Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2801 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 January 2019 - 05:34 PM

Vezi postareamoatza, la 14 January 2019 - 09:53 AM, a spus:

draga, te-nteleg, si tu esti aproape de-ntalnirea cu tanti Roza. scle(Roza).

glumeeeesc, stiu ca tii la tavaleala :angryfire:

Ha, habar n-ai cat adevar grait-ai! Am asa un feeling ca nu doar cu ea dar si cu tot neamu' ei... Imagine postata E imperios sa reincep alergatul, ca am senzatia ca e cam singurul care ma mai tine "toata", ca sa zic asa...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2802 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2019 - 08:38 PM

Halli-hallo la sportoshenii si alergaretz! Bai ce se mai lungeste ecoul asta pe zi ce trece...no bine. Imagine postataNu-i nimic, vorbim si singuri, daca se impune! Nu de alta, dar ati vazut cate vizualizari are topicul asta? Poate , totusi, s-o hotara vreun vizitator sa ne si scrie, mai stii (daca Mariile Voastre, utilizatori cu esperentza si staif, nu mai vretz Imagine postata Imagine postata Imagine postata ) ?

Pentru cei care nimeresc pe aceasta pagina si , cel mai probabil, nu au timp sa citeasca de-a fir-a par tot ce s-a scris aici, niste indicii:
1. In cazul in care cochetati cu alergatul , dar nu stiti prea multe despre el, la inceputul topicului sunt cateva pagini cu indicii, sfaturi si pont-uri folositoare.
2. In cazul in care sunteti alergatori cu pauze lungi (ca mine) si v-a pierit motivatia, rasfoiti acest topic, va va surprinde pozitiv si insufla niscaiva vointa :)3. In cazul in care sunteti alergatori de performanta, bucurosi va invitam la dialog cu noi, astia, muritorii de rand.
4. In cazul in care urati sportul, sunteti un notoriu "couch potato", considerati ca "der Sport ist Mord", cum zice neamtu', adica sportu-i crima, scrieti-ne , povestiti-ne, de ce nu?

Tot pentru cei care poate ajung pe aici din intamplare ori chiar din intentie, reimprospatez niste informatii:
Aici vorbim despre alergat in principiu si de multe alte teme adiacente cu o legatura mai directa sau mai pe ocolite cu alergatul. Tot aici ne povestim cum am reusit (sau nu) sa si punem in practica teoriile noastre in ale sportului, in speta ale alergatului, deoarece:

Imagine atasata: monthly_01_2019/post-12-0-34423500-1547577477.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2803 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2019 - 09:04 PM

Daca doriti sa va apucati de alergat, dar nu ati facut-o decat la probele "orelor de sport" din liceu, cand aveati senzatia ca va veti da duhul, dupa care nu ati facut decat sa dati la rate pe dupa vreun copac din parcul ale carui 5 ture trebuia sa le faceti cronometrati de profa/profu de sport ca sa luati un amarat de 9 acolo, asadar daca nu aveti experienta dar simtiti oareshe furnici in talpa si parca ati incerca, in nici un caz, repet IN NICI UN CAZ nu va duceti sa alergati asa, de capul vostru. Veti reusi cel mult 15 minute, hai, 20 legate, cei co conditie fizica buna, fara extragreutate, in floarea adolescentei, dupa care va veti ura viata si nu veti intelege neam ce naiba gasesc ciudatii astia de alearga ca tutii asa, cate o ora...

Nope, nu va apucati asa de alergat, ci:
1. Asigurati-va ca sunteti sanatosi, nu aveti nici macar o raceala! INTERZIS CARDIACILOR! Pana si cea mai mica raceala poate duce la complicatii majore, chiar pana si la infarct , daca alergati bolnavi.
2.Asigurati-va ca aveti incaltamintea necesara alergatului3. Asigurati-va ca sunteti imbracat corespunzator: daca e frig afara, utlizati tehnica "cepei" , folositi vestimentatie care "transporta" eventuala transpiratie; mai ales doamnele si domnisoarele cu un bust mai proeminent : NEAPARAT UTILIZATI UN SUTIEN DE SPORT CU SUTINERE OPTIMA pentru a evita afectarea tesutului.
4. Asigurati-va ca au trecut cel putin doua ore de la ultima masa, mai ales daca aceasta
5. Incercati, pe cat posibil, sa alergati pe teren neasfaltat si neaccidentat - fara pante - la inceput.
6. Urmariti schema de mai jos:
Imagine atasata: monthly_01_2019/post-12-0-27780400-1547579048.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2804 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 January 2019 - 12:53 PM

Neata la popor!
Nu uitati, nu antrenamentul e partea nasoala, ala e chiar fun! Nutritia corecta in schimb...asta e teroare! Iata niste marturii:

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2805 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 16 January 2019 - 04:36 PM

Am vizitat sala aseara dar nu am facut mare lucru- mers alert pe banda- 45 minute.
Poate imi revin. Raceala e pe duca.

#2806 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 January 2019 - 07:01 PM

Mie in starea in care sunt acum, adica abia ma tarai pana la bucatarie dupa un pahar cu apa, mi se pare un FOARTE mare lucru...Eu as dormi pe mine. Am de facut pentru job munti, dar nici o energie intelectuala. Si de maine trebuie sa ma fortez cumva sa ma duc. Perform...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2807 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2019 - 10:22 AM

Va pun ceva sa va mai distrati, daca sport nu vrea nimeni :)

Siserman Paul19 January 2017 · Cluj-Napoca, RomaniaAm râs cu lacrimi... N-am scris-o eu, am primit-o pe mail, și merită împărtășită Imagine postata:)
Jurnalul unui barbat de peste 40 de ani

Din cauza serviciului meu sedentar si in consecinta a acumularii de grasime pe burta, compania mi-a oferit un serviciu de antrenament personal intr-o sala de sport. Am acceptat bucuros si chiar m-am dus personal sa ma programez. Mi-au dat o instructoare personala pe care o chiama Alexandra , o profa sculpturala de 26 de ani, model de echipament sportiv dupa cate mi-am putut da seama dupa afisele lipite pe pereti. Ea mi-a explicat ca ar fi util sa-mi notez intr-un carnetel experientele pentru a putea observa eu insumi progresul. Zis si facut si acum as vrea sa impartasesc cu voi.

Prima zi: M-am sculat la 6 dimineata cum stabiliseram. Destul de greu sa te scoli din pat ca sa mergi la sala dar totul s-a schimbat cand am ajuns acolo si am vazut ca Alexandra ma astepta.
Parea o zeita greaca, ochi verzi si un suras urias, cu buze carnoase si spectaculoase. Mi-a facut un tur de sala, mi-a aratat aparatele si mi-a masurat pulsul dupa cinci minute de bicicleta...
Si-a facut griji pentru ca i s-a parut pulsul meu accelerat dar am profitat ca sa-i fac un compliment si i-am zis ca era din cauza ei pentru ca purta un costum de licra care-i intra in poponet.
Mi-a facut destula placere s-o urmaresc dand lectii de aerobica la finalul zilei mele de exercitii. Alexandra ma mentinea motivat sa-mi fac abdominalele in ciuda durerii mele de abdomen.

A doua zi:
Am baut doua cesti de cafea si intr-un final am reusit sa ies din casa. Alexandra m-a pus sa ma intind cu fata in sus, m-a pus sa ridic o bara grea de metal si pe urma s-a mai si hazardat sa-i puna niste greutati! Pe banda de alergat picioarele imi erau cam moi dar am reusit sa fac un kilometru. Surasul sau aprobator si ochiadele ei au facut sa merite osteneala.
Ma simteam grozav. Era o viata noua.

A treia zi:
Singurul mod in care am putut sa-mi spal dintii a fost punand periuta de dinti pe chiuveta si mutandu-mi capul dintr-o parte in alta. Cred ca am o hernie abdominala. Sa conduc n-a fost deloc usor: pana si pentru a frana masina ma dureau si flocii din cur. Am parcat deasupra unei motociclete de livrare la domiciliu...
Alexandra si-a pierdut un pic rabdarea cu mine pentru ca considera ca strigatele mele deranjau pe ceilalti asociati ai clubului. Ca sa fiu sincer vocea ei mi se parea cam acuta asa devreme dimineata si cand ridica tonul devenea nazala... si foarte suparatoare.
Ma dor coaiele cand merg pe banda alergatoare si in consecinta Alexandra m-a mutat la scara. Ma intreb de ce mama dracului cineva ar inventa o masina care sa faca ceva ce a devenit demodat odata cu aparitia ascensoarelor?
Ea mi-a zis ca o sa ma ajute sa fiu in forma si sa ma bucur din plin de viata. Alta imbecilitate de-a ei...
A patra zi:
Alexandra ma astepta cu nenorocitii sai ochi verzi sfredelindu-ma ca un pumnal si cu surasul sau batjocoritor stil Jack Nicholson in Batman. N-am putut evita sa ajung cu o jumatate de ora intarziere: Fix timpul de cat am avut nevoie pentru a-mi lega sireturile de la adidasi. Cretina m-a pus sa lucrez la aparate dar cand a fost un pic neatenta am fugit sa ma ascund la baie.
A trimis alt instructor dupa mine sa ma caute si drept pedeapsa m-a pus sa vaslesc si… mi-a scapat o basina pe care a auzit-o toata sala.
De cand sunt nu m-am simtit mai rusinat.

A cincea zi :

O urasc pe Alexandra mai mult decat pe orice alta fiinta de pe lume. Anemica de rahat, cu buzele ei cu colagen, blonda fara creier.
Daca as mai avea o bucatica de corp care sa nu ma doara i-as trage suturi in fund, mama ei de dobitoaca. A vrut sa-mi lucrez tricepsii.
EU NU AM TRICEPSI.
Si daca nu vrea sa sparg pardoseala salii sa nu-mi dea nenorocitele de bare de greutate si nimic altceva ce cantareste mai mult decat un sandwich...
Bicicleta m-a facut sa lesin si m-am trezit pe patul unei nutritioniste, alta slabanoaga imbecila care mi-a dat o lectie de alimentare sanatoasa. Nenorocita habar n-are ce inseamna sa-ti fie foame.
De ce naiba n-am avut bafta de ceva mai linistit, cum ar fi un curs de bucatarie sau de coafura?

A sasea zi :

Nenorocita dracului de Alexandra mi-a lasat un mesaj pe robot, cu vocea ei scarboasa, pentru a ma intreba de ce n-am fost azi. A fost de-ajuns s-o aud ca sa arunc naibii telefonul dar pe urma n-am mai avut forta sa-l ridic, nici sa ridic telecomanda televizorului, in consecinta a trebuit sa suport 11 ore un singur canal, nenorocitul ala de National Geographic. Si a trebuit sa vad un program despre imperecherea pasarilor, si eu care nu ma mai fut de sase zile.

A saptea zi:

L-am rugat pe soferul camionetei bisericii sa ma duca la slujba ca sa-i mutumesc lui Dumnezeu ca a trecut saptamana asta. Mai mult, m-am rugat ca la anul sa fiu trimis sa fac ceva mai distractiv: eventual un cateterism sau o analiza de prostata... ca poate...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2808 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2019 - 10:31 PM

Azi, dupa o lunga pauza am revenit la sala. Raportez cam 50 minute de banda...ma duari täti . Daca e ceva care e intr-adevar super , dar super nasol in ce priveste sportul este ca...dupa o pauza mai lung ade 3 saptamani o iei literalmente de la zero...
Partea cea mai incomoda a fost ca mai toti m-au inatampinat cu imbratisari dar si cu : dar ce-i cu tine, am crezut ca ne-ai abandonat, te-ai lasaz de sport, nu mai alergi, gata? Si la fiecare remarca de genul aveam senzatia ca imi mai creste circumferinta cu vreo 5 centimetri in timp ce dumnealor au mers disciplinat, zi de zi, fara abatere...Sunt unii, va zic, nici Tatal Nostru nu sunteti in stare sa il spuneti cu aceeasi sfintenie cu care se tin ei de programul lor. Pai in fata alora, ma inclin adanc! Dupa unii iti pui ceasul la minut si la secunda, zau.

Dupa antrenament vin acasa, vad mesaj: Lori, esti la sala, ca parca iti aud vocea? Imagine postata Tot un coleg de sala cu care ma indemnam mereu la antrenamente si dupa aia sauna. El era in sauna cand eu imi luam la revedere dupa antrenament de la lume . Apai acum chiar ca nu mai am nici o scuza...m-a intrebat ce plan de antrenament am saptamana asa si eu in gandul meu : "plaaaaaan?" Dar daca vin o data pe saptamana nu e sufiecient?

So, I guess I'm back in business Imagine postata Cel mai tare m-a motivat Oli, un tip care era foarte voluminos, pe care nu l-am vazut de foarte mult timp si care a avut hernie de disc in zona cervicala. Azi cand am venit, pac ma duc sus la antrenament, vad eu jos pe un tip care ma fixeaza , stand la masa si band un ceai. Nu m-am sesizat, decat cand am ajuns in capul scarilor, m-am intors brusc si am strigat Oli, tu esti? Oliver a scapat de 13 kilograme si a ajuns sa alerge 8 kilometri pe afara! Pai, daca nici Oli nu e model si impuls, aoai chiar ca nu mai stiu! Si eu nu depasesc distanta de 7-8 kilometri de un an si, iar el a ajuns in 3 luni sa faca atat! Bine, el a scapat de dureri, pe mine ma omoara...Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2809 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 05 February 2019 - 11:42 AM

Go Lori!!!! Important e ca ai re-inceput si ai sustinere!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2810 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2019 - 05:10 PM

Vezi postareaalpha, la 05 February 2019 - 11:42 AM, a spus:

Go Lori!!!! Important e ca ai re-inceput si ai sustinere!

I'm goin' , I'm goin... Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-93089600-1549378640.jpg
Am citit de cateva ori replyurile voastre si azi...runda doi, la 3°C si un teren...haolica. Evident, nu pe cal lovit de streche mode ci pe melc calcat de tren mode...oh well, can't have it all, can ya?
Atatia amarati de kilometri am reusit cand, in mod normal, ar trebui sa fie cam 8 km in 50 minute.
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-20582200-1549378653.png
M-am facut pana la fund de mocirla, dar runners' high este neschimbat! Mag-ni-fic!
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-16832600-1549378943.jpg
Black waters, white waters...Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-55532800-1549378976.jpg

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-75123600-1549378968.jpg

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 05 February 2019 - 05:11 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2811 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2019 - 10:40 PM

Si iaaaar vorbesc de una singura, nu-i nimic intr-o zi imi va raspunde cineva...probabil ecoul Imagine postataSo, dupa ce ieri am fost o tura de offroad , am zis ca sa ma duc si azi, totusi. Lola.3 pe aceasta saptamana...bine, daca taraitul ala periodic se poate numi jogging. Of course ca m-am dus dupa amiaza, si mancasem abia doua banane, asa ca va imaginati ce putere am avut, de pui trantit. Atat am reusit doar pe ziua de azi:
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-39894400-1549485507.jpg
Dupa cele trei zile de iarna, vorba Alphei, a venit, ca mult am mai asteptat-o Imagine postata, si primavara. Azi, 10 °C afara, terenul incepe sa se usuce cat de cat:
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-33388100-1549485616.jpg
Vineri era inca asa:
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-79627900-1549485605.jpg
Ideea e ca am atacuri dure de febra fanului care te sleieste de puteri.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 06 February 2019 - 10:42 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2812 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 07 February 2019 - 01:19 PM

Te citesc cu interes si agit pancardele de pe margine, dar nu pot participa. Eu sunt ca bomb technicians: if you see me running, try to keep up!
Inseamna ca viata mi-e in pericol extrem! Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de alpha: 07 February 2019 - 01:21 PM

Imagine postata

#2813 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 02:34 PM

Iar eu iti sunt pana la cer si inapoi mai mult decat recunoscatoare pentru incurajari Imagine postata Imagine postata . Depasesc in valoare un pumn de diamante, sincer! Am nevoie de sustinere ca de aer...caci sunt in perioada foarte fragila si riscanta de a da totul naibii...ca asa-s io, ori ma conving de ceva si o fac cu mare loialitate , ori dau totul naibii, mai ales cand mi se arata de nenumarate ori ca acel ceva (din pacate uneori si acel cineva Imagine postata) mi-a inselat ingrozitor asteptarile...
Nu vreau sa imi pierd increderea in Lola din mine, e tot ce-a mai ramas Imagine postata
Asa ca, astazi, cu chiu cu vai, Lola.4 in aceasta saptamana, saptamana 6 a anului:

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-08957500-1549629536.jpg

De fapt, nu chiar cu chiu cu vai, ci mai bine ca ieri. Prima parte am reusit-o cu o singura oprire de 1 minut si ritm sustinu, constant. La intoarcere a fost dificil.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 February 2019 - 02:39 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2814 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 08 February 2019 - 02:54 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 February 2019 - 02:34 PM, a spus:

De fapt, nu chiar cu chiu cu vai, ci mai bine ca ieri. Prima parte am reusit-o cu o singura oprire de 1 minut si ritm sustinu, constant. La intoarcere a fost dificil.

BRAVO! Imagine postata Maine o sa fie mai usor! Imagine postata

Nu vreau sa imi pierd increderea in Lola din mine, e tot ce-a mai ramas Imagine postata

Vorbele tale ma doare si ma intristeaza! Pai se poate, coana Lori?! Imagine postata nu te da, nu te lasa!
Imagine postata

#2815 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 03:00 PM

Vezi postareaalpha, la 08 February 2019 - 02:54 PM, a spus:

BRAVO! Imagine postata Maine o sa fie mai usor! Imagine postata

Nu vreau sa imi pierd increderea in Lola din mine, e tot ce-a mi-a mai ramas Imagine postata

Vorbele tale ma doare si ma intristeaza! Pai se poate, coana Lori?! Imagine postata nu te da, nu te lasa!

I'm tryin', I'm trying'! Imagine postata Imagine postata

Impresii de azi:Muuuulti nori, picura mai degraba bura si batea vantul. Din fericire nu mi-a batut din fata ca e mai aiurea sa alergi cu vantul in fata. Cum se vede treaba, nu eram singura care s-a gandit sa iasa pe asa vreme, asa ca m-am mai linistit. M-as fi uschit direct la sauna dupa - daca ati sti cate placere dupa ce te ia batu pe-afar si ajungi la 90°C, uaaaaaaaa. Daca mai bei si un vinut lejer racit bine, viata! Daaaaar, sauna era inchisa...de ieri Imagine postata Ramanem cu dorinta:
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-69069900-1549630660.jpgImagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-17838500-1549630669.jpgImagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-47421500-1549630685.jpg

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 February 2019 - 03:01 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2816 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 February 2019 - 03:58 PM

Lore/Lola, nu esti singura.Adica te citesc deocamdata, stii pasiunea mea pt alergat.
Sa treaca o lecutica perioada asta intortocheata(apropos, cred ca am nevoie de gandurile voastre pozitive :notworthy: ) si iau iar adidasii din cui jos.

#2817 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 08 February 2019 - 04:54 PM

Cele mai pozitive ganduri de la mine! Cu tot dragul si din tot sufletul!
Imagine postata

#2818 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 05:32 PM

Babiz, honestly! Vreti sa va spun ceva? Daca ar fi femei pe pamantul asta care sa fie asemuite cu zeitele, pai zau ca cele mai multe ar fi de natie romana, va jur!Nu mai incercati sa faceti totul perfect pentru ca oricum nimeni nu va ridica nici o statuie. As vrea sa va ganditi mai mult la voi, sa va rasfatati, sa va iubiti, sa faceti in asa fel incat sa va fie bine. Ganditi-va la voi! Da, este permis sa va puneti pe voi pe primul loc, stiti de ce? Pentru ca daca o faceti, cei din jurul vostru vor profita si ei din plin :notworthy:
Asa ca, alcool, giggoloi, muzica buna, baie cu spuma, parfumuri, perle si diamante, dantele, matasuri, Louboutini si Fendinti (adica genti) Imagine postata de la Fendi, da, da sunt o snoaba, I know, I know! Imagine postata
Asta va doresc fiecareia dintre voi pentru ca sunteti u-ni-ce!
Capul sus si lezgo! Imagine postata

Alphalindooooooo, never, NEVAH EVAH!, too old to rock \m/ Iti lispeste un "never" din semnatura Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 February 2019 - 05:34 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2819 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2019 - 11:27 PM

Ieri , punctat 40 minute crosstrainer, azi fizioterapie, pauza de refacere si sauna, saunaaaaaa! Love it!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2820 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2019 - 05:56 PM

Azi, punctat 40 minute afara, cu dificultati pe traseu...
Cand natura te forteaza sa iti mai schimbi rutina, pai o faci, ca nu ai alternative:

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-94311200-1550159514.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-13273500-1550159526.jpg

Am luat-o pe alte carari, unde era uscat, am ajuns si pe la o veche gara feroviara transformata in depozit. Nu stiu ce si-a iesit asa Ruhr-ul din matca, dar mai toata faleza lui era inundata ,asa ca mai mult am alergat pe strada, unde nu e loc de pietoni si mi-a cam fost frica de masini in special in curbe, unde nu au vizibilitate soferii, asa ca am prestat modest azi.

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-22659100-1550159561.jpgImagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-52305500-1550159570.jpgImagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-26412600-1550159589.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-17226100-1550159605.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Ultima »