daca e ceva ce-mi place oricat si oricand - ei, ala e masajul!
eu am facut masaj vreo 8-9 luni consecvent, de 3*/sapt. la primele sedinte ma dureau toti muschiuletiim bashca osanza. dupa aia m-am obisnuit si nu-mi placea daca slabea cumva intensitatea. singura chestie pe minus era ca si io si maseuza eram nevorbite rau si cat stateam pe masa aia - o ora - trancaneam continuu. iar asta nu-ti confera relaxare deplina. ma rog, nu puteam sa tacem, niste limbute!
dr zicea ca n-are nicio treaba cu tonusul, celulita, bla-bla...mi-a zis ca asta-i doar ptr placerea mea personala si bunastarea maseurului. de baza ptr tonifiera - asta voiam eu - e miscarea, adica sa transpiri de minimum 3*/sapt.
mie-mi placea, nu conta de ce ma duc, dar a venit vara, am inceput sa folosesc autobronzante - stiti ca io nu suport soarele, am o pb mare cu caldura - si la masaj mi se ducea poleiala bronzata. eram brazdata pe piele ca zebra. asa ca i-am zis ca revin cand mi-oi pune la loc pe mine textila...da' nu m-am mai dus. ocazional am mai facut si m-as mai duce iar - da' sa treaca vara - insa mi-e jena sa ma duc iar la aceeasi maseuza ca n-am mai dat macar un telefon de-atunci.

cam asta cu marea mea iubire masajul!
iar despre amorteala - va inteleg f bine, si pe mine ma-ncearca. o pun pe seama caldurii, mai ales, dar si pe seama faptului ca fac toate cele intr-o graba teribila, sufar de lipsa de timp si de-aia ma simt aproape mereu obosita. prea multe termene scadente, decizii de luat fara sa cumpanesti prea mult - si bineinteles si greselile aferente- totul facut cu ochii pe ceas plus presiunea ca daca las o chestie nerezolvata azi, maine se amplifica in importanta si interdependenta. e-adevarat ca am mai avut scurte evadari de-o saptamana, dar am nevoie de-o pauza mai mare, macar 2-3 saptamani, fara telefon si intrebari cu raspuns imediat. iar asta nu-i posibil in viitorul apropiat.
hai ca v-am impuiat capul cu pb mele

aseara am ales totusi aerobicul. tbcu' ma inspaimanta prea mult. ce sa zic...tzopaiala si incordari in ritm dracesc, apele - rauri-rauri, dar e bine ca n-am febra sau dureri de nici un fel.
azi sunt 2 clase de zumba, asa ca nici nu stiu ce mai scrie in orar.
un mare bravo ptr Milena: sa faci exercitii la 5am e-o mare chestie de vointa. si mie mi se-ntampla des sa nu mai pot dormi de la ore f matinale, dar nu mai cobor din pat. o faceam in tinerete - faceam treaba si-ntr-o perioada chiar bicicleta - dar abia acum am constatat ca nu mi-a folosit la nimic notabil.
asa ca va urez o zi memorabila, cu temperaturi suportabile!
va pup, pa-pa!
edit: moama, ce-am mai scris