PS optișperiurile voastre rulz!
Ce dulciuri ati facut azi?
#6641
Postat 11 April 2015 - 04:55 PM
PS optișperiurile voastre rulz!
#6642
Postat 11 April 2015 - 08:43 PM
Peter, la 11 April 2015 - 12:21 PM, a spus:
Azi pe scurt:
Peter
O sa vezi cat de utile sunt, eu mai mult pe alea le folosesc in ultimul timp.. eu care faceam numai torturi uriase in trecut, de la 24cm in sus
#6643
Postat 12 April 2015 - 10:19 AM
..de 18 cm diametru
Si cum de ieri avem oaspeti foarte dragi noua, Andreea si Marius de langa Lugoj, la intrebarea cum facem maine cu mancarea, raspunse
Andreea ca din pusca, pai am vrea sa mancam aici la pranz(deci micul dejun deja taiat de pe lista)ca asa imi place sa maninc la tine, ca
faci mancare asa buna...
Si si-a dorit o zama, asa se spune pe plaiurile natale. Ciorba de perisoare.
Dar ca sa fie masa cumva completa am mai facut si altele. Dar mai ales scoverzi ca la "Ana Lugojana" dupa reteta Laurei
Si pe langa, mai asa la joaca(fiind vorba de 18 cm )

Sarbatori fericite.
Peter
#6644
Postat 12 April 2015 - 10:29 AM
Cum e tortul intepat?
#6645
Postat 12 April 2015 - 07:50 PM

Are multe stafide, nu stiu cum de nu s-au nimerit in sectiunea din poza.
Excelenta a iesit, o s-o repet.
#6646
Postat 14 April 2015 - 08:12 AM
Phoenix, la 12 April 2015 - 10:29 AM, a spus:
Cum e tortul intepat?
Tortul e simplu si bun. Eu ma joc acum cu din astea ca am forma mica de 18 cm diametru.
Intepat am spus fiindca dupa ce ai scos din cuptor il intepi cu o scobitoare din aia mare
ca ptr. frigarui si torni/pensulezi o zeama de lamiie si zahar pudra in gauricele alea asa.
Dar tu esti Lugojanca? N-am stiut pina acum.

Peter
#6647
Postat 14 April 2015 - 11:01 AM
Adevarat, si o leac' de coloranti pe ciocolata,dar din Pasti in Pasti.......
#6648
Postat 14 April 2015 - 11:07 AM
Dexter, la 11 April 2015 - 04:55 PM, a spus:
PS optișperiurile voastre rulz!
Pai incearca sa faci si sa vezi ce te prinde microbul. Eu mi-as lua toate chestiile legate de cofetarit posibile si imposibile,chiar daca n-am timp de ele(inclusiv si seturi de farfurii,pahare si tacimuri).Dar,ma opresc la timp inainte sa ma ia valul.
#6649
Postat 14 April 2015 - 06:46 PM
Ellani
#6650
Postat 16 April 2015 - 10:09 PM
Exact,e foaie de transfer,altfel nu pictam veci asa ceva,din lipsa de talent!Am zis ca daca tot e primavara,sa merg pe ceva mai colorat. Plus ca e si prima oara de-ncercare si merita si alte incercari,chiar daca vezi, efectiv,cum se dizolva colorantii pe farfurie.
#6651
Postat 19 April 2015 - 09:52 AM
#6652
Postat 19 April 2015 - 10:42 AM


Peter
#6653
Postat 22 April 2015 - 11:59 AM
#6654
Postat 22 April 2015 - 12:01 PM

poza naspa din motiv de pofta, graba si lumina neadecvata
#6655
Postat 22 April 2015 - 01:03 PM
Numai bunatati ati facut toti aici!
#6656
Postat 22 April 2015 - 03:17 PM
Si sunt sigura ca inca faci bunatati si tu!
Peter, tortul ala e cu ness?
#6657
Postat 22 April 2015 - 05:54 PM
bristena, la 22 April 2015 - 11:59 AM, a spus:
acu vazui ce bunatate facu Peter,
detalii, ceva?
Cu cirese si mousse de ciocolata. Nu mi-a iesit mousse-ul perfect, dar destul de acceptabil.
any_annette, la 22 April 2015 - 01:03 PM, a spus:
Numai bunatati ati facut toti aici!
Merci Any, dar tu cind ne mai arati din bunatatile tale?
iulia nicoleta, la 22 April 2015 - 03:17 PM, a spus:
Nu-i cu ness. Cu ciocolata razuita.
#6658
Postat 23 April 2015 - 11:21 AM
Peter
#6659
Postat 23 April 2015 - 11:33 AM
Mereu reteta lui Any
Am pus picaturi de ciocolata si in compozitie si am presarat cate 2-3 si deasupra ,la unele s-au afundat insa...

Din 2 oua,110 gr. zahar,110 ulei in amestec cu unt moale,140 gr. de faina 1 praf de copt,rasatura de lamaie si vanilie,12 bucati..

Din pacate bubuletul azi e bolnavior,varsaturi,burtica,exclus de la mancare,cred ca e un microb luat de la scoala,ca a mai patit in trecut,asa ca ne oblojim
P.S Numai minunatii ati prestat,nu mai nominez ca ar trebui de fapt sa enumar totul
#6660
Postat 23 April 2015 - 11:51 AM
Sectiunea cu tortul de mere de mai sus, uite aici.
Peter

Ajutor











