Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#541 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 12 October 2010 - 10:40 PM

Brava Lapo si rain! :( Ti-am facut cu mana azi dimineata, Lapo, :( dar erai prea concentrata de ce ascultai la mp3. :(

Eu sunt multumita ca am incheiat toate cele planificate pt ziua de azi ... In rest si eu pe fuga ... doar suntem la capitolul miscare. :) Dar mai am putin si plec in concediu.

#542 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 13 October 2010 - 02:16 AM

Si eu sunt multumita ca desi am fost foarte ocupata azi tot am reusit sa strecor 30min. de pilates, stiu nu e cine stie ce dar de...
Lapo ai inceput ziua cum ti-ai propus?
Salmida ce bine de tine ca mergi in concediu,eu am si uitat ca am avut.
Enjoy the silence!

#543 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 October 2010 - 11:11 AM

Ma-niervez cî nu-mi gasesc hatzurili de-alergat... :) Mama lor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#544 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 October 2010 - 11:12 AM

Am revenit,dar doar sa va salut ca momentan nu pot raporta nimic.

Miscare fac doar sus - jos cu cutii(deh anul asta vad ca suntem multe care ne mutam)

Dupa ce ma pun la pc cu casa imi voi amenaja o mica sala(banca de abdomene, crosstrainerul, coarda jos in beci), iar cnad bucataria va fi instalata voi putea manca mai sanatos.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#545 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2010 - 02:32 PM

Raportez:
1.Gasit hatzurili!
2.Fost facut sesiune de jogging. Ma rog...5 minte alergat doua mers se numeste joggin'? :)
3.Grea remorca neneeee, greaaaaa! O sa dureze pana imi reintru in ritm, dar asta e, stiam ca o sa doara. Las' bine ca mi-am trezit creieru' din inertie, presupunand ca a fost vreodata complet inert, hehehehehehh. Mda...never mind. Revenim.
4. Descoperit zona inconjuratoare: frate, stau la tara total! Numai campuri de floarea soarelui, de sfecla rosie, de varza si porumb. Muuulte tractoare si seceratori, betonat peste tot frate =)) Nu tu un copac. Trebuie sa imi descopar o zona de padure...ceea ce presupune insa sa conduc pana acolo, hmmm.
5. A ajuns pana intr-un satuc cu ferme vechi, vechi si cu multi caluti. E asa de faaaaain. Si am dat peste un ponei piticot cu care am vorbit si l-am mangaiat. Ce haiosenie de ponei, hihihiih. Cand o sa am timp de o plimbare o sa iau camera sa vi-l prezint si voua.
6. Este o toamna incredibila in Germania!! Si este incredibil cat de bine poate face aerul acesta auriu si proaspat. In sfarsit ma trezesc la viata! So garlz an' beibiz, i'm back to my roots!

Gladiators, i salute you!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#546 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2010 - 02:35 PM

Vezi postareaIoana, la 13 October 2010 - 11:12 AM, a spus:

Am revenit,dar doar sa va salut ca momentan nu pot raporta nimic.

Miscare fac doar sus - jos cu cutii(deh anul asta vad ca suntem multe care ne mutam)

Dupa ce ma pun la pc cu casa imi voi amenaja o mica sala(banca de abdomene, crosstrainerul, coarda jos in beci), iar cnad bucataria va fi instalata voi putea manca mai sanatos.

Pi ci faceti dom'ni iar va mutati? Offf....cu bucataria te inteleg, ce cosmar traiesc eu de doua luni de zile...Da'sa zici mersi ca o ai si ca nu a trebuit sa o comanzi...sper? Bagat tare cu cutiile. Imi aduc aminte cum eram eu pe la 1 august, anchilozata de spate si de maini. Eu si cu o tipa, atat. Asta ajutor ama vut la mutat. Halal! So, eu iti fac galerie! Hai Ioana, sus-jos!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#547 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2010 - 02:38 PM

Vezi postareaSalmida, la 12 October 2010 - 10:40 PM, a spus:

Brava Lapo si rain! =)) Ti-am facut cu mana azi dimineata, Lapo, :P dar erai prea concentrata de ce ascultai la mp3. :)

Eu sunt multumita ca am incheiat toate cele planificate pt ziua de azi ... In rest si eu pe fuga ... doar suntem la capitolul miscare. :D Dar mai am putin si plec in concediu.

Pai daca pune fata asta numai muzica noua? :) Maine dimineata o sa-mi tin ochii cat cepele, ca sa nu te mai ratez :P) O zi frumoasa fetelor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#548 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 13 October 2010 - 10:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 October 2010 - 02:32 PM, a spus:

Raportez:
1.Gasit hatzurili!
2.Fost facut sesiune de jogging. Ma rog...5 minte alergat doua mers se numeste joggin'? =))
3.Grea remorca neneeee, greaaaaa! O sa dureze pana imi reintru in ritm, dar asta e, stiam ca o sa doara. Las' bine ca mi-am trezit creieru' din inertie, presupunand ca a fost vreodata complet inert, hehehehehehh. Mda...never mind. Revenim.
4. Descoperit zona inconjuratoare: frate, stau la tara total! Numai campuri de floarea soarelui, de sfecla rosie, de varza si porumb. Muuulte tractoare si seceratori, betonat peste tot frate =)) Nu tu un copac. Trebuie sa imi descopar o zona de padure...ceea ce presupune insa sa conduc pana acolo, hmmm.
5. A ajuns pana intr-un satuc cu ferme vechi, vechi si cu multi caluti. E asa de faaaaain. Si am dat peste un ponei piticot cu care am vorbit si l-am mangaiat. Ce haiosenie de ponei, hihihiih. Cand o sa am timp de o plimbare o sa iau camera sa vi-l prezint si voua.
6. Este o toamna incredibila in Germania!! Si este incredibil cat de bine poate face aerul acesta auriu si proaspat. In sfarsit ma trezesc la viata! So garlz an' beibiz, i'm back to my roots!

Ce superb!!!! Nu pot sa cred! Gata deci stai in paradis cum s-ar zice! E de aia vreau eu sa ma mut acasa la Zahorna asa ii zice unde te uiti peste dealuri inverzite si livezi in mijlocul toamnei si nu iti vine a crede cit de senin e cerul si cit de bine miroase aerul a mere si struguri proaspeti!
Imagine postata
Imagine postata

#549 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2010 - 11:14 PM

Vezi postareaLizura, la 13 October 2010 - 10:22 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 October 2010 - 02:32 PM, a spus:

Raportez:
1.Gasit hatzurili!
2.Fost facut sesiune de jogging. Ma rog...5 minte alergat doua mers se numeste joggin'? =))

Ce superb!!!! Nu pot sa cred! Gata deci stai in paradis cum s-ar zice! E de aia vreau eu sa ma mut acasa la Zahorna asa ii zice unde te uiti peste dealuri inverzite si livezi in mijlocul toamnei si nu iti vine a crede cit de senin e cerul si cit de bine miroase aerul a mere si struguri proaspeti!

Offff, te cred mamica. Si mie imi e dor de asta dar nu m.as intoarce acasa sa ma bati cu urzici. Este bine in DE, nu veniti aici? O sa va fac poze, cand am ocazia. Sa va fac la poneiul ala haios, E asa de pitiiiic, zici ca e un catel mai mare.
Ati revenit in US?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#550 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 October 2010 - 02:32 PM

Se pune si alergatul alternat cu mersul.Mai ales dupa o perioada de pauza.

Eu-s KO.Saptamana trecuta cu Manu acasa ca era racita, acu-s eu. :scratch:

Poate reusesc saptaman aceasta. maine nu, ca am o zi incarcata, poate....mai bine tac, si fac.

Ioana spor la trebaluit.

Salmida, concediu placut si relax total.

#551 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2010 - 03:54 PM

Eu abia am revenit. Asadar, raportez: una bucata de joggin' si un frigalau nene, brrrrrrr.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#552 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 22 October 2010 - 09:35 PM

Buna seara fetelor dragi! Nici nu va inchipuiti ce ma bucur sa citesc tot ce ati scris!! mi se pare ca m-am reintalnit cu prietene pe care nu le vad de ceva vreme :(( :P :P

iata-ma si pe mine dupa o perioada destul de dificila...inca incerc sa ma obisnuiesc cu noutatea.

Salmida, exact cum ai spus tu: miscarea a ajuns pe ultimile locuri pe lista...si nu as fi vrut sa fie asa...sa ai un concediu relaxant si sa te distrezi!

Eataly, multumesc pentru urari...sunt tot in Italia dar m-am mutat de la nord la sud.
sa-ti treaca raceala repede!

Rain tine stafeta si merge inainte!

Lapona, ce faina e povestea de la tara! ma bucur ca te-ai instalat bine si ca ai inceput miscarea. la mine doar oras cat vezi cu ochi...si pe urma marea. daca nu merg la sala n-am nici o sansa sa ma misc.

Ioana, spor la treaba, ca tare multa munca e cu mutatul...

asa..acum sa va zic cu genunchiul...dupa multe sedinte la doctor am avut si concluzia: nu mai am cartilaj la genunchiul stang...nu stiu cum sa-i zic mai stiintific

de mers nu sunt probleme, doar ca daca vreau sa alerg nu se mai poate..oricum se poate face un mic intervent chirurgic unde se injecteaza un fel de gel care favorizeaza producera cartilajului nou (daca totul merge bine). nu o sa fac interventul chiar acum, mai astept...dar o sa-l fac sigur

pot oricum sa fac sport dar sa nu solicit genunchiul...

#553 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 23 October 2010 - 10:12 AM

Vezi postareakira, la 22 October 2010 - 09:35 PM, a spus:

Buna seara fetelor dragi! Nici nu va inchipuiti ce ma bucur sa citesc tot ce ati scris!! mi se pare ca m-am reintalnit cu prietene pe care nu le vad de ceva vreme :floare: :floare: :P

iata-ma si pe mine dupa o perioada destul de dificila...inca incerc sa ma obisnuiesc cu noutatea.

Salmida, exact cum ai spus tu: miscarea a ajuns pe ultimile locuri pe lista...si nu as fi vrut sa fie asa...sa ai un concediu relaxant si sa te distrezi!

Eataly, multumesc pentru urari...sunt tot in Italia dar m-am mutat de la nord la sud.
sa-ti treaca raceala repede!

Rain tine stafeta si merge inainte!

Lapona, ce faina e povestea de la tara! ma bucur ca te-ai instalat bine si ca ai inceput miscarea. la mine doar oras cat vezi cu ochi...si pe urma marea. daca nu merg la sala n-am nici o sansa sa ma misc.

Ioana, spor la treaba, ca tare multa munca e cu mutatul...

asa..acum sa va zic cu genunchiul...dupa multe sedinte la doctor am avut si concluzia: nu mai am cartilaj la genunchiul stang...nu stiu cum sa-i zic mai stiintific

de mers nu sunt probleme, doar ca daca vreau sa alerg nu se mai poate..oricum se poate face un mic intervent chirurgic unde se injecteaza un fel de gel care favorizeaza producera cartilajului nou (daca totul merge bine). nu o sa fac interventul chiar acum, mai astept...dar o sa-l fac sigur

pot oricum sa fac sport dar sa nu solicit genunchiul...

Hey Kira! :floare: Imi pare rau sa adud despre problemele tale cu genunchiul. Eu am inteles foarte bine ce vrei sa spui, pentru ca aceeasi problema o am si eu la sold. Cartilagiul este inca acolo insa nu este suficient dezvoltat.

Pun o poza ca sa vedem daca ne referim la aceeasi problema:

Imagine atasata: monthly_10_2010/post-12-128782115488.jpg

La mine este vorba despre acel tampon cartilaginos, marcat cu sageata neagra. Mie medicul de aici mi-a spus ca m-am nascut cu aceste cartilagii mici si ca ele in perioada de crestere nu s-au dezvoltat suficient. Din acest motiv, capa aceea cartiloaginoasa nu acopera toata zona de tampon a oaselor si la efort sustinut - si mai ales pe asfalt!!- frictionarea si socul sunt atata de puternice incat zona se inflameaza imediat. Eu am avut niste dureri oribile si m-au tinut luni bune , cam 8, pana sa se vindece complet. La asta se adauga o scolioza din nascare -respectiv centrul de greutate al corpului este deviat - si mai pun si problema kilelor si iata! Medicul meu a spus atunci ca sa renunt la alergat - ceea ce practic am facut- si sa ma axez pe alte tipuri de cardio: inot, crosstrainer sau masinaria de vaslit...ceea ce n-am facut:( Cum insa nu mai am nici un abonament la sala si nici crosstrainer, am ramas cu alergatul sporadic. Dar...sporadic.

In orice caz acest cartilagiu se poate suplini cu ajutorul unei operatii. Daca la tine lipseste complet, lasa alergatul.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#554 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 October 2010 - 10:24 AM

Kira ma bucur sa te revad!

Imi pare rau, problemele voastre nu sunt de neglijat, adica ascultati de nenea doctor!
Daca alergatu' nu va face bine, mai bine indrepatati-va spre alte sporturi.

#555 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 23 October 2010 - 11:06 AM

Kira, bine ai revenit! Intr-un fel e bine ca ai depistat problema si ca stii de ce sa te feresti. Mai greu este ca sportul solicita genunchii, mai mult sa mai putin in functie de ce faci. Daca ai posibilitatea mergi la o sala de antrenament si sfatuieste-te cu un instructor priceput sau cu un intructor de gimnastica medicala (ei stiu bine anatomia omului). Poate ca aparatele sunt mai potrivite deocamdata pt. ca acolo poti alege si doza efortul mai bine.
Dar daca se poate rezolva, ia un ragaz dupa mutat si schimbarea care ai facut-o si repune-ti genunchiul stang in forma. Mult succes!
(In sudul It o sa fim si noi de maine ... in Sicilia.)

Lori, ce neascultatoare esti. :floare: Ai grija de tine ca doctorul stie ce zice, unii dintre ei, in orice caz. :floare:

Eataly, e bun si mersul. Cica s-ar arde calorii mai multe, dar depinde si de timpul avut la dispozitie. Eu nu am timpul necesar ca sa ma plimb zilnic cel putin cate o ora asa ca ... sala e baza, mai ales ca acum s-a facut si frig.

Ieri a nins aici si mai sunt ceva urme de zapada si azi. :P Saptamana asta am fost doar de 2 ori la sala din cauza de serviciu ... Dar la pasuri mai lungi si grele sa imi ajunga :floare: Cel putin asa ma consolez :P

Va pup si sa aveti spor!

#556 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 October 2010 - 12:55 PM

Vezi postareaSalmida, la 23 October 2010 - 11:06 AM, a spus:

Kira, bine ai revenit! Intr-un fel e bine ca ai depistat problema si ca stii de ce sa te feresti. Mai greu este ca sportul solicita genunchii, mai mult sa mai putin in functie de ce faci. Daca ai posibilitatea mergi la o sala de antrenament si sfatuieste-te cu un instructor priceput sau cu un intructor de gimnastica medicala (ei stiu bine anatomia omului). Poate ca aparatele sunt mai potrivite deocamdata pt. ca acolo poti alege si doza efortul mai bine.
Dar daca se poate rezolva, ia un ragaz dupa mutat si schimbarea care ai facut-o si repune-ti genunchiul stang in forma. Mult succes!
(In sudul It o sa fim si noi de maine ... in Sicilia.)

Lori, ce neascultatoare esti. :sad1: Ai grija de tine ca doctorul stie ce zice, unii dintre ei, in orice caz. :D

Eataly, e bun si mersul. Cica s-ar arde calorii mai multe, dar depinde si de timpul avut la dispozitie. Eu nu am timpul necesar ca sa ma plimb zilnic cel putin cate o ora asa ca ... sala e baza, mai ales ca acum s-a facut si frig.

Ieri a nins aici si mai sunt ceva urme de zapada si azi. :D Saptamana asta am fost doar de 2 ori la sala din cauza de serviciu ... Dar la pasuri mai lungi si grele sa imi ajunga =)) Cel putin asa ma consolez :D

Va pup si sa aveti spor!

Bad Lapona, bad, bad :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#557 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 October 2010 - 02:15 PM

Fete, adineauri am vrut sa fac si eu o fapta mareata si nu mi-a iesit figura. Era asa fain afara, un soare orbitor asa ca ce-mi zic: taci ca azi ma duc sa pozez poneii si calutii sa le arat la fete...dom'ne da' nici nu ies bine pe camp cand...mamicaaaa ce venea d'an sus:
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-12-128792233821.jpg

So am facut frumujäl stînga-mprejur si ma-nturnai spre casa:
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-12-128792237874.jpg

Si cand colo vazui doi curajosi. I-am tras repede in poza.
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-12-128792240196.jpg

Si nici nu apucai sa ajung bine la cazarma ca incepu sa toarne frate:
Imagine atasata: monthly_10_2010/post-12-128792242093.jpg

Asa ca...ati vizionat primii 100 m din traseul meu de jogging. Va urma, da' we viitor :sad1:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#558 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2010 - 02:22 AM

Kira,bine ai revenit.
Lapo te invidiez pentru traseul tau de alergat,cel putin prima poza zici ca este o vedere.
Salmida,concediu placut!
Eataly ti-a trecut raceala?

Eu raportez 30-40 de minute alergat tot la a doua zi,merg o gramada pe jos si de saptamana trecuta am inceput sa fac yoga pentru relaxare. De mancat mananc sanatos dar daca n-ar exista dulciurile,ce bine ar fi...
Enjoy the silence!

#559 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 26 October 2010 - 10:09 PM

Da, da, dulciurile ... Sunt si "problema" mea acum.
Noi suntem de cateva zile in Sicilia si pana acum mai mult de jumatate din oferta de la micul dejun de la cele doua hoteluri o constituie dulciurile ... Si sunt si bune! Sper ca mersul pe jos si gandul la voi sa pastreze acul cantarului pe loc. :notworthy:

Keep going, girls!

#560 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 October 2010 - 02:10 AM

Savureaza dulciurile Salmida si soarele si plimbarile lungi si sa ne aduci poze.
Lapo,ai pierdut haturile?
Enjoy the silence!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou