Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#4921 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 February 2013 - 03:05 PM

 Eataly, la 27 February 2013 - 02:46 PM, a spus:

Cel mai bun strudel facut in viata mea.
Reteta foii apartine Nonnei Ivana.



Si eu as manca un strudel din asta!!!!YAM!!!YAM!!!!
GEORGIA

#4922 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 February 2013 - 03:14 PM

Lili, mi-am scris deja reteta. Cu prima ocazie strudel monti scrie pe mine.
Sorina

#4923 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 27 February 2013 - 03:40 PM

 Eataly, la 27 February 2013 - 02:46 PM, a spus:

Cel mai bun strudel facut in viata mea.
Reteta foii apartine Nonnei Ivana.



La cum arata, imi vine sa-l fac acum...

#4924 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 27 February 2013 - 03:50 PM

Eu sunt in picturi dulci pana peste cap, nu mai am pe unde sa le pun...asa ca,am inceput sa le ambalez la pungute si de maine le dariuesc andrisantilor.Stiu, sunt banalele turte dulci pictate cu dragoste, dar ce sa fac, asta am facut azi!

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-1361972904121.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-1361972926718.jpg



Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-13619729796678.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1400-13619729514336.jpg


#4925 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 February 2013 - 05:32 PM

 Eataly, la 27 February 2013 - 02:46 PM, a spus:

Cel mai bun strudel facut in viata mea.


si eu mi-am notat reteta B)

 Gelutza, la 27 February 2013 - 03:50 PM, a spus:

Eu sunt in picturi dulci pana peste cap, nu mai am pe unde sa le pun...asa ca,am inceput sa le ambalez la pungute si de maine le dariuesc andrisantilor.Stiu, sunt banalele turte dulci pictate cu dragoste, dar ce sa fac, asta am facut azi!


si eu as vrea cel putin 2 pungute din astea B)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4926 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 27 February 2013 - 08:22 PM

Gelutza, dar nu-s deloc banale!Turta dulce cu-asa de multa dragoste nu cred c-a mancat cineva vreodata! Daca n-ai unde s-o mai pui, arunca si p-aici o punguta.Chiar daca nu pot acum, aia-i buna oricand!:lol: Eu tot tabloul as vrea sa-l vad! :lol:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4927 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 28 February 2013 - 01:37 AM

pentru copii, orez cu lapte de cocos si deasupra dulceata de portocale.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4928 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 February 2013 - 09:21 AM

Gelutza, ce turte dulci frumoase!!!! Le mananci cu ochii!

Aura, orez cu lapte de cocos....nu am mancat niciodata! Dar degeaba, la ai mei nu le place cocosul, sa nu-l vada!
GEORGIA

#4929 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 February 2013 - 11:41 AM

Fetele eu-s super incantata si satisfacuta de rezultat.
Strudelul nu-l facusem niciodata, desi il ador.Ca pentru mine ala cu aluat de foietaj nu e strudel.

Sorina tu poti inlocui biscuitii cu amaretti.Eu pentru Manu am pus biscuiti normali.
Mere folositi alea mai putin suculente.

#4930 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 February 2013 - 11:43 AM

Biscuitii pe care i-am facut si de Craciun: biscuite, nutella si bezea franceza(moale in interior, crocanta in exterior dar nu prea tare, singura bezea care imi place)

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-13-13620445057719.jpg

#4931 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 28 February 2013 - 12:08 PM

 sorinadaniela, la 27 February 2013 - 03:14 PM, a spus:

Lili, mi-am scris deja reteta. Cu prima ocazie strudel monti scrie pe mine.
ha ha ha, până să te citesc pe tine, după ce citisem reţeta lui Lili, ce crezi că făceam în cap? împărţeam cele 250 gr făină în ce ne trebuie nouă Imagine postataImagine postataImagine postata


 Eataly, la 28 February 2013 - 11:41 AM, a spus:

Sorina tu poti inlocui biscuitii cu amaretti.Eu pentru Manu am pus biscuiti normali.
Mere folositi alea mai putin suculente.
cred că în loc de biscuiţi merge bine pudra de migdale.


în rest nu am văzut nimic, sau ce am văzut e urât şi acru Imagine postata

glumesc, fetelor. toate sunt prea apetisante Imagine postata aşa că nu le văd, nu, nu!

#4932 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 February 2013 - 01:02 PM

[quote name='boni' date='28 February 2013 - 12:08 PM' timestamp='1362046113' post='187795']

[/quote]cred că în loc de biscuiţi merge bine pudra de migdale.

[/quote]

Biscuitii au rolul de a asorbi eventuale pierderi de lichid de la mar.Eu as folosi pesmetul vostru montificat si eventual adaugati un pic de fructoza.
Pesmetul fiind "ne-dulce".

#4933 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 28 February 2013 - 01:39 PM

 Eataly, la 28 February 2013 - 01:02 PM, a spus:

 boni, la 28 February 2013 - 12:08 PM, a spus:

cred că în loc de biscuiţi merge bine pudra de migdale.

Biscuitii au rolul de a asorbi eventuale pierderi de lichid de la mar.Eu as folosi pesmetul vostru montificat si eventual adaugati un pic de fructoza.
Pesmetul fiind "ne-dulce".
Eu pe post de pesmet la dulciuri folosesc pudra de migdale, de aceea am dat-o de exemplu. Sigur, merge şi pesmetul făcut din wasa.

#4934 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 28 February 2013 - 03:47 PM

Sau taratea de ovaz. Eu am folosit-o de multe ori la mere in placinte. Eu sunt mai lenesa si nu le mai prepar inainte.
Asa ca le bag in robot, torn tarate si gata, am rezolvat problema.
Oricum ar fi eu le voi folosi pe amandoua la domnul strudel.
Sorina

#4935 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 February 2013 - 04:09 PM

Aha, am pricipit! :occasion14:

#4936 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 01 March 2013 - 06:07 PM

Dragele mele,
Eu am facut si pentru voi ceva bun astazi, iertati-ma ca am ajuns mai tarziu, am fost de serviciu la birou, mai intai am asezat masa acolo. Dar vreau sa fiti sigure ca am pastrat si pentru voi cate ceva din tot ce am dus la munca.

Prajitura cu ciocolata, asta le place mai mult colegilor, cu mai putina crema! :floare:
Prajitura cu crema de branza si capsune cu jeleu de capsune.
Decorurile mesei au fost pe baza de turta dulce si toate martisoarele pe care le-am daruit astazi, n-am cumparat nici macat unul.
Sunt sigura ca si voi ati avut o zi dulce. Primavara frumoasa, cu zile dulci va doresc!

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1400-13621534361795.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1400-13621534712888.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1400-13621534988975.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1400-13621535221124.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1400-13621537349679.jpg

Zoaza, nu am apucat sa pictez tablouri din cauza de neatentie...am rupt suporturile de turta dulce pe care urma sa pictez si alta turta mai fac la anul!
Aura, arunc si la tine doua pungute cu martisoare dulci!
Giorgi, nu te-am uitat nici pe tine, stiu a esti fan, pregatesc sistemul de teleportare.

#4937 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 01 March 2013 - 06:10 PM

 any_annette, la 28 February 2013 - 11:43 AM, a spus:

Biscuitii pe care i-am facut si de Craciun: biscuite, nutella si bezea franceza(moale in interior, crocanta in exterior dar nu prea tare, singura bezea care imi place)



Nu de revista, de coperta pentru o revista de succes, eu asa le vad si ma bucur sa te revad si pe tine la "ceva dulce! :floare:

#4938 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2013 - 07:16 PM

Multumesc Gela :floare: , dar tot nu ma pot pune cu tine, faci mereu ceva bun!

#4939 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 March 2013 - 09:38 PM

Pe linga toate frumusetile voastre, vin si eu cu scoverzele mele(clatite)

clatite cu cocos, sos de vanilie, iaurt si sos de zmeura

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13621667045435.jpg

#4940 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 02 March 2013 - 12:53 AM

Ce nebunie pe aici! Numai bunatati.

De martisor am facut si eu cateva dulcegarii.

Capsuni cu crema de branza & sirop de artar si presarat cu fistic

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-341-13621782377642.jpg

Balerinele lui Eataly (aici), umplute cu gem de afine si portocale

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-341-13621782460413.jpg

Tarta de clafoutis cu mere caramelizate

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-341-13621782588889.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi