Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

• 454 Pagini +
  • « Prima
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#4881 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 24 February 2013 - 05:02 PM

Vezi postareaEllani, la 24 February 2013 - 12:56 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 23 February 2013 - 10:06 PM, a spus:

E superb, Ellani :) ! Bravo!

:rolleyes: Grazie,Any!

Vezi postareacerra, la 24 February 2013 - 12:28 AM, a spus:

Foarte frumos!!!!!!!!Nu ramai fara pup, ptr ca meriti 10 nu unu si pe linga pup :floare: :floare:
Clatite cu nuca de cocos, tarate de ovaz si faina de naut, umplute cu mere calite cu scortisoara, toping de smantana, scortisoara

Multumesc si tie,inca o data :) Atunci pot sa fiu linistita,ca nu ti-am dezamagit chiar de tot asteptarile :) Iar tu dovedesti inca o data ca mancarea de dieta ,pe langa ca-i sanatoasa,arata si ea de-ti vine s-o mananci cu tot cu farfurie.

Vezi postareakoral, la 24 February 2013 - 11:58 AM, a spus:

Ellani, ar merita sa pui tortul la pas cu pas, asa as indrazni si eu sa-l incerc :notworthy: , ma rog, daca-l explici ca pentru mine , adica foarte-foarte detaliat... :)

Eu n-am voie sa mananc, dar barbatii mei au fost incantati!

Corina, :)
Din asta nu mai am ce pune,ca-i istorie,iar pas cu pas n-am avut timp sa-l fac,c-a trebuit sa fac mai multe pe langa.Si-asa,l-am rugat pe sot sa-l niveleze la blaturi,dupa ce le-am taiat , in timp ce eu faceam sufleul ca mi-era ca se-ntareste prea repede.Da' poate o fi situatia mai relax la urmatorul cand l-oi face,desi degeaba zici tu,ca la cate faci tu,nu ma-ndoiesc ca te-ai descurca de minune si fara explicatii. ;)

Am citit bine ca esti dieta pentru diabet?

Am avut valori mari la glicemie( desi in limite normale, totusi la limita superioara, chiar atingand-o pe cea maxima normala, asa ca prietena mea, doctorita internista, mi-a recomandat sa evit anumite alimente, considerand ca varsta mea si stressul din ultima perioada pot fi factori favorizanti pentru diabetul de tip II. Am lesinat de cateva ori , fara motiv evident, de aceea mi-am facut analize si investigatii mai complexe.
Eu, de felul meu, nu ma dau in vant dupa paine, paste si dulciuri, dar consum multe fructe dulci de genul smochine, curmale, prune si caise uscate, stafide, struguri, asa ca se explica valorile mari ale glicemiei.

Am decis sa respect indicatiile de dieta, ca sa aman cat de mult pot declansarea unei boli pentu care, se pare, am o predispozitie. Noroc ca nu e o dieta foarte restrictiva.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4882 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 24 February 2013 - 05:33 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 24 February 2013 - 04:15 PM, a spus:

Din ciclul ce am mai facut asta-noapte, ca doar regimul e regim, da duminca-i sfanta,

Iulia, ce fain ti-a iesit crusta de albus !

Vezi postareaany_annette, la 24 February 2013 - 04:45 PM, a spus:

Iulia ti-a iesit foarte frumos, si m-am distrat cu improvizatia pe care ai facut-o cu umerasul :notworthy: !
Lia, vreau si eu vreo doua tzucaturi!

Ia de aici :

Imagine postataImagine postataImagine postata

Kralio ,

Manca-ti-as savarinele !Imagine postataImagine postata

Sa aveti o Duminica frumoasa doamnelor ca meritati !Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4883 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 February 2013 - 05:34 PM

uff, era sa treaca Drogobetele fara nici un dulce in casa! La timp am facut prajitura de cocos a lui Any. A fost o alegere buna, toata lumea a mancat cate 2 portii :notworthy:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13617200516857.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4884 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 February 2013 - 06:26 PM

Ma bucur mult Aura, o sa fac si eu 2 saptamana asta, de dat.

#4885 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 24 February 2013 - 07:32 PM

Bravo de Dragobete la toata lumea, ati fost tare dulci!
Am incercat si eu sa-mi indulcesc Dragobelul; am facut turta dulce si am pictat-o cu royal icing colorat cu suc de afine, sfecla rosie si am incercat un verde pal cu ceai verde si sofran, ca sa fie toti colorantii naturali, dar la verde a trebuit sa adaug un strop de gel de Wilton, ca era prea spalacit verdele de iesise natural...
Tineti-mi pumnii, maine particip la o licitatie in scop caritabil pentru un centru de copii cu handicap, am facut 250 de bucati turta dulce, de-aia le-am si facut asa vesele, dacqa n-au cautare la cei cu buzunarele pline, sa le las copiilor din centru.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-13617270015312.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-13617270450891.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-13617270756706.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-13617271030468.jpg

SEara frumosa, nu uitati, dragobiti-va mult!

#4886 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 February 2013 - 07:59 PM

[quote name='Gelutza' date='24 February 2013 - 07:32 PM' timestamp='1361727150' post='187164']

/quote

Ce frumoase sunt!!!!!!!!

Eu tin pumnii sa le vinzi toate sa poti ajuta copilasii.

#4887 Guest_Gelutza_*

Postat 24 February 2013 - 08:42 PM

[quote name='cerra' date='24 February 2013 - 09:59 PM' timestamp='1361728791' post='187166']
[quote name='Gelutza' date='24 February 2013 - 07:32 PM' timestamp='1361727150' post='187164']

/quote

Ce frumoase sunt!!!!!!!!

Eu tin pumnii sa le vinzi toate sa poti ajuta copilasii.
[/quote]
Multumesc, sa -ti aduci aminte maine la trei pm. sa tii pumnii!
Asa sper, am facut cosulete tot de turta dulce in care sa le asez si fiecare cosulet aranjat frumos la tipla, cu fundita, sper sa-l aiba pe vino-ncoace ca ieri am pictat din zori pana-n noapte.

#4888 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 24 February 2013 - 08:48 PM

Felicitai pentru initiativa Gela !Imagine postata
Tin pumnii sa le vinzi pe toate .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#4889 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 February 2013 - 08:59 PM

Tin si eu pumnii Gelutza! Cu toate ca asa frumos arata ca sunt sigura ca ai sa le vinzi pe toate. Frumos gest din partea ta! :sad3:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4890 Guest_Gelutza_*

Postat 24 February 2013 - 09:02 PM

Vezi postareaPiscotel, la 24 February 2013 - 08:48 PM, a spus:

Felicitai pentru initiativa Gela !Imagine postata
Tin pumnii sa le vinzi pe toate .

Multumesc, Piscotel, sa-i tii!
Mie imi apartine doar initiativa licitatiei de dulciuri din cadrul evenimentului, sa vedem cum o vor primi calarasenii, ca la Bucuresti, la sarbatorile de iarna, fiica mea a avut un succes nebun cu turta dulce si bomboanele rafaello la o licitatie de acelasi gen, d-aia m-am si gandit la asta.
Si ca sa nu fiu off, eu am avut pentru astazi si checuri, unul cu petale de trandafiri si altul, checul surpriza, cu mere coapte la mijloc.Dar le-am facut aseara tarziu si de taiat le-am taiat azi, cand nu am luat deloc aparatul in mana, am fost obosita la maxim dupa ce ieri am stat in bucatarie de la 7 pana la 22.

#4891 Guest_Gelutza_*

Postat 24 February 2013 - 09:05 PM

Vezi postareaaura, la 24 February 2013 - 08:59 PM, a spus:

Tin si eu pumnii Gelutza! Cu toate ca asa frumos arata ca sunt sigura ca ai sa le vinzi pe toate. Frumos gest din partea ta! :sad3:

Multumesc, sa dea DD. sa fie bine primite si sa ajunga la copilasi cat mai multi bani! O sa vin maine seara cu vesti!

#4892 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 February 2013 - 09:15 PM

SIGUR le vei vinde pe toate! Asa vesel arata, incat nu cred ca vor rezista foarte mult fara a fi licitate! BAFTA!!!:sad3:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4893 Useril este offline   Vika 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 24 February 2013 - 09:34 PM

Doamne,Doamne, ce e pe aici!!
Numai prajituri si bunatati!Nici nu stiu pe care sa laud mai mult,sincer toate sunt grozave si daca as avea posibilitatea, din fiecare as gusta cate un pic :sad3:

Eu vin eu cu un umil desert (in comparatie cu ce ati facut voi!!! :lol: =)) =)) ),avand in compozitiie Limoncello l-am denumit tot asa.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1184-13617343840957.jpg

#4894 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 24 February 2013 - 09:51 PM

[quote name='Vika' date='24 February 2013 - 09:34 PM' timestamp='1361734467' post='187191']
Doamne,Doamne, ce e pe aici!!

/quote

Ce as mai manca si eu din umilul tau desert :sad3:

Arata super!

#4895 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 February 2013 - 09:57 PM

Doamnelor, jos cu clopu'. va zic un mare bravo incorpore.
Koralino, multa sanatate fata draga, si ai grija. Dl G a facut un diabet de tip 2 asa ca stiu cum e.
Gela draga, sa vinzi cat mai multe turte vesele, si sa se bucure copilasii de efortul tau.
eu azi ( fara poza) un orez cu lapte oriental ( reteta egipeana) si compot ( facut de je, cum ar zice Geany)

#4896 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 February 2013 - 10:30 PM

Vezi postareaPiscotel, la 24 February 2013 - 03:58 PM, a spus:

[
[/left][/center]Tzucaturile seciale merg la Lilly.Stie ea de ce.Imagine postata

Ricevuto! :lol:
Grazie! :sad3:

#4897 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 24 February 2013 - 11:19 PM

Vezi postareaPiscotel, la 24 February 2013 - 03:58 PM, a spus:

Tzucaturi de Dragobete.

E,asa da, Dragobete! Eu n-am mai facut nimic ,dar deja am pus ochiul pentru saptamana viitoare pe ceva.Mie-mi plac si farfurioarele,parca-s cioburi ,dar ce fain si original arata! :lol:

Vezi postareaany_annette, la 24 February 2013 - 04:45 PM, a spus:

Iulia ti-a iesit foarte frumos, si m-am distrat cu improvizatia pe care ai facut-o cu umerasul :sad3: !
Eu ceva rapid azi dimineata cum am deschis ochii.
Aluat foietaj umplut cu nutella. A avut onoarea doar sotul.

Si eu la fel,initial credeam ca-i chiar suport special ,abia pe urma-am pricipit cum sta treaba! =))
Any,da' tu nici duminica n-ai odihna? Eu in diminetile de week-end maxim ce fac e o omleta.In rest,mancam ce e,asta daca n-avem oaspeti,c-atunci se schimba foaia.

Vezi postareakoral, la 24 February 2013 - 05:02 PM, a spus:

Am avut valori mari la glicemie( desi in limite normale, totusi la limita superioara, chiar atingand-o pe cea maxima normala, asa ca prietena mea, doctorita internista, mi-a recomandat sa evit anumite alimente, considerand ca varsta mea si stressul din ultima perioada pot fi factori favorizanti pentru diabetul de tip II. Am lesinat de cateva ori , fara motiv evident, de aceea mi-am facut analize si investigatii mai complexe.
Eu, de felul meu, nu ma dau in vant dupa paine, paste si dulciuri, dar consum multe fructe dulci de genul smochine, curmale, prune si caise uscate, stafide, struguri, asa ca se explica valorile mari ale glicemiei.
Am decis sa respect indicatiile de dieta, ca sa aman cat de mult pot declansarea unei boli pentu care, se pare, am o predispozitie. Noroc ca nu e o dieta foarte restrictiva.

Sanatate,atunci! Eu am facut ochi mari,pentru ca stiu ca diabetul e mai mult pe linia celor cu probleme mari de greutate.Si tu care ai ,cred nu mai mult de 45 de kg ,cu tot cu geanta plina de caiete de verificat....Dar acum ca ai scris,mi-am amintit ca si cat priveste colesterolul tot poate fi foate ridicat,chiar daca omu-i slab de-l bate vantul.
Pai daca tu zici ca nu te dai in vand dupa dulciuri si-ai patit-o,apoi la mine oare cat o fi? Adevarat ca nici eu nu prea consum paine si nici fructele enumerate de tine decat ocazional,dar totusi!
Dar daca poti s-amani,sau chiar si sa previi de tot,atunci mai bine de lipsit un pic,pentru ca banuiesc ca e doar o perioada,ca doar nu stai toata viata sa faci atatea bunatati si sa nu pui gura deloc pe ele.

Vezi postareaaura, la 24 February 2013 - 05:34 PM, a spus:

uff, era sa treaca Drogobetele fara nici un dulce in casa! La timp am facut prajitura de cocos a lui Any. A fost o alegere buna, toata lumea a mancat cate 2 portii =))

Asa si nu mai ajung eu la prajitura aia,s-o fac si eu.Da' si cand oi ajunge!Se vede ca ti-a iesit pufoasa!

Vezi postareaGelutza, la 24 February 2013 - 07:32 PM, a spus:

Tineti-mi pumnii, maine particip la o licitatie in scop caritabil pentru un centru de copii cu handicap, am facut 250 de bucati turta dulce, de-aia le-am si facut asa vesele, dacqa n-au cautare la cei cu buzunarele pline, sa le las copiilor din centru.

Tin si eu pumnii si trimit gandurile bune,mai ales ca-i pentru un gest atat de frumos! Suni sigura ca-i vor bucura pe toata lumea si ca vor avea succesul la care speri.Si nu pot sa nu adaug si un 'jos palaria' pentru daruire,din care asa se face Raiul! Dar nu ma uimeste,caci stiu cui ma adresez.
Si stiu si cat e de important orice gest de felul asta pentru cei care primesc,indiferent ce.
Am in vecinatatea mai indepartata, un batranel singur,toata viata lui! Se descurca si chiar foarte bine,nu zic nu,dar ori de cate ori ii duce sotul cate ceva dulce,sau sarat,nu conteaza,se bucura mai mult ca un copil chiar.

#4898 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 February 2013 - 01:41 PM

Nu e tocmai fotogenica ,asa ca-l trecem din ciclul :''urat da' bun' :floare: '' budinca de cornuri,alla je' ,am facut exact ca la crema de zahar ars doar ca am pus si ceva smantana si bucati de corn pe care le-am uns pe o parte cu unt pe o parte cu crema de ciocolata gen nutella..

Abea scoasa din cuptor

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13617924323436.jpg

Rasturnata

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13617924384304.jpg

A lor mei le place f. mult!

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-1361792443562.jpg

#4899 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 25 February 2013 - 01:59 PM

Mai, cu voi nu`i de gluma.

Eu am facut mini terine cu glazura de capsune si sos o sa fac de zmeurica. Inspiratia piscotel dar am folosit alte ingrediente si alte cantitati si bineinteles sa fie conforma mie acum.

#4900 Useril este offline   cristinaD 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 25 February 2013 - 03:24 PM

Doamnelor ati facut dulciuri care mai de care mai apetisante!!!

Gelutza, tin pumnii sa iasa bine evenimentul si sa vinzi toata turta dulce!!!

Vika, te rog cand ai timp sa scrii reteta la dulcele tau, ca am si eu o sticla de limoncello cu care nu am ce face :pupic:

Arata acest topic

• 454 Pagini +
  • « Prima
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul