Am facut pentru azi o panna cotta dupa o idee care mi s-a parut fantastica: cuburi de alte chestii gelatinoase, foarte colorate si divers aromatizate. Eu am folosit siropuri de afine, ghimbir si menta. Ideea care m-a inspirat a fost de pe blogul lui Nico Lontras, actualmente participant la Top chef, aici: http://chocolateobli...with-vodka.html care si el cica se insiprase de la http://www.foodlibra...lass-jello.html
Ei au folosit ca baza lapte condensat, eu de cind am vazut-o am zis ca pe-asta o fac cu panna cotta
E loc de idei nenumarate: jeleu din vin, gin, vodka etc...
A mea arata asa, fara sa imi dau prea mult silinta nici la asamblare, nici la taiere si nici la fotografiere, dar imi dau seama ce puteti face voi din ideea asta, mai ales ca vine Revelionul
Panna cotta
#44
Postat 26 December 2012 - 11:52 AM
Carmella ce frumos.Ma intriga jeleul de vin,din gin, cum or fi?