Am fost la magazin,la cumparaturi,si am vazut o caserola cu o prajitura:''Prajitura fina cu lamaie'', Hmmm!

m-am uitat cu atentie si am vazut ca erau foi subtiri de pandispan si cu crema alba intre ele...Am fugit acasa si am facut blatul de kec Marlena din 5 oua,10 linguri de zahar,10 linguri de ulei ,10 linguri de faina,si am copt in tava pe hartie de copt,in tava aia mare patrata de la aragaz de se infileza inauntru,are dimensiunile interioare 30/35 (ca marginile alea de se infileaza nu ma intereseaza),am facut crema de albacazapada din 250 ml. de lapte,200 gr. de zahar,inca 125 de ml. de lapte se dizolva cu 4 linguri de faina,coaja rasa de la o lamaie se fierbe tot frecand cu telul para,cand se racoreste se incorporeaza 150 de gr. de unt sau margarina,si zeama de lamaie dupa gust cat de acruta se vrea...
Am scos foaia de pandispan,am taiat-o in 2 obtinand astfel 2 dreptunghiuri,fiecare am taiat trecand lama unui cutit bine ascutit ca la orice blat de tort ,iar in 2 obtinand astfel 4 foi dreptunghiular f. subtiri ,a trebuit sa manevrez cu mare grija ca sunt f.f. fragile dar m-am descurcat,si am montat cu crema,la urma am presarat cu cocos,si iata prajitura mea fina cu lamaie.
Nu e ea f. aspectuasa dar e f. fina si buna ,am obtinut ce doream.