Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#7001 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 05 December 2015 - 03:24 PM

Azi vom avea musafiri, asa ca un fals tort diplomat cu kaki, rodie, piersici si mandarine.Fara zahar.
Nu prea mi-a iesit decorul. Imagine postata

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-73-14493218844264.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7002 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 December 2015 - 06:24 PM

Ioana, nici eu nu fac cozonac anul asta, dar vreo doi biscuiti tot fac, nu ma las fara. E mama aici si de aceea am" curaj", o sa organizez si ajunul la mine.

#7003 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 December 2015 - 08:07 PM

Vezi postareazoazorel, la 05 December 2015 - 03:24 PM, a spus:

Azi vom avea musafiri, asa ca un fals tort diplomat cu kaki, rodie, piersici si mandarine.Fara zahar.
Nu prea mi-a iesit decorul. Imagine postata


Arata foarte bine asa,sunt sigura ca a fost foarte apreciat :drool:

#7004 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 December 2015 - 09:44 PM

Zozo, tu pui kaki cu tot cu coaja? ca mie-mi ramane-n gat.

#7005 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 December 2015 - 08:51 AM

Dupa placul meu.

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-1449471051791.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14494710427414.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7006 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 07 December 2015 - 09:28 AM

Vezi postareamoatza, la 06 December 2015 - 09:44 PM, a spus:

Zozo, tu pui kaki cu tot cu coaja? ca mie-mi ramane-n gat.


Da, Motzullina, cu coaja cu tot. N-avea coaja foarte tare!
Nu m-a dat pe spate fructul asta, dar iaurtul era cu fructul pasiunii si-am zis ca se pupa cu kaki si cu rodie.Exotic rau, nu?

Geanny, ce sa zic, mai sunt doua felii.Nu i-am pus zahar, asa c-a fost dulce din fructe si din frisca.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7007 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 December 2015 - 09:46 AM

Vezi postareaPeter, la 07 December 2015 - 08:51 AM, a spus:

Dupa placul meu.

Peter

Ooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaa, cine m-a pus sa citesc pe-aici? :notworthy: :rolleyes: Io, normal! :director:
Arata intr-un fel....... de nu se poate!!!!!! :lol:
Dai si-o reteta, pliiiiiiiz?????? :occasion14: :occasion14:

#7008 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 December 2015 - 09:51 AM

Vezi postareazoazorel, la 05 December 2015 - 03:24 PM, a spus:

Azi vom avea musafiri, asa ca un fals tort diplomat cu kaki, rodie, piersici si mandarine.Fara zahar.
Nu prea mi-a iesit decorul. Imagine postata

Nu stiu ce nu-ti convine, mie mi se pare in regula decorul... :occasion14:
Din ce zici, a fost si bun la gust, asa ca totul e perfect! :occasion14:

#7009 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 December 2015 - 10:14 AM

Si mie imi place cum arata, Zozo vroia sa faca cine stie ce fatushte zambitoare din mandarine, pitici, deh!

Si eu mananc kaki cu tot cu coaja, nu mi se pare mai tare ca aia de la unele mere!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7010 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 December 2015 - 10:49 AM

Vezi postareaPeter, la 07 December 2015 - 08:51 AM, a spus:

Dupa placul meu.

Peter


:occasion14: :occasion14:
Perfect, perfect pana la ultimul strat.
Ratetaaaaaaa???

Vezi postareazoazorel, la 07 December 2015 - 09:28 AM, a spus:


Nu m-a dat pe spate fructul asta,



Zozo, eu cred ca daca nu ti-a placut e pentru ca ori nu era copt bine, ori era ofilit.

#7011 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 December 2015 - 12:24 PM

Vezi postareaEataly, la 07 December 2015 - 10:49 AM, a spus:

Zozo, eu cred ca daca nu ti-a placut e pentru ca ori nu era copt bine, ori era ofilit.


da, si mie mi se pare f bun.

#7012 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 December 2015 - 08:52 PM

Vezi postareaFoxyy, la 07 December 2015 - 09:46 AM, a spus:

Dai si-o reteta, pliiiiiiiz?????? :occasion14: :director:



Vezi postareaEataly, la 07 December 2015 - 10:49 AM, a spus:


:rolleyes: :lol:
Perfect, perfect pana la ultimul strat.
Ratetaaaaaaa???



Reteta de prin net adunata.

Zutaten Grundrezept Rührteig:

24 Sprinform, geht aber auch eine 26 Form

4 Eier
300g Mehl
200g Zucker
20g (1 Pck) Backpulver
10g (1 Pck) Vanillezucker
1 Pr Salz
200ml Öl (gerne etwas weniger)
200ml Flüssigkeit nach Belieben (Milch, Buttermilch, Saft, Limonade, Sprudel, Eierlikör) - eu am avut lapte



Zutaten Schoko-Variante:

4 Eier
250g Mehl
50g Kakaopulver
200g Zucker
20g (1 Pck) Backpulver
10g (1 Pck) Vanillezucker
1 Pr Salz
200ml Öl (gerne etwas weniger)
200ml Flüssigkeit nach Belieben (Milch, Buttermilch, Saft, Limonade, Sprudel, Eierlikör - eu am avut lapte


Herstellung:

Alle Zutaten müssen Zimmertemperatur haben.

Die Eier mit dem Zucker, dem Vanillezucker und der Prise Salz sehr schaumig schlagen. Währenddessen die trockenen Zutaten mischen und sieben. Die Flüssigkeit, das Öl und die trockenen Zutaten zur weißcremigen Eiermasse geben und ganz kurz unterrühren lassen.

Den Teig in einen Backring füllen und bei 175°C Ober- und Unterhitze ca. 40 Minuten backen. Stäbchenprobe machen.

Den Kuchen abkühlen lassen.


Mürbeteigboden f. Unterlage 24-26 cm Springform:

75 g Butter,30 g Zucker, 1 Eigelb und 100 g Mehl. Zutaten zu einem Mürbeteig verarbeiten. 15 Minuten bei 175 Grad backen.



iar crema din cartea mea desteapta(gestreckte Buttercreme->varianta cu Nougat)
Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14495143110951.jpg

Ceva gem de zmeura si un strat de martipan, eu am facut din 100 g. Putea sa fie un pachet intreg de 200 g.

Si asteptam traducatorii. Saru-mana deja de pe acum. :notworthy: :occasion14:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7013 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 07 December 2015 - 09:17 PM

Din ciclul "Cascadorii râsului”, vine și traducerea.
Peter, asta s-a vrut a fi o gluma.N-am timp de bibilit, dar oi face-o citibilă.Pe mine m-a distrat.Nu mă putui abțâne!
Poate Kiva sau Micul îs prin preajmă...


Ingrediente reteta de baza Batter:
24 springform tigaie, dar este, de asemenea, o formă 26
4 oua
Făină 300g
Zahăr 200g
20g (1 pachet) praf de copt
10g (1 pachet) zahăr vanilat
1 Pr sare
Ulei 200ml (ca un pic mai puțin)
Lichid 200ml la voință (lapte, zară, suc, limonada, bauturi racoritoare, lichior de oua) - UE privind Avut lapte
Varianta Ingrediente ciocolata:
4 oua
Făină 250g
50g pudră de cacao
Zahăr 200g
20g (1 pachet) praf de copt
10g (1 pachet) zahăr vanilat
1 Pr sare
Ulei 200ml (ca un pic mai puțin)
Lichid 200ml la voință (lapte, zară, suc, limonada, bauturi racoritoare, lichior de oua - UE privind Avut lapte
Fabricare:
Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.
Ouăle cu zahărul, zahărul vanilat și praf de sare bate foarte spumos. Între timp, se amestecă ingredientele uscate și șapte. Se toarnă lichidul, uleiul și ingredientele uscate la ou masa alb-crem și să se agită scurt.
Se toarnă aluatul într-un inel de copt si se coace timp de aproximativ 40 de minute la 175 ° C de sus și de jos de căldură. Luare scobitoare.
Să tort rece.
F aluat fraged de bază 24-26 cm springform pan:
75 g unt, 30 g zahăr, 1 gălbenuș de ou și 100 g făină. Ingrediente procesate au un aluat neted. Se coc 15 minute la 175 grade.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7014 Useril este offline   Nasha 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationAuckland - NZ

Postat 08 December 2015 - 08:07 AM

Vezi postareazoazorel, la 07 December 2015 - 09:17 PM, a spus:

Din ciclul "Cascadorii râsului”, vine și traducerea.
Peter, asta s-a vrut a fi o gluma.N-am timp de bibilit, dar oi face-o citibilă.Pe mine m-a distrat.Nu mă putui abțâne!
Poate Kiva sau Micul îs prin preajmă...


Ingrediente reteta de baza Batter:
24 springform tigaie, dar este, de asemenea, o formă 26
4 oua
Făină 300g
Zahăr 200g
20g (1 pachet) praf de copt
10g (1 pachet) zahăr vanilat
1 Pr sare
Ulei 200ml (ca un pic mai puțin)
Lichid 200ml la voință (lapte, zară, suc, limonada, bauturi racoritoare, lichior de oua) - UE privind Avut lapte
Varianta Ingrediente ciocolata:
4 oua
Făină 250g
50g pudră de cacao
Zahăr 200g
20g (1 pachet) praf de copt
10g (1 pachet) zahăr vanilat
1 Pr sare
Ulei 200ml (ca un pic mai puțin)
Lichid 200ml la voință (lapte, zară, suc, limonada, bauturi racoritoare, lichior de oua - UE privind Avut lapte
Fabricare:
Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.
Ouăle cu zahărul, zahărul vanilat și praf de sare bate foarte spumos. Între timp, se amestecă ingredientele uscate și șapte. Se toarnă lichidul, uleiul și ingredientele uscate la ou masa alb-crem și să se agită scurt.
Se toarnă aluatul într-un inel de copt si se coace timp de aproximativ 40 de minute la 175 ° C de sus și de jos de căldură. Luare scobitoare.
Să tort rece.
F aluat fraged de bază 24-26 cm springform pan:
75 g unt, 30 g zahăr, 1 gălbenuș de ou și 100 g făină. Ingrediente procesate au un aluat neted. Se coc 15 minute la 175 grade.


:occasion14: durere Zoazo

#7015 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 December 2015 - 12:42 PM

Azi un fel de fursecuri cu arándanos desecados. :tongue3: Pot sa duc si la colegi.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7016 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,022
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 09 December 2015 - 01:48 PM

Fursecuri
Imagine atasata: monthly_12_2015/post-591-14496617277178.jpg

#7017 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 December 2015 - 02:30 PM

Au Clau, bune mai arata. Asi lua fix sa incerc, chiar si marimea se potriveste. :tongue3:

Ale mele s-au dezvoltat asa:

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14496640915207.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14496640980442.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-27-14496641082622.jpg

Peter.

PS. No ca nu am stiut ca si in DE se gasesc peste tot. Am adus de pe insula... :floare: Cranberrys
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7018 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,022
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 09 December 2015 - 03:21 PM

Peter arata tare bine. Cu crambeŕies nu am incercat dar e idee buna. pentru saptamana viitoare. Astea au fost cu stafide, cu nuci pecan caramelizate si ciocolata amara

#7019 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 December 2015 - 04:01 PM

Pe principiul,placinta cu aluat fraged http://artaculinara....si-branzageany/ azi am facut cu umplutura de marmelada de fructe(cumparata la kg. din comert)si miez de nuca pisat. :lol: scuzati pozele urate ca e intunericios rau la noi si sunt facute pe fuga,sexiuni' fierbinti etc(ca eu abea am terminat si cu teme si alte alea,ma intelegeti voi :tongue3: )

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-405-14496695083806.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-405-14496695161899.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-405-14496695259957.jpg

In rest tot ce postati voi e super invitant si inspirant,nu mai nominalizez pe nimeni :floare:

#7020 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 December 2015 - 04:46 PM

Peter, am lesinat :tongue3:

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi