Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#6201 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 August 2014 - 04:19 PM

Vezi postareaWowerful, la 11 August 2014 - 04:14 PM, a spus:

Eu am facut ceva paleo weekend-ul asta: prajitura cu nectarina si pruna- buna tare! o sa o mai fac.

Atasament photo 3.JPG Atasament photo 4.JPG

Arata foarte bine. Reteta o pui la topicul paleo?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6202 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 August 2014 - 05:27 PM

Vezi postareaaura, la 11 August 2014 - 04:19 PM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 11 August 2014 - 04:14 PM, a spus:

Eu am facut ceva paleo weekend-ul asta: prajitura cu nectarina si pruna- buna tare! o sa o mai fac.

Atasament photo 3.JPG Atasament photo 4.JPG

Arata foarte bine. Reteta o pui la topicul paleo?


:) Da. Am postat-o.

#6203 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 August 2014 - 07:49 PM

Vezi postareaUma, la 10 August 2014 - 11:35 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 10 August 2014 - 11:51 AM, a spus:

Gata.
Peter


Peter arata superb! Ai pe undeva reteta ?


Tort Piña Colada

Ingrediente:

200 g piscoturi
160 g unt(topit)
60 g fulgi de cocos in prealabil putin prajite(fara ulei sau
alte cele)
400 g brinza Philadelphia(nu chiar Philadelphia) Doppelrahmfrischkäse ii spune la noi.
150 g iaurt natur
150 ml lapte de cocos
80 g zahar
2 linguri de rom
1 pachet de zahar vanilat
o conserva de ananas, (inele-490 g) -> oprim 75 ml de suc
8 foi de gelatina(reteta scria 6)

Mod de preparare:

Piscoturile le-am maruntit cu sucitorul si o punga de plastic,
dar nu chiar asa fin. Adaugam fulgii de cocos si untul,
amestecam bine, punem in forma(eu am un inel de tort, sau cum ii
spune?. Cred ca dupa ochi l-am potrivit cam la 26 cm. Poate sa
fie si mai mic...
Lasam in frigider.
Punem gelatina in apa rece. Taiem 2/3 din inelele de ananas in
cuculete mici.
Amestecam brinza,iaurtul, laptele de cocos, zaharul, zaharul vanilat si romul.
Stoarcem gelatina si o topim impreuna cu cele 75 g de suc de ananas.
Nu incalzim prea tare! Adaugam 3 linguri de crema,amestecam si apoi turnam totul in crema ramasa.
Punem in frigider. Cind incepe sa se intareasca putin adaugam si
cuburile de ananas. Turnam pe blat. Restul inelelor de ananas
(mie mi-au ramas 3 buc.) le taiem in forme de marime diferita si punem deasupra.
Lasam macar ptr. 3 ore la frigider. Eu am lasat mai mult. La inceput mi-a fost frica
ca nu vrea sa se intareasca gelatina, dar s-a facut perfect.

Spor la incercat. Sa nu fi pus degeaba reteta. :P

Peter :)

PS. Reteta este luata de pe "Chefkoch"
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6204 Useril este offline   Uma 

  • Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 August 2014 - 08:11 PM

Vezi postareaPeter, la 12 August 2014 - 07:49 PM, a spus:


Spor la incercat. Sa nu fi pus degeaba reteta. :P

Peter :)

PS. Reteta este luata de pe "Chefkoch"


Multam Peter! :P Niciodata o reteta nu e pusa degeaba :P
A cat is a friend fur-ever !

#6205 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 August 2014 - 08:55 PM

Vezi postareaUma, la 13 August 2014 - 08:11 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 12 August 2014 - 07:49 PM, a spus:


Spor la incercat. Sa nu fi pus degeaba reteta. :P

Peter :)

PS. Reteta este luata de pe "Chefkoch"


Multam Peter! :P Niciodata o reteta nu e pusa degeaba :P


Sa speram... :P

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6206 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 August 2014 - 09:05 PM

Si deseara am facut reteta Otiliei Gergely :) . Tarta cu mere(ca atitea mere am..) Mie imi place la nebunie.

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-14079567303258.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-14079567373885.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6207 Useril este offline   Uma 

  • Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 August 2014 - 10:53 PM

Vezi postareaPeter, la 13 August 2014 - 08:55 PM, a spus:



Sa speram... :P

Peter


Peter, daca nu as avea intentia de a incerca prajitura, nu te-as fi intrebat de reteta. Daca e sa o fac maine sau in 6 luni, asta nu o pot spune.
Insa nu te pun la treaba doar ca sa ma aflu in treaba. Daca doar as admira bunatatile, te-as aplauda si as trece mai departe :).
A cat is a friend fur-ever !

#6208 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 August 2014 - 06:14 PM

Azi, fiind sarbatoare la noi in Bavaria un tort Jaffa Cake.

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-14081192280167.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-14081192343688.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6209 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 15 August 2014 - 07:46 PM

Vezi postareaPeter, la 15 August 2014 - 06:14 PM, a spus:

Azi, fiind sarbatoare la noi in Bavaria un tort Jaffa Cake.

Peter


Imagine postata Imagine postata Ce bine poate sa arate!!!


Cred ca am sa ies la o plimbare luunga. Poate uit ca am vazut poza :icon_fessee:

#6210 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 August 2014 - 09:51 PM

Vezi postareaPeter, la 15 August 2014 - 06:14 PM, a spus:

Azi, fiind sarbatoare la noi in Bavaria un tort Jaffa Cake.
Peter

Minunat.

#6211 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 17 August 2014 - 09:27 PM

Vezi postareaPeter, la 15 August 2014 - 06:14 PM, a spus:

Azi, fiind sarbatoare la noi in Bavaria un tort Jaffa Cake.

Peter


Wow! o forma perfecta, doar imi inchipui ca si gustul e la fel...
Sa nu salivez degeaba, am facut dobos :icon_fessee: .

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2014/post-192-14083035856868.jpg


#6212 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 18 August 2014 - 03:35 PM

Eu n-o sa mai intru pe aici.... numai bunatati si poze ca de revista!!

#6213 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 18 August 2014 - 04:36 PM

Ieri am facut tarta de coacaze dar cu piersici- fara foto, ca si asa nu am talent.
E a 2a oara cand o fac si e super bunaaa!!

#6214 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 August 2014 - 05:50 PM

Foarte frumos tortul, Peter. Ce fel de mousse e stratul din mijloc. Deasupra e frisca?


Wow, cum ai facut blatul de tarta?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6215 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 18 August 2014 - 07:25 PM

Vezi postareaaura, la 18 August 2014 - 05:50 PM, a spus:


Wow, cum ai facut blatul de tarta?


Pai am facut dupa reteta arielei: http://artaculinara....rta-cu-coacaze/


A trebuit sa modific: la blat, in loc de zahar am pus zahar de cocos si untul l-am inlocuit cu palm shortening. Am pastrat faina alba.
La bezea am pus doar 40g de zahar obisnuit, ca numai atat mai aveam in casa :floare:

#6216 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 August 2014 - 11:05 PM

merci Wowerful. si eu am trecuta pe lista tarta lui Ariel...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6217 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 August 2014 - 07:19 AM

Vezi postareaaura, la 18 August 2014 - 05:50 PM, a spus:

Foarte frumos tortul, Peter. Ce fel de mousse e stratul din mijloc. Deasupra e frisca?


Merci Aura,
stratul din mijloc este un mousse de piersici cu iaurt si frisca. Deasupra este lapte de cocos in combinatie cu frisca.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6218 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 August 2014 - 04:06 PM

Merci Peter. Suna foarte racoritor. Eu am sa-l fac ca un desert la pahar, un tort ar fi prea mult pentru noi. Piersicile din mousse sunt fierte si decojite?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6219 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 August 2014 - 07:14 AM

Vezi postareaaura, la 19 August 2014 - 04:06 PM, a spus:

Merci Peter. Suna foarte racoritor. Eu am sa-l fac ca un desert la pahar, un tort ar fi prea mult pentru noi. Piersicile din mousse sunt fierte si decojite?


Da. Eu am avut din astea la conserva.
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6220 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 August 2014 - 06:22 PM

Azi un tort cu mere si budinca.

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-14088108883922.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-1408810900139.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi