Ce dulciuri ati facut azi?
#8561
Postat 26 November 2020 - 02:47 AM
#8562
Postat 26 November 2020 - 07:52 AM
#8563
Postat 26 November 2020 - 09:18 AM
#8565
Postat 07 December 2020 - 01:24 PM

Am vrut sa fac tarta lui Lili (de aici) dar apoi mi-am dat seaman ca nu am destula ciocolata, asa ca am vrut sa fac doar blatul original si o crema de branza de vaci. Am dat un mare rateu la blat, si nici nu stiu unde am gresit. Mi-a crescut frumos la inceput, dar spre final s-a tuflit de tot si m-am ales cu o "talpa" de blat.
Cum eu nu arunc nimic mancabil am gustat blatul si era foarte buna. Asa ca l-am taiat in 2 (a fost chiar surprinzator de usor de taiat) si l-am umplut cu crema de branza, la care n-am pus gelatina (ca nici din aia nu am avut

"Talpa" s-a imbibat foarte bine cu surplusul de umezeala de la crema, si uite asa, pana la urma, a fost un desert ok. Oricum era doar pentru noi, de carantina


#8566
Postat 07 December 2020 - 01:39 PM
#8568
Postat 07 December 2020 - 11:20 PM

#8569
Postat 08 December 2020 - 04:11 PM
boni, la 07 December 2020 - 01:24 PM, a spus:
e ciudat pentru ca pare necrescut sau necopt
uite ce bine ti-a iesit alta data

https://www.artaculi...dpost__p__88863
eu am refacut tarta cu crema de vanilie pe care o ador, mi se pare ca e si rapida la facut pentru ca imi iese mereu bine dar o fac oricum doar cu Thermomix, nefinisata si bibilita tocmai pentru ca e de toate zilele


#8570
Postat 08 December 2020 - 08:21 PM
Adriana, la 08 December 2020 - 04:11 PM, a spus:
boni, la 07 December 2020 - 01:24 PM, a spus:
e ciudat pentru ca pare necrescut sau necopt
uite ce bine ti-a iesit alta data

https://www.artaculi...dpost__p__88863
Oooo, tarta aia mai veche are alt blat, e aluat fraged. Ma tot tin sa nu o fac, ca o dam gata prea repede

#8572
Postat 11 December 2020 - 05:34 PM



#8573
Postat 11 December 2020 - 06:22 PM
adi_edi, la 11 December 2020 - 05:34 PM, a spus:



Rețeta e cam laconică, daca nu ințelegi ceva dau detalii.
Dovleacul îl rad pe răzătoarea mică, îl amestec cu ceva zahăr și-l las așa minimum ½ h. Apoi îl storc f bine și-l distribui pe aluat. Mai adaug zahăr peste el și pun anason stelat măcinat.
După gustul meu e cea mai bună variantă de plăcintă cu dovleac. ������
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de arcadia: 11 December 2020 - 06:28 PM
#8574
Postat 15 December 2020 - 03:25 PM
arcadia, la 11 December 2020 - 06:22 PM, a spus:
adi_edi, la 11 December 2020 - 05:34 PM, a spus:



Rețeta e cam laconică, daca nu ințelegi ceva dau detalii.
Dovleacul îl rad pe răzătoarea mică, îl amestec cu ceva zahăr și-l las așa minimum ½ h. Apoi îl storc f bine și-l distribui pe aluat. Mai adaug zahăr peste el și pun anason stelat măcinat.
După gustul meu e cea mai bună variantă de plăcintă cu dovleac. ������
Eu am salvat-o! O încerc sigur că mi-a plăcut de când am ”văzut-o întâ-i-aș dată pentru prima oară”!


#8575
Postat 15 December 2020 - 05:32 PM
Eu mi-am ajutat cochila pe 'ici pe colo sa faca gogosi ca aici e Hanuka si toata lumea mananca gogosi(suvganiot)

#8576
Postat 17 January 2021 - 09:29 AM


Imagini atasate
#8577
Postat 17 January 2021 - 12:35 PM

as minca si eu ca diplomatul mi-a placut mereu, plus piersicile nu mai spun, nu's daca alea in compot sint ca astea de aici sciroppate imi plac la nebunie, dupa aspect asa par
#8578
Postat 17 January 2021 - 02:22 PM
Adriana, la 17 January 2021 - 12:35 PM, a spus:

as minca si eu ca diplomatul mi-a placut mereu, plus piersicile nu mai spun, nu's daca alea in compot sint ca astea de aici sciroppate imi plac la nebunie, dupa aspect asa par
Este un compot de la Lidl , light, iar siropul nu este foarte dulce dar e racoritor, iar fructele sunt tari, nu moi. Mie una, imi plac de mor!
#8580
Postat 29 January 2021 - 09:43 PM

