Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#3781 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 October 2012 - 04:52 PM

Geluta, multumesc pt reteta. O voi face cat de curand. Nu prea sunt eu experta in a face poze, nici nu am rabdare, nu am camera cu obectiv mare si nici nu vreau eu sa ma stresez prea mult, conteaza continutul pt mine- asta-i arta mea! :D
Am sa traduc reteta si am sa o postez, sper sa am timp...
Vreau si eu o gurita din terina Ioanei, ca sa ma inveselesc nitel :unsure:

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3782 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 October 2012 - 06:16 PM

Gellutza, un ou, stiam eu, se poate inlocui cu un pahar mic(150 ml) sifon sau apa minerala. Incearca asa!

:unsure: si eu pentru reteta! Cand ma voi linisti putin, o voi incerca!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3783 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 18 October 2012 - 08:22 AM

Gela, arata minunat prajiturelele tale cu mere (ce pofta-mi fac)!Ma bucur si eu sa te vad iar.
Petu, multumesc mult de reteta de gogosi, iaca:

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-639-13505412244569.jpg

Si de zilele trecute, cozonac Rosenkranz, dupa reteta Gabi Cara (a iesit foarte bun, aspectuos, dar ai mei au cam bombanit ca au zis ce e greu de mancat din cauza zaharului carmelizat de deasupra)

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-639-13505413381652.jpg

#3784 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 October 2012 - 08:52 AM

Ca intotdeauna numai bunatati pe aici!

2ut, daca se bombane la cozonac, trimite-l pachet la ai mei, ca ei sigur nu bombane. :hug: Arata tare bine!
GEORGIA

#3785 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 October 2012 - 09:50 AM

Faini gogosi, 2ut :) !

#3786 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 18 October 2012 - 09:53 AM

Vezi postareaany_annette, la 18 October 2012 - 09:50 AM, a spus:

Faini gogosi, 2ut :) !


Asa de bine...miroseau!

Georgi,data viitoare-l impart cu tine, ca neseriosii mei...

#3787 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 October 2012 - 10:30 AM

Vezi postarea2ut, la 18 October 2012 - 08:22 AM, a spus:

[
de gogosi, iaca:



Schimb planurile si fac gogosi din cauza ta! :)

#3788 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 18 October 2012 - 11:10 AM

Vezi postareaEataly, la 18 October 2012 - 10:30 AM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 18 October 2012 - 08:22 AM, a spus:

[
de gogosi, iaca:



Schimb planurile si fac gogosi din cauza ta! :)


Sa vedem, sa vedem...

#3789 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 October 2012 - 03:39 PM

Gogosiiiiiii!! Am vazut gogosi!! 2ut, ti-au iesit f frumosi.

Eu aseara am facut Angel Cake (albusuri, zahar, faina) si am mancat cu zmeura proaspata, pisata putin si cu miere de albine.

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-1297-13505675513203.jpg

Pupici!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3790 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 18 October 2012 - 06:13 PM

Vezi postareaOana S, la 18 October 2012 - 03:39 PM, a spus:

Gogosiiiiiii!! Am vazut gogosi!! 2ut, ti-au iesit f frumosi.

Eu aseara am facut Angel Cake (albusuri, zahar, faina) si am mancat cu zmeura proaspata, pisata putin si cu miere de albine.

Atasament Bucate6.jpg

Pupici!


Wow, cum poate sa arate!!!
Bestial!

#3791 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 October 2012 - 07:18 PM

Vezi postareaNataly, la 18 October 2012 - 06:13 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 18 October 2012 - 03:39 PM, a spus:

Gogosiiiiiii!! Am vazut gogosi!! 2ut, ti-au iesit f frumosi.

Eu aseara am facut Angel Cake (albusuri, zahar, faina) si am mancat cu zmeura proaspata, pisata putin si cu miere de albine.

Atasament Bucate6.jpg

Pupici!


Wow, cum poate sa arate!!!
Bestial!


Multumesc :salut:
Din pacate nu am putut face poze mai reusite la sectiune, ca sa se vada blatul f buretos.


Pupici!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3792 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 October 2012 - 08:54 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 October 2012 - 06:16 PM, a spus:

Gellutza, un ou, stiam eu, se poate inlocui cu un pahar mic(150 ml) sifon sau apa minerala. Incearca asa!

:salut: si eu pentru reteta! Cand ma voi linisti putin, o voi incerca!

Sper din suflet ca te vei linisti! Doamne-ajuta!

Multumesc frumos de pont, trebuie sa inlocuiesc si laptele, o sa incerc intr-o zi cand am voie de la shef sa stau la bucatarie, au viata mea! :wub:

#3793 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 October 2012 - 09:03 PM

Vezi postarea2ut, la 18 October 2012 - 08:22 AM, a spus:

Gela, arata minunat prajiturelele tale cu mere (ce pofta-mi fac)!Ma bucur si eu sa te vad iar.
Petu, multumesc mult de reteta de gogosi, iaca:



Si de zilele trecute, cozonac Rosenkranz, dupa reteta Gabi Cara (a iesit foarte bun, aspectuos, dar ai mei au cam bombanit ca au zis ce e greu de mancat din cauza zaharului carmelizat de deasupra)



Si eu ma bucur de o asa revedere dulce, cu gogosi infuriate si cozonac :wub: ...si auzi tu, sa bombane in fata cozonacului, chiar ca bine zice Giorgi, teleporteaza-l, sa-i duca dorul si atunci sa mai vedem! :salut:

#3794 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 October 2012 - 09:05 PM

Vezi postareaOana S, la 18 October 2012 - 03:39 PM, a spus:

Gogosiiiiiii!! Am vazut gogosi!! 2ut, ti-au iesit f frumosi.

Eu aseara am facut Angel Cake (albusuri, zahar, faina) si am mancat cu zmeura proaspata, pisata putin si cu miere de albine.

Pupici!

Am si eu albusuri la congi, n-am pontul retetei, cantitati ceva, ne dai si noua, ca prea ne-ai facut pofta! :salut:

#3795 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 October 2012 - 09:20 PM

Gelusor, multumesc mult de reteta :wub: Foarte buna! Un aluat usor de modelat si foarte, foarte pufos!!

Am respecatat toate cantitatile, doar am pus lapte de migdale, unt de cocos si 400 g faina alba si 100g faina integrala.
Merele le-am taiat cubulete si le-am calit in putin unt de cocos, le-am aromat cu putina sare, zahar si scortisoara.

Au iesit 24 briose si in plus mi-am facut eu o placintuta cu branzica de capra si 2 strugurasi :salut:

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-1297-13505880013112.jpg

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3796 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 18 October 2012 - 09:21 PM

Astept si eu reteta pentru Angel Cake, asa mai scap de albusuri.

Am incercat pentru prima data gogoselele din mamaliga, servite cu zahar pudra si dulceata de zmeura (dulceata lipseste din poza). Al meu nu si-a dat seama din ce sunt facute.

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-1290-13505880348501.jpg

#3797 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 October 2012 - 10:05 PM

Angel Cake

Ingrediente

6 albusuri la temperatura camerei
110 g zahar pudra
160g faina
putina sare
40 g apa la temperatura camerei
1/3 lingurita tartar
1 lingurita esenta lamaie/portocala

Mod de preparare
Se cerne faina.
Albusurile, apa, sarea, tartar-ul si esenta = se amesteca putin cu telul, apoi se zbate cu mixerul . Cand devin albusurile mai legate se adauga cate putin de zahar,mixand mereu. Cand albusurile sunt zbatute bine, se adauga faina cernuta si se amesteca usor cu o spatula. Se pune in orice forma doriti (compozitia sa nu fie pusa mai mult de jumatatea formei) Se coc la 175 C pt cca 35 min.


Am scris-o in graba...sper sa intelegeti

Va pup!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#3798 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 October 2012 - 11:19 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 October 2012 - 02:01 PM, a spus:

Gela, bine-ai revenit, mi-a fost dor de tine :floare: !

plus inca una :)

#3799 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 October 2012 - 02:38 PM

Vezi postareastella, la 18 October 2012 - 11:19 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 October 2012 - 02:01 PM, a spus:

Gela, bine-ai revenit, mi-a fost dor de tine :floare: !

plus inca una :floare:

Sunteti niste dragute, d-aia va plac mult dulciurile! :floare:

#3800 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 October 2012 - 02:41 PM

Vezi postareaOana S, la 18 October 2012 - 10:05 PM, a spus:

Angel Cake

Ingrediente

6 albusuri la temperatura camerei
110 g zahar pudra
160g faina
putina sare
40 g apa la temperatura camerei
1/3 lingurita tartar
1 lingurita esenta lamaie/portocala

Mod de preparare
Se cerne faina.
Albusurile, apa, sarea, tartar-ul si esenta = se amesteca putin cu telul, apoi se zbate cu mixerul . Cand devin albusurile mai legate se adauga cate putin de zahar,mixand mereu. Cand albusurile sunt zbatute bine, se adauga faina cernuta si se amesteca usor cu o spatula. Se pune in orice forma doriti (compozitia sa nu fie pusa mai mult de jumatatea formei) Se coc la 175 C pt cca 35 min.


Am scris-o in graba...sper sa intelegeti

Va pup!

Mercic, Oana, n-am tartar, asa ca imi pun pofta-n cui si albusurile sa mai stea la congelator, ca si pana acum...si cand te gandesti ca ma si vedeam facandu-le pentru week!

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi