branșă și ambițios, obținuse în vară atestatul de instructor de la federație și eu am fost în prima lui serie de învățăcei. Și cum ca să-și confirme atestatul are nevoie de un număr elevi înscriși în federația de arte marțiale (plătitori de cotizație

Postat 02 April 2014 - 04:09 PM

Luni seara am iesit transpirata de la sala. Nu aveam caciula pe cap si cam batea un vant taios. Acum nu stiu daca o fi de luni sau daca o fi un gandac de pe la servici (unde toata lumea a fost racita si gripata) dar nu-mi place!!
Am fost la Insanity aseara. Ouch- a fost greu si cam curgeau apele de pe mine. Ma dureau unele si altele de luni, dar aseara am facut febra la muschii intercostali... Cred ca imi place clasa asta, asa ca o sa o tin pe lista.
Azi cica e primavara si cald si soare, asa ca o sa ma duc in parc. Acolo e liniste, mai vad o caprioara, o sa ma uit sa vad daca au iesit ghioceii... Cand ma intorc o sa ma bag la un film. Zi de relax!
Postat 04 April 2014 - 02:52 PM
Ice, am inteles acum;)
Wow, cum ti se pare piloxing?
Eu saptamana asta cam slabut.luni cand m-am dus am constatat ca nu se tine clasa de fatburning(se anuntase,dar eu nu am fost cand s-a anuntat), asa ca am facut crosstrainer si banda ca sa nu zic ca m-am dus degeaba.
Miercuri m-au chemat la munca asa ca n-am mai ajuns dimineata.
Am fost azi,dar m-am simtit cam slabita asa ca am functionat doar 78% si nici nu ma duc diseara la pilates.
Asta este saptamana viitoare sper sa fiu mai vioaie si sa apuc macar de 2 ori sa ma duc .
Au plan nou saptamana viitoare,dar sa vad cum stau si eu cu munca.
Un weekend miscaret va doresc.
Postat 05 April 2014 - 06:38 PM
problema-i rezolvata, marti ma internez, miercuri ma transeaza. anestezie generala, spitalizare una-doua nopti, cam asa! luni ma duc la sala de bye-bye si gata, cre' c-o mai vad tocmai dupa Paste. io zic c-o sa fie bine, mai ales dupa, sa nu ma mai indop cu atatea medicamente.
si-o sa-ncep sa ma caut pe-ndelete de toate, ca mereu imi fac timp de oricine si orice, iar ce-i mai important las la urma.
Wow, tu empatizezi cu mine de te doare-n gat? vezi ce rau e? sa te faci bine repede si sa vina primavara definitiva si la tine!
deci, Lolitelor, sa-mi tineti pumnii, io o sa va supraveghez oricum, dar nu stiu ce-as putea sa raportez

adica, vorba bancului, participa da' nu se baga!
zile conforme, cu glorie pe toate planurile va doresc, va pup, pa-pa!
Postat 06 April 2014 - 01:48 PM
Eu sunt la pat de joi, m-am cam săturat...
Postat 07 April 2014 - 07:43 AM
moatza, la 05 April 2014 - 06:38 PM, a spus:
problema-i rezolvata, marti ma internez, miercuri ma transeaza. anestezie generala, spitalizare una-doua nopti, cam asa! luni ma duc la sala de bye-bye si gata, cre' c-o mai vad tocmai dupa Paste. io zic c-o sa fie bine, mai ales dupa, sa nu ma mai indop cu atatea medicamente.
si-o sa-ncep sa ma caut pe-ndelete de toate, ca mereu imi fac timp de oricine si orice, iar ce-i mai important las la urma.
Multa sanatate si recuperare grabnica!

Eu am fost operata de polipi, pe la vreo 6 ani, dar fara nici un fel de anestezie.... La tine va fi parfum!

Postat 07 April 2014 - 07:44 AM
Postat 07 April 2014 - 09:28 AM
Pupaturi pentru toată gaşca.
Postat 07 April 2014 - 04:10 PM
Eu sunt la 60% capacitate. Mi-a trecut raceala, dar am primit vesti triste de acasa...
Va pup!
Postat 07 April 2014 - 08:02 PM
Sorina,Moatza multa sanatate!
Wow imi pare tare rau pentru vestile triste ce le-ai primit, te imbratisez cu drag.
Va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase si aveti grija de voi.
Postat 10 April 2014 - 11:02 AM
Eu nu am ce raporta saptamana asta.N-am ajuns deloc la sala, sa vad daca diseara ajung la zumba si piloxing.
Luni am umblat la doctori toata ziua asa ca am ajuns tarziu si ratat orele de zumba si body work.
Vestea buna e ca ortopodul a spus ca nu e asa grav cu genunchiul, ca pot face aerobic si la efort sa port bandajul.
Nu e de operat,dar o sa trebuiasca sa fac infiltratii timp de 3 saptamani( odata pe sapt)(2 zile din start pierdute/sapt ca n-am voie miscare apoi).
Nu stiu ce am sa mai raportez uratoarele dati, asa ca va urz de pe acum Un Paste Luminat!
Postat 10 April 2014 - 11:54 AM
am trecut usor peste operatie, asa ca m-a externat la mai putin de 24h de la operatie. in rest, inghit mai greu...dar nu ma las!
n-am voie afara pana la control, noroc ca-i urat si frig si nu ma tenteaza.
la sala...ohoho! poate dupa Paste, daca nu - abia in mai. sper sa nu-mi pierd obiceiul.
voi sa fiti cumincioare si sa prestati regulamentar, ca eu va supraveghez.
va pup, numai bine!
Postat 13 April 2014 - 07:58 AM
Am intrat să-mi fac mea culpa, săptămâna ce-a trecut mi-am cam făcut de cap, adică mișcare cam ioc și mâncat neregulamentar cât încape

În fine, oricum de joi plecăm la mama așa că nu voi avea de făcut acasă mâncare - o s-o ajut vineri și sâmbătă la copt pasca și cozonacul și la ce mai e de făcut și cam atât. Asta înseamnă că mai prind marți săptămâna asta o tură de pilates și apoi până săptămâna viitoare mă voi lupta cu mesele întinse peste tot unde vom merge..Greu e să fii musafir!
Vă doresc spor la treburi, sănătate și recuperare rapida Moața și să vă iasă toate bucatele așa cum doriți.
Postat 21 April 2014 - 12:34 AM
Va pup pe toate si sper ca aveti sarbatori pline de soare si fericire!
Sorina,ai grija de tine! Prea multe s-au adunat pe capul tau... te pup.