Alearga, Lola, alearga!
Postat 23 April 2014 - 03:30 PM
Ce mai faceti dragi lole? Sper ca ati petrecut frumos de Paste.
La mine a fost liniste. Mancarea ca de obicei si am bagat plimbari lungi in parc. Anul asta nu am facut de cat oua rosii si salata boeuf. Nu am avut cozonaci, nici pasca. Nu am facut pentru ca la noi nu se mananca si cum nu am avut musafiri... Eh, noi sa fim sanatosi!
De luni am reluat sala. De fapt nu am intrerupt-o, dar ma rog, intelegeti voi. Program normal- sala, mancare buna, somn si de la capat.
Sper ca toata lumea e bine si ca bolnavioarele noastre se recupereaza. Va mai astept sa mai scrieti cand aveti vreme.
Pupi!
Postat 24 April 2014 - 10:06 AM
azi, la 16 zile de la operatie, am fost la sala. as fi vrut sa ma duc aseara, la zumba, ca era mai usor, dar din cauza de sedinte de cod portocaliu, m-a incurcat omu' si n-am mai ajuns.
asa ca dimineata la 8jumate eram prima in sala. au mai venit inca 2 combatante si-nca 2 dupa ce incepusem, asa c-aproape am avut antrenor personal. am prestat step-toning, o clasa destul de grea si m-am descurcat f bine.
deci gata cu convalescenta, imi fac drum si deseara la aerobic ca se cere. mancarea moale si degrab' lunecatoare pe gatlejul lovit nu face bine siluetei, da' deloc!

hai la raport, ca de-acuma am si io ce sa va spun!
Postat 24 April 2014 - 12:58 PM
-Hi Iulia!!!!"
Da, recunosc și-mi fac mea culpa, am mâncat din greu zilele astea...Scuzele mele? Paștele în Bucovina și nu oriunde, ci la mama acasă, plus la sor-mea și pe la prieteni, toți cum ne vedeau ne așterneau masa, toți și-au pus în gând să-mi saboteze silueta....Care siluetă, întreb eu retoric?
Plus bucatele ce le-am adus acasă și ne trudim de trei zile să le mâncăm, am mai chemat și am mai dat și pe la prieteni din cozonacii și păștile de trei feluri cu care ne-am întors, azi mai avem de biruit niscai păstrăv afumat în cobză de cetină de brad și apoi trecem pe salate și ceaiuri.
Altfel de ieri am început cu mișcarea, adică am fost la taiji, azi merg la pilates, mâine yoga și taiji...încerc să reintru în normal și să scap și de kilogramele în plus..nu m-am cântărit când m-am întors că n-am avut curajul, dar de acum mișcare plus mâncat cu atenție scrie pe mine...
Wow toată admirația mea pentru că ai reușit să fii cumpătată și să faci mișcare cu tot programul de sărbători.
Moațo, tu și oparată proaspăt te-ai dus la sală...Mă faci să-mi crape obrazul de rușine pentru lipsa mea de voință în fața meselor întinse.
Eu? Merit să fiu trasă de urechi...sau poate ca penitență ar trebui să văd dacă și ce antrenamente se fac sâmbătă dimineața la o altă sală din apropiere, poate mă lipesc și pe acolo, unde merg eu au weekendul liber, adică sâmbăta se poate lucra individual la aparate, fără instructor și eu de obicei sâmbătă prestez la aparatele mele de acasă: aspirator, mop și sacoșe...
Aceasta postare a fost editata de icecream: 24 April 2014 - 07:21 PM
Postat 24 April 2014 - 05:33 PM

moatza ma bucur sa vad ca esti pe baricade.
Ieri ma lovise lenea si m-am dus acasa cu gandul ca o sa dorm. Ti-ai gasit! M-am schimbat si la 6 eram in sala. Am prestat 45 minute eliptica, 10 minute mers lejer pe banda si dupa aia ceva exercitii cu greutati. Dupa aia m-am dus acasa si am facut pancakes (de plantane). Deci am avut energie de a dat si pe dinafara

Azi o sa o las mai moale... cred. Am planificat ca o sa fac doar banda si ceva aparate.
Ma enerveaza astia de la sala ca au chimbat orarul si unele din clasele mele le-au anulat complet, altele le-au pus prea devreme sau prea tarziu...
Poate ma duc la yoga daca ma enervez

Cam atat! Abia astept ora de masa!
Postat 24 April 2014 - 05:34 PM
icecream, la 24 April 2014 - 12:58 PM, a spus:
daaaa, si le mai zicem prieteni

te-nteleg, azi a venit omu' c-un cozonac galben si frumoooos, cadou de la o colega priceputa.
pai a trecut Pastele, bre, si-am devorat deja 3 bucati!!!
da'i asa de frumos...si femeia l-a dat cu draga inima...noroc ca nu-i dulce, zahar mai cu economie...da' tot iti vine sa pui botul, of!
la 8 plec iar la sala, ca nu-i de gluma!
Postat 25 April 2014 - 05:41 PM
raportez ca mi-a iesit si-aseara, fusei la aerobic.
s-a lasat c-o tzara de febra, cred ca maine va fi mai varful, dar cred ca voi supravietui.
asa ca ptr azi am ales aerodance, un cardio potrivit ptr vineri seara.
maine la 10 steptoning, ma duc!
imi fac geanta si-am plecat, voi?
Postat 25 April 2014 - 05:46 PM
Azi nu cred ca ajung la sala iar in weekend am musafiri. Cred ca pana luni stau pe divan. O safie niste plimbari, dar cam atat.
Spor la sala!
Postat 26 April 2014 - 11:26 AM
Moatza, ma bucur ca ai revenit pe baricade.
Eu nimic de raportat.Saptamana trecuta ajuns doar odata la zumba, saptamana asta deloc.Clasa de zumba e acum doar lunea, joia si sambata dimineata.Luni cum a fost a doua zi de pasti am lucrat, asa ca n-am ajuns.Marti am fost prea obosita sa ajung la step aerobic, apoi nici o zi libera.Dar macar eu de Pasti am slabit:)) fara sa merg la sala.
Azi as fi avut dimineata o clasa de pilates, nu m-am dus chiar daca aveam dimineata liber,dar ma asteapta 12 h de stat in picioare si am zis pas.
Sper saptamana viitoare sa am si eu ca omul normal 2 zile libere si sa ajung la sala.
Un weekend glorios si dinamic va doresc.
Postat 26 April 2014 - 02:29 PM
http://m.hotnews.ro/stire/17098694
Dacă va pica in mana, nu o evitati. Asa mi-am început eu stilul de viața paleo

Weekend placut!
Postat 26 April 2014 - 06:44 PM
Wowerful, la 25 April 2014 - 05:46 PM, a spus:
avui, mersi!
a fost steptoning, de-ala cu greutati si cu stepperul ridicat, clasa de 3***, greu!
si-am verificat a nush cata oara ca cui pe cui se scoate, adica nu mai am niciun pic de febra.
maine relax, ce-o mai fi de luni!
we de glorie si virtute, spor!
Postat 27 April 2014 - 11:32 AM
scuze ca intru asa "incaltzata" la topicul asta cu un OT: ai spus parca anul trecut ca ai fost foarte incintata de serviciile unei pensiuni / hotel la Eforie nord / Techirghiol, poti sa-mi spui te rog cum se numeste (eventual pe PM). mama (si eu de altfel)e fan mare al bailor cu namol si mergem in fiecare an acolo dar vrem sa mai schimbam cazarea. merci frumos si scuze de OT.
sport fac si eu cam de 3-4 ori pe saptamina si acum am citit subiectul despre dieta paleolitica si imi place.

Postat 27 April 2014 - 05:14 PM
si poti veni sa ne spui si ce sport faci, cum, unde...inspirational, asa

Postat 27 April 2014 - 05:40 PM
saru´mina de info, caut pe net despre raluca

aaaah, cu sportul e ca ma duc si eu la o sala cu clase diferite, in ultima luna m-am cam lasat pe tinjeala dar fac pilates, yoga, citeodata zumba, o clasa care se numeste fit bo si e cardio pur cu aruncaturi de picioare si miini in toate directiile si sarituri de capiezi.
asa, miine vreau sa merg la un step desi imi scot sufletul acolo dupa jumate de ora. se vedem daca rezist o ora intreaga. ma apuc sa dau si eu raportul aici poate ma tin de treaba mai serios.
hai pa si duminica odihnitoare in continuare.
Postat 29 April 2014 - 02:16 PM
Wowerful, la 26 April 2014 - 02:29 PM, a spus:
http://m.hotnews.ro/stire/17098694
Dacă va pica in mana, nu o evitati. Asa mi-am început eu stilul de viața paleo

Weekend placut!
Wow, mulțumesc de informație. Voi face săpături la prietenii mei elefanții -(echivalentul românesc la scară redusă al amazonului), poate c-o găsesc și ebook.
Altfel în weekend mi-am clocit puiul de febră musculară căpătată joi și vineri la pilates și yoga+taiji iar azi mă pregătesc pentru o ședință de pilates, unica de săptămâna aceasta din motive de 1 Mai prelungit și un musafir în weekend.
Vă doresc zile "glorioase" și mișcăcioase.
P.S. Ioana, te invidiez pentrucă ai slăbit de Paști, eu am reușit să pun aprope 2 kile, dovada vie a răsfățului mamei și a faptului că gătește minunat...dar cum zicea și Wow, tare e bine când ești printre rude și prieteni din copilărie și simți că te-ai reântors în timp, din nou copil acasă la părinți. Dar cum a dat căldura s-a mai dus și pofta de măncare așa că sper ca în curând să reintru în parametrii, pantalonii și fustele regulamentare.
Postat 29 April 2014 - 04:08 PM
Ieri am avut si sala si plimbare in aer liber. Aseara am cazut lata, dar a fost bine asa. Nu prea am pofta de mancare si mi-s un pic pe dos, dar imi revin.
Ma bucur ca sunteti bine, pe baricade si pregatite pentru vremea calda. La mine se lasa asteptata caldura, dar o veni ea pana la urma- copaceii au inflorit.
O saptamana super!
Postat 29 April 2014 - 05:44 PM
cu miscarea regulamentar, aseara steptoning, azi dimineata la 8 si-un sfert eram la abs&buts.
si-acuma ma pregatesc s-o tai iar la steptoning.
cam am febra la brate de la plankurile multe, dar imi asum, inca nu mi-am spalat pacatele culinare.
gudbai ca plec!
Postat 30 April 2014 - 08:29 PM
io dupa mine

azi febra pe toate partile, ne-a cam muncit ieri la abdomene...basca toningu' de-aseara.
azi step aerobic, asta a fost parfum pe langa ala cu greutati. am transpirat la greu, dar acum nu ma simt obosita.
maine dimineata ar fi circuit, adica vreo 8-10 posturi cu exercitii diferite, cam 2-3 min practicate intens si-apoi treci la urmatorul. nu prea-mi place ca la asta ar tb sa fie mai multa lume, sa fie un pic de concurenta. dar e cam dimineata, maine lumea zace in letargie ca e-ntai mai...nu cred ca ma bag. ma duc doar seara.
in rest, pacatele culinare continua. mi-a placut tare cmu' asta prelungit, dar proximitatea frigiderului incarcat nu-i benefica ptr mine. de saptamana viitoare ma disciplinez obligat-fortat.
voi pe unde-mi umblati? cred ca la sala da' sunteti timide...
numai bine!
Postat 01 May 2014 - 01:39 PM
moatza, la 30 April 2014 - 08:29 PM, a spus:
voi pe unde-mi umblati? cred ca la sala da' sunteti timide...
numai bine!
Prezent!
Și eu am fost marți la sală la pilates, ieri în parc la taiji iar azi, mâine și poimăine leneveală totală...cam așa se arată programul meu. Duminica daca vremea ne ajută planuim o plimbare lungă prin pădure.
De marțea viitoare încolo reiau programul de mișcare: marți pilates, miercuri- taiji, joi-pilates și vineri yoga și taiji.
Cu mâncatul stau așa și așa, de luni voi încerca să fiu extrem de ponderată, acu îs doar ponderată și atât.
Weekend extins frumos vă doresc.
Postat 01 May 2014 - 09:19 PM
Am trecut asa in fuga sa va pup si sa vad ce mai faceti. La mine dupa cum stiti, alergat,yoga, cardio etc. Cu mancarea sunt cumintica, absolut nimic procesat,zahar, faina alba,orez si cartofi. Totul cat se poate de natural.
Azi am iesit la alergat apoi yoga,maine la fel iar sambata avem in plan sa margem la muzeu asa ca o sa pierdem cateva ore pe acolo.
Va doresc un weekend placut1