Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2781 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 December 2018 - 08:15 PM

Imagine postataLapona Enigel, la 30 November 2018 - 08:19 PM, a spus:

@ Dex Atat de carbonizati, ca m-am surprins uitandu-ma cam indelung la lebede cand ies la alergat
asta-i ca in zicerea populară: lebedele trece-n zare, eu mă uit, ele dispare

și ca să nu (mai) abrerez offtopic; ontopic aș face niște fasole cu ciolan și murături kimchi de vară, că tot vine centenarul unirii peste noi și tre să fim in trend

Ca sa nu mai fim off dincole, Dex: Ele nu prea dispare...ba din contra, is niste lebadoi pe-acolo destul de agresivi. Am si un filmulet cu unul care s-a dat la mine :P))) Dar nu le putem pune aici, nu?
Imagine atasata: monthly_12_2018/post-12-0-05385900-1543860922.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2782 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2018 - 03:58 PM

Bai , ej nebun? O femeie nu are cum sa atinga asta in 10 de zile , cred eu... Ce zic ceilalti sportivi pe aici?

https://www.facebook...Z3IjVUM&__xts__[0]=68.ARBGOIgeYkM8atAm5AayywmHAje6KOJ_umfps3JVdi1q13ZMtrevTxI4_LZMGuZ7P01V_SbxjbYBzG2cri5Mp5ndethgwoX8Jklx_eKwHzhPkN1N2ZySP7vHWZkbYd5NiBhJrB_zoAFlhTO-5yGSOrN2wAxrLlFHFEC9utIwDLi9BcnaJe-N-8WrIy_ZNnKyr4RIoTB005DLEYGn7Ir7TpBBEAGlC8_LgdcsY-9ulCgIsqURvkw2ZOZiiY38FGFDVOu47G6QVjXqtj5Ig6Gt12VSyedLBkaIqbDR9qJ8l7cRLFbHYVZ13VaJg_I7bK4Il8EQrBAAnTVetGhyIQq__O5kwhSmhomKmUii9nQ1x9JgasALmzBuIMi58uL9zIAaq_ufFCMP9d5VVdQLYGJ11xsYM43SUI1SLZ_kNWzdmQMLOiK9U49OtgD_TkMRqQklmP0cb8mVKJ9kr0RnMpgGQRBP9p4ft6g8XhL5w0ZmLMN1KFWSJzXsZM6CDLB0ojMRgv5GcYd5IakRj-ZJxNOgqDlSKeaNqNBsGF4ZdExK&__tn__=FC-R&jazoest=265100119879953861007711149671201111088811010812155827211478815274114111811199784859912072120111104764810911371119586510012248113100114825111710081108105486883877412088104112991034811210355687257547095106556676102985511011771103

A-props de challenges, urmaresc emisiunea lui Khloé Kardashian, body revenge. Se uita careva?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2783 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 11:30 PM

Azi sedinta de crosstrainer. A-nceput sa se intunece pe la 4, asa ca adio alergat afara seara. Care mai miscati pe-aici?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2784 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 December 2018 - 12:55 AM

eu, eu! azi fac stetch de stress relief că am avut după masă horror

oare moața ce o mai face?

#2785 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 07 December 2018 - 05:45 AM

Și eu puțin- săptămâna asta am lăsat-o moale de tot. Azi m-am urcat pe banda dar încă nu sunt recuperată și am început sa simt durere așa ca am renunțat.
Sper ca pe Weekend sa fiu mai bine și săptămâna viitoare sa revin la un program mai consistent.

#2786 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2018 - 10:27 PM

Wowerful, daca ai chef, vorbeste despre ele...durerile. E bine sa nu le ignori...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2787 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2018 - 11:10 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 December 2018 - 10:27 PM, a spus:

Wowerful, daca ai chef, vorbeste despre ele...durerile. E bine sa nu le ignori...

Well- sunt temporare. Marti am facut niste investigatii si ranile inca nu sunt inchise... Dar sper ca saptamana viitoare totul o sa fie inapoi la normal.

#2788 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2018 - 11:41 PM

Ah, e vorba de taietura/cezariana? Credeam ca te dor oase, coloana, probleme structurale. Daca e taietura, stai frumos Bubico pana se inchid...eu am avut o aventura aventuroasa rau acum doi ani...de era sa ma mut pe lumea ailalta. Am fost operata laparoscopic, cu trei incizii minuscule, dar nu iti spun ce dureros totul inauntru si ca a durat pana au trecut cam 3-4 luni. Nu iti forta corpul si ai grija de tine. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2789 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2018 - 11:52 PM

Vezi postareaDexter, la 07 December 2018 - 12:55 AM, a spus:

eu, eu! azi fac stetch de stress relief că am avut după masă horror

oare moața ce o mai face?

Chiar la ea ma gandeam si eu. Nu o aveti pe FB? Dati-i si voi un ghiont virtual, daca o gasiti pe-acolo :notworthy:

Dexule, iar le tii numai pentru tine exercitiile alea, ai? Frumos asa, Bubico?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2790 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 08 December 2018 - 12:30 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 December 2018 - 11:52 PM, a spus:

Dexule, iar le tii numai pentru tine exercitiile alea, ai? Frumos asa, Bubico?

eu v-am tot predicat despre sistemul asta, părerea mea este că e cel mai de avasat sistem care există și mă felicit că l-am găsit

citiți și voi la link Classical stretch sunt și cărți pe amazon, niște mini workouts pe site și cred că și pe youtube.
dacă știți pe cineva cu operație de cancer de sân trimite-ti-i pe site să vadă cum să se recupereze super rapid

#2791 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 December 2018 - 09:59 AM

Stiu ca ai scris despre el si am si citit :notworthy: Dar ma gandeam ca poate ne prezinti tu niste exercitii pe care le crezi rapid de invatat, pe care le faci de multa vreme si vezi ca dau rezultate.

Si daca tot vorbim de postat despre ce am incercat deja, sa va dau eu cateva de fizioterapie care ma ajuta mult pe mine si pe care le fac de mult timp, mai ales dupa sau in timpul alergatului. Eu sunt de deja multa vreme pacienta unui fizioterapeut care se ocupa si de o echipa faimoasa de fotbal si de alti sportivi aici si am incredere oarba in baietii de acolo. Lucram de 3 ani impreuna si ma ajuta intotdeauna, ma asculta cu rabdare si simt profesional si imi fac plan de training exact pe necesitatile mele. Daca ajuta si pe altii cu acelasi tip de afectiuni, bucuroasa impart aici tot ce stiu:

Imagine atasata: monthly_12_2018/post-12-0-40676900-1544255308.png
Toate exercitiile se pot face si in timpul sesiunii de cardio ori sesiunii de sala in cazul in care muschii se pietrifica si incep sa apese pe zonele cu probleme.

In primul: spatele drept, umerii si omoplatii se trag foarte usor si minimal spre coloana dupa care se aduc/ se lasa sa "alunece" in pozitia lor initiala. Se pot face cate 3-4 serii a cate 6 ori 8 repetari. Niciodata nu se trag astfel incat sa produca durere. Se opreste miscarea atunci cand eventual apare durerea. Acelasi exercitiu se poate face si stand pe un scaun si cu spatele la perete si cu capul sprijinit lejer de perete.

Celalat este pentru alungirea muschiului trapezului, care in conditii de stres si durere cronica se strange, se pietrifica si isi pierde capacitatea de a se mai relaxa.

Ca in foto, se exercita o presiune usoara pe baza lui, putin deasupra claviculei si se duce capul spre umar apoi revine in pozitia initiala. Tot asa este foarte important ca exercitiul sa nu provoace urere. Miscarea se duce pana acolo unde apare , eventual, durerea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2792 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2018 - 08:44 PM

Ce faceti, guys? Ceva miscari azi? Eu am fost la perfuzie in seara asta...primesc de doua ori pe saptamana si imi baga un medicament care ma oboseste teribil, din cpasa opioidelor. Asa ca azi, pas. Voi ce raportati?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2793 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2018 - 06:34 PM

Eu strig, eu aud, pe-aici. Alearga Lolito, alearga, daca vrei sa nu iti tiuie urechile de singuratate pe aici. Imagine postata

Asa ca mi-am luat azi inima in dinti si asicsii la spinare si am iesit dupa perfuzia de luni...din iulie nu am mai iesit regulat la sport, avand in vedere ca am facut tratament intensiv cu cortizon...perfuzie, injectii intramusculare la greu...partea nasoala e ca pe langa umflat ca un burete - asta este cel mai nasol efect secundar- ai o sfarseala oribila in muschi, pentru ca slabeste capacitatea lor de efort. Mult. Cel putin asa a fost la mine. Abia ma taraiam de colo pana colo in casa, darmite sa mai si ies la alergat. Am cateva saptamani bune de cand am dat-o pe altele...fara cortizon dar un medicament care si asta vine cu neajunsuri -dormi pe tine, fiind din clasa opioidelor...
Asa ca luni dupa ce am primit perfuzia , am venit acasa si am picat in pat mai dihai ca eroii pe camp de lupta. Am dormit 12 ore neintoarsa. Azi am iesit, vai de capul meu cum am tras de mine sa ating 5 kilometri amarati...jalnic.

Ah, da, inca ceva: Winter has come! Blimey!

Imagine atasata: monthly_12_2018/post-12-0-78717500-1544632308.jpgImagine atasata: monthly_12_2018/post-12-0-51596300-1544632326.jpgImagine atasata: monthly_12_2018/post-12-0-81798100-1544632368.jpg
Ooook, nici acum nu m-am prins care e faza, inca trebuie sa mai lucrez. So sorry, pe calculator sunt toate drepte, forumul le preia si le rastoarna. Anyway, va prindeti voi.

Din pacate a crescut ier nivelul apei foarte mult pentru ca a plouat mult. Anul trecut a fost inundata toate zona vreo luna, insa abia prin februarie. Vedem cum se comporta anul asta. Visul meu e sa ajung sa pot iar 7 km in 50 minute, fara multe pauze si cu ritm constant. Deocamdata durerile nu imi permit.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2794 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2018 - 07:00 PM

Am fost aseara la gym- banda si ceva greutati- nimic interesant de raportat.
Nu prea sunt in stare sa revin la un program mai consecvent- busy la munca, busy acasa, ziua scurta, frig afara... Lumina zilei o vad in weekend ca in restul zilelor plec dimineata si ma intorc noaptea :71:

#2795 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2018 - 07:38 PM

Baby, cam asa si eu. Abia azi am reusit sa ies pe lumina. Pe la 4 e deja intunecat, daca iti poti imagina! Si pe coclaurile alea sa alergi de una singura ca femeie nu e deloc indicat, mai ales ca prin apropiere si o tabara de refugiati, majoritatea barbati, de toate varstele...plus ca in ultimul timp s-au tot dat spargeri pe aici, si un vecin si-a gasit masina cu geamul tandari, pentru ca isi uitase geanta in masina...eu tocmai ce parcam, el iesea din scara. Noi avem parcarile la ditamai strada fix in fata locuintelor. Saptamana trecuta...m-am uitat la serialul Ancient Aliens, inchid, dau sa ma culc, eram franta de oboseala. Bai si deodata aud un huruit mai neobisnuit, zic ce palaria mea trec aastia cu maturatorile la ora asta? Intr-un tarziu de vreme, imi dau seama ca nu disparuse, era si mai persistent, ca un zgomot de elicopter , dar la puterea a 10-a, nue xagerez. Zic o fi fost un accident pe autostrada, sper sa nu...pare a fi elicopter, se duce. De unde, ca tot zgomotul ala, asta dupa vreo 20 de minute deja. Ma tot uitam la ceas, era deja aproape de miezul noptii, afara bezna smoala. Ma dau jos din pat , deschid geamul. Vad pe cer, in departare, luminite rosii, albastre si albe intermitente, stationand efectic pe cer, de acolo si zgomotul. Nu foarte sus, de altfel. Primul meu gand: OK, they're here. Shit, as fi preferat sa fiu cu ai mei. Cand ma uit mai bine , aveau si un reflector din ala imens si stationau fix desupra zonei pe unde alerg eu care eprotejata natural si are si niste palcuri de padure. E clar ca era dupa cineva, cautau probabil bandele...dupa aia am gasit pe net ca erau elicoptere speciale ale politiei si ca da...dupa talhari erau. Asadar...stau frumos pe oua si ma duc cumintica la sala, ceea ce nu compari cu alergatul afara, e clar. Dar, este mult mai bland pentru mine.

Cum adica neinteresant?? Spune tot ce exercitii, cum faci, de ce le faci, ce schimbari vezi. Eu am program facut de antrenor, insa partea de muschi am ignorat-o complet, mai ales din cauza durerilor...si rau am facut. Sunt unii la sala care vin constant de vreo doi ani, iti pui ceasul dupa ei si mai multe nu. Si se vede cum li s-a transformat corpul. Ma uit ca au o varietate imensa de exercitii, ai ce invata de la ei. Insa...la cardio sunt varza muschiulosii, nu-ti rezista nici 5 minute.

Personal alerg cam de doi ani in zona pe care am aratat-o, dar m-am cam saturat de ea. Este extrem de practic pentru ca sunt in 5 minute acolo si la fel si sala este la 5 minute de mine. Insa as vrea altceva...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2796 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 January 2019 - 01:04 PM

Dexterus Maximus!
Motzoshenia Energiplenia!
Wowerful Bobmardful!
Any Bunny!
Lilly Vanilli!

Pe unde imi umblati papuseilor, ai? Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 January 2019 - 01:06 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2797 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 January 2019 - 08:05 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 January 2019 - 12:13 PM, a spus:

Si, oricat de obosita si vraiste eram dupa job -cand primul impuls iti e sa te arunci pe canapea si sa mananci ceva- bagam un espresso dublu, ceva glucoza si valea. Primele 20 de minute sunt un chin greu de descris, dar sentimentul de la final...inimaginabil! Mai nasol e ca energia asta te tine pana tarziu in noapte si mai adormi daca mai poti. Iar aiurea este ca, dupa ce vii de la job nu prea poti servi o masa calda in tooata regula pentru ca apoi sa te duci cam dupa doua ore la cardio, pentru simplul fapt ca nu are timp sa se digere mancarea si in nici un caz nu se va putea efectua sedinta. Ei, si asta mi se pare cel mai mare challenge. Cum sa faci? Sedinta mea de cardio era pe la 6 seara, pe la 7 jumate reveneam de la sport, imediat dupa iti e imposibil sa mananci...ceea ce amana totul cu ore...si iaca, iar mananci ultima masa seara. Cum sa faci? THAT is the question!

intr-adevar, asta a fost cea mai mare provocare a mea in perioada de sala zilnica.

totul a culminat cu plecarea antrenorilor care aveau clase cumva adaptate celor cu potential moderat, cum eram eu si cateva doamne trecute de 35-40 ani.
eu aveam o conditie fizica f buna, dar clasele se faceau la un grad din ce in ce mai intens, faceam fata cu greu. singura la aparate si la banda mi se parea fffffff plictisitor, nu era de mine.

e f exact ce spune Lori, tinerii cu masa musculara mare si frumos conturata nu puteau face fata deloc sedintelor de cardio. de fapt, ce am observat eu, cei ce voiau definirea corpului, abdomene beton si muschi tari, nu faceau decat greutati - nu ma refer la extreme, adica de-aia cu anabolizante si care se antrenau ptr concursuri - vorbesc de tineri obisnuiti.

in ultima vreme aveam dureri in talpa, la articulatiile degetelor - ma gandeam numai cat plank bagasem, plank la care mare parte din greutatea corpului se sustine doar pe degetele picioarelor. noaptea, adica dupa o pauza de nemiscare, abia puteam calca, aveam dureri care chiar ma ingrijorau. apoi a venit perioada concediului cu pauza de sala si mi-am revenit, adica vreo doua saptamani. insa dupa prima saptamana de reintors la sport, durerile au revenit, cu diagnostic sindrom morton. am renuntat la sala, mergeam doar la zumba, dar si dupa zumba aveam dureri. venea si nunta, eram din ce in ce mai ocupata...
dupa asta, cand s-a terminat tot si m-am hotarat sa revin, plecase antrenorul cu zumba, colegele care-l urmau disparusera si ele...cam asta a fost.
acum mi-am propus sa reincep iar asa-numitele marsuri, adica plimbari in ritm alert de cel putin 4km. insa n-am reusit sa ma mobilizez constant, cat a fost ger le-am facut uitate.

m-am convins insa de un lucru: sportul ajuta unei conditii fizice bune, unei posturi corecte, la socializare, la selfesteem... de-astea. ptr slabit e necesara dieta, in cazul meu dieta vesnica (si-a ei pomenire!! :angryfire: )
cu toate ca faceam cardio de 5 ori pe saptamana, m-am ingrasat constant. eu am si o relatie speciala cu kg, stiti de aventurile mele cu transatul, deci asta-mi e soarta, o sa fiu o baba grasana si simpatica, vreau sa cred. arat rezonabil ptr varsta mea, dar nu asa cum as fi vrut eu, avand in vedere istoricul meu sangeros :lol:

voi faceti miscare cat de multa, poate-mi iese ce mi-am propus cu marsurile, hai sa ne mai vedem si pe-aici!

#2798 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2019 - 10:30 PM

Vezi postareamoatza, la 13 January 2019 - 08:05 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 January 2019 - 12:13 PM, a spus:

Si, oricat de obosita si vraiste eram dupa job -cand primul impuls iti e sa te arunci pe canapea si sa mananci ceva- bagam un espresso dublu, ceva glucoza si valea. Primele 20 de minute sunt un chin greu de descris, dar sentimentul de la final...inimaginabil! Mai nasol e ca energia asta te tine pana tarziu in noapte si mai adormi daca mai poti. Iar aiurea este ca, dupa ce vii de la job nu prea poti servi o masa calda in tooata regula pentru ca apoi sa te duci cam dupa doua ore la cardio, pentru simplul fapt ca nu are timp sa se digere mancarea si in nici un caz nu se va putea efectua sedinta. Ei, si asta mi se pare cel mai mare challenge. Cum sa faci? Sedinta mea de cardio era pe la 6 seara, pe la 7 jumate reveneam de la sport, imediat dupa iti e imposibil sa mananci...ceea ce amana totul cu ore...si iaca, iar mananci ultima masa seara. Cum sa faci? THAT is the question!

intr-adevar, asta a fost cea mai mare provocare a mea in perioada de sala zilnica.

totul a culminat cu plecarea antrenorilor care aveau clase cumva adaptate celor cu potential moderat, cum eram eu si cateva doamne trecute de 35-40 ani.
eu aveam o conditie fizica f buna, dar clasele se faceau la un grad din ce in ce mai intens, faceam fata cu greu. singura la aparate si la banda mi se parea fffffff plictisitor, nu era de mine.

e f exact ce spune Lori, tinerii cu masa musculara mare si frumos conturata nu puteau face fata deloc sedintelor de cardio. de fapt, ce am observat eu, cei ce voiau definirea corpului, abdomene beton si muschi tari, nu faceau decat greutati - nu ma refer la extreme, adica de-aia cu anabolizante si care se antrenau ptr concursuri - vorbesc de tineri obisnuiti.

in ultima vreme aveam dureri in talpa, la articulatiile degetelor - ma gandeam numai cat plank bagasem, plank la care mare parte din greutatea corpului se sustine doar pe degetele picioarelor. noaptea, adica dupa o pauza de nemiscare, abia puteam calca, aveam dureri care chiar ma ingrijorau. apoi a venit perioada concediului cu pauza de sala si mi-am revenit, adica vreo doua saptamani. insa dupa prima saptamana de reintors la sport, durerile au revenit, cu diagnostic sindrom morton. am renuntat la sala, mergeam doar la zumba, dar si dupa zumba aveam dureri. venea si nunta, eram din ce in ce mai ocupata...
dupa asta, cand s-a terminat tot si m-am hotarat sa revin, plecase antrenorul cu zumba, colegele care-l urmau disparusera si ele...cam asta a fost.
acum mi-am propus sa reincep iar asa-numitele marsuri, adica plimbari in ritm alert de cel putin 4km. insa n-am reusit sa ma mobilizez constant, cat a fost ger le-am facut uitate.

m-am convins insa de un lucru: sportul ajuta unei conditii fizice bune, unei posturi corecte, la socializare, la selfesteem... de-astea. ptr slabit e necesara dieta, in cazul meu dieta vesnica (si-a ei pomenire!! :angryfire: )
cu toate ca faceam cardio de 5 ori pe saptamana, m-am ingrasat constant. eu am si o relatie speciala cu kg, stiti de aventurile mele cu transatul, deci asta-mi e soarta, o sa fiu o baba grasana si simpatica, vreau sa cred. arat rezonabil ptr varsta mea, dar nu asa cum as fi vrut eu, avand in vedere istoricul meu sangeros :lol:

voi faceti miscare cat de multa, poate-mi iese ce mi-am propus cu marsurile, hai sa ne mai vedem si pe-aici!

Subscriu, subscriu si iar subscriu! Dar, baby, recunoaste ca suntem unice, este? Imagine postata Hai ca am ras mult citindu-ti sportul! Hai, hai, Motzoshenie Energiplenie ca putem! Imagine postata

Crede-ma ca as da orice sa slabesc, sa slabeeeeeeesc, sa se miste naiba ceva! Cand ii aud pe altii cu teoria chibritului cu gamalia in jos, de regula personagii -ca altfel nu le pot numi- care au de slabit intre 0,7 si 3,2 kg si nu au facut in viata lor o miscare sustinuta...dar cu teoria aolicaaaaa, is stas si iti si mai spun ca ceva trebuie ca faci gresit, apai iti vine sa ... mai bine ma opresc! Ommmmmmm!

Eu, spre deosebire de tine, nu prea sunt fan de cursuri, nu ma intreba de ce...desi am facut dansuri de societate si alte chestii in grup. Insa cand e vorba de cardio, cel mai bine ma simt afara cu muzica pe urechi si cu gandurile mele. Adevarat, am fantasticul avantaj de a alerga intr-un peisaj super! Insa...de aproape doi ani de zile cam aceeasi ruta si m-am plcitisit rau. Trebuie sa ma duc sa descopar si alte rute pentru alergatori in oras, dar asta inseamna condus mai mult si asta nu ma atrage deloc. Asa, am la 2 minute de mine sala si la 5 minute rezervatia naturala pe unde alerg. Astea sunt motivele principale pentru care nu ma mut de aici, desi nu imi place deloc sa locuiesc aici...
Cred ca in weekend o sa ma duc sa redescopar o ruta mai veche, in jurul lacului orasului pe nume Baldeneysee, langa care am stat si pe care am alergat fix la inceputul acestui thread...mama!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2799 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2019 - 11:27 PM

Am vrut sa spun "citindu-ti postul", evident! Uite si tu la ce duce pauza indelungata de sport...Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2800 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 January 2019 - 09:53 AM

draga, te-nteleg, si tu esti aproape de-ntalnirea cu tanti Roza. scle(Roza).

glumeeeesc, stiu ca tii la tavaleala :angryfire:

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic