Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1581 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 April 2013 - 10:21 PM

Ioana, pai tu esti epuizata dupa 10 ore, sala iti mai tb?
Gandindu-ma la cursurile de la sala mea, cred ca ti s-ar potrivi unul de yoga sau pilates sau fitball. Adica statice, fara tzopaiala, cu stretching si relaxare.

Ellani, toate la timpul lor! Probabil ca nu-i inca vremea si nici nevoia ca sa mergi la sala.
Tort(ura) aia dantelata in ciocolata m-a destabilizat total. Asa ca am dat repede foaia, de-aia n-am dat niciun ecou la postul tau.

#1582 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 April 2013 - 10:34 PM

Felicitari Iulia, sarcina usoara si Bb sanatos.

#1583 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 April 2013 - 09:04 AM

Neata Lole, ce agitatie e pe-aici.
Ioana, si mie-mi placea la tenis (si fetele si Cristi al meu merg de 2 ori pe saptamana) si te si solicita mult. Eu ma bucur ca a venit primavara si de-acum fac afara, la teren, pana la toamna ce vin ploile.
Rain, adevarul e ca-mi place avocado si mai ales in post mamanc destul de des (chiar zilele trecute m-a pufnit rasul cand mi-am adus aminte cum am cumparat noi avocado prima oara, ca auzisese ca-i foarte sanatos si am incercat sa-l mancam asa, simplu, ca pe un fruct).
Pusa, sa stii ca si eu la salape banda sau pe eliptica ma tot uit la ceasul ala si mi se pare ca sta (ma tot uit la ceilalti, imi numar secundele, imi numar pasii, orice numai sa treaca mai repede).
In weekend am cam dat cu bata-n valta, ca am fost mosafiri si am mancat ce mi s-a pus in fata (adica mult si prostioare), de azi din nou pe baricade, ma duc si la sala.
Meniul de azi:
MD - spaghete cu busuioc, chilli si ardei
P - chiftele de naut cu rosii
C - zucchini, ceapa la cuptor (sau o salata, sa vad cum am chef).
Spor!

#1584 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 April 2013 - 03:37 PM

Vezi postareamoatza, la 21 April 2013 - 10:21 PM, a spus:

Ioana, pai tu esti epuizata dupa 10 ore, sala iti mai tb?
Gandindu-ma la cursurile de la sala mea, cred ca ti s-ar potrivi unul de yoga sau pilates sau fitball. Adica statice, fara tzopaiala, cu stretching si relaxare.

chestii statice m-ar face sa adorm :sleepy1, odata ce ma asez ma urnesc greu,de aceea prefer miscarea.Desi mie acum mi-ar tb ceva exercitii pentru burta si umeri,acolo tb sa lucrez sa dau jos.
Adevarul e ca daca ar fi orele de zumba si dimineata sau macar cand sunt eu libera sau in pauza m-as duce cu drag ca-mi place zbantuiala.

Eu in momentul de fata 4 kg daca mai dau jos sunt mega fericita,adica sunt constienta ca n-as putea, adica as putea da n-as arata bine cu kg care le aveam la 20 de ani,as fi prea slaba, iar eu sunt femeie serioasa :occasion15:

Vezi postarea2ut, la 22 April 2013 - 09:04 AM, a spus:

Neata Lole, ce agitatie e pe-aici.
Ioana, si mie-mi placea la tenis (si fetele si Cristi al meu merg de 2 ori pe saptamana) si te si solicita mult. Eu ma bucur ca a venit primavara si de-acum fac afara, la teren, pana la toamna ce vin ploile.

si mie-mi place ,da pana acum al meu nu m-a luat sa jucam,desi mi-a cumparat echipament complet, dar cum acum unde stam clubul unde e inscris al meu are teren chiar in sat la noi putem merge oricand sa ne antrenam.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1585 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 22 April 2013 - 07:58 PM

Vezi postareamoatza, la 21 April 2013 - 10:21 PM, a spus:

Ellani, toate la timpul lor! Probabil ca nu-i inca vremea si nici nevoia ca sa mergi la sala.
Tort(ura) aia dantelata in ciocolata m-a destabilizat total. Asa ca am dat repede foaia, de-aia n-am dat niciun ecou la postul tau.

Probabil,desi eu sunt constienta ca sala si muuuuuuuulta activitate fizica sunt benefice in primul rand pentru sanatate,dar deocamdata ,ma limitez doar la miscarea de la servici,care uneori aduna ceva timp de stat in picioare si urcat scari.

Sa-ti fac unul si trimit cu dedicatie? C-asa numai cu privitul nu e interesanta destabilizarea :occasion15: Dar mai bine zic ca n-am inteles la ce te referi. :biggrin:

#1586 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 22 April 2013 - 09:02 PM

Fetelor va multumesc inca odata pentru urari ! Imagine postata
Speram sa fie bine, asta e tot ce imi doresc. M-am mutat la topicul dedicat ca sa nu mai monopolizez aici ...:occasion15:

Azi raportez ca am venit de la piata (aprox 1 kilometru ) pe jos mers lejer asa, iar dupa amiaza am fost la gradina, a fost o dupa amiaza tare frumoasa si calduroasa, am stat la aer curat si am misunat dupa catei..:occasion15:

Cu mancarea sa stiti ca sunt cam in grafic, din cauza greturilor as manca doar chestii acrute, acrisoare.
Pentru prima data in viata mea nu ma mai atrag dulciurile...
Azi am mancat cu mare pofta un bors de cartofi si loboda acrit cu bors de putina si dres cu putina smantana :headbang:.
Pana in prezent vad ca nu m-am ingrasat deloc...vedem cat mai tine ca regim oricum nu mai tin....

#1587 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2013 - 08:01 AM

Neata!
Iulia, pai daca reusesti sa faci plimbari si sa mananci cat de cat corect sigur nu o sa pui mai mult decat trebuie. Norocoaso care esti, ca nu-ti mai trebuie dulce....
Ellani, si eu am incercat din greu sa nu-ti vad tortul, tare fain ti-a iesit!
Ioana, fain ca aveti unde sa jucati, numai timp sa ai. Ma distreaza si Cristi al meu cand se intoarce de la tenis, e rupt-rupt, ud leoarca si rosu la fata ca focul, deci clar presteaza la greu. Mai vine si nervos cateodata ca nu i-au iesit loviturile cum trebuie. De altfel si gazele mele s-au intors ieri morcovite ca au trecut din sala afara, pe zgura si nu le-a iesit nimic (pana se reobisnuiesc cu terenul).
Eu am fost ieri la sala, sper sa ajung si azi, iar meniul e asa:
MD - paine integrala cu magiun si ceai
P - 3-4 ciupercute umplute cu coditele lor, ceapa, ardei si quinoa
C - zucchini si ceapa la cuptor (ca ieri eram rupta de foame si mi-am facut rapid o salata cu ceapa verde, ardei, castraveti, rosii si....avocado si m-am gandit la tine, Rain).
Pusa, unde esti, hai la raport!

#1588 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 23 April 2013 - 02:57 PM

Vezi postarea2ut, la 22 April 2013 - 09:04 AM, a spus:

(ma tot uit la ceilalti, imi numar secundele, imi numar pasii, orice numai sa treaca mai repede).

tb putina rezistenta cand te apuci de cursuri. desi faceam marsuri zilnice, n-au fost suficiente ca sa capat rezistenta de-a tzopai cel putin 40min (restul pana la o ora sa zicem ca-s incalzirea si revenirea)

Vezi postareaIoana, la 22 April 2013 - 03:37 PM, a spus:

chestii statice m-ar face sa adorm :sleepy1,

statice ca nu tzopai, dar sunt extrem de solicitante. ieri am fost la pilates si-acum am febra la abdomen si spate. la unele exercitii imi tremurau membrele de la solicitare.
initial asa gandeam si eu. am zis ca merg la yoga si la pilates ca sa ma relaxez. ei....nu-i chiar asa, oricum, eu pana acum n-am mai facut genul asta de activitate si de-aia nu stiu daca asa tb, insa am incredere in antrenorii de la sala, mi se par f dedicati.

Vezi postareaEllani, la 22 April 2013 - 07:58 PM, a spus:

Sa-ti fac unul si trimit cu dedicatie?

sa stii ca azi ar fi cazut la fix, si la pofta, si la zi de sarbatoare in familia mea.

Vezi postarea2ut, la 23 April 2013 - 08:01 AM, a spus:

Pusa, unde esti, hai la raport!

aici-s, nu va las io!
hello, hello saltaretelor!
aseara am fost la pilates si la zumba. la a doua ora a fost cam greut, ca imi tremurau picioarele de la pilates, da' nu m-am dat batuta. a fost bine!
azi vreau sa merg la aerodance, dupa aia mai am de facut niste hartii si niste bagaje si ma calatoreeeeesc!
azi se-mplinesc 25 de ani de cand io si omu' am decis sa ne-ngaduim unu' pe altu' asa ca ma duce intr-un scurt sejur romantic la Stambul (poate ma lasa pe-acolo :rolleyes: )
deci nu stiu daca voi mai da raportul pe-aici, da' pot sa zic de=acum ca preconizez niste zeci de km strabatuti la pas.
asa ca va pup, pa, pa!

#1589 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 April 2013 - 03:03 PM

Vezi postareamoatza, la 23 April 2013 - 02:57 PM, a spus:

azi se-mplinesc 25 de ani de cand io si omu' am decis sa ne-ngaduim unu' pe altu' asa ca ma duce intr-un scurt sejur romantic la Stambul (poate ma lasa pe-acolo :scratch: )
deci nu stiu daca voi mai da raportul pe-aici, da' pot sa zic de=acum ca preconizez niste zeci de km strabatuti la pas.
asa ca va pup, pa, pa!

Multi ani impreuna de-acu' incolo, sa va iubiti cel putin la fel ca pana acum! :rolleyes: Plimbareala placuta prin 'Stambul! Frumos cadou! :(
Mi-ar placea si mie sa merg pe-acolo.... :drool:

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-46-1366722180364.jpg

#1590 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 April 2013 - 03:30 PM

Moatzo,

Multi ani fericiti, sanatate si multa intelegere!

Ma bucur ca ati ales Stambul. Sa nu cumva sa nu te duci sa vizitezi tot ce nu ai vizitat pina acum.Sa maninci si ptr mine o baclava, un burak cu branza (vezi nu cu de aia de capra)vreo tulumba, ayran si vezi tu ce mai este bun pe acolo si sa te gandesti si la mine.

Sejur placut sa aveti!

#1591 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 23 April 2013 - 03:58 PM

Motzulino, felicitari tie si omului, si multi ani fericiti impreuna si de-acum incolo. Va "argintati" la Stambul?!?! Bravo voua, un sejur placut, si te-asteptam sa vii sa ne spui cum a fost.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1592 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 April 2013 - 04:27 PM

Hallihallo la mapamondu' sportaretz!
Pentru ca m-a vanat Moatza prin alte parti, vin sa dau raportul cumintica: Da, macat civilizat si da! sedinte la sala de cam 50 minute, la interval de doua zile, apoi sauna. Intre timp am inceput terapia manuala, unde am zis prima data ca fizioterapeuta ma rupe bucati. Problemele cu ceafa si bratele s-au ameliorat incredibil, ca mi-e si frica sa ma bucur parol!

Vezi postareaIoana, la 21 April 2013 - 09:38 PM, a spus:

Iulia, felicitari si sarcina usoara in continuare.

Lapo, de cand ai tu pb cu durerile de picioare?Ti-ai pus pe hartie factorii cauzatori, perioadele de cand au inceput durerile, cand se intensifica, etc, etc?

Nu stiu cum ti-au mai iesit tie analizele in ultimul timp, sau cum stai cu alergatul sau cu kg, dar cum spunea si Moatza si am mai spus-o si eu mai cateva pg in urma, mie ortopedul mi-a spus ca kg in plus imi pot dau batai de cap asupra genunchilor(Ca la mine acolo e buba mare),dar si a talpii si adevarul e ca de cand am slabit n-am mai avut pb cu talpa, doar genunchii, dar eu si stau in picioare si cate 10h.
Stiu ca si tie iti daduse ortopedu parca talonete, le porti?Uite am sa fac poze alor mele sa vezi cum am eu,Piciorul in functie de incaltamine se poate modifica, ce am eu dr mi-a recomandat pt evitarea latirii piciorului.Cam incomode da incerc sa le port.Acum mai tb sa-mi fac o pereche pt balerini ca ce am sun mai mult pt adidasi sau incaltari mai late.

Ioana, ma scuzi, dar citesc de multe ori pe diagonala, ca sunt in graba mai mereu. Ca sa raspund: mi-am facut analizele si sunt exclusi toti factorii de ristc, respectiv reumatici, de infectii etc. Suprlusul de kilograme are fara indoiala legatura cu aparitia durerilor si disconfortului, dar ce am eu in talpa piciorului nu este o durere de genul. Este un punct, mai bine zis o linie fix acolo unde se impreuneaza unde calcaiul se impreuneaza cu talpa piciorului, si asta doar la dreptul, lucru care in cazul durerilor provocate de supragreutate este atipic. Talonete port de 6 ani, asadar nu asta e problema.
Eu de cand am venit aici am inceput sa am dureri la incheieturi care s-au mutat de colo colo si au aparut intai la extremitati. Acum ani de zile am avut la glezne, la ousorul interior de nu ma puteam atinge nici macar cu apa de la dus. Apoi s-au mutat in degetele de la maini si tot asa...Si nimeni nu imi poate spune de ce.

aici-s, nu va las io!
hello, hello saltaretelor!
aseara am fost la pilates si la zumba. la a doua ora a fost cam greut, ca imi tremurau picioarele de la pilates, da' nu m-am dat batuta. a fost bine!
azi vreau sa merg la aerodance, dupa aia mai am de facut niste hartii si niste bagaje si ma calatoreeeeesc!
azi se-mplinesc 25 de ani de cand io si omu' am decis sa ne-ngaduim unu' pe altu' asa ca ma duce intr-un scurt sejur romantic la Stambul (poate ma lasa pe-acolo :scratch: )
asa ca va pup, pa, pa!

Moatza, din partea mea toate cele bune si felicitari sincere pentru marea realizare! Si la Stambul e o feerie mai. Sa nu pleci fara sa vezi bazarul, bisericile ortodoxe si gradinile palatului Topkapi.

Gata, a incheiat transmisia Lola de servici! Imi scuzati "scrisul nazal" dar ma omoara polenul. Dau dintr-o belea in alta, mama lor ca nu se mai termina! :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1593 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 April 2013 - 06:39 PM

moatzo, have fun şi să ne aduci impresii de la hamamul lui hurrem Imagine postata

#1594 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 April 2013 - 07:28 PM

Pusa, pentru mine sa mananci goange de mare pe malul Bosforului si sa arunci cate ceva la cele un milion de pisici din zona! Sa va fie drumul bun si distractia maxima! :scratch:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1595 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 24 April 2013 - 05:35 AM

Moatza distractie placuta la Stambul!
La mai multi ani,fericiti si plini de belsug!
Enjoy the silence!

#1596 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2013 - 07:44 AM

Neata, Lole dragi!
Pusa, multi ani fericiti impreuna, oau, 25 de ani e ceva! Iar plimbarea la Istanbul este, din punctul meu de vedere, cadoul perfect pentru o aniversare (si daca nu-i Istanbul, iesire sa fie).
Wow, sper ca te distrezi bine acasa, mai stai?
No, ieri am facut picioare (ma dor fesierii de numa), ceva abdomene si banda, azi vreau sa ma mai duc ca apoi m-apuc de bagaje, alea-alea si pana dupa Pasti nu mai ajung la sala).
meniul de azi e cam asa:
MD - 2 felii paine integrala cu magiun si ceai verde si negru
G - 2 ciupercute cu quinoa (mi-au ramas de ieri)
P - linte cu rosii, ceap verde, castravete si....avocado
C - zucchini la wok cu usturoi si chilli
Sa aveti o zi frumoasa!

#1597 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 24 April 2013 - 10:34 AM

azi se-mplinesc 25 de ani de cand io si omu' am decis sa ne-ngaduim unu' pe altu' asa ca ma duce intr-un scurt sejur romantic la Stambul (poate ma lasa pe-acolo Imagine postata )
asa ca va pup, pa, pa!

Multi inainte, Pusa! cu sanatate si fericire Imagine postata
Sunt sigura ca va simtiti forte bine in excursie Imagine postata, frumos oras, plin de viata
....si sunt extrem de invidioasa, bineinteles
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1598 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 April 2013 - 12:59 PM

Moato felicitari si ani buni si sanatosi impreuna, de acum incolo :thumleft:
Plimbare placuta in doi.
Imagine postata

#1599 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 24 April 2013 - 08:35 PM

Ohh, Moatza, distractie placuta la Stambul si la multi, multi ani impreuna cu sotul tau !
Admira Bosforul si pentru mine....Imagine postata

#1600 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2013 - 07:54 AM

Neata, cred ca am cam ramas singurica deocamdata.
Ieri am fost la sala (am fost luni, marti si miercuri), acum pauza pana dupa Pasti ca saptamana viitoare suntem plecati (la ski, deci tot e ceva miscare).
Meniul e cam asa:
MD - 2 felii paine integrala cu magiun si ceai
G - cateva smochine
P - linte cu ceapa verde, castravete, ridichi si rosii
C - avocado cu rosii, ceapa si castravete
Daca mi-e foame, ma gandesc sa bag si o salata de varza murata.
Saptamana viitoare, in deplasare, ma tem ca n-o sa fiu chir cumnite, dar sper sa nu sar calul.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul