Ce dulciuri ati facut azi?
#5302
Postat 20 May 2013 - 10:11 PM
#5303
Postat 20 May 2013 - 10:25 PM

Muffins cu rubarba

Cheesecake cu sos de rubarba si capsune

#5305
Postat 21 May 2013 - 05:56 PM
#5306 Guest_Gelutza_*
Postat 21 May 2013 - 06:35 PM
[quote name='Gelutza' date='20 May 2013 - 06:21 PM' timestamp='1369063287' post='198154']
Eu vreau rulada si inghetata


Vreau di tatiiiii!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Iti dau "di tati" daca tot iti plac, doar d'aia le-am facut, sa le impart si cu prietenii in zi de mare sarbatoare!


#5307
Postat 21 May 2013 - 07:41 PM
Eu un dulce cu cioco

#5308 Guest_Gelutza_*
Postat 22 May 2013 - 09:13 PM
any_annette, la 21 May 2013 - 07:41 PM, a spus:
Eu un dulce cu cioco
Pai,la fel ca si tine, Any, eu nu plec cu mana goala niciunde.

Uite, azi am adus din productia de dulceata de capsune de anul asta, a doua runda. Promit sa golesc si caseta cu mesaje.

#5309
Postat 22 May 2013 - 10:12 PM
Gelutza, la 22 May 2013 - 09:13 PM, a spus:
any_annette, la 21 May 2013 - 07:41 PM, a spus:
Eu un dulce cu cioco
Pai,la fel ca si tine, Any, eu nu plec cu mana goala niciunde.

Uite, azi am adus din productia de dulceata de capsune de anul asta, a doua runda. Promit sa golesc si caseta cu mesaje.

Extraordinar de bine arata dulceata, Gela

#5310
Postat 22 May 2013 - 10:18 PM
Mi`ai facut pofta cu inghetata si cu rulada!
Inghetata de capsuni si banane
portie de fete

portie de baieti asa cum stiu ei sa`si puna

Urmeaza si cea de menta: banuiesc ca trebuie menta facuta pasta nu? si bagata in compozitie.
Eu am facut inghetata mea clasica cruda nefiarta.
#5311
Postat 22 May 2013 - 10:22 PM
Fetele-s fete, se vede

#5312
Postat 22 May 2013 - 10:36 PM


#5313
Postat 22 May 2013 - 10:40 PM
any_annette, la 22 May 2013 - 10:22 PM, a spus:
Fetele-s fete, se vede

Poi.... inghetata fac in fiecare vara si nu este greu sa faca nimeni.
Poi sotul meu a zis ca el isi pune si si`a pus. Mai trebuie sa fac ca azi am facut din 7 albusuri(5 alb la cea de capsuni si 2 alb la cea de banane ca am facut mai putina mai mult ptr Denisa mea) si treisfert de l frisca(smantana ptr frisca) merge si cu smantana groasa tare ca cea de la vaca de acasa groasa si unturie la culoare care nu mai trebuie batuta.Urmeaza inghetata cu alte arome sa facem.
#5314
Postat 22 May 2013 - 10:44 PM
#5316
Postat 22 May 2013 - 11:01 PM
any_annette, la 22 May 2013 - 10:44 PM, a spus:
La voi da, sunt de cumparat si bune. Ce se gaseste la noi mie nu imi plac, iar cele italiene sunt foarte scumpe aici si prefer atunci sa o fac eu acasa. Asa sa iti imaginezi, ca tot ce ajunge aici este cu mult mai scump ca in italia si aici nu ajunge calitatea cea mai buna si chiar nu se merita sa dai bani multi doar de pofta nu in cantitati mari.Si la inghetata este aceiasi chestie valabila ca si la panettone(nu este acelasi care este in italia, chiar daca scrie pe el ca este italian).
#5318
Postat 22 May 2013 - 11:06 PM
Imagini atasate
#5319
Postat 22 May 2013 - 11:21 PM
Dexter, la 22 May 2013 - 10:50 PM, a spus:

Cateodata asta constituie pranzul pentru mine vara: briosa umpluta cu inghetata. Daca mergi in nord, n-ai sa vezi asa ceva pe nicaieri, pentru ca e tipic sicilian, strict sicilian as zice. Aici intri la gelaterie si sunt expuse frumos briosele proaspete ce urmeaza a fi umplute pe loc cu inghetata, in functie de ce vrei.
Eu imi iau de la brutarie briose proaspete, vara cum ziceam mai sus, de multe ori cand e canicula, gasesc rapid ce sa fac de mancare

ps. - Dex, te rog sa ma scuzi pentru ..."gelaterie"...cum de nu l-ai vazut???
#5320
Postat 22 May 2013 - 11:33 PM
