Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#2821 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 09 April 2012 - 08:22 PM

Grozav tare mielushelul! :)

#2822 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2012 - 09:46 AM

Carmen, ce bunatati ai facut tu acolo!!! YAM!YAM!

Eu am facut a doua oara malaiul dulce al lui Cerra, cupilul meu s-a indragostit de aceasta prajitura.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-88-13340439804642.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-88-13340439857239.jpg
GEORGIA

#2823 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2012 - 09:56 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 10 April 2012 - 09:46 AM, a spus:



Eu am facut a doua oara malaiul dulce al lui Cerra, cupilul meu s-a indragostit de aceasta prajitura.




Foarte reusit malaiul! normal sa se indragosteasca cupilu de malaiul dulce :floare: si eu m am indragostit de el ca doar de aia inca il maninc cu placere.

Ma bucur ca sunteti multumiti de el. Repede, ieftin si bun nu`i bine? Eu cred cu tarie si sunt convinsa ca de foarte multe ori preparatele mai sarace in ingrediente sunt foarte gustoase egal dulce sau sarat.

Giorgiana,

Incearca odata si varianta sarata. Nu pui zahar si aromele si pui branza sarata prin malai inainte de al pune la copt. Garantez ptr gust

#2824 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2012 - 10:01 AM

Vezi postareacerra, la 10 April 2012 - 09:56 AM, a spus:

Foarte reusit malaiul! normal sa se indragosteasca cupilu de malaiul dulce :floare: si eu m am indragostit de el ca doar de aia inca il maninc cu placere.

Ma bucur ca sunteti multumiti de el. Repede, ieftin si bun nu`i bine? Eu cred cu tarie si sunt convinsa ca de foarte multe ori preparatele mai sarace in ingrediente sunt foarte gustoase egal dulce sau sarat.

Giorgiana,

Incearca odata si varianta sarata. Nu pui zahar si aromele si pui branza sarata prin malai inainte de al pune la copt. Garantez ptr gust



Buna idee, o sa incerc si asa! :floare:
GEORGIA

#2825 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 April 2012 - 03:35 PM

Gogosi:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13340647922614.jpg

500 gr faina
3 galbenusuri
2 linguri iaurt
2 linguri de ulei
125 ml apa calda unde am dizolvat un plic de drojdie uscata

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13340648621628.jpg

#2826 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 11 April 2012 - 10:28 AM

Placinta cu iaurt Geany :angryfire:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-174-13341328387551.jpg

#2827 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,605
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2012 - 09:00 PM

O crema de zahar ars:

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2828 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 11 April 2012 - 09:29 PM

Vezi postareaEataly, la 10 April 2012 - 03:35 PM, a spus:

Gogosi:

500 gr faina
3 galbenusuri
2 linguri iaurt
2 linguri de ulei
125 ml apa calda unde am dizolvat un plic de drojdie uscata





:) :) :) ma voi culca cu gandul la gogosi...

#2829 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 April 2012 - 10:38 PM

Biscuiti cu coaja si suc de portocala.
La fel de buni si in varianta asta.

http://artaculinara...._1

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13342631042194.jpg

#2830 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 13 April 2012 - 08:54 AM

Awww, Any....!Imagine postata
Iar ?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#2831 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2012 - 11:04 AM

Vezi postareazoazorel, la 13 April 2012 - 08:54 AM, a spus:

Awww, Any....!Imagine postata
Iar ?Imagine postata


Yes :blush: !

#2832 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 April 2012 - 01:17 AM

Hristos a Inviat!

Cozonac cu mac, rahat, stafide, caise dezhidratate.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13345317732683.jpg


Prajitura Cerra

Blat din albusuri, strat de cioco, strat de arahide prajite cu miere, strat crema de vanilie, piscoturi muiate`n cafea tare amara, crema de ciocolata, strat de piscoturi muiate`n cafea, crema mascarpone, stropita cu ciocolata topita.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-1334531807799.jpg

#2833 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 16 April 2012 - 07:35 PM

Cerra,ce galben si frumos e miezul de la cozonac!

Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.

Asa arata prajitura sambata, era ca in reteta Gelutzei exceptand faptul ca eu deasupra am pus tot crema si am insiropat blatul cu sirop de visine:

Imagine postata

Imagine postata

Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:

Imagine postata

#2834 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 April 2012 - 08:15 PM

Vezi postareaNataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:

Cerra,ce galben si frumos e miezul de la cozonac!





Multumesc!

Da, are 10 galbenusuri galbene, galbene. Am tavi mari dar am uitat sa pun hartia innaltatoare dubla si putin a dat pe margini in tava. A iesit pufos si bun.

Arata super bine prajitura!

#2835 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 April 2012 - 09:39 AM

Ce de dulciuri pe aciulea!

Eu am facut de Paste: cozonac, pasca si placinta cu branza.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-88-13346483284124.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-88-13346483336414.jpg
GEORGIA

#2836 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 April 2012 - 10:20 AM

Vezi postareaNataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:

Cerra,ce galben si frumos e miezul de la cozonac!

Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.

Asa arata prajitura sambata, era ca in reteta Gelutzei exceptand faptul ca eu deasupra am pus tot crema si am insiropat blatul cu sirop de visine:


Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:




Sorella mea inventiva :)

#2837 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 17 April 2012 - 05:34 PM

Vezi postareaizuk, la 17 April 2012 - 10:20 AM, a spus:

Vezi postareaNataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:

Cerra,ce galben si frumos e miezul de la cozonac!

Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.

Asa arata prajitura sambata, era ca in reteta Gelutzei exceptand faptul ca eu deasupra am pus tot crema si am insiropat blatul cu sirop de visine:


Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:




Sorella mea inventiva :105:


:)


Vezi postareacerra, la 16 April 2012 - 08:15 PM, a spus:

Vezi postareaNataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:

Cerra,ce galben si frumos e miezul de la cozonac!





Multumesc!

Da, are 10 galbenusuri galbene, galbene. Am tavi mari dar am uitat sa pun hartia innaltatoare dubla si putin a dat pe margini in tava. A iesit pufos si bun.

Arata super bine prajitura!


Multumesc si eu!

#2838 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 18 April 2012 - 02:57 PM

Tavalita...

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13347538504545.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13347538702313.jpg
ex Aninita

#2839 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 April 2012 - 03:14 PM

Vezi postareaNataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:

Cerra,ce galben si frumos e miezul de la cozonac!

Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.
[/URL]

Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:



Si crema mea a fost un pic grunjoasa, dar usor perceptibil, am si specificat, am iertat asta ca sa nu iau crema de branza din comert cu eeeeuuuurri si nu am pus nici unt,am vrut-o light, dar la mine a disparut repede de pe platou...de aratat arata super bine in ambele variante aici, felicitari!

#2840 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 April 2012 - 03:21 PM

Eu am facut de Paste, la cererea fiicei, chec cu visine, am pus multe , multe visine si a iesit ca un tort insiropat,acrisor de la visine,a avut mare succes, nu s-au dorit creme de data asta...iata doua pozici furate pe repede =))
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1400-13347551863449.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1400-13347552615324.jpg

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi