Daca vii cu tapioca , nu mai intru aici pana ajung in Romania si-mi cumpar si eu
Ce dulciuri ati facut azi?
#2701
Postat 26 March 2012 - 03:44 PM
Daca vii cu tapioca , nu mai intru aici pana ajung in Romania si-mi cumpar si eu
#2702
Postat 26 March 2012 - 03:51 PM
izuk, la 26 March 2012 - 03:44 PM, a spus:
Daca vii cu tapioca , nu mai intru aici pana ajung in Romania si-mi cumpar si eu
Te tin in suspans!
Nu mai ai mult pina vi acasa
Fica`mea tocmai a plecat inapoi in Cehia si binenteles cu tapioca in bagaj. Sigur se gaseste si acolo dar pina gaseste ea locul. Asa si tu.
#2703
Postat 26 March 2012 - 06:14 PM
Gelutza, la 25 March 2012 - 08:44 PM, a spus:
Nu, Gelutza, nu sunt de post, au in compozitie un ou ; plus mascarpone la decor. Daca renunti la mascarpone si inlocuiesti oul cu seminte de in macinate ( parca Aura scrisese pe-aici metoda), le poti transforma. Scuze ca am raspuns asa tarziu, acum am ajuns acasa. Pun si reteta cat de repede.
#2704
Postat 26 March 2012 - 06:54 PM
Eu stiam ca si cu o lingura de apa minerala sau sifon. 1 ou, cica 100 ml sifon sau apa minerala.Dar poti pune apa minerala pana obtii consistenta dorita!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2705
Postat 26 March 2012 - 07:40 PM
#2706 Guest_Gelutza_*
Postat 26 March 2012 - 09:38 PM
koral, la 26 March 2012 - 06:14 PM, a spus:
Gelutza, la 25 March 2012 - 08:44 PM, a spus:
Nu, Gelutza, nu sunt de post, au in compozitie un ou ; plus mascarpone la decor. Daca renunti la mascarpone si inlocuiesti oul cu seminte de in macinate ( parca Aura scrisese pe-aici metoda), le poti transforma. Scuze ca am raspuns asa tarziu, acum am ajuns acasa. Pun si reteta cat de repede.
La decor, mi-am dat seama si era usor de schimbat, dar sper sa ma descurc eu cumva cu inlocuitorul si sa iasa si de post la fel de atractive ca ale tale!
Multumesc frumos de lamurire.
#2707
Postat 27 March 2012 - 09:52 PM
Ptr ca vreau sa intri aici pina vi acasa, uite nu am facut tapioca:)
Negresa de post (reteta savalaura) in tava mare deci dublu compozitia si in ea are samburi de nuca,rahat, merisor, nuca macinata putin, dulceata de caise un borcan de 400gr si esenta de rom. Glazura este facuta din cacao cu zahar si margarina unirea, iar deasupra am decorat cu arahide prajite cu miere.

a crescut frumos (am facut intr`o tava de 40/30



Am mai facut si altadata si de fiecare data a fost buna.
#2709
Postat 27 March 2012 - 10:37 PM
#2711
Postat 28 March 2012 - 08:50 AM
cerra, la 27 March 2012 - 09:52 PM, a spus:
a crescut frumos (am facut intr`o tava de 40/30
Am mai facut si altadata si de fiecare data a fost buna.
Mi-ai dat o idee, nu am mai facut de anul trecut o negresa de post si iese tare buna. Eu am reteta de la finul meu, da, ai auzit bine! finul, nu fina, el lucrand intr-o brutarie-patiserie si facand prajituri pentru vanzare.
#2712
Postat 28 March 2012 - 09:30 AM
Giorgiana, la 28 March 2012 - 08:50 AM, a spus:
Nu faci rost de ceva retete de la el?
#2713
Postat 28 March 2012 - 11:13 AM
Foxyy, la 28 March 2012 - 09:30 AM, a spus:
Giorgiana, la 28 March 2012 - 08:50 AM, a spus:
Nu faci rost de ceva retete de la el?
Cu draga inima, numai cu reteta asta m-am ales de la el. Relatiile dintre noi si ei s-au racit bine (nu intru acum in amanunte, asta e viata!) si am inteles ca nu mai lucreaza in domeniu, s-a reprofilat pe constructii. Eu am gresit, trebuia sa mentionez ca a lucrat intr-o brutarie-patiserie si nu mai lucreaza in momentul de fata.
#2714
Postat 28 March 2012 - 07:34 PM
Blatul de tarta nu prea mi-a reusit de data asta dar crema e foarte buna

Cerra, arata grozav negresa!!
#2715
Postat 28 March 2012 - 09:07 PM
2 portii briose cu fructe( cirese din dulceata) si 2 portii cu banane si ciocolata.
Imagini atasate
#2716
Postat 28 March 2012 - 09:54 PM
#2717
Postat 28 March 2012 - 09:54 PM
a intrat mesajul de doua ori
#2718
Postat 28 March 2012 - 11:56 PM
Cristina, ai pus pe undeva reteta?
Eu flan de portocale si capsuni
#2719
Postat 29 March 2012 - 08:48 AM
Ioana, cum se face flanul, ca ma tenteaza?
Noi ceva foarte simplu, pentru fete, papanasi fierti.
#2720
Postat 29 March 2012 - 08:49 AM
2ut, la 29 March 2012 - 08:48 AM, a spus:
Buni, buni, nu am mai facut cam demultisor si lui cupilul meu ii plac tare.

Ajutor












