Ellani, la 12 January 2012 - 10:46 PM, a spus:
ela, la 12 January 2012 - 09:27 PM, a spus:
De unde atata talent?! Ma straduiesc si eu, mai ales cand vad ce e pe aici...Sotului ii place si lui la bucatarie, cand suntem amandoi cica el e bucatarul sef

Sunt berbec, nu varsator. Si ma defineste bine zodia, n-am rabdare sa le fac asa frumos ca voi. Incep bine si la urma ma grabesc.
Pai voi aveti mare noroc unul cu altul,bravo!

La mine nu-i asa,dar sincer nici nu stiu daca as vrea sa-i placa in bucatarie.Uneori nici eu nu mai stiu ce amestec,cum pun,cum fierb, ca-mi vin ideile din senin,si-atunci decat cu 'de ce pui asa si nu altfel'...
Daca-l rog,ma ajuta,adevarat ca nici nu-i dau sa faca ceva elaborat(departe de el decoratul tortului),dar mie,daca am timp imi place sa-i fac surprize,si-apoi el sta de ghiceste in bobi ce ingrediente am folosit

Lasa ca le faci bine si frumos,iti zice posesoarea unor maini care nu reusesc s-ajunga din urma imaginatia,care ajunge si in China daca trebuie,dar ce folos

Si sotul imi zice c-am noroc cu el, iar eu ii raspund ca altfel nu m-as mai fi maritat cu el, daca nu facea. Noi gatim in fiecare zi si datorita serviciului gatim fiecare cate o saptamana. Doar 2 zile pe saptamana gatim impreuna, dar atunci facem eventual ceva mai rapid, sa nu stam prea mult in bucatarie.