
Ce dulciuri ati facut azi?
#2822
Postat 10 April 2012 - 09:46 AM
Eu am facut a doua oara malaiul dulce al lui Cerra, cupilul meu s-a indragostit de aceasta prajitura.


#2823
Postat 10 April 2012 - 09:56 AM
Giorgiana, la 10 April 2012 - 09:46 AM, a spus:
Eu am facut a doua oara malaiul dulce al lui Cerra, cupilul meu s-a indragostit de aceasta prajitura.
Foarte reusit malaiul! normal sa se indragosteasca cupilu de malaiul dulce

Ma bucur ca sunteti multumiti de el. Repede, ieftin si bun nu`i bine? Eu cred cu tarie si sunt convinsa ca de foarte multe ori preparatele mai sarace in ingrediente sunt foarte gustoase egal dulce sau sarat.
Giorgiana,
Incearca odata si varianta sarata. Nu pui zahar si aromele si pui branza sarata prin malai inainte de al pune la copt. Garantez ptr gust
#2824
Postat 10 April 2012 - 10:01 AM
cerra, la 10 April 2012 - 09:56 AM, a spus:

Ma bucur ca sunteti multumiti de el. Repede, ieftin si bun nu`i bine? Eu cred cu tarie si sunt convinsa ca de foarte multe ori preparatele mai sarace in ingrediente sunt foarte gustoase egal dulce sau sarat.
Giorgiana,
Incearca odata si varianta sarata. Nu pui zahar si aromele si pui branza sarata prin malai inainte de al pune la copt. Garantez ptr gust
Buna idee, o sa incerc si asa!

#2825
Postat 10 April 2012 - 03:35 PM

500 gr faina
3 galbenusuri
2 linguri iaurt
2 linguri de ulei
125 ml apa calda unde am dizolvat un plic de drojdie uscata

#2829
Postat 12 April 2012 - 10:38 PM
La fel de buni si in varianta asta.
http://artaculinara...._1

#2830
Postat 13 April 2012 - 08:54 AM

Iar ?

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2832
Postat 16 April 2012 - 01:17 AM
Cozonac cu mac, rahat, stafide, caise dezhidratate.

Prajitura Cerra
Blat din albusuri, strat de cioco, strat de arahide prajite cu miere, strat crema de vanilie, piscoturi muiate`n cafea tare amara, crema de ciocolata, strat de piscoturi muiate`n cafea, crema mascarpone, stropita cu ciocolata topita.

#2833
Postat 16 April 2012 - 07:35 PM
Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.
Asa arata prajitura sambata, era ca in reteta Gelutzei exceptand faptul ca eu deasupra am pus tot crema si am insiropat blatul cu sirop de visine:


Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:

#2834
Postat 16 April 2012 - 08:15 PM
#2835
Postat 17 April 2012 - 09:39 AM
Eu am facut de Paste: cozonac, pasca si placinta cu branza.


#2836
Postat 17 April 2012 - 10:20 AM
Nataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:
Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.
Asa arata prajitura sambata, era ca in reteta Gelutzei exceptand faptul ca eu deasupra am pus tot crema si am insiropat blatul cu sirop de visine:
Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:
Sorella mea inventiva

#2837
Postat 17 April 2012 - 05:34 PM
izuk, la 17 April 2012 - 10:20 AM, a spus:
Nataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:
Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.
Asa arata prajitura sambata, era ca in reteta Gelutzei exceptand faptul ca eu deasupra am pus tot crema si am insiropat blatul cu sirop de visine:
Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:
Sorella mea inventiva


cerra, la 16 April 2012 - 08:15 PM, a spus:
Multumesc si eu!
#2839 Guest_Gelutza_*
Postat 18 April 2012 - 03:14 PM
Nataly, la 16 April 2012 - 07:35 PM, a spus:
Eu am pus in aplicare reteta Gelutzei de la prajitura cu crema de branza si zmeura insa din pacate am nimerit o branza fooarte grunjoasa si oricat as fi mixat-o tot asa a ramas.Nu ne-a placut consistenta ei in prajitura asa ca azi am ''decupat'' crema din prajitura ce a ramas si am facut altceva.
[/URL]
Asa arata acum prajiturica, adica treisfert din ea, are crema din sarlota de vanilie , visine inauntru, frisca deasupra:
Si crema mea a fost un pic grunjoasa, dar usor perceptibil, am si specificat, am iertat asta ca sa nu iau crema de branza din comert cu eeeeuuuurri si nu am pus nici unt,am vrut-o light, dar la mine a disparut repede de pe platou...de aratat arata super bine in ambele variante aici, felicitari!
#2840 Guest_Gelutza_*
Postat 18 April 2012 - 03:21 PM


