Budinca kaki 2 ingrediente, vegan
#1
Postat 19 November 2019 - 04:04 PM
1 lingura de cacao la 1 fruct(kako loto Romagna), pe scurt cel cu pulpa moale si gelatinoasa.
Mixati bine, bine(esential pt reusita) pulpa si cacao cu un mixer vertical.Turnati in paharele si dati la frigider min 1 ora.
Serviti
Se desprinde destul de usor de peretii vasului daca treceti lama cutitului pe margine.
#2
Postat 19 November 2019 - 04:17 PM
avem si un copac din care anul asta am reusit sa salvam destul de multi, dar sint dintr-aia mai portocalii si cu coaja mai tare
o sa o fac, cre ca mamei o sa-i placa
mersi
#4
Postat 19 November 2019 - 06:30 PM
#5
Postat 19 November 2019 - 06:48 PM
#7
Postat 19 November 2019 - 07:09 PM
#8
Postat 19 November 2019 - 07:50 PM
#9
Postat 19 November 2019 - 07:52 PM
#10
Postat 19 November 2019 - 07:55 PM
prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.
la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.
chiar azi am cumparat 5 destul de mari.
#11
Postat 19 November 2019 - 08:14 PM
moatza, la 19 November 2019 - 07:55 PM, a spus:
prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.
la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.
chiar azi am cumparat 5 destul de mari.
Chiar, tocmai ce vroiam sa spun: Lily, pacat ca nu ai pozat si fructul sa ii fi vazut consistenta ca sa stim daca avem toate aceeasi idee despre el
#12
Postat 19 November 2019 - 08:16 PM
si cei din stinga care sint mai portocalii, mai tari si care din cite stiu eu aici se numesc caco mela
#13
Postat 19 November 2019 - 08:28 PM
Adriana, la 19 November 2019 - 08:16 PM, a spus:
si cei din stinga care sint mai portocalii, mai tari si care din cite stiu eu aici se numesc caco mela
CACO.jpg
Merci de explicatii Adriana. Eu pe cei din stanga ii am acum si doar din astia am mancat.
#14
Postat 20 November 2019 - 05:48 AM
#15
Postat 20 November 2019 - 02:46 PM
Lapona Enigel, la 19 November 2019 - 08:14 PM, a spus:
moatza, la 19 November 2019 - 07:55 PM, a spus:
prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.
la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.
chiar azi am cumparat 5 destul de mari.
Chiar, tocmai ce vroiam sa spun: Lily, pacat ca nu ai pozat si fructul sa ii fi vazut consistenta ca sa stim daca avem toate aceeasi idee despre el
Uite Lore
Are consistenta gemului de caise moale.
Stiu cine a facut budinca dar a trebuit sa le tina la frigider toata noaptea.
Eu repet azi iar "magia"!
Imagini atasate
#16
Postat 20 November 2019 - 02:56 PM
Eataly, la 20 November 2019 - 02:46 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 19 November 2019 - 08:14 PM, a spus:
moatza, la 19 November 2019 - 07:55 PM, a spus:
prima data am mancat la turci, la ei cresc pe toate drumurile si le zice hurma.
la noi sunt destul de ferme, dulci dar nu extrem si le pot taia felii. data la blender nu cred ca s-ar face cum e in poza lui Lili.
chiar azi am cumparat 5 destul de mari.
Chiar, tocmai ce vroiam sa spun: Lily, pacat ca nu ai pozat si fructul sa ii fi vazut consistenta ca sa stim daca avem toate aceeasi idee despre el
Uite Lore
Are consistenta gemului de caise moale.
Stiu cine a facut budinca dar a trebuit sa le tina la frigider toata noaptea.
Eu repet azi iar "magia"!
Vai cum arata fructul ala M-am uitat chiar azi la Auchan dar nu aveau decat din celelalte. Trebuie neaparat acum sa le gasesc si pe astea, macar sa le gust.
#19
Postat 20 November 2019 - 04:50 PM
#20
Postat 20 November 2019 - 05:53 PM