Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#701 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2013 - 09:02 PM

te-asteptam atunci! =))

#702 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 January 2013 - 01:09 AM

Ok, guys, I'm done! Asadar maine e o noua zi, o saptamana beton o sa vina, unde o sa mancam bineeee, o sa ne miscam si o sa ne simtim super!
Eu o sa pun la final de saptamana ce am mancat, pentru ca asa se vizualizeaza optimal suisurile si coborasurile. Principalul e sa va tineti un jurnal mititel, sumar, fie aici pe net, zilnic, fie sa va scrieti undeva ce, cat, la ce ora mancati. Ideal ar fi sa faceti o suma a caloriilor consumate in fiecare zi. Asta e vital! Doar asa o sa puteti controla bilantul. Se stie: slabitul e simplu, chestie de matematica: daca ai halimangit mai mult decat ai metabolizat in ziua respectiva, te-ai ingrasat. Simplu, nu? -_-
Ne vedem ori pe la mijlocul saptamanii ori la final de saptaman si imi voi da silinta sa scriu aici ori de cate ori o sa am timp. Pana atunci, incalzirea! :snorting:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#703 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 January 2013 - 11:15 AM

hello!
pai? nicio miscare pe-aici? nu da nimeni raportul? cre' c-ati stat cu nasul pe la oala cu smantana :notworthy:
hai sa zic io!
sa zicem c-a fost un inceput bun. la meniu fructe dimineata,pe la 11 - 10 masline+30gr camembert+50paine neagra prajita, la ora 15 - 270gr ghiveci de legume cu 3bucati mici pulpa de porc,inainte de sala, la 18 - 60gr carnat homemade uscat + 25 gr paine prajita neagra, dupa sala, in vestiar -2 mandarine mici, seara la 11 - 10 prune uscate + 1 mar mic. cafea am baut, apa - nu chiar cat ar fi tb avand in vedere si miscarea. dar mai mult de-atat nu incapea.
miscare: cca 3km, dar mers normal, cu opriri pe unde-am avut treaba, 50min aerobic (n-am reusit s-ajung mai devreme la zumba) si dupa 10min pauza am intrat 1h la cursul de samba.
sa va zic ce-am observat la aerobic versus zumba: la clasa de zumba miscarile se desfasoara mai rapid, dar alterneaza cele de dificultate ridicata cu altele mai lejere, asa cum le percep eu. nu ma laud, dar altele nu le pot executa nici pe cele mai usoare. la aerobic, miscarile sunt mai lente, cu constientizarea grupelor de muschi care lucreaza, si sunt mai in forta. de ex la exercitiile care pp forta bratelor, m-am mai intrerupt, ptr ca nu am forta deloc in maini.io nu pot sa duc nici 5kg pe distanta de, sa zic, 1km. deci la asta tb lucrat. topaiala continua, asta am putut, invatata de la zumba, dar exercitii gen flotari sau care pp sustinerea greutatii corpului in brate - pas!
per total,sunt multumita de inceput,de fapt ptr mine asta-i ritmul obisnuit.exceptie a facut faptul ca am intrat la 2clase,nu-si terminase omul programul, si-am vrut sa vad cum e.cursul de dans a fost slabut,dupa parerea mea. s-a insistat pe invatarea pasilor iar miscarile s-au efectuat la relanti,deci nu m-a impresionat. am facut fata f usor,avand in vedere ca tocmai venisem daramata de la aerobic.
mda, cam asta!dac-as reusi sa ma disciplinez cu mesele,as fi f ok.dar sunt cu gandul doar la afumaturile porcesti pe care le detin in frigider. nu pot promite nimic in sensul asta :)
predau legatura! nimeni?

#704 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 January 2013 - 11:24 AM

Hai ca vin eu. Ieri am fost cuminte (zic eu) si am mancat asa:
MD - 2 felii paine integrala cu un iaurt mic (150g cred ca are)
G - 1o migdale crude
P - 2 felii friptura fe porc cu varza murata
G - o portocala
C - aripioare de pui la cuptor cu mazare verde fiarta la abur si sos de iaurt si usturoi
Azi am in plan cam asa:
MD - 2 chifle integrale cu iaurt mic
G - 10 migdale
P - aripioare cu mazare
G - o portocala
C - gratar cu salata de cruditati
Cu miscarea stau prost, poate apuc azi o mica plimbare, macar.
Pusa, tu esti super la capitolul exercitiu fizic, te admir sincer.

#705 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 22 January 2013 - 12:02 PM

buna ziua :notworthy:
am inteles ca trebuie dat raportul la sfarsit de saptamana, dar fie...
eu nu sunt adeptul a cel putin cinci mese pe zi, imi ajung trei
acum ma straduiesc sa nu scad in greutate, dar daca as combina dieta cu sportul as proceda cam asa:
- dimineata cafeaua de rigoare si apoi o ora de balaceala intr-un bazin, daca n-am posibilitatea sau ma grabesc, un sfert de ora de alergare si apoi doua bruschete si un pahar de fresh, ieri a fost de rosii;
- la pranz un gratar dintr-o jumatate de filet mignon de porc, crestat si impanat cu usturoi si rozmarin, plus o salata de legume;
- spre seara o jumatate de ora de miscare, eu nu pot zumba, samba sau aerobic, prefer kata sau capoeira, tot un fel de dans si apoi un mix de fructe: struguri, portocala, kiwi si cateva migdale.

#706 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 January 2013 - 12:08 PM

Vezi postareamoftanescu, la 22 January 2013 - 12:02 PM, a spus:

buna ziua :)
acum ma straduiesc sa nu scad in greutate,

dulce stradanie!

:notworthy: care n-am avut noroc!

#707 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 22 January 2013 - 05:48 PM

Hai si eu- nu eram sigura daca dam rapoarte zilnice sau saptamanale. Asadar, ieri nu am fost foarte atenta la mancare- greseala mea, dar am fost libera de la servici si am umblat brambura.

-MD- varza chinezeasca facuta la tigaie si jumatate pulpa de pui, 1 portocala si un kiwi
-Pranz- supa de varza cu pui si 1 felie paine integrala cu toba de porc.
-Seara- salata cu rosii, castraveti, avocado si frunze verzi cu un de fir cabanos.
La gustari au fost: un baton proteic, 1 felie de paine integrala cu zacusca.

Am fost la sala unde am facut chestii de capul meu, si eu cand fac de capul meu sala, nu ma prea opresc la vreme.
Raportez 45 minute eliptica, 30 minute marsaluiala pe banda si 40 minute exercitii pentru picioare, abdomen si brate.

Ma simt foarte bine cu nitel dureri de gambe dar azi o sa o las mai moale ca saptamana abia a inceput :biggrin:

#708 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2013 - 05:57 PM

Vezi postareamoatza, la 22 January 2013 - 11:15 AM, a spus:

sa va zic ce-am observat la aerobic versus zumba: la clasa de zumba miscarile se desfasoara mai rapid, dar alterneaza cele de dificultate ridicata cu altele mai lejere, asa cum le percep eu. nu ma laud, dar altele nu le pot executa nici pe cele mai usoare. la aerobic, miscarile sunt mai lente, cu constientizarea grupelor de muschi care lucreaza, si sunt mai in forta. de ex la exercitiile care pp forta bratelor, m-am mai intrerupt, ptr ca nu am forta deloc in maini.io nu pot sa duc nici 5kg pe distanta de, sa zic, 1km. deci la asta tb lucrat. topaiala continua, asta am putut, invatata de la zumba, dar exercitii gen flotari sau care pp sustinerea greutatii corpului in brate - pas!

Of- eu nu pot zumba. Imi place topaiala, dar am incercat clasa de zumba de 2 ori si de 2 ori am iesit dupa 10-15 minute. Is anti-talent!
In schimb ma duc la toate clasele de genul cross-fit, body sculpting, butt and guts, bootcamp. Acum un an nu puteam nici eu sa fac "planking" (adica sa ma sustin in brate pt cat are chef instructorul). Acum sunt mai bine- in zilele bune chiar pot face si flotari :biggrin:

#709 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 22 January 2013 - 07:49 PM

Vezi postareamoftanescu, la 22 January 2013 - 12:02 PM, a spus:

acum ma straduiesc sa nu scad in greutate

Of, of, amaraluta viata! :biggrin:

Eu, in grafic cu haleala,am mers o ora pe jos si am prestat o seama de activitati casnice. :violent6:

D:220g iaurt cu 20g seminte de in
G1:o jumatate de gref
P:supa de pui, 1oog carne fiarta de pui, salata de sfecla
G2:30g oleaginoase crude
C:100g friptura innabusita cu salata de ridichi

Fetelor, cum faceti de puteti manca, de exemplu conserva de peste in ulei sau salate cu maioneza fara paine? Am vazut ca fundamentalistele mananca chiar si slaninuta...Cu ce le combinati?
You are not alone! I'm here with you...

#710 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2013 - 09:19 PM

Vezi postareaBobocel, la 22 January 2013 - 07:49 PM, a spus:

Fetelor, cum faceti de puteti manca, de exemplu conserva de peste in ulei sau salate cu maioneza fara paine? Am vazut ca fundamentalistele mananca chiar si slaninuta...Cu ce le combinati?

Conserva de peste o amestec cu salata. Salate cu maioneza mananc numai la Paste sau Craciun :violent6: dar... cred ca in loc de pane, poti folosi frunze de salata (gen salata romana) ori tije de telina, morcov.

#711 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 January 2013 - 09:48 PM

acuma am venit de la sala, 50min zumba. ma cam resimt la degetul mare de la picior, care vrea s-o ia stramb :violent6:
cu mancarea...asa si-asa, putin, dar cam calorios
dimineata: 1 mar mare
la 11 - 150ml kefir, 25gr paine neagra prajita (o felie)
la 14- 10 masline, 30gr camembert, cateva foi de varza chinezeasca, 50gr paine neagra prajita, 2 bomboane cu lichior
la 18 - 150gr varza calita cu jumari+2lg mamaliga, 60gr carnat afumat - bune tare, m-am oprit cu greu :biggrin:
la 21, in vestiar, o mandarina
urmeaza 10 prune uscate.
si-a mai trecut o zi.

io nu-s fundamentalista, nu ma straduiesc sa nu slabesc, as vrea sa fiu sanatoasa si-n putere, dac-as reusi sa scap de vreo 2-3kg...ar fi si mai bine. deci nu-s un model, da' sa nu m-aratati cu degetul, ca intru-n depresie :biggrin:

#712 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 22 January 2013 - 10:51 PM

Vezi postareaBobocel, la 22 January 2013 - 07:49 PM, a spus:

Pai in primul rind trebuie sa respingi ideea ca nu se poate minca grasime simpla, fara piine, pentru ca ti se face rau. De cind esti mic toata lumea iti sare in cap sa maninci cu piine, sau sa pui sare pe ceva ca altfel ti se face rau. Eu maninc slanina cu usturoi sau ceapa, fara piine, sau combin cu ceva vegetal cum ar fi zacusca, sau, dar nu ma spuneti la nimeni, maninc slanina cu cascaval sau cu brinza cremoasa. Conserva de peste (ton) sau salata cu maioneza sint deja chestii usoare, nu imi mai trebuie niciun adaos... :violent6: Cind gasesc andive fac salata de andive cu ton in suc propriu si mai adaug un ardei rosu, daca am. Salate cu maioneza la mine inseamna carne, mazare, castraveti murati si maioneza, sau telina cu maioneza, care nu vad cum nu se pot minca fara piine.

#713 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2013 - 04:33 PM

A trecut si ziua de ieri. Multumesc Moatei ca mi-a dat motivatie sa merg la sala (era frig afara si pe mine ma durea spatele dar m-am dus si nu mi-a parut rau.)Asadar raportez: 50 minute mers pe banda in ritm alert la inclinare 5% urmate de 35 minute clasa de "Butt and guts" adica abdomene la greu si exercitii pentru fesieri si coapse (intentionat am facut un progrm lejer).

Cu mancarea am fost asa si asa- eu ma declar multumita:

Mic dejun- clasic (34g cerale+20g peanut butter si lapte de orez)
Gustare ora 11- un mar verde
Pranz (12.30)- piept de pui (cam cat o palma) cu fasole pastai si o mica salata de rosii, castravete, ardei gras verde.
Gustare (ora 4)- amested de fructe: portocala, kiwi si capsuni
Cina (8.30pm)- salata (frunze, rosie, castravete, avocado), 1 fir cabanos si pentru ca mai mergea ceva am mancat si 2 felii de toba (azi sper sa termin "porcariile". La noi astea is cu ciubotele rosii si nu ma indur sa le las sa se strice).

Azi o iau de la capat. Diseara am program prelungit la sala- ca deh, asa e miercurea cu sala la mine. But it's ok :thumleft:

#714 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 23 January 2013 - 04:41 PM

Wowerful, Carmella, multumesc de lamuriri! Voi incerca.
You are not alone! I'm here with you...

#715 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 23 January 2013 - 07:42 PM

Vin si eu din urma catinel, catinel!

Azi am halit asa:

-un fresh dintr-un grapfruit rosu;
-vreo 5 fursecuri!:)

-2 felii de paine prajira cu 2 felii jumate de costita home made by socru;

-4 cartofi fierti cu o aschie de unt, patrunjel si un pic de branza rasa;

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-115-13589628043402.jpg

Imi este foarte greu sa renunt la dulce!:)

Poate puteti si voi poze cu haleu de dieta, ca sa ne incurajam reciproc!

#716 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 January 2013 - 09:16 AM

hello,hello!
cartofii Iuliei ma destabilizeaza,as baga vreo doi :thumleft:
cu mancarea,hm,tot calorios:
dimineata - 150ml kefir,paine prajita 2 felii, de-aia afanata da' cica de secara
la 10 o portocala
la 12 varza calita cu jumari si mamaliga, 3buc friptura porc
la 17 babic cu paine prajita, 2 ciuperci crude- buun!
in vestiar,la 19, 2 mandarine
la 22, 10prune uscate, 1portocala - acuma-i vremea lor, mi se par f bune

la sala am facut 50min power aerobic: vai! daca stiam, nu ma bagam, dar n-am reusit s-ajung la zumba. asta e aerobic cu gantere de 2kg in fiecare mana. eu le-am tinut, le-am mai lasat ...azi ridic cu greu mainile. si striga fetisoara aia la noi, nici nu stii cui sa-i plangi de mila. deci cardio cat se poate, abdomene si ceva stretching la sfarsit. si fiindca dupa 10 min mi se parea ca pot sa misc muntii din loc - io si cu Bahmuteanca!- am cerut permisiunea sa intru si la salsa.la sala mea,ptr cursurile de dans iti tb abonament separat. eu am abonament gold, pe-un an, pot sa intru peste tot, cand si cat vreau, dar la dans mi-ar mai tb alt abonament - nu mi-l fac! da' a fost patronu'amabil - face si el clase acolo- si a zis sa intru cand vreau. asa ca am fost si la salsa. asta mi-a placut mai mult decat samba, adica am invatat mai multi pasi, apoi intercalati intr-un dans complet...eee, altceva! picioarele sunt f solicitate,si bratele, ca daca n-avem parteneri, deh, ne rupem in figuri care cum poate. si ne incurajeaza antrenorul sa nu tinem bratele inerte pe langa corp. deci mi-a placut si chiar m-am relaxat, m-am distrat la cursul asta, dupa amaraciunea de power aerobic.
deseara sa vedem la ce pot s-ajung!

Wowerful,ma bucur c-am avut o influenta pozitiva asupra ta,io incurajez pe toata lumea sa-si faca un abonament la o sala. nu va faceti griji ca aratati in vreun fel, ca n-aveti nu-stiu-ce costume de sport! daca va permite bugetul si, mai ales, timpul, mergeti!
n-o sa puteti din prima, dar usor-usor veti fi mandre de ceea ce puteti face. daca la mancare e mai greu sa te opresti doar la diet (ca doar de-aia ne-am intalnit pe-un forum culinar!), miscare, atat cat puteti, se poate face mai usor, in ritmul propriu, cu participare la activitatile pe care le agreati.daca nu-ncercati, n-aveti de unde sti ce puteti face si ce va place.
numai bine!

#717 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 January 2013 - 09:48 AM

Moato, da tu mergi zilnic la sala?

#718 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 08:00 AM

Scriu acu' ce am halit ieri:

-2 banane
-un fresh dintr-un grapfruit si o mandarina
-un baton cu susun, miere si migdale
- o salata cu pui la gratar, crutoane dintr-o felie de paine prajita, valeriana, iceberg, radichio si un sos din iaurt cu un pic de mustar
-harbuz murat :thumleft:
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-115-13590936285647.jpg

#719 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 January 2013 - 08:09 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 24 January 2013 - 09:48 AM, a spus:

Moato, da tu mergi zilnic la sala?

doar in we nu merg. in rest,incerc s-ajung zilnic.

hello,hello! au fost ceva pb,asa-i?

ieri,dimineata: babic,rosie,paine prajita
la 10 oportocala
la 12 varza calita cu jumeri,gata,nu mai fac!
la 17 salata de cruditati cu pui si ciuperci,2 bomboane cu lichior
in vestiar cateva boabe de struguri
la 22,un foietaj cu branza :snorting: si 10 prune uscate

la sala am intrat la o clasa de aerobic tinuta de-un barbat. 50 min ne-a tinut ala intr-otzopaiala continua,vai steaua mea! ne-antrena el sa mai strigam,sa numaram, ash,ce,mai aveam glas?
cu tzopaiala asta continua mi-am dat seama ca necesit un sutien special de sport,oare cum se cheama? parca suspensor e altceva... :thumleft:
en fin,io-s mai tzatzoasa,fetele alea tinere, slabe-moarte, n-aveau nicio treaba.
deci tre sa fac musai niscai achizitii.
voi,nimeni la raport? :D Lori,hai ca tu ne-ai adunat!

#720 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 January 2013 - 08:13 AM

Copii, va pupa baba! Ieri, cand am avut si eu timp -gata cu tezele si incheierea situatiilor, haleluia!!!- dar oricum incepe semestrul al doilea, ca aici merge totul snur, pauza nu avem intre semestre- asadar, ieri nu a mers forumul. Cand vin azi acasa va scriu.

Iulia!!!! ma bucur tare mult sa te vad aici:hug: !
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou