cristina-simona, la 14 March 2010 - 02:22 PM, a spus:
Zoazorel,Geany,Anca,va multumesc mult pt sfaturi si retete pt cremes

.Am reusit sa fac in sfarsit cremesul aseara.Am combinat ce mi-ati zis voi,dar fara albus.Galbenusuri si 2 linguri de faina,fara gelatina,a iesit o super crema de vanilie.
Cristina saluuuut!ce super tare ti-o iesit!dar chiar ai reteta de foi de cremes?!Repede-repede ,hai cu reteta!
zoazorel, la 14 March 2010 - 02:54 PM, a spus:
Zoazorelule musai sa faci cremes,si daca iti cumperi foietaj congelat.Eu,cu o seara inainte de a face cremes-ul,aveam chef de "ceva dulce".Al meu sot a cumparat de la o cofetarie 3 cremes-uri si 2 "ora 12", si nu le-am mancat ca erau vechi,cremes-ul nici un gust iar ora 12 era gretos de dulce si blatul nici-cum,si am dat 15 ron pe ele!vai ce m-am enervat...

.Si asa ca "lenea" a fost "scumpa"!iar a 2-a zi am facut cremes,mi-am calculat ingredientele ,m-au costst 12 ron-maxim 14,si o ora in bucatarie,dar mi-a iesit o tava de 30/40 de cm de cremes,deci vreo 20 de portii cred.Asa ca ,mi-am promis sa nu mai cumpar din cofetarii!Nu vreau sa supar pe nimeni dar...ne trag pe sfoara pe banii nostri.asa ca haideti sa "prajiturim" si sa nu mai aruncam banii pe chestii artificiale!
Unde sa-ti trimit eu foietaj congelat?!pana dam de reteta de foi de cremes?
julix_2007, la 14 March 2010 - 03:05 PM, a spus:
Julix 
ce-i acolo ,mai iexact?detalii.detalii!Multumim.