Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#6581 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 10 February 2015 - 04:12 PM

Fetele îi mănâncă cu Nutella sau cu cremă de ciocolata. Mi-au propus să încerc cu dulceață și ieri de gura lor am făcut-o și pe asta, dar nu merge.
Cu brânză sărată până la moarte!
Doar nu credeți că a rămas ceva de ieri. Fetele erau tare amărâte așa că am mai făcut încă o tură pe ziua de azi.
Poza tot cu telefonul...

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-133-14235775226364.jpg
Sorina

#6582 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 11 February 2015 - 07:52 PM

nu de azi, nici de ieri, ci de alaltaseara: strudel cu ricotta si goji

aluatul mi-a placut cum s-a lucrat si cum s-a infoiat la copt, dr nu-s multumita de interior, nu a fost umed sau necopt, dar parca e prea gros
intrebare pentru specialiste: cat de gros trebuie intins aluatul si de cate ori de invarte ca sa nu aiba aspectul ala de necopt?
e prima data cand fac strudel, mi-a placut dar nu ma multumeste din punct de vedere vizual/estetic

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-142-14236770932668.jpg
fiica dacilor

#6583 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 February 2015 - 08:30 AM

Vezi postareabristena, la 11 February 2015 - 07:52 PM, a spus:

nu de azi, nici de ieri, ci de alaltaseara: strudel cu ricotta si goji

aluatul mi-a placut cum s-a lucrat si cum s-a infoiat la copt, dr nu-s multumita de interior, nu a fost umed sau necopt, dar parca e prea gros
intrebare pentru specialiste: cat de gros trebuie intins aluatul si de cate ori de invarte ca sa nu aiba aspectul ala de necopt?
e prima data cand fac strudel, mi-a placut dar nu ma multumeste din punct de vedere vizual/estetic




Nu sunt eu mare specialist, dar mai fac din cind in cind. Cu multe pagini in urma arata asa

Eu trag aluatul subtire, aproape sa pot vedea prin el... :blob8: Iar umplutura o pun peste tot aluatul, asa nu se lipeste aluat de aluat si ramin
foile separate si se coc bine.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6584 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 February 2015 - 09:41 AM

Bris, uite-l si pe al meu aici.

Dupa cum vezi si la mine stratul intern de aluat e umed.Dar nu-i necopt.Adica nu are gust de crud.
Daca nu-ti place asa, cred ca singura solutie e sa faci cilindru cu umplutura, fara sa rulezi in spirala.

#6585 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 13 February 2015 - 10:33 AM

Vezi postareaPeter, la 12 February 2015 - 08:30 AM, a spus:

Nu sunt eu mare specialist, dar mai fac din cind in cind. Cu multe pagini in urma arata asa
Eu trag aluatul subtire, aproape sa pot vedea prin el... :blob8: Iar umplutura o pun peste tot aluatul, asa nu se lipeste aluat de aluat si ramin
foile separate si se coc bine.
Peter



Vezi postareaEataly, la 12 February 2015 - 09:41 AM, a spus:

Bris, uite-l si pe al meu aici.

Dupa cum vezi si la mine stratul intern de aluat e umed.Dar nu-i necopt.Adica nu are gust de crud.
Daca nu-ti place asa, cred ca singura solutie e sa faci cilindru cu umplutura, fara sa rulezi in spirala.



Peter si Eataly, va multumesc de lamuriri, cred ca am inteles unde am gresit
sper sa-l fac iar cat de curand si sa vad cum o sa iasa
fiica dacilor

#6586 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 February 2015 - 05:04 PM

Iar crostoli/galani pe ziua de azi. Mi-ar fi plăcut sa am timp de altceva, dar cum timpul meu liber e aproape inexistent, 40 de minute am găsit să le dedic golanilor.
Buni mai sunt!
Sorina

#6587 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 February 2015 - 08:14 AM

Ultimul tort, macar care am eu voie sa maninc. De miercuri incolo gata. 46 de zile fara dulce. Sper sa supravietuiesc. :blob8:

Cu Quark si frisca.

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-27-14239808354918.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6588 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 15 February 2015 - 10:59 AM

Quark , frisca si piersici banuiesc... :blob8:

Aseara - Sacher , cu glazura Adrianei

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-780-14239907353687.jpg

#6589 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 15 February 2015 - 04:11 PM

Dupa o reteta de la Laura Laurentiu turkies delight cheesecake:
Imagine atasata: monthly_02_2015/post-115-14240094848725.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-115-14240094857737.jpg

#6590 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 15 February 2015 - 04:59 PM

sa zicem ca azi ne-am secat:
cozonac

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-124-14240120888348.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-124-14240120990827.jpg

si un tort pentru ziua de nastere a unui prieten drag:

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-124-14240122242177.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-124-14240122496851.jpg

#6591 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 16 February 2015 - 08:30 AM

Ce de bunatati, din toate-as manca...da mai ales cozonac.
La noi prajitura Rudy (reteta de la Poca), foarte bunuta

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-639-14240682081391.jpg

#6592 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 February 2015 - 06:14 PM

Prajitura morcovi migdale portocale:

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-9-1424103008059.jpg

4 oua
150 gr faina
150 gr faina de migdale
200 gr morcovi rasi
60 ml ulei
60 ml lapte
1 lingura praf copt
coaja rasa portocala bio

Oua batute spuma cu jumatate din zahar.
Morcovi rasi se amesteca cu restul de zahar, lapte si ulei.
Se unesc compozitiile si se adauga ingredientele uscate cernute.


Crema: branza cremoasa philadelphia
zahar dupa gust
1-2 de gem de portocale

#6593 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 February 2015 - 10:01 AM

Muffins cu alune de padure si banane, foarte pufoase au iesit.

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-639-14243328591944.jpg

Lily, ce fain arata prajitura ta, ma tenteaza tare.

#6594 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 February 2015 - 11:03 AM

Ne dai reteta?

#6595 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 February 2015 - 11:27 AM

cum sa nu

2 oua
2 banane taiate cuburi
125 gr zahar
100 ml ulei
200 gr faina
1 zahar vanilat
1 pachet praf de copt
50 gr alune de padure macinate

Am mixat bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat, am adaugat alternativ uleiul si faina cu praful de copt, apoi alunele si bananele; mi-au iesit 12 bucati (coapte cam 20 min la 170 grade).

#6596 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 February 2015 - 11:33 AM

Mersi frumos :lol:

#6597 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 February 2015 - 11:52 AM

Vezi postareaAdriana, la 19 February 2015 - 11:33 AM, a spus:

Mersi frumos :lol:


Cu drag

#6598 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 February 2015 - 12:16 PM

Mi-am notat-o si eu :lol:

#6599 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 February 2015 - 12:18 PM

Vezi postareaGeany, la 19 February 2015 - 12:16 PM, a spus:

Mi-am notat-o si eu :lol:


Sper sa va placa.

#6600 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 February 2015 - 03:24 PM

Vezi postarea2ut, la 19 February 2015 - 12:18 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 February 2015 - 12:16 PM, a spus:

Mi-am notat-o si eu :lol:


Sper sa va placa.

O sa vin la raport :lol: dar mai mult ca sigur or sa placa,hunii mei rad tot :lol:

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi