Lapona Enigel, la 16 March 2011 - 03:42 PM, a spus:
Ciucalata este una dintre cele mai fabuloase inventii

Prabliema la ciucalata este ca ii place fuarte mult de c...asta, de dosul mio si se aseaza de fiecare data pe el

mancata in portii normale e chiar buna, numai sa nu exageram.

Eu am tot timpul ciocolata in casa, al meu papa din cea normala cu lapte, eu din cea cu procent mare de cacao si menta(bucati, nu crema de menta ca aia nu-mi place).Mai nou am facut pasiune pt boabe de cafea trase in cioco amaruie.Am manat la un restaurant cand am servit cafeaua,asa ca am vb cu tipul de acolo si mi-a cumparat si mie o cutie de unde se aprovizioneaza ei.Cutia n-are nici mai mult nici mai putin decat 400 de bobo

)
petunie, la 16 March 2011 - 04:36 PM, a spus:
Ioana,ai scris cumva,undeva,mai amanuntit ce si cum faci si am sarit eu peste?
Eu ar trebui sa ma apuc mai serios de treaba,dar e cam mare lenea
Ma mai urc pe bicicleta de camera din cand in cand,mai alerg cu sotul seara,dar si asta foarte rar,ca el nu prea are chef;la mine chestia cu gatitul e problema.Ar trebui sa-mi schimb modul de gatit,mai putin caloric,dar nu stiu cum.Eu nu as avea probleme,ca mananc si numai frunze de salata,dar ce sa fac cu ceilalti?!-am invatat prost;nu mananca löegume,decat crude
De asta m-ar interesa un pic mai detaliat felul tau,Ioana,ca am vazut poze super(la facebook) cu mancare,care poate i-ar atrage si pe pretentiosii mei.
Diana ce sa zic, eu miscare nu pot face cum fac fetele,fiinca nu pot alerga, iar de mancat momentan incerc sa merg pe programul VidaVida,dar recunosc ca in ultima saptamana nu prea m-am tinut de treaba.Ce ai fazut tu pe FB, sunt meniurile pe care mi le-au facut acestia.
O parte din retete le-am pus si la retete rapide.
Acum cat e soare rofit sa mai merg cu bicicleta, cand e urat merg la mini sala mea de fitness,dar in care recunosc ca uneori ii e greu sa cobor fiinca una e cand esti inconjurat de mai mlte persoane, alta e cand faci singur,de aceea prefer mersul pe bicicleta afara.
Miscarea ar tb sa fie ceva normal, nu numai cand vrem sa slabim

.Eu as face si ceva masaje,dar din pacate sunt destul de scumpute tratamentele astea pe aici.
Acum astept sa se deschida sezonul de tenis in aer liber ca sa pot merge si eu cu al meu sa joc.Chiar mi-am cumparat costumatie cu fustitza
Narnia, la 16 March 2011 - 04:36 PM, a spus:
Ma bag si eu in seama, ca vad ca daca a trecut iarna, incep sa scoata capul ghioceii pe topicul asta. De vreo saptamana am inceput si eu sa simt ca ies din amorteala, asa ca am facut curatenie in dulapuri si am aruncat chipsurile si ciocolata, dar am aprovizionat frigiderul cu salate, peste slab si alimente cu maxim 10% grasime,
Cu sportul nu pot sa ma laud, am facut cateva incercari sa reincep exercitiile, dar de ceva vreme am o tensiune mica cat o ... de furnica si dupa-5- 10 minute de efort, ma culeg de pe jos.

Astept sa ma pun putin pe picioare si incep in forta si exercitiile, pana atunci, fac box imaginar cu pofta de dulciuri si alte posibile tentatii.
Narnia, bine ai venit pe la noi si spor la treaba