Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2101 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 September 2013 - 07:56 AM

Hello, Lole saltarete!
Is cam ocupata si-am si-o gramada de treaba! Asa zicea o colega si ne amuzam cu toatele.
Alaltaieri am fost la clasa outdoor. De fapt, fiindca a fost vreme rea, s-a tinut intr-un spatiu dat spre inchiriere, din mall. Am avut si asistenta, cumparatorii.
A fost antrenant, au fost toti instructorii pe scena si-au executat simultan programele. Cred ca facusera repetitie inainte, ca prea se sincronizau perfect. Iar noi, cursantii, le-am tinut isonul si-au avut parte de-un feedback pe masura. A fost si-o televiziune locala si-a filmat, a luat interviuri...sunt vedeta, ce mai!
Ieri am fost la functional training, adica am lucrat anumite grupe de muschi, a fost randul abdominalilor si fesierilor. A zis Andrei ca dupa clasa aveam toti talie de viespe si dos de negresa. Chiar si baietii :thumleft:
Aveam in intentie sa raman si la zumba, dar prea-mi tremurau boocile, scuzati, asa ca am plecat la shopping, mai bine.
Azi nu stiu ce urmeaza, dar gasesc eu ceva! Ceea ce va doresc si voua!
Va pup, pa-pa!

Rain, forza zumba!

#2102 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 September 2013 - 07:09 AM

Hello, Lolite! Nemotivat sunteti in catalog!

Io am mai tras cate-un ochi pe-aici, da' m-am speriat singura.
Cu sportul - consecventa!
Vineri - zumba+ dus-venit pe jos la sala, 8km.
Luni - circuit +100/50abs
Aseara - zumba!
Cu fructele exagerez in continuare, mie nu-mi prea placeau strugurii, acuma constat ca mi s-a deschis apetitul si ptr ei. Iar in piata la mine vin niste babute cu piersici de-alea mici si rosii din gradina lor. Mi se par dumnezeiesti, rod incontinuu :D
Altceva nu mai declar nik pana nu va vad la fetzisoara!

Rain, iti placu la zumba?

Va pup, pa-pa!

#2103 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 18 September 2013 - 03:27 PM

Hello, hello!

motzulina- eu sunt prin zona si inca ma tin de treaba. In weekend multa miscare in aer liber (si o incursiune la mall la probat rochii :D).
Luni si marti a fost sala iar azi cred ca bag o tura serioasa de parc.
Raportez si eu problema cu fructele. Nu ma pot abtine: pepene rosu, mere, prune, piersici. Nu mananc pana ma doare burta dar nici nu ma las. Ma consolez ca e sezonul si ca acum e momentul sa ma rasfat. Mai tarziu o sa fie numai fructe de supermarket si o sa scad portiile fara sa imi dau seama.

La noi s-a facut frigut bine, cad frunzele. E toamna si a inceput sezonul la bostani :D

#2104 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 18 September 2013 - 06:09 PM

Hai sa raspund si eu prezent la strigatul catalogului desi prea mult de raportat nu am.

Singura care are program de zumba si aerobic e Maria in burtica :D

Si eu halesc fructe intr-o veselie de cand am ramas insarcinata... oricum is mai bune si mai sanatoase decat orice dulce. Plus ca inca ma mai bucur si de legume bune. Azi am facut o supa de rosii cu galuste pt ca avem prin frigider niste rosii mai lovite de la gradina. A iesit o nebunie.

Wowe, daca ai posibilitate de-a culege mere bune, de ferma, nu rata. Mie mi-a adus tata niste mere de la gradina care erau pe alocuri lovite, stricate. Le-am curatat frumos, le-am dat pe razatoare si dupa aia le-am calit si le-am pus in pungute la congelator...sau poti sa le pui in borcane si sa le sterilizezi. Le poti folosi pe post de gem sau le poti folosi din cand in cand la vreo placinta sau prajitura. Eu am facut in week-end o prajitura care e minunata din punctul meu de vedere, ia:
Imagine atasata: monthly_09_2013/post-115-13795203563783.jpg

Si pe la mine prin sat s-a mai racorit, ceea ce din punctul meu de vedere e minunat, ca eu perioada asta parca-s la menopauza, sufar de calduri :D

In rest, viata acasa e pana in prezent placuta...citesc, ma plimb, mai gatesc, mai smotruesc si dorm.... :D

#2105 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 September 2013 - 07:43 PM

aaaa, deci s-a auzit cat de cat :D

Wow :D , bine ca suntem asumate :D La mine s-au dus pepenii :D , astia sunt preferatii mei. Cand se duce piata de fructe, si eu le raresc considerabil.
Si mai semanam la alta treaba, azi n-am servit nici eu sala din cauza de chestii/trestii, da' bine ca le-am rezolvat pana la urma. Deci muuuult mers pe jos, tocmai azi cand mi-am pus ptr prima data ciorapi si pantofi sezonul asta. A batut un vant cam parsiv pe la mine.

Iulia, ce micuta dansatoare ai! Asta-i semn bun.
Eu n-am incercat niciodata prajitura Gabitzei Cara. Tot am luat azi un kil de fructoza, poate-o fac in we.

Ei, sperand ca gashca-i bine-merci, doar un pic ocupata, o salutam!

Noapte buna, vise marete!

#2106 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 September 2013 - 07:32 AM

Daca se striga catalogul, raspund si eu, prezent...si nu prea. Inca nu m-am mobilizat deloc, sunt tot in concediu, cica, azi avem drum la Cluj cu fetele, maine plecam langa Targu Mures la o intalnire de servivi, oarecum, dar cu catei, purcei, copiii, deci va fi mai mult de distractie si....de marti (ca sa nu fie luni) ma fac copil cuminte.
Imi place ca voi sunteti tot aici, pe baricade, ma inspirati.

#2107 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 19 September 2013 - 08:05 AM

Neata la Lole !
Hehe, Bea, am impresia ca in afara de Moatza, Wowe si Rain toate spunem doar prezent ! :D

Momentan incerc sa ma mobilizez sa-mi iau talpasita prin oras sa ma uit dupa o fusta ceva ca am saptamana viitoare o nunta si e o adevarata " distractie" sa gasesti haine de gravida.... plus ca ar trebui sa smotruiesc prin baie si bucatarie... deocamdata ascult Taxi si ma gandesc sa mai lenevesc vreo juma' de ora cu cartea-n mana :D

Edit: Moatza mie imi place tare prajitura lui Gabi... si merge tare repede daca ai merele calite...

#2108 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 September 2013 - 10:40 AM

hello, dragutzelor Lolite!
las' ca incet-incet revenim pe calea cea buna. nu suntem chiar asa de gresite.
Iulia, eu am vazut rochite stil princess destul de dragute. nu stiu cat de mare ai burtica, dar ar putea fi purtata si dupa. mi se pare mai greu de imbracat o fusta, in situatia ta fiind. ei, vezi tu la ce te opresti :rolleyes:

Azi cred ca ma duc la tonning, n-am mai fost pan-acuma. va zic io ce si cum.

#2109 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 19 September 2013 - 12:06 PM

Aicea-s si eu dragelor, tocmai am scris la han cu ce ma ocup. Printre picaturi mai ies si la o plimbare. Ieri am luat-o pe Antonia de la scoala si ne-am plimbat prin parc, cu Ozzy cu tot, pana a iesit Andreea. In rest n-am timp de nimic. Si nu stau, zau ca nu stau! Imagine postata

Daca apuc seara dupa 9 sa mai vad cate-un serial, e mare lucru. Episoade de-o ora si sa nu ma solicite prea tare: Rookie Blue, Glades, Major Crimes, Rizzoli and Isles, de-astea. Nu au legatura episoadele intre ele, asa ca si daca pierd vreunul nu-i nici o drama. Si pierd mai multe

Asa ca io-s gresita rau Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2110 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 September 2013 - 01:35 PM

pacatu' marturisit...
te iertam, te stim de mult si esti fata buuuuuna!

da' sa te-ndrepti :rolleyes:

#2111 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 19 September 2013 - 11:59 PM

Salutare dragalaselor,

Va salut asa pe fuga, tare ocupata sunt zilele astea.Duminica la scoala junioarei are loc "Festivalul Toamnei" si trebuie sa bag cuptorul in functiune,plus voluntar pe acolo etc.Apoi ma tot uit dupa "middle schools" si asta ma scoate din minti!(aici se merge la scoala asa:scoala elementara 1-5,scoala de mijloc 6-8,liceu 9-12. sunt scoli total separate).Chiar si la scolile cele mai bune gasesc comentari negative :(

Programul meu este cum il stiti, in fiecare zi alerg dimineata, apoi cardio iar dupa-amiaza bicilceta. Cu mancarea sunt ok-ish asta daca nu pun la socoteala cantitatea de fructe care face parte din meniul zilnic.Insa ca si voi ma consolez ca sunt de sezon si oricum sunt mai ok decat prajituri,ciocolata etc.

Moatza,zumba imi place la nebunie.Mai am de lucrat la miscari,dar ajung eu acolo. Recomand tuturor sa incerce macar odata!

Va pup pe toate si va doresc o zi placuta1
Enjoy the silence!

#2112 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 September 2013 - 06:33 PM

hello, hello la sfarsit de we!
vremea asta racoroasa ma inspira spre cuptor, miscare - ioc! doar la cumparaturi.

vineri am fost la tonning, greeeeeu! coapse, abdomene si fesieri,lucreaza tare in forta Nico. basca ganterele!

ei, o saptamana mareata, cu rezultate bune pe toate planurile va urez!

Rain, pe mine ma intereseaza si alte aspecte ale vietii de dincolo de apa...iti urez sa faceti alegerea perfecta ptr fata.

#2113 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 22 September 2013 - 08:31 PM

Salutare dragalaselor

Vineri,zumba + bicicleta,sambata plimbare cu junioara+bicicleta,azi duminica,pauza dar o sa am ceva parte de miscare la scoala.

Moatza asta incercam, sa facem alegerea perfecta,ii cerem si ei parerea sa vedem incotro vrea sa se indrepte(sunt scoli cu profil de matematica/stiinta/tehnologie/arte/ relatii international etc.).In orice caz am redus cosiderabil lista scolilor de la 20 la 4...trebuie sa le vizitam si apoi mai vedem.

Va doresc o saptamana vesela!
Enjoy the silence!

#2114 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2013 - 09:31 PM

Eu am aterizat in San Diego de vreo 2 ore. La hotelul unde am cazare, camera nu e gata, asa ca stau in lobby unde este free internet si imi omor timpul pana m-or suna ca e camera gata.

O saptamana faina va doresc, si ma reintorc la statut de Lola mai pe joi uncolo.

#2115 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 September 2013 - 09:58 PM

...cu poze si povesti, sper

#2116 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2013 - 10:03 PM

Vezi postareamoatza, la 22 September 2013 - 09:58 PM, a spus:

...cu poze si povesti, sper

Mda- dupa ce scap de bagaje, fac un dus si ma reculeg oliaca. Afara e cald, e soare si-s multi palmieri :). Si ora locala e 1. Adica am o intreaga zi la dispozitie, daca primesc cazarea inainte de 4 Imagine postata

#2117 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 September 2013 - 07:09 AM

hello! bu-hu-huuu, da' unde sunteti?

boon, las' ca va zic io: aseara am fost la aeromix, asta-i aerobic in forza, cu gantere in maini. rezultat: ma dor bratele si umerii, parca si deltoizii - cre' ca asa se cheama ce ma doare pe mine.
in deschidere, ca am ajuns o tzara mai devreme, 100/100abs. iar la plecare, era asa de placut afara, incat m-am hotarat sa merg pe jos. repejor, 4km, sunt oarecum multumita dupa desfraul glucidic din we.
azi cred ca bag ceva asemanator, total body ii zice clasei.

voi pe un' va mai clatiti ochisorii, aud?

va pup, pa-pa!

#2118 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 September 2013 - 10:38 AM

iar v-ati dat la fund?
hello Lolelor cu potential!
ieri a fost o zi glorioasa: plimbare de voie vreo 2km, 100/100 abs,o clasa de total body si o clasa de abs&stretch, ca ma simteam bine.
la total body am prestat 4 serii a cate 10 tipuri de exercitii, care cu gantere, care fara, cu incalzire si revenire. va anunt c-am reusit sa fac broasca, miscarea aia de stand pe maini, cu coatele infipte in genunchi si picioarele ridicate :scratch: pana la urma nu-i chiar asa de greu, tb sa-ti gasesti un echilibru in centrul de greutate.
nu-mi trecuse febra musculara, acum s-a accentuat, parca am bratele de plumb.
vad io ce-oi face azi!

v-astept macar la o vorba, promit sa nu pun intrebari :thumleft:

#2119 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 25 September 2013 - 11:30 AM

Tocmai am zis la han ce mai fac, in plus ma plimb: ieri am mers o ora prin parc.
Azi trebuie musai sa calc si sa fac mancare asa ca n-o sa am timp de altceva
Nu pot decat sa va doresc spor Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2120 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 25 September 2013 - 11:40 AM

Hai si io! Eu sunt in "convalescenta" :thumleft: , adica incet-incet imi revin la normal cu mancarea (cu miscarea inca ioc).
Ieri am avut asa:
MD - 2 chifle cu iaurt
G - 2 mere si un pumn de migdale
P - friptura la cuptor cu salata de rosii
G - branza cu rosii
C - aripioare la cuptor cu mazare
Am mancat cam mult, ca mi-e intr-una foame, dar macar n-am mancat prostii.
Azi am asa:
MD - 2 chifle cu branza degresata, ceapa verde, marar si rosii\
G - un mar
P - omleta cu ridichi
C - supa crema de legume si un pic de ficatei de pui cu ceapa si castraveti murati
Cam asta e la mine deocamdata, imi place ca sunteti determinate in continuare, de-acum sper sa intru mai des pe-aici.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul