Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#2701 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 March 2012 - 03:44 PM

Pai eu am de golit frigiderul , tre' sa fac multe acum ... :)
Daca vii cu tapioca , nu mai intru aici pana ajung in Romania si-mi cumpar si eu :)

#2702 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 March 2012 - 03:51 PM

Vezi postareaizuk, la 26 March 2012 - 03:44 PM, a spus:

Pai eu am de golit frigiderul , tre' sa fac multe acum ... :D
Daca vii cu tapioca , nu mai intru aici pana ajung in Romania si-mi cumpar si eu :)


Te tin in suspans!

Nu mai ai mult pina vi acasa :)

Fica`mea tocmai a plecat inapoi in Cehia si binenteles cu tapioca in bagaj. Sigur se gaseste si acolo dar pina gaseste ea locul. Asa si tu.

#2703 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 26 March 2012 - 06:14 PM

Vezi postareaGelutza, la 25 March 2012 - 08:44 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 25 March 2012 - 05:46 PM, a spus:

Brioşe cu morcov, nucă şi scorţişoară, frosting de mascarpone. Cu secţiunea de rigoare.

Sunt de post, Koral?Imi fac cu ochiul si le-as pune gand rau! =))


Nu, Gelutza, nu sunt de post, au in compozitie un ou ; plus mascarpone la decor. Daca renunti la mascarpone si inlocuiesti oul cu seminte de in macinate ( parca Aura scrisese pe-aici metoda), le poti transforma. Scuze ca am raspuns asa tarziu, acum am ajuns acasa. Pun si reteta cat de repede.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2704 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 26 March 2012 - 06:54 PM

Se poate inlocui si oul.Am gasit eu pe net: "De asemenea, un ou se mai poate inlocui cu o jumatate de banana, facuta piure sau un sfert de cana de piure de mere, piure de dovleac sau piure de prune"
Eu stiam ca si cu o lingura de apa minerala sau sifon. 1 ou, cica 100 ml sifon sau apa minerala.Dar poti pune apa minerala pana obtii consistenta dorita!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2705 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 26 March 2012 - 07:40 PM

Vezi postareaizuk, la 26 March 2012 - 12:13 PM, a spus:

Pe langa cornuri si impletitura un orez cu lapte a la Stella




Mai,mai,mai...cum ii faci tu pofta sora-tii. =))

#2706 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 26 March 2012 - 09:38 PM

Vezi postareakoral, la 26 March 2012 - 06:14 PM, a spus:

Vezi postareaGelutza, la 25 March 2012 - 08:44 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 25 March 2012 - 05:46 PM, a spus:

Brioşe cu morcov, nucă şi scorţişoară, frosting de mascarpone. Cu secţiunea de rigoare.

Sunt de post, Koral?Imi fac cu ochiul si le-as pune gand rau! =))


Nu, Gelutza, nu sunt de post, au in compozitie un ou ; plus mascarpone la decor. Daca renunti la mascarpone si inlocuiesti oul cu seminte de in macinate ( parca Aura scrisese pe-aici metoda), le poti transforma. Scuze ca am raspuns asa tarziu, acum am ajuns acasa. Pun si reteta cat de repede.

La decor, mi-am dat seama si era usor de schimbat, dar sper sa ma descurc eu cumva cu inlocuitorul si sa iasa si de post la fel de atractive ca ale tale!
Multumesc frumos de lamurire.

#2707 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 March 2012 - 09:52 PM

Izuk,

Ptr ca vreau sa intri aici pina vi acasa, uite nu am facut tapioca:)

Negresa de post (reteta savalaura) in tava mare deci dublu compozitia si in ea are samburi de nuca,rahat, merisor, nuca macinata putin, dulceata de caise un borcan de 400gr si esenta de rom. Glazura este facuta din cacao cu zahar si margarina unirea, iar deasupra am decorat cu arahide prajite cu miere.Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-1332877576806.jpg

a crescut frumos (am facut intr`o tava de 40/30
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13328775987382.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13328776099975.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13328776237148.jpg

Am mai facut si altadata si de fiecare data a fost buna.

#2708 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 March 2012 - 10:23 PM

Cerra, arata super negresa ta :D !

#2709 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 March 2012 - 10:37 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 March 2012 - 10:23 PM, a spus:

Cerra, arata super negresa ta :D !


Multumesc!

Imi pare rau ca nu iti pot da sa si gusti real din ea sa vezi cat este de buna.

#2710 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 March 2012 - 10:57 PM

Vezi postareacerra, la 27 March 2012 - 10:37 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 March 2012 - 10:23 PM, a spus:

Cerra, arata super negresa ta :D !


Multumesc!

Imi pare rau ca nu iti pot da sa si gusti real din ea sa vezi cat este de buna.


Te cred pe cuvant, se vede!

#2711 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2012 - 08:50 AM

Vezi postareacerra, la 27 March 2012 - 09:52 PM, a spus:

Negresa de post (reteta savalaura) in tava mare deci dublu compozitia si in ea are samburi de nuca,rahat, merisor, nuca macinata putin, dulceata de caise un borcan de 400gr si esenta de rom. Glazura este facuta din cacao cu zahar si margarina unirea, iar deasupra am decorat cu arahide prajite cu miere.Atasament IMG_0398 (Medium).JPG

a crescut frumos (am facut intr`o tava de 40/30
Am mai facut si altadata si de fiecare data a fost buna.


Mi-ai dat o idee, nu am mai facut de anul trecut o negresa de post si iese tare buna. Eu am reteta de la finul meu, da, ai auzit bine! finul, nu fina, el lucrand intr-o brutarie-patiserie si facand prajituri pentru vanzare.
GEORGIA

#2712 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 28 March 2012 - 09:30 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 28 March 2012 - 08:50 AM, a spus:

Mi-ai dat o idee, nu am mai facut de anul trecut o negresa de post si iese tare buna. Eu am reteta de la finul meu, da, ai auzit bine! finul, nu fina, el lucrand intr-o brutarie-patiserie si facand prajituri pentru vanzare.

Nu faci rost de ceva retete de la el? :headbang: :rolleyes:

#2713 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2012 - 11:13 AM

Vezi postareaFoxyy, la 28 March 2012 - 09:30 AM, a spus:

Vezi postareaGiorgiana, la 28 March 2012 - 08:50 AM, a spus:

Mi-ai dat o idee, nu am mai facut de anul trecut o negresa de post si iese tare buna. Eu am reteta de la finul meu, da, ai auzit bine! finul, nu fina, el lucrand intr-o brutarie-patiserie si facand prajituri pentru vanzare.

Nu faci rost de ceva retete de la el? :) :floare:


Cu draga inima, numai cu reteta asta m-am ales de la el. Relatiile dintre noi si ei s-au racit bine (nu intru acum in amanunte, asta e viata!) si am inteles ca nu mai lucreaza in domeniu, s-a reprofilat pe constructii. Eu am gresit, trebuia sa mentionez ca a lucrat intr-o brutarie-patiserie si nu mai lucreaza in momentul de fata.
GEORGIA

#2714 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 28 March 2012 - 07:34 PM

O tarta cu crema de branza cu lapte condensat si lamaie
Blatul de tarta nu prea mi-a reusit de data asta dar crema e foarte buna

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-174-13329559078323.jpg


Cerra, arata grozav negresa!!

#2715 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 28 March 2012 - 09:07 PM

Ieri seara le-am facut, azi dimineata le-am decorat, dupa-masa le-am dat! Prietena mea cea mai buna are maine inspectie de grad
2 portii briose cu fructe( cirese din dulceata) si 2 portii cu banane si ciocolata.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-508-13329616227699.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-508-13329616339022.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#2716 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 March 2012 - 09:54 PM

Vezi postareakoral, la 28 March 2012 - 09:07 PM, a spus:

Ieri seara le-am facut, azi dimineata le-am decorat, dupa-masa le-am dat! Prietena mea cea mai buna are maine inspectie de grad
2 portii briose cu fructe( cirese din dulceata) si 2 portii cu banane si ciocolata.


Doamne ce frumoase sunt!!!

#2717 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 March 2012 - 09:54 PM

[quote name='koral' date='28 March 2012 - 07:07 PM' timestamp='1332961639' post='139663']
a intrat mesajul de doua ori

#2718 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 March 2012 - 11:56 PM

Koral, ce frumuseti ai acolo.
Cristina, ai pus pe undeva reteta?

Eu flan de portocale si capsuni
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13329717733906.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2719 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 29 March 2012 - 08:48 AM

Ce fain arata briosele tale, Koral! Mi-ar placea sa-ti fiu prin preajma...
Ioana, cum se face flanul, ca ma tenteaza?
Noi ceva foarte simplu, pentru fete, papanasi fierti.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-639-13330036761672.jpg

#2720 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 March 2012 - 08:49 AM

Vezi postarea2ut, la 29 March 2012 - 08:48 AM, a spus:

Noi ceva foarte simplu, pentru fete, papanasi fierti.



Buni, buni, nu am mai facut cam demultisor si lui cupilul meu ii plac tare.
GEORGIA

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi