Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#481 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 28 July 2010 - 08:01 PM

Vezi postareaCristinica, la 28 July 2010 - 02:53 PM, a spus:

Hm... cand ma apuc eu de alergat, nu mai alearga nimeni?! :hug:
Azi, prima zi... am alergat 15 minute! Aveam impresia ca-mi crapa capul si ficatul.
Nu am alergat din august 2008. Iar din martie nu am mai facut nici o forma de sport. Decat fumat, 2 pachete pe zi. :violent6:

Aseara am alergat si eu. Nu esti singura. Dar asa cum a scris si Ioana, arunca tigarile si o sa alergi de n ori mai bine. :headbang:

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 July 2010 - 04:54 PM, a spus:

Va pup pe toate frumoaselor!!!

Salmida eeeei, noi ne stim de foarte multa vreme, nu? Bine ai venit la noi si iti urez sedinte de sport cat mai satisfacatoare. Vorbim despre orice fel de sport, desigur.

Asa este. :violent5: Mersik!

Saptamana viitoare se redeschide si sala "mea" dupa pauza de vara. Chiar daca timp de 2-3 sapt. cu programe mai putine decat de obicei, dar tot e bine.
Azi pauza insa maine sper sa alerg iar. E asa de placut aici sa alergi seara cand se racoreste. :cheers:

Lori, spor la mutat si sa iti reintri repede in ritm dupa schimbarea locatiei.

#482 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,481
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 July 2010 - 10:23 PM

Cristinica, din pacate se pare ca nu l-o prins, o fi fugit in Nord Africa de unde e.
Daca alergi dupa-amiaza vin sa te pazesc eu cu Puffy :violent6:

#483 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 July 2010 - 09:23 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 July 2010 - 10:23 PM, a spus:

Cristinica, din pacate se pare ca nu l-o prins, o fi fugit in Nord Africa de unde e.
Daca alergi dupa-amiaza vin sa te pazesc eu cu Puffy ;)

Fii atenta, am deschis aici somnoroasa si am facut ochii cat cepele cand am vazut ca ai postat...ma dusei sa alerg dupa cupa de sampanie, paine, sare ca sa te primesc cum se cuvine in clubul alergatoarelor :occasion15:

Cristinico, acum nu mai ai nicio scuza, paznic ti-ai gasit deci go-for-it!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#484 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 30 July 2010 - 05:51 AM

Sa mor de ras, nu al`ceva! Lori esti belea! :love7:

Adriana, asa pot sa-l iau pe nonno sa ma pazeasca! :o Ideea e ca eu ies dimineata devreme tocmai pentru ca el doarme la ora aceea :( Sa stii ca incidentul are efecte. Dimineata prin parc, nu-i tipenie de femeie. Numai barbatii mai alearga :rolleyes:

Salmida, Ioana, uneori ma gandesc sa ma las de fumat, dar mi-e frica de plictis :(

Ieri am marit timpul. Am alergat 20 de minute. M-am simtit ceva mai bine. Da vedem azi :( Am febra musculara. Dar chiar si asa, am o pofta de alergat!!! Am prea multa energie negativa de consumat sau ma rog, de transformat... Oricum, al`fel trece timpul si al`fel se vor aseza blugii. :(

#485 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 July 2010 - 07:34 AM

Cristinica, pacat ca esti de partea cealalta a orasului.Eu alerg la Pellerina.Tot de dimineata.
La inceput mi-era frica si mie, dar e plin de alergatori.Desi sotu mi-a cumparat spray anti-agresiune.Uit sa-l iau.E mic si practic.

Coletta nu stiu cum e, dar traseul la Pellerina, cel pe care-l fac eu, e destul de sigur, in sensul, ca-i pe langa apa si-i vizibil din toate partile.

Lore, multumesc, microbul il am in mine si tu mi l-ai transmis.

Ioana, de ce nu o iei usurel.Un minutel mergi, un minutel, alergi, mai mergi, mai alergi.Eu asa am inceput.Pofta vine mancand.Daca mergi in timpul cursei, nu inseamna ca trisezi.Cel putin nu la inceput.

Salmida, bine ai revenit.Eu de dincolo nu va cunosc.Eu alerg din febroarie, dar nu m-am mai lasat.

Acu, ma duc la o sedinta!Deja ma mananca-n talpa! :rolleyes:

#486 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 30 July 2010 - 07:35 AM

Eu ieri a trebuit sa anulez alergatul ... Aici ploua. :love7: Sper sa nu vina toamna de acum pt. ca mai am ceva planuri pt vara asta plus musafiri la sfarsitul lunii august.
Abia astept sa deschida sala saptamana viitoare ca sa imi pot face programul indiferent de vremea de afara.

Cristinica, daca numai frica de plictis te retine atunci e usor sa renunti la fumat. :rolleyes: Il alungi usor cu alte indeletniciri.
E super daca ai alergat 20 minute! Keep going!!

Eu mi-am permis sa lenevesc saptamana aceasta pt ca m-am intors din Ro cu 1,5 kg mai putin din cauza de caldura mare.

#487 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 30 July 2010 - 07:47 AM

Vezi postareaEataly, la 30 July 2010 - 07:34 AM, a spus:

Salmida, bine ai revenit.Eu de dincolo nu va cunosc.Eu alerg din febroarie, dar nu m-am mai lasat.

Acu, ma duc la o sedinta!Deja ma mananca-n talpa! :love7:

Si precis e vreme frumoasa la voi! Dimineata eu nu am cum sa alerg, ar trebui sa ma trezesc f devreme ca sa alerg si sa ajung si la job. Eu sunt activa seara. Cand colegul de camera are chef si eu nu, sau invers, cel fara chef cedeaza si satisfactia e mult mai mare dupa. :o

Ioana, poti incepe sa marshaluiesti (mers rapid) si daca ai companie e chiar placut. (off topic: Am facut ieri supa de linte rosie - e grozava! :rolleyes: )

#488 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 30 July 2010 - 08:01 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 July 2010 - 09:23 AM, a spus:

Fii atenta, am deschis aici somnoroasa si am facut ochii cat cepele cand am vazut ca ai postat...ma dusei sa alerg dupa cupa de sampanie, paine, sare ca sa te primesc cum se cuvine in clubul alergatoarelor :love7:

Iarta-ma :rolleyes: Chiar ma gindeam in timp ce scriam ca as putea induce lumea in eroare, dar eram asa de bucuroasa ca s-a apucat de alergat Cristinica ca mi-am zis sa scriu.
Alergat din partea mea nici o sansa, cel mai mare efort pe care pot sa il fac e sa o duc pe Puffy la plimbare, pentru ca trebuie numai sa merg normal :(

Vezi postareaCristinica, la 30 July 2010 - 05:51 AM, a spus:

Adriana, asa pot sa-l iau pe nonno sa ma pazeasca! :( Ideea e ca eu ies dimineata devreme tocmai pentru ca el doarme la ora aceea :o Sa stii ca incidentul are efecte. Dimineata prin parc, nu-i tipenie de femeie. Numai barbatii mai alearga :(

Tu sa fii atenta la tot ce misca si circumspecta :(

#489 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 30 July 2010 - 12:13 PM

Cristinica, nu esti singura :tongue3:
http://www.lastampa....OTOGALLERY#mpos

#490 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 July 2010 - 01:50 PM

Asta da, iniziativa! :tongue3:

#491 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 30 July 2010 - 03:40 PM

Fetelor, multumesc pentru sustinere si grija! ;) ;)
Astazi am mai castigat 5 minute, deci am alergat 25 minute! Insa ma dor toate!... dar mai ales incheieturle de la solduri. Asa ca, pentru maine, o binecuvantata pauza ;)
Eu cred ca Parco della Colletta este foarte mare... ma uitam azi... e cat vezi cu ochii. Parc, apa, padure... apai daca te duci pana in inima parcului, e posibil sa dai si peste lupi, nu numa` peste violatori :) Eu oricum alerg in marginea parcului, pe malul Dorei.. jumatate de cursa prin parc si jumatate de cursa pe trotuar. Nu cred ca are ce sa mi se intample.
Va pup si spor in toate!

#492 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 July 2010 - 05:38 PM

Fete eu de luni muncesc ca nebuna, car tone si tone. Ma doare pana si limba-n gura. Nu alerg insa, dar ce fac acum e fitness curat. Ca sa nu mai spun ca manac pe unde si cand apuc. Acum sa nu va imaginati ca blestematu' asta de dos vrea sa se micsoreze vrun pic... ;)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#493 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 01 August 2010 - 11:50 PM

Buna seara fetelor! ma bucur mult sa va citesc din nou; din pacate internetul nu mergea in vacanta asa ca nu am reusit sa intru...

Cristinica si Salmida sa aveti spor si la cat mai mult sport! Cristinica imi permit si eu sa-ti spun sa lasi tigarile...fac prea rau organismului.

Eataly ai ramas costanta la alergat, bravo!!! :drool: te-ai intors?

Lapo, esti in plina mutare...sau ai terminat?

Sportul meu in vacanza au fost sute de scari de urcat si coborat in fiecare zi...stateam cam in varful delului si ca sa ajung la mare, in centru sau la cumparaturi aveam o bucata destul de lunga de mers si peste tot erau scari. La inceput am crezut ca mor dar apoi m-am obisnuit...

am mancat corect, putine dulciuri si m-am intors acasa cu kilogramele cu care am plecat.

azi aveam pofta de ceva romanesc si mi-am facut salata de vinete cu ulei de floarea soarelui si ardei copti. in plus ceva piersici.

#494 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 August 2010 - 12:12 PM

Vezi postareaCristinica, la 30 July 2010 - 05:51 AM, a spus:

Sa mor de ras, nu al`ceva! Lori esti belea! :pupic:

Salmida, Ioana, uneori ma gandesc sa ma las de fumat, dar mi-e frica de plictis =))

poti inlocuii plictisul cu altceva =))), e asa pacat, esti tinerica frumusica si sa fumezi.Eu mor cad o mai aud si pe sora mea ca fiisa s-a apucat de fumat.Mai m-am prostit si eu odata la un an cu o tigara,da nu ma atrag, mai ales ca-mi aduc aminte de profa mea de romana din generala, fumatoare inraita, femeia aia avea tenul galben la 40 de ani de atata fumat, dintii nu mai zic, respiratia greoaie si mirosul ala de fum mi-a ramas in minte.Si acum am niste vecini care sumeaza pe balcon si tot fumul ajunge la mine in casa.Sincer e asa pacat sa nu te lasi.

Vezi postareaEataly, la 30 July 2010 - 07:34 AM, a spus:

Ioana, de ce nu o iei usurel.Un minutel mergi, un minutel, alergi, mai mergi, mai alergi.Eu asa am inceput.Pofta vine mancand.Daca mergi in timpul cursei, nu inseamna ca trisezi.Cel putin nu la inceput.

Sincer ma tot uit ca am un teren langa mine,dar problema e ca nu ma tine, imi place sa alerg, sa fac miscare,dar obosesc foarte repede(asa cum spuneam in copilarie am fost la un pas de operatie pe cord),de aceea si optez pt mersul pe bicicleta.

Vezi postareaSalmida, la 30 July 2010 - 07:47 AM, a spus:

Ioana, poti incepe sa marshaluiesti (mers rapid) si daca ai companie e chiar placut. (off topic: Am facut ieri supa de linte rosie - e grozava! :floare: )[/font]
ma bucur ca ti-a placut supitza.

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#495 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 02 August 2010 - 09:31 PM

Salutik, fete vesele si sportive!

Ceva activitati astazi? Eu am semnat prezenta la pasul intensiv de la sala in seara aceasta. Era vreme buna si de alergat, dar ramane pe week-end pt ca maine urmeaza sala din nou, dar alt tip de pas.

Ioana, ai consultat un medic ca sa stii ce tip de miscare/sport ti se potriveste? Iti poti urmarii pulsul in timpul efortului fizic daca nu trebuie sa depasesti un anume prag. Sunt ceasurile acelea speciale.

Kira, bine ai revenit din concediu, si daca esti relaxata si cu aceleasi kg, e super!

Lori, ai identificat in zona posibilitatile pt alergat? Sau procesul de mutare inca e in toi?

#496 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 03 August 2010 - 06:13 AM

Pe mine m-o tras curentu`, al`fel nu-mi explic. Ma doare coloana, de nu pot sa ma uit in dreapta sau stanga, in sus sau in jos... Nici nu stiu ce sa folosesc in situatii de genu` asta.
Pantofii de sport mi-au facut probleme. Am un deget de la picior vanat... dar chiar si asa, am marit timpul la 35 de minute.
De asemenea, incheietura de la sold ma doare.
Azi sunt nevoita sa fac pauza... ma dor toate! Si chiar imi pare rau :scratch:

#497 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 03 August 2010 - 07:42 AM

Daca e doar musculara durerea ai putea sa incerci Voltaren gel (ti-l da la farmacie fara reteta), daca reusesti sa te masezi singura in zona in care te doare.

#498 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 03 August 2010 - 07:49 AM

Multumesc, Adriana! :scratch:
Mai tarziu ma duc la farmacie.

#499 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 03 August 2010 - 07:53 AM

Vezi postareaCristinica, la 03 August 2010 - 07:49 AM, a spus:

Multumesc, Adriana! :scratch:
Mai tarziu ma duc la farmacie.

Cu placere, sper sa treaca cit mai curind :huh:

#500 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 03 August 2010 - 08:15 AM

Vezi postareaCristinica, la 03 August 2010 - 06:13 AM, a spus:

Pe mine m-o tras curentu`, al`fel nu-mi explic. Ma doare coloana, de nu pot sa ma uit in dreapta sau stanga, in sus sau in jos... Nici nu stiu ce sa folosesc in situatii de genu` asta.
Pantofii de sport mi-au facut probleme. Am un deget de la picior vanat... dar chiar si asa, am marit timpul la 35 de minute.
De asemenea, incheietura de la sold ma doare.
Azi sunt nevoita sa fac pauza... ma dor toate! Si chiar imi pare rau :scratch:

Imi pare rau, Cristinica! :huh:
Ai alergat in pantofi noi? Trebuie atentie daca alergi sa alegi corect pantofii de sport. Cei pt alergat sunt altfel "construiti" decat cei de "interior". Au partea de sus mai moale si talpa mai groasa cu amortizare (mai nou se foloseste asa zisul gel). Amortizarea e importanta altfel te dor genunchii si celelalte incheieturi. Amortizarea trebuie sa fie cu atat mai mare cu cat suprafata pe care elergi e mai tare. Asfalt, pietris, iarba.
In plus fiecare are un stil in care calca si asta se testeaza in magazinele sportive. Mergi, apoi alergi pe banda si ei iti filmeaza laba piciorului ca sa stabileasca inclinatia gleznei. Eu de exemplu am tendinta de a "lasa" glezna spre interior si atunci aleg pantofi cu sustinere mai mare in partea interioara. Nu stiu denumirea in romaneste, din pacate, dar cei care se pricep stiu sigur despre ce e vorba.

O pauza e sigur binemeritata. Sper sa iti revii si sa revii cat mai curand.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul