Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1201 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 March 2013 - 01:51 PM

Oooo,inc-o Lola, ce bine!
Aura, aici n-avem reguli scrise dpdv alimentar,ideea topicului se bazeaza pe miscare- dupa posibilitati! Deci tu mananca ce crezi ca-ti face bine, incearca si-un pic de miscare si vino la raport indiferent de ceea ce reusesti sa faci. Noi te sustinem neconditionat.
Si ce inaltime ai matale de vrei mai putin de 55 de kile?
Spor!

#1202 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 12 March 2013 - 02:00 PM

Vezi postareamoatza, la 12 March 2013 - 08:56 AM, a spus:

Lori, macar fu bune bomboanele si prajitura? Cam multe!

N-o certa pe Lori, ca eu am bombonit si prajiturit si beut vin Imagine postata Fu bune rau!! Imagine postata s-a meritat

Ieri am fost in grafice
biscuiti de secara, supa de legume, omleta cu ciuperci, asparagus si ardei
30 min yoga
N-am avut timp de mai mult ca lucrez la un tort, ieri am copt 4 blaturi
Azi ii fac cremele si il asamblez daca am timp si maine ma apuc de decorat. Vanator cu pusca si caine, apa, copac, tufe...interesant Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1203 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 12 March 2013 - 02:04 PM

Aura, bine-ai venit Imagine postata

Iulia, bravo pentru sala! te-a inspirat moatza
Imagine postata

#1204 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 March 2013 - 03:18 PM

Aha, da! Vezi sa nu te inspire si Alpha la torturi :floare:

Alpha, io cand fac dulciuri is numai cu gura plina, nu pot sa m-abtin! Harnico si talentato!

#1205 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 12 March 2013 - 03:34 PM

Bine ai sosit aura! Bai io cand va aud ca aveti 55de kile mor de ciuda. Unde n-as avea si eu 60 macar. Uof!

Daca va amintiti am zis ca ieri am cam sarit calul la carbi. Am patit ce n-am patit in viata mea- mi-a fost atat de foame peste noapte ca m-am trezit de vre-o trei ori si m-am chinuit eu cat m-am chinuit pana m-am sculat frumusel din pat si am bagat jumatate de banana si o cana de apa. Dupa a fost mai bine.
Drept urmare, azi am avut oua ochi si o creanga intreaga de broccoli(cam un castronel mic) la micul dejun.

Cat despre prajituri si bomboane- ma abtin pe moment si cica zaharul e toxic ("cand vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri") :floare: .Dar duminica seara am beut si eu un vin rosu asa de buuun. :floare:

moatza a spus:

Hello, Lolisoare!
Aici-s, dar is ocupeishan iar. Acum tre sa fac lucrarile ptr auditul extern, asta care trecu fu intern. Plus ca si-acasa am alte munci, tre sa refac niste tematici ptr jobul 2, de completat niste fise...plus sala...si mai nou m-au molipsit fetele de Suleyman, na! Trag de mine sa vad si io macar juma de ora la final, mda!

Ok, inteleg.
Am uzit ca-i foc mare cu Suleyman asta. O sa trag si eu cu ochiul cand ajung acasa - aici nu stie nimeni de el. Noi ave telenovelele mexicane sau ce productie or fi ele. Da' nu ma uit ca nu inteleg prea bine limba. Poate cand mi-o veni cheful de invatat spaniola :lol:

#1206 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 12 March 2013 - 04:02 PM

salutare fetele, ma prezint si eu la raport, si ma "spovedesc" din prima.am cam calcat stramb weekend-ul asta, dar mi-am revenit de ieri la programul normal de trei mese si 2 gustari.

si ca sa-mi fie iertate greselile, vin sa raportez cum stau cu sportul. ieri, am fost la patinaj, nu mai simt picioare si alte parti ale corpului (stiti voi care).

in curand, o sa ma alatur fetelor care merg la sala. omu'meu mi-a facut cadou un abonament pe 1 an de zile. trebuie doar sa aleg sala care o vreau, pt ca n-o sa pot merge numai dimineata, inainte de serviciu. am vazut vreo 3 sali care deschid la 6, sau la 7, deci m-as incadra pentru o ora. iar cum eu sunt matinala, dimineata nu va fi o problema sa ma prezint.
dimineata, el se ocupa de kinderi asa ca pot "evada" de acasa.
dupa cum stiti, nu ma dau in vant dupa sala, dar atata mi-a tocat barbatu'n cap, ca, acum vreau sa-i arat ca o sa-i cheltui banii :floare:
cred ca o sa incep doar din aprilie, merg intai sa vizitez salile, dar am deja in gand una, care are si un bonus e cel mai aproape de servici (5 min mers pe jos).

Bine-ai venit aura! dar, zic si eu ca moatza, ce inaltime ai, de vrei sa mai scazi din alea 55 de kg?

iulia, felicitari pt kg pierdute, super.deci, te-ai urnit si tu la sala, ca si celelalte fete. Bravo!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1207 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 12 March 2013 - 05:52 PM

Alpha, esti tare! Nici eu nu as putea tine dieta cand fac dulciuri. Trebuie sa gust, nu? :floare:

Ca sa va luminez, eu sunt mignona, am 1.60, deci trebuie sa scap de 5 kg. Asta conform cantarului meu, dar eu il banuiesc ca triseaza si arata cu 2-3 kile in minus.

La pranz:
-un polonic de supa de mazare uscata cu legume
-o felie de paine prajita cu ulei de cocos
-si nu m-am putut abtine si am luat si 2 lingurite de cartof dulce :floare:

Milena, nici mie nu-mi place sa merg la sala :lol: ca ma plictisesc. Poate doar daca m-as inscrie pentru zumba, ca-mi place sa dansez. Spor la gasit sala perfecta pentru tine!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1208 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 12 March 2013 - 06:45 PM

Vezi postareaWowerful, la 12 March 2013 - 03:34 PM, a spus:

Bine ai sosit aura! Bai io cand va aud ca aveti 55de kile mor de ciuda. Unde n-as avea si eu 60 macar. Uof!
si io mor de nu se poate! cred ca 55 de kile n-am mai avut din clasa a IV-a Imagine postata Nici macar 60 nu vreau...la 25 aveam 64 si eram boboc Imagine postata
Imagine postata

#1209 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 12 March 2013 - 06:49 PM

S-au dus planurile mele pe apa sambetei. Am plecat de la munca la 1 la 1.10 a sunat telefonul, la 3 m-am dus inapoi. Am apucat sa fierb o crema si sa adun 1 copil de la scoala.
Imagine postata

#1210 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 12 March 2013 - 06:53 PM

Vezi postareamoatza, la 12 March 2013 - 03:18 PM, a spus:

Aha, da! Vezi sa nu te inspire si Alpha la torturi Imagine postata

ba sa nu se inspire de la mine ca-i dau pe spinare Imagine postata

Alpha, io cand fac dulciuri is numai cu gura plina, nu pot sa m-abtin! Harnico si talentato!

nu gust ca m-am saturat de ele. Saru'mana!

Imagine postata

#1211 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 12 March 2013 - 08:23 PM

Buna seara la Lole!

Aura, bun venit in randul Lolelor. Sunt si eu in asentimentul fetelor...52 de kile aveam cand am implinit 18 ani.
Acu ma chinui sa trec de la obez la supraponderal :lol:

Dar sa stii ca te sustin pentru ca stiu ca cel mai greu se dau jos cele 2-3-4 kilograme pe care le simtim in plus.

Trecand la ale mele, azi m-au cam durut shalele si umerii dupa sala de aseara. Pana maine sper sa fiu ok, daca nu, vorba Moatzei, cui pe cui se scoate :floare:

Haleul de azi fu asa:

- o felie de wasa cu telemea de vaci
-o mana de migdale crude
- un mar mare
-salata cu rosii cherry, ardel kapia, marole si o fasiuta de speak (OHH baby, i'm in heaven!)
-o ceasca de lapte batut cu seminte de in

Apropo de alimente care ne cad greu, azi mi-am pus in salata si cozile de la o ceapa verde....mama cat ma arde stomacul. Stiam ca ma arde de la ceapa asta normala, dar se pare ca nici asta verde n-o mai tolerez.

Mai are cineva problema asta?

Milena, ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la sala. Incearca totusi sa nu lasi pe aprilie. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Ca din aprilie si pana in mai e o luna, vine Pastele si atunci oricum se calca in strachini.

Moatza, au si clase acolo, aerobic, zumba, tae-bo, etc, dar deocamdata vreau sa-mi fac un pic de conditie fizica.
Ma multumesc deocamdata cu eliptica (am poreclit-o Gazela), poate in viitorul mai apropiat banda de alergare (asta cica solicita articulatiile si mi-e putin frica deocamdata) si progresiv fitness.
E dragut ca mergem in gasca, var-mea cu sotul, var-miu cu prietena, inca un prieten, inca o prietena si ne luam unul cu altul. Sa vedem cati si cat o sa rezistam. :floare:

#1212 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 12 March 2013 - 11:48 PM

Iulia,da eu am problema cu ceapa. Am mai scris in alte parti pe forum ca e de-ajuns o bucatica cat o unghie de ceapa verde (cea obisnuita nici nu se discuta,inclusiv cea rosie) si nu mai vreau nici s-aud cuvintul. Plus ca o simt in stomac cel putin 24 ore. Aceeasi poveste cu usturoiul de orice fel in stare cruda. Gatite nu-mi produc nici un discomfort,sau cel putin nu unul pe care sa-l simt. Dar eu nici nu le gatesc altfel decat usor calite,coapte sau fierte-inabusite,deci exclus prajite.

Sa ma scuzati c-am intrat in discutie,pentru ca eu sunt off-topic rau pe-aici. In afara de miscarea de la servici,plus acasa cu treburi casnice,n-am altceva cu ce ma lauda. Si nici dieta nu tin, doar incerc sa respect cele 2 reguli : tot ce are foarte multe calorii incerc sa consum pe cat posibil dimineata,iar cina sa fie cel tarziu la 5 (6 ,7 in cele mai extreme cazuri). Pana la ora 7 ma stradui sa ma-ncadrez si cu fructele,de obicei mere.
Si sunt total de-acord cu Pusa ca e bine sa gatim de toate atat timp cat nu dauneaza familiei. Deocamdata parca sunt sub control lucrurile pe strada noastra si sper sa fie la fel. Daca nu,voi incerca sa mai reduc din unele. Carnea grasa si mancarea grasa in general lipsesc,mai rau stam la capitol copturi si dulciuri. :floare:

De aia sunteti de admirat si de luat exemplu, daca reusiti sa tineti o dieta in conditiile in care mai si gatiti pentru familie si sa mai mergeti si la sala sau faceti miscare ! Eu una ma plictisesc enorm sa fac pur si simplu o plimbare, fara scop si de una singura. Rusine mie,stiu! Si succes tuturor pentru a va atinge tinta!

#1213 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 March 2013 - 12:50 AM

Ia sa mai dau si eu pe aici ca de mult n-am mai fost.Vad ceva activitate, eu astept timpul frumos si sf lunii cand se redeschide sezonul de tenis in aer liber ca mi-a promis al meu ca ma scoate sa jucam.

Ma tot uit ca as incepe si eu zumba, am chef de zbantuiala, am gasit ceva, da pb e ca desi e chiar langa mine , e taman cand sunt la munca.Oricum ceva tbrenuie sa fac ca vreau sa ma remodelez,mai ales ca am dar jos aproape 7 kg.

Lapo, tu de cand ai pb cu durerile la picioare?dinainte sa iei in greutate?sau?
Mie ortopedul mi-a spus ca imi tb multa miscare si sa fiu atenta la kg.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1214 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2013 - 02:51 AM

Meniul de astazi:
7.00 - mar verde cu peanut butter
8.00 - 2 oua ochi cu broccoli
12.30 - 1 scoop salata de ton cu frunze de salata si bucati de broccoli, salata orientala si 1 matzo cu unt
2.00 - ceva pepene rosu
6.30 - 1 grapefruit accrruuu :floare:
7.30 - 3 chiftele de vita, 1 felie de paine integrala cu pateu vegetal de ciuperci, totul umezit cu supa clara de legume

Azi a plouat afara, mult si cu galetile. Nu m-am mai dus la sala si nici la marsaluit, asadar- miscare ioc! Maine am program prelungit de sala si o sa recuperez.

Acum o sa ma bag la patut, asa ca "noapte buna copii!"

#1215 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 March 2013 - 08:40 AM

Hello,hello!
S-a animat topicu', bravo!
Salutam new-entries, Ellani si Ioana! Chiar daca nu transpirati inca, e bine ca bagati un ochi pe-aici, ca-i molipsitor sigur!
Milena, sper sa-ti gasesti sala convenabila,e bine sa aiba si clase, sunt mult mai mobilizatoare. Zic din punctul meu de vedere.
Iulia, sa faceti competitie intre voi si mai ales sa nu abandonati! Am mare incredere in tine!
Ellani, eu iau contra arsurilor 20mg pantoprazol- substanta activa. Mi-a zis dr meu care m-a operat ca e indicat sa iau medicamente decat sa stau cu arsuri care cronicizate dau complicatii destul de grave. Nu-mi place ideea medicamentului zilnic, dar aleg raul cel mai mic.
Bun,sa revenim! Aseara am fost in forma maxima,m-am dus de la 6 la o clasa noua ptr mine -functional training. Ooooo, ce greu a fost! Antrenorul asta foloseste mult salteaua,dar nu ca sa faci exercitii pe ea, ci ptr sprijin. Deci sustinere pe palme si coate si antrenament folosind propria greutate. Greu, dar m-am descurcat (aproape) bine. Nu mi-acorectat executia, doar am facut pauze de 3_4 sec cand chiar nu mai puteam. Era plina de transpiratie salteaua la sfarsit.
Iar de la 7 am intrat o ora la pilates. Parca am mai fost o data, dar acum au fost multe exercitii noi. M-am intins in toate felurile, multe exercitii de echilibru(dureros ptr muschi), incordari continue...eh, aveam alte idei ptr pilates. Ma gandeam ca-i vorba de ceva mai contemplativ, dar nu! Oricum, sunt multumita de mine.
Ceea ce va doresc si dvs!

Wow, ce-i matzul ala cu unt? Ca am fel de fel de fantasme. Sper c-a stat ploaia, ca sa ai libertate de miscare :floare:

#1216 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 March 2013 - 08:45 AM

Io dupa mine!
Aura, si io-s la fel de mica, dar mie mi se pare f ok 55 kg. Bine, eu am 20 de ani in plus, tu stii cel mai bine ce-ti tb!

#1217 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 13 March 2013 - 12:06 PM

buna dimineata!

Ieri am avut o zi ...
Am ajuns acasa la 5.30 am facut repede de-o cina si m-am apucat sa umplu tortul. Pe la 8 mi-am adus aminte ca trebuia sa merg la o intalnire pt confirmarea Andreei la 7.30. Am uitat de parca nici n-am stiut vreodata! Am reusit sa si imbrac tortul in ganache, asa ca azi pot pune fondantul pe el si sa ma apuc de decorat, ca vineri la 4 tre sa fie gata. Vineri seara trebuie sa mergem la o confirmare, sambata e o intalnire de motoristi, duminica e Paddy's Day

Ieri am mancat tot pe fuga
Imagine postata

#1218 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 13 March 2013 - 12:28 PM

Mie dimineata nu mie foame, plus ca nu pot manca nimic decat dupa 1-2 ore de la trezire. Deci e usor sa-mi beau apa&lamaie si ceaiul verde.

Ispitele apar mai spre dupaamiaza, pe la 2-3 cand mi se face o foame de mananc din toate. Aveti ceva sugestii cum sa ma mobilizez?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1219 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 13 March 2013 - 12:36 PM

Aura, asa m-am ingrasat eu, sau asta a fost unul din motivele principale. Nu mancam nimic dimineata, uneori nimic pana la 3-4, si-apoi nu ma mai saturam si as fi mancat si pietre.

Nici eu nu pot manca imediat dupa ce ma trezesc. Imi beau cafeaua iainte de a pleca la servici, dar imi pun ceva in geanta: fructe, biscuiti de secara, batoane de branza... intre 9.30 si 11 mananc ceva din straita. Chiar daca nu neaparat de foame. La fel cand ajung acasa, de obicei la 1.30 - 2, mananc o supa, un carnat, o salata, ceva Imagine postata . Apoi la 6 nu sunt salbaticita de foame cum eram inainte si nici nu mai am starile alea cand as fi mancat intr-una
Imagine postata

#1220 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2013 - 05:11 PM

Vezi postareamoatza, la 13 March 2013 - 08:40 AM, a spus:

Wow, ce-i matzul ala cu unt? Ca am fel de fel de fantasme. Sper c-a stat ploaia, ca sa ai libertate de miscare :occasion14:
Matzo e un fel de pâine nedospită sau cracker care e mîncată de evrei religioși în timpul Paștelui evreiesc. Ala de il mananc eu ocazional e o placa din asta din poza:
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1728-13631873880568.jpg
Acum e perioada cand sunt foarte populari. La anumite supermarket- uri se dau gratuit daca faci cumparaturi de 25$.Eu nu-i am acasa, dar o colega binevoitoare are un bax si la pranz are cutia cu ea si ne da la toti. Eu pun unt de-asupra ca mi se pare ca fara nu are nici un gust.

Long story short, matzo e carbi :icon_fessee:

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic