Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1121 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 23 January 2011 - 08:45 PM

si eu cu o banala prajitura cu mere
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-244-12958083033379.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-244-12958083209009.jpg

in blat am pus nuci,de asta e asa mai...brunet :pupic:
Prietenii advarati sunt rari

#1122 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 January 2011 - 09:08 PM

Adriana ce bine arata bigne-urile, yumi

Eu azi amandine

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-479-12958096277394.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-479-12958096391861.jpg

ai prajitura cu branza

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-479-12958096771239.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1123 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 January 2011 - 09:39 PM

duminica trecuta reciclarea ultimului pandorino (frisca si fructe de padure, insiropat cu ratafia-vin cu cirese amare
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-142-12958110213386.jpg

ieri "caramida" cu piscoturi, umplutura ricotta, amaretti, piscoturi, marsala
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-142-12958113902609.jpg

azi prajitura Double face
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-142-12958115053975.jpg
fiica dacilor

#1124 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 25 January 2011 - 09:01 AM

tort cu morcov, nuci si sos de mere

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-49-12959388818514.jpg

#1125 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 25 January 2011 - 09:52 AM

Vezi postareadark angel, la 25 January 2011 - 09:01 AM, a spus:

tort cu morcov, nuci si sos de mere


Mirellina, da' o section n-ai? ca tare bine arata intreg si nu salivez destul =))
:cheers: fata frumoasa cu fete frumoase
fiica dacilor

#1126 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 25 January 2011 - 10:00 AM

il tai maine ca am pretini in vizita, sant cetateanca de maine ;), oficial.....le-am facut asta si o tarta cu cirese amare, e inca la cuptor

fac si poza la sectiune, cum nu.....are frisca la mijloc si cheese lemon icing e decoratia

#1127 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 25 January 2011 - 10:57 AM

Dedicatie pt Arcadia (si nu numai)am facut si eu pt. prima data aceste rulouri cu unt,doar ca am gresit ca am intins mult prea groasa foaia,si am dat un foc prea iute.DAR in rest sunt DE-LI-CIOSI. Si am sa-i repet,pana imi ies ca ai tai!Inca ceva,am facut portie dubla si nu mi-au incaput in cuptor si am ruat-o pe vecina sa-i coaca la ea in cuptor (de ala smecher cu aer nu -stiu-cum,nu banalu' meu cuptor de la aragaz)si parca tava rotunda a iesit mai frumos.Oare are importanta cuptorul?
Dau edit:ca am uitat s apun pozele!
ps :delicios tortu' cu morcovi dark angel

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12959459561398.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12959459621797.jpg

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 25 January 2011 - 10:59 AM


#1128 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 25 January 2011 - 11:01 AM

Si am mai facut o prajitura cu mere ,reteta Gabrielei Cara,super bune!Numa' ca io tare rau stau cu fotografiatu' .Trebuie sa mai exersez!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12959460706521.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12959460777878.jpg


#1129 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 25 January 2011 - 11:58 AM

Un cozonac , tot al Gabrielei Cara , dar nu vi-l arat pentru ca s-a bronzat rau de tot ;) Urasc aragazul asta al meu , pe minim si tot arde cuptorul.

#1130 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 25 January 2011 - 12:03 PM

Vezi postareaizuk, la 25 January 2011 - 11:58 AM, a spus:

Un cozonac , tot al Gabrielei Cara , dar nu vi-l arat pentru ca s-a bronzat rau de tot ;) Urasc aragazul asta al meu , pe minim si tot arde cuptorul.


Noah,hai arata-ni-l ;) ,o sa dam vina pe zahar ca s-a prea caramelizat! ;)
Ce cuptor ai?

#1131 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 25 January 2011 - 12:12 PM

Nu-l arat ca nici nu-mi vine sa ma uit la el , imi vine sa plang , crescuse asa frumos.Aragazul e simplu , Zanussi.Il am de 4 ani , dar de la inceput a facut figuri.Acum nu ma mai agit pentru ca voi lipsi din bucataria mea o perioada luuuunga , dar la intoarcere asta ia drumul "fiarelor vechi" si vine altul nou- nout si sper mai bun(inca nu stiu de care ;) )

#1132 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 25 January 2011 - 12:21 PM

Totusi vi-l arat , il bag la categoria "catastrofe culinare"

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-780-12959508576941.jpg

#1133 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 25 January 2011 - 12:25 PM

Vezi postareaizuk, la 25 January 2011 - 12:21 PM, a spus:

Totusi vi-l arat , il bag la categoria "catastrofe culinare"

Atasament 100_2861.JPG


Intradevar s-a cam ars la "solar" dar sectiunea arata de-li-cios!Aha ,deci te innoiesti cu un cuptior !Te invidiez,si io vreau!

#1134 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 25 January 2011 - 03:17 PM

Vezi postareaAnca_B, la 25 January 2011 - 10:57 AM, a spus:

Dedicatie pt Arcadia (si nu numai)am facut si eu pt. prima data aceste rulouri cu unt,doar ca am gresit ca am intins mult prea groasa foaia,si am dat un foc prea iute.DAR in rest sunt DE-LI-CIOSI. Si am sa-i repet,pana imi ies ca ai tai!Inca ceva,am facut portie dubla si nu mi-au incaput in cuptor si am ruat-o pe vecina sa-i coaca la ea in cuptor (de ala smecher cu aer nu -stiu-cum,nu banalu' meu cuptor de la aragaz)si parca tava rotunda a iesit mai frumos.Oare are importanta cuptorul?
[/b]


Cred ca a fost temperatura mai mare decat la mine. Eu coc la 160 de grade, la cuptorul meu electric, fara ventilator, cam 40 de minute. Dar fiecare cuptor are particularitatile sale, e clar.
Si cred ca am lasat si mai mult spatiu intre rulouri.

Personal, eu prefer orice aluat, copt bine, rumenit, asa cum arata ale tale. Colegul meu prefera placintele mai blonde si, cum el este destinatarul principal, facem pe pofta lui ;)

#1135 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 25 January 2011 - 03:24 PM

Vezi postareaarcadia, la 25 January 2011 - 03:17 PM, a spus:

Vezi postareaAnca_B, la 25 January 2011 - 10:57 AM, a spus:

Dedicatie pt Arcadia (si nu numai)am facut si eu pt. prima data aceste rulouri cu unt,doar ca am gresit ca am intins mult prea groasa foaia,si am dat un foc prea iute.DAR in rest sunt DE-LI-CIOSI. Si am sa-i repet,pana imi ies ca ai tai!Inca ceva,am facut portie dubla si nu mi-au incaput in cuptor si am ruat-o pe vecina sa-i coaca la ea in cuptor (de ala smecher cu aer nu -stiu-cum,nu banalu' meu cuptor de la aragaz)si parca tava rotunda a iesit mai frumos.Oare are importanta cuptorul?
[/b]


Cred ca a fost temperatura mai mare decat la mine. Eu coc la 160 de grade, la cuptorul meu electric, fara ventilator, cam 40 de minute. Dar fiecare cuptor are particularitatile sale, e clar.
Si cred ca am lasat si mai mult spatiu intre rulouri.

Personal, eu prefer orice aluat, copt bine, rumenit, asa cum arata ale tale. Colegul meu prefera placintele mai blonde si, cum el este destinatarul principal, facem pe pofta lui ;)


Si eu le prefer "blonde",dar noah,de data asta...le-am mancat asa!
Multumesc mult pt. tot ,arcadia!

#1136 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 January 2011 - 04:30 PM

Vezi postareabristena, la 23 January 2011 - 09:39 PM, a spus:


azi prajitura Double face



Ma bucur ca s-a mai incumetat si altcineva sa o faca. :floare:

#1137 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 January 2011 - 04:34 PM

Vezi postareaizuk, la 25 January 2011 - 12:12 PM, a spus:

Nu-l arat ca nici nu-mi vine sa ma uit la el , imi vine sa plang , crescuse asa frumos.Aragazul e simplu , Zanussi.Il am de 4 ani , dar de la inceput a facut figuri.Acum nu ma mai agit pentru ca voi lipsi din bucataria mea o perioada luuuunga , dar la intoarcere asta ia drumul "fiarelor vechi" si vine altul nou- nout si sper mai bun(inca nu stiu de care :floare: )


Izuk, daca ai nevoie de sfaturi, uite aici.In rest, eu as sevi o felie de cozonac, arata chiar foarte bine.

#1138 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 25 January 2011 - 05:28 PM

Vezi postareaEataly, la 25 January 2011 - 04:30 PM, a spus:

Ma bucur ca s-a mai incumetat si altcineva sa o faca. :floare:



da, da, dupa ce m-am invartit pe langa reteta asta de cand ai postat-o, abia acum mi-am facut curaj sa o "produc", mi-era team ca n-o sa iasa, dar am avut noroc...al incepatorului, zic io
si cum mi-a placut rezultatul o sa repet experienta, dar o sa pun ceva mai mult zahar, crezi ca o sa aiba de suferit? mi-ar fi placut mai dulce, buna si asa, mai ales a doua zi

multumesc Lili
fiica dacilor

#1139 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 January 2011 - 07:08 PM

Vezi postareaizuk, la 25 January 2011 - 12:12 PM, a spus:

Nu-l arat ca nici nu-mi vine sa ma uit la el , imi vine sa plang , crescuse asa frumos.Aragazul e simplu , Zanussi.Il am de 4 ani , dar de la inceput a facut figuri.Acum nu ma mai agit pentru ca voi lipsi din bucataria mea o perioada luuuunga , dar la intoarcere asta ia drumul "fiarelor vechi" si vine altul nou- nout si sper mai bun(inca nu stiu de care :-* )

Si al meu tot zanussi oribil sa nu va luati ca nu e bun de nimik (cel putin al meu are 7 ani,poate or fi altele noi mai bune).

Pt. aragazele care au tendinta de a arde se pune pe tabla de jos in aragaz o mica,craticioara cu apa.Alte tipsuri ar mai fi pus tot pe tabla de jos o caramida.Eu cred ca totata chestia e ca nu are el destula vata de sticla intre pereti iar tabla interioara din care e facut si mai ales cea de jos in planul de desupt care e f. importanta pt. modul in care radiaza caldura e f. subtire si se incinge prea tare .Dar ma rog e doar parerea mea.
Bubuletul meu s-a dat uta pe usa de la cuptor si ea nu se mai inchide etans. :floare: =))

#1140 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 25 January 2011 - 07:31 PM

Izuk, eu cind patesc asta cu cozonacul, tai partea arsa cu un cutit cu lama subtire si zimtata, de la un cap la altul de zici ca asa am scos-o de la cuptor. De obicei partea aia arsa se intareste, e rigida si se taie usor.
Eu las intotdeauna tava cuptorului in partea de jos. Daca fac ceva in acea tava, atunci in partea de jos pun gratarul cuptorului cu niste table pe care coc ardeii sau pe care pun oalele pe foc in dreptul arzatorului. Cred ca si al meu ar face la fel daca nu as face asta, are o gaura prin care iese flacara deschisa, deci sigur mi s-ar praji orice cocatura.

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi